اصول هفتگانه قدرت هرمس
امروزه نوشته های زیادی درباره دانش هرمس مخصوصاً درباره هفت اصل که ادعا می شود پایه تمام دانش بشری است وجود دارد. در تلاش برای آگاهی از علوم قدیم کتیبه هایی از دل خاک بیرون آمده است که سالیان اخیر علاقه مندان بسیاری را به خود جذب کرده است. اکنون قصد شده که هفت اصل هرمس را بازگو کرده به امید آنکه بتوانید از آنها در رشد و تکامل خود بهره ببرید.
برای استفاده از اصول هرمس ، که به اصول هفتگانه قدرت معروف هستند ، بهتر است که در سطح آلفا، درباره تک تک این اصول مراقبه کنید. در نتیجه با اینکار ، افزایش سطح آگاهی تان درباره این اصول در جاده منتهی به روشنگری ، یک گام بیشتر به سمت جلو حرکت خواهید کرد. اما شما نباید انتظار داشته باشید که در سطح آلفا ، آگاهی تان بصورت جرقه هایی الهام گونه یکباره آشکار شود ، بلکه لازم است پس از تامل کافی درباره هر اصل و پس از هضم و بکارگیری این اصول ، منتظر ظهور تدریجی شنات و آگاهی باشید.
اصول هفتگانه قدرت ، بطور یقین در تمام عناصر وجودی صادق هستند و در عین حال قابل تغییر . اصلاح و نابودی نیستند . عملکرد این اصول ، همانند قوانین راهنمایی و رانندگی است ، به عبارت بهتر ، این اصول قوانین جهانی هستند که بر همه چیز ، از کوچکترین ذرات جهان گرفته تا خود جهان حاکم هستند. آگاهی از این اصول ، همچون داشتن برگی برنده در دست شماست و در واقع می توان گفت که این اصول قوانین کلی حاکم بر زندگی هستند.
نخستین اصل از اصول هفتگانه قدرت به اصل ذهن گرایی معروف است . بنابر اصل ذهن گرایی ، جهان جلوه ای از وجود ذهنی خداوند است . با این توضیح ، بیدرنگ با سئوالات گوناگونی روبرو می شویم که ناشی از درک نادرست مردم از این اصل دارند. آیا این اصل به این معناست که ما شکل خیال گونه ای از یک ماهیت نامحدود هستیم که از او جدا گشته و هرگز نمی توانیم به کنه وجود او و در نتیجه ، به کنه وجود خودمان پی ببریم؟ آیا ما آدم ماشینی بی اراده ای هستیم که از تولیدات یک قادر مطلق است؟
در جواب چنین سئوالاتی باید گفت که هرگز چنین نیست . بلکه همانگونه که شخصیت داستانی یک داستان نویس ، جلوه ای از شخصیت خود اوست، ما و هر آنچه در جهان وجود دارد جلوه ای از خالق مان هستیم زیرا همانگونه که پیش تر اشاره شد دنیای هر کس جلوه ای از وجود ذهنی خود اوست.
اصل ذهن گرایی ما را در درک بهتر ذهن و روان و پی بردن به نحوه عملكرد آن تواناتر می سازد. نیروی ذهنی یا کنترل ذهن ، به این دلیل تاثیر دارد که جهان ، چیزی ذهنی است و تمام چیزها از جایگاه نسبی ذهن ما دیده می شوند یعنی ما هرچه فکر می کنیم ، می بینیم. ممکن است که شما فکر کنید در پیش رویتان یک درخت می بینید، در حاليكه یک سنجاب آن درخت را خانه می بیند. یا ممکن است که دوست شما تابلویی از پيكاسو را یک اثر بی همتای هنری ببیند ولی شما آنرا یک تابلوی گرانقیمت ببینید. همچنین ممکن است که شما موقعیتی را برای خودتان یک دردسر به حساب آورید در حاليكه همسرتان آنرا یک اتفاق ساده بپندارد. در تمام این موارد ، هم شما و هم دیگران ، همگی حق دارید، زیرا هر کس در واقع هرآنچه را فکر می کند ، می ببیند.
روش کنترل ذهن سیلوا بر این اساس شکل گرفته است که ذهن ما قرار است نیروها و شرایطی را که خارج از وجود ما قرار گرفته اند ، کنترل کند. زیرا همانگونه که اشاره شد دنیایی که ما پیش روی چشمانمان می بینیم جلوه ای از وجود ذهنی ماست. پس همانگونه که ما دنیای خودمان را ایجاد می کنیم ، قادر هستیم که آنرا دوباره از نو پدید آوریم. در واقع ، ما در دوره سیلوا می آموزیم که برای تغییر دادن و کنترل کردن دنیایمان ، از ذهن خو استفاده می کنیم.
