حمایت از پایان نامه دانشجویان
درنشست مشترک بامدیران پژوهشی دانشگاه ها /مجابی: مرکز مطالعات وبرنامه ریزی شهر تهران از پایان نامه دانشجویان حمایت می کند...
معاون علم و فن آوری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در دیدار با اساتید دانشگاه های کشور در مرکز مطالعات ضمن معرفی مرکز و تشریح نحوه ارتباط با دانشگاهها و پذیرش پایان نامهها از برگزاری چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری در آذر ماه خبر داد.گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات وبرنامه ریزی شهر تهران ، مهندس محمد مجابی، معاون علم و فن آوری مرکزگفت: دکتر قالیباف ، شهردار تهران به عنوان فردی که در مورد پژوهش و بحثهای علمی جدیت دارد ؛ منشوری را فراهم کرده که باید تعامل و جدیت ایجاد ارتباط با موسسات و دانشگاهها و مقامات علمی حتی در خارج از کشور صورت بگیرد.
مجابی با تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره پژوهش و فنآوری نیز در همین راستا بوده است، خاطرنشان کرد:چهارمین جشنواره پژوهش و فنآوری 21 آذر ماه همزمان با هفته پژوهش در محل همایشهای برج میلاد برگزار می شود .
وی ایجاد جایگاه ایده و نوآوری، علم محور بودن در فعالیتها، بومی کردن فعالیتهای پژوهشی و کاربست نظام پژوهشی در مدیریت شهری ، تعامل با فرهیختگان و پژوهشگران در حوزه مدیریت شهری و افزایش زمینهها برای ارتباط را از اهداف این جشنواره عنوان کرد
.
مجابی درباره پیشینه این جشنواره نیز گفت: جشنواره پژوهش و فن آوری اولین بار در سال 86 آغاز شد و تنها به حوزه شهرداری محدود بود. در اولین جشنواره 610اثر به جشنواره رسید ، 37 اثر به عنوان برگزیده انتخاب و 47 نشست تخصصی در حوزههای مختلف برگزارشد.
وی تصریح کرد: دومین جشنواره نیز در آذرماه 1387برگزار و در این جشنواره 6 هزار و132 اثر با موضوعات شهری و هنری ارسال و البته آثار هنری در قالب نمایشگاه به نمایش گذاشته شدند. این جشنواره در 5 روز برگزار و59 اثر برگزیده نیز انتخاب و 17 هزار نفر از جشنواره بازدید کردند و 84 نشست تخصصی برگزار شد.
به گفته مجابی سومین جشنواره نیز در سال 88 برگزار شد که یک هزارو926 اثر دریافت و30 نشست تخصصی در این جشنواره برگزار شد. جشنواره در دور روز و با انتخاب 38 برگزیده و تقدیر از 4 پیشکسوت پایان یافت.
وی زمان برگزاری چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری را 21 آذر ماه سال 1390 همزمان با هفته پژوهش اعلام کرد و با بیان اینکه عناوین برترینها، طرح مطالعاتی پژوهشی ، مقاله پژوهشی و کتاب است ، اظهار داشت: جشنواره امسال در 10 محور مدیریت بحران،معماری وشهرسازی ، مالی وسرمایهگذاری، خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی، فنی و عمرانی و استانداردسازی، مدیریت؛ فن آوری و استانداردسازی، حمل و نقل و ترافیک، محیط زیست و توسعه پایدار و جهاد اقتصادی که موضوع ویژه جشنواره است، برگزار می شود.
معاون علم و فن آوری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران درباره شرایط و ضوابط ارسال آثار نیز خاطرنشان کرد: پذیرش آثار برای جشنواره چهارم از 15 مهر ماه آغاز شده است و تا پایان آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه پوسترهای جشنواره به دانشگاهها ارسال خواهد شد در پاسخ به سئوال اساتید درباره پژوهشها و پایان نامههای ارسالی گفت: آثار ارسالی باید مربوط به سالهای 88 به بعد باشد.
در این نشست همچنین اساتید و مدیران پژوهشی دانشگاه های کشور برخی نظرات خود را بیان وسئوالاتی را نیز درباره ارتباط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و به ویژه همکاری و تفاهم نامه ها در زمینه پایان نامه دانشجویان در دانشگاه ها مطرح کردند.
مجابی با تاکید بر اینکه بر حمایت همه جانبه مرکز مطالعات از پایان نامه های مورد توافق به سئوالت و پیشنهادات مطرح شد ه پاسخ داد.
یکی از پیشنهادات مطرح در این جلسه از سوی مدیر کل پژوهش دانشگاه علم و صنعت بود که اعلام کرد : به دلیل آنکه رشته راه آهن در دانشگاه علم و صنعت بسیار پیشرفته و به صورت «یونیک » تدریس می شود ، این دانشگاه می تواند با توجه به امکانات ویژه ای که در این خصوص دارد در زمینه مترو و قطارهای شهری مطالعات بسیار گسترده ای را برای شهرداری تهران انجام دهد و در این باره با شهرداری و مرکز مطالعات همکاری های خوبی داشته باشد.
گفتنی است در این جلسه قدرت حبیب،مدیر پژوهش دانشکده هنر و معماری و تحقیقات، مقدر، کارشناس پژوهش دانشگاه تهران، علیرضا فاخری، کارشناس پژوهش تربیت مدرس، مریم رشیدی ، مدیر پژوهش دانشگاه هنر، مهدی ایران نژاد ، معاون پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، بهزاد بازیار، مدیرکل امور پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، هومن لیاقتی، مدیر کل فناوری و ارتباط و صنعت دانشگاه شهید بهشتی، زهرا خرامان، کارشناس پژوهش دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، علی اصغر فرشاد ، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، سید جواد میر محمد صادقی، مدیر کل پژوهش دانشگاه علم و صنعت، محمدرضا سهرابی، مدیر روابط دانشگاهی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و درتاش، مدیر پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی حضور داشتند.
مرکز مطالعات وبرنامه ریزی شهر تهران- مرجع تخصصی
شهرداری تهران
مطالب مشابه :
پایان نامه معماری - طراحی مرکز همایش های مشهد با رویکرد اصول پایدار در معماری ایران
پایان نامه معماری طراحی مرکز همایش های مشهد با رویکرد اصول پایدار در معماری ایران
رساله مرکز همایش , مطالعات مرکز همایش
جهت دیدن لیست پایان نامه ها و پروژه های طرح مرکز طراحی درونگرا بر روی این پنل کلیک کنید.!
پایان نامه معماری مرکز همایشهای مشهد با اصول معماری 345 صفحه
پروژه پایان نامه گزارش بررسی تعاریف ـ و ضوابط عملکـردی کیفی، فضاهای مرکز همایش
انتخاب موضوع پايان نامه براي رشته هاي معماری
پایان نامه مرکز بهداشتی و درمانی 203. پایان نامه مرکز همایش
پایان نامه معماری
پایان نامه معماری همایش های پایان نامه مرکز تحقیقات برنج کشور
پایان نامه
پایان نامه مرکز بهداشتی و درمانی پایان نامه مرکز همایش ها پایان نامه مدرسه فوتبال
مرکز همایش های بین المللی
عنوان: مرکز همایش های بین المللی تعداد صفحه: 190 دفعات بازدید:82 عنوان: پایان نامه هنر :
حمایت از پایان نامه دانشجویان
و پذیرش پایان نامهها از در محل همایش مرکز مطالعات از پایان نامه
برچسب :
پایان نامه مرکز همایش