دومین اصل قدرت اصل تطابق نام دارد و بیانگر این است که هر آنچه در بالاست ، پس در پایین هم هست و هر آنچه که در پایین است ، پس در بالا نیز وجود دارد.
بر طبق این اصل ، آنچه در عالم مادی وجود دارد ، پس در عالم ذهنی نیز وجود دارد و آنچه در عالم ذهنی وجود دارد پس در عالم روحانی هم موجود است. بنابراین ، از آنجا که امواج مغزی فردی ، در سطح بتای بالا با فرکانس 40 سيكل بر ثانیه است، پس احساس ذهنی او در سطح بالایی از تنش و بیقراری خواهد بود.
با درک و شناخت بیشتر این اصل ، شما می توانید بسیاری از احساسات منفی یا مثبت خود را آزاد کنید. همچنین این اصل به شما کمک می کند که مشکلاتی را که دارای درجات متفاوتی از شکل بروز هستند را از راه مواجهه با درجات خفیف تر آنها ، حل و فصل کنید. زیرا بر اساس اصل تطابق ، یک مشكل در شکل خفیف آن در واقع همان مشكل در شدیدترین شکل خود است. در روش کنترل ذهن سیلوا ، به شیوه های گوناگونی از اصل تطابق بهره برداری می شود.
سومین اصل قدرت به اصل ارتعاش معروف است. بر طبق این اصل ، همه چیز در حال یک حرکت دائمی و بی پایان است و هرگونه تغییری در ارتعاش عناصر ، شکل بروز آنها را دگرگون می کند. مثلاً بر اساس این اصل ، موفقیت و شكست نیز هر کدام دارای ارتعاش خاصی هستند. یا مثلاً آب در بالاترین ارتعاش خود در شکل بخار بوده و در پایین ترین ارتعاش خود در شکل یخ بروز می باد. اما آب ، یخ و بخار همگی یکی هستند و تنها شدت ارتعاشات آنها شکل بروزشان را تغییر می دهد.
بر همین اساس هنگامی که ما دچار بیماری می شویم ، آنچه در بطن بیماری ما قرار دارد ، ضعیفتر شدن ارتعاشات بدنمان است . بنابر این برای مقابله با هر نوع بیماری ، فقط کافی است که ارتعاشات بدنمان را تنظیم کنیم ، خواهیم دید که بزودی شفا خواهیم یافت.
چهارمین اصل قدرت اصل تضاد است. بر اساس این اصل همه چیز دو گانه است. یعنی هر چیزی در جهان، ضد خودش را دارد و این دو چیز متضاد فقط از نظر درجه و کمیت با یکدیگر متفاوتند ولی از نظر ماهیت با همدیگر تفاوتی ندارند.
همه ما افراد کم سن و سال و بلند قد و بازیکنان کوتاه قد بسکتبال را به چشم خود دیده ایم اما باید گفت که مطابق اصل تضاد بلندی یا کوتاهی به خودی خود وجود ندارد بلكه تشخیص این امر به نظر ما بستگی دارد. درباره گرما و سرما نیز چنین است. در دینامیک سیلوا ، اصل تضاد را برای چرخش نگرشمان از دوست نداشتن به دوشت داشتن ، از ترس به خوش بینی ، از تنفر به عشق ، از احساس گناه به بخشش خود و از خشم به خونسردی بکار خواهیم برد. همچنین از اصل تضاد برای شفاف کردن معانی کلماتی مانند: عشق ، ترس و خشم ، از راه تعریف و توصیف کلمات متضاد آنها ، استفاده های فراوانی خواهیم برد. مثلاً کلمه ترس را در نظر بگیرید ترس چیست؟ مسلماً ترس یک احساس منفی است اما چه جور احساس منفی؟ اگر مقیاس تضاد را رسم کنیم ، ترس در قطب منفی مقیاس قرار خواهد گرفت . با تفکر بیشتر درباره کلمه ترس ، پی می بریم که ترس احساسی از انتظار است . بنابراین در هر دو قطب مثبت و منفی مقیاس تضاد، کلمه انتظار را قرار داده ایم و ترس را اینگونه تعریف خواهیم کرد. ترس احساس از یک انتظار منفی است یعنی فردی که دچار ترس می شود در انتظار وقوع وقایع ناخوشایند بسر می برد. اما در برابر احساس ترس ، احساس خوش بینی قرار دارد که احساس انتظاری مثبت است یعنی فرد دارای احساس خوش بینی در انتظار وقوع وقایع خوشایند خواهد بود. به این ترتیب چنین نتیجه گیری خواهیم کرد که ترس و خوش بینی هر دو یکی هستند و تنها از نظر درجه مثبت یا منفی بودن با یکدیگر متفاوت هستند.
پس بنابراین اصل تضاد ما می توانیم با تغییر دادن درجه احساساتی همچون ترس ، به قطب مقابل و مثبت این احساسات تغییر جهت دهیم.
پنجمین اصل قدرت ، به اصل ریتم معروف است. اصل ریتم بیانگر این است که هر چیزی دارای جریان و دوره است دوره صعودی و دوره نزولی.
بر طبق این اصل ، همه چیز دارای نقطه اوج و نقطه نزول هستند . مثلاً دور منظمی از تولد ، رشد ، پیری و سرانجام مرگ ، به چشم می خورد . همچنین در هر لحظه از اوقات شبانه روز، ما یک دور منظم روبرو هستیم : هنگامی که از خواب بیدار می شویم ، دور روزانه خود را با خوردن صبحانه شروع می کنیم . دوری آغاز می شود که با پایان یافتن صبحانه خاتمه می یابد. پس از سپری شدن روز هنگام شب ، دور شبانگاهی زندگی و دور رویاهایمان آغاز می شود. در واقع بر طبق اصل ریتم هر کاری که ما در طول یک شبانه روز انجام می دهیم ، دارای یک دور است. ولی ما هرگز از پیش نمی دانیم که در کجای آن دور قرار داریم. مگر آنکه از آینده به گذشته خود بنگریم. اگر ما در وضعیت صعودی دور خود قرار داشته باشیم ، شانس موفقیت ما در هر کاری افزایش خواهد یافت. اما اگر در وضعیت نزولی دور خود باشیم احتمالاً در کارهایمان دچار شکست خواهیم شد. به عبارت دیگر می توان چنین گفت که دور زندگی ما دارای نقطه فراز و نقطه فرود بوده و این شامل دور خواب ، دور سلامتی ، دور انرژی ، دور موفقیت ، دور بخت و شانس و غیره است.
هر دوری در مدت معینی از زمان جریان می یابد. همانطور که قبلاً اشاره شد. ما از اینکه در نقطه فراز دورمان قرار داریم یا در نقطه فرود آن ، از پیش آگاهی نداریم ولی اگر از جریان زندگی خود نموداری از دورهای سردی ، انرژی ، شانس ، عشق ، سلامی ، موفقیت ، کسالت و... رسم کنیم متوجه نوساناتی منظم میان آنها خواهیم شد.
برای اینکه شما از دورهای زندگی خود آگاهی بیشتری بدست آورید ، می توانید به سطح آلفا بروید و در این سطح با کمک گرفتن از تکنیک سه انگشتی ، به خودتان تلقین کنید که شما قصد دارید از دورهای زندگی تان آگاه تر شوید و آنها را بیشتر بشناسید. اینگونه شما می توانید با کسب آگاهی بیشتر از نقطه فراز دور زندگی خود ، هنگامی که در دور صعودی قرار دارید در کارهایتان موفق شوید. به این ترتیب مطابق اصل ریتم یک خانم خانه دار با شناخت نقطه فراز دور زندگی خود می تواند خریدهای مناسبی انجام دهد یا اینکه تاجران در نقطه فراز ، دور زندگی ماهیانه خود می توانند معامله های پر سودی انجام دهند و سرمایه گذاران و خریداران سهام می توانند به موفقیت های شغلی عهده ای نایل شوند.
ششمین اصل قدرت اصل علت و معلول ( اثر و تاثیر) است. بر طبق این اصل هر علتی ، معلولی خاص و هر معلولی ، علت خاص خود را دارد. به عبارت دیگر بر طبق این اصل تمام رویدادهای زندگی بر اساس قوانینی شکل می گیرند و حتی حوادث و تصادفات نیز قوانینی دارند که از نظر ما ناشناخته اند. بگذارید با بیان داستان کوتاهی این اصل را بیشتر توضیح دهیم.
روزی از روزها ، در یکی از جنگلهای کالیفرنیا ، برگی از درخت جدا شد و به زمین افتاد . کرم ابریشم چاقی که از آنجا می گذشت مجبور شد برای پرهیز از برخورد با آن برگ ، آنرا دور بزند. پس از اینکه آن کرم ابریشم با تغییر مسیرش به کندۀ درختی رسید. از آن بالا رفت و بر روی آن توقف کرد. در همان زمان، مردی از راه رسید و بر روی آن کندۀ درخت نشست . اما پس از اینکه در پشت خود احساس چیزی نمناک کرد از جایش بلند شد و متوجه شد که کرمی له شده و لباس او را کثیف کرده است. آن مرد پس از بازگشت به خانه لباس هایش را عوض کرده و آنرا برای شستشو به خشکشویی محلشان تحویل داد. او در مغازه خشکشویی با خانمی آشنا شد که از او خوشش آمد. سرانجام کار آن دو به ازدواج کشید و پس از مدتی صاحب پسرش شدند. پسر آنها بسیار باهوش بود ، بگونه ای که پس از سپری کردن دوران تحصیل ، یک وکیل شد. بعدها آن پسر وارد کارهای سیاسی گردید و در حزب خود بسیار ترقی نمود. چنین بود که به علت افتادن برگی در یکی از جنگلهای کاليفرنيا ، ریچارد نیکسون سی و هفتمین رئیس جمهوری امريكا شد. این نمونۀ عینی از اصل علت و معلول.
هفتمین اصل قدرت اصل جنس است. مطابق با این اصل هر چیزی دارای نیروهای مذکر و مونث است. جنس در عالم مادی ، در عالم ذهنی و هم در عالم روحانی آشکار می شود. نیروی مذکر ، برونگرا ، مثبت و فعال است اما نیروی مونث درونگرا ، منفی ، منفعل و خلاق است. نیروهای مونث و مذکر در هر دو جنس مرد و زن وجود دارند. مثلاً یک سخنران ماهر و پر تحرک ، صرفنظر از زن یا مرد بودن ، نیروهای مذکر تولید خواهد کرد.
اصول هفتگانه قدرت ، قوانینی غیر قابل بحث طبیعت هستند و چنانکه گفته شد این قوانین ، تغییر پذیر یا فناپذیر نیستند. با وجود این ، ممکن است از یک قانون ، مخالف قانون دیگری استفاده شود. قوانین بالاتر بر ضد قوانین پست تر و قوانین پست تر بر ضد قوانین بالاتر.
جهان یا به عبارت بهتر ذهن ما ، مانند رودخانه ای است که این قوانین همچون چوب خشکی در آن شناور است. ما که در این رودخانه شنا می کنیم ، می توانیم با توسل به این چوب خشک ، خودمان را به ساحل نجات برسانیم. برای رسیدن به ساحل نجات ، حتماً لازم نیست که ما این قوانین را خوب بشناسیم. اما زمانیکه به ساحل نجات رسیدیم ، تامل اندکی درباره قوانین ، ما را در بهتر شنا کردن در رودخانه زندگی تواناتر خواهد ساخت.
هدف از بیان هفت اصل قدرت در این مقاله، این است که شما پس از مراقبه بر روی آنها و کسب آگاهی بیشتر درباره آنها بتوانید از آنها در تمام جنبه های زندگی بهره برداری کنید. با رشد و تکامل آگاهی درباره این اصول، بسیار بیش از گذشته از منافع آنها بهره مند خواهید شد. تظاهر بیشتر این اصول در زندگی روزمره ما کاملاً آشکار است، اما برخی از آنها چندان به چشم نمی آیند.
خوزه سیلوا / مجله روان شناسی جامعه شماره 14مطالب مشابه :
سطح آلفا واثرات شگرف آن در زندگی
خوزه سیلوا، 11 آگوست 1914 در شهر لاریدو در این کتاب در مورد آموزش تکنیکهای مراقیه و
خلاصه کتاب دستان شفا بخش
خلاصه کتاب دستان شفابخش اثر خوزه سیلوا: *آلفا سطحی از امواج مغزی است که فرکانس آن نصف فرکانس
لینک دانلود رایگان کتاب دستان شفا بخش
لینک دانلود کتاب دستان شفا بخش. تالیف خوزه سیلوا. این کتاب در مورد آموزش تکنیکهای مراقیه و
متد سیلوا
خوزه سیلوا به این نتیجه رسیده است كه این نویسنده مطالعه کنید کتاب دستان دانلود اسکریپت
متد سیلوا چیست؟
خوزه سیلوا به این نتیجه رسیده مطالعه کنید کتاب دانلود بارم بندی و
دانلود انواع کتاب...مذهبی
دانلود کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوا وارستگان دانلود کتاب.ضرب المثلهای معروف
دانلود کتاب
کتاب دانلود كتاب برنامه نويسان پايگاههاي دانلود کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوا
اصول هفتگانه قدرت هرمس
در واقع ، ما در دوره سیلوا می آموزیم که برای خوزه سیلوا / مجله روان کتاب آموزشی
خواص گیاه بابونه
دانلود کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوا وارستگان دانلود کتاب.ضرب المثلهای معروف
برچسب :
دانلود کتاب خوزه سیلوا