آغاز پذیرش دانشجوی دکترا در دانشگاه فرهنگیان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمدعلی امیری ظهر امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر فرهنگی و مدیران پژوهشی مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری اظهار داشت: بهترین و مهمترین بستر پژوهش مدرسه است. مدرسهای که بر اساس سند بنیادین چرخشهای تحولی داشته باشد.
وی افزود: این چرخش تحولی در حکم یک وظیفه و ضرورت و مطالبه است و مدرسه باید به مطالبات و ضرورتها و وظایف خود عمل کند.
امیری تصریح کرد: مدرسهای که ایستا باشد و در سنت خودش باقی بماند و عمری را همینطور بگذراند در جایگاه تعلیم و تربیت پذیرفته نمیشود و باید با سند تحول بنیادین و مطالباتی که در خارج از حوزه آموزش و پرورش دارد تحولات چرخشآفرین خودش را پیدا کند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه باید از مدرسه یک تعریف جدید ارائه دهیم، تاکید کرد: نیاز است از حوزههای پیرامونی آموزش و پرورش از معلمان، دانشمندان، دانشگاهیان و حوزههای علمیه کمک بگیریم و برای فرهنگسازی و آمادهسازی معلمان مدرسه و اجرایی کردن آن باید بر اساس سند نحول بنیادین تعریف جدیدی از مدرسه ارائه دهیم.
وی بیان داشت: آموزش و پرورش یک نهاد آموزشی بود و الان نهاد فرهنگی و اجتماعی شده است و در مسیر آموزش انتقال کتب درسی به دانشآموز با فرهنگی شدن نهاد مسئولیت نیز گستردهتر شده است.
امیری با بیان اینکه باید بر اساس سند تحول بنیادین مدرسه جدید و الگو را به مردم بشناسانیم، متذکر شد: مردم نمیدانند مدرسه موفق و الگو چیست اما این مطالبات در ذهن مردم است و به زبان نمیآورند و شاید یک واژه برای آن پیدا نکردهاند امروز مردم دوست دارند تربیت بچهها در مدرسه همهجانبه باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به شرکت 2 هزار فرهنگی در طرح پژوهشی اشاره و خاطر نشان کرد: 39 هزار نفر معلم در سطح استان داریم گویا معلمان ما در کار خود نیاز به پژوهش نمیبینند و این عیب است.
وی با بیان اینکه مدرسههای ما مدیران با پژوهش آشنا نیستند، گفت: همه باید تلاش کنند متولیان پژوهشی آموزش و پرورش مدرسه را با پژوهش آشنا کنند و این توانمندی را در مدرسه در معلمان و مدیران آشنا کنند. معلم ما فکر میکند شرح وظیفه صددرصد معینی دارد.
امیری یادآور شد: تعلیم و تربیت این نیست که الان شاهد آن هستیم. آموزش و پرورش بستر وسیعی دارد معلمان تحصیلکرده و با تجارب بالا هستند و معلم یک چهاردیواری که الان میبینید نیست و توانمندیهای بیشماری دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اینکه ما برای دیپلم دادن و فرستادن بچهها به دانشگاه مدرسه را باز نکردیم، عنوان کرد: باید بچهها را تربیت کنیم و در بحث تربیت باید به همه جنبههای شخصیتی بچه توجه و برنامهریزی شود. شخصیت انسان بسیار پیچیده است بچهها ماشین نیستند.
امیری اذعان داشت: معلم قبل از انتقال دانش انسان است و اینکه مدرسه را کانون فرهنگی مینامیم به این علت است که به دنبال انسانهای متوازن، متعادل و متعهد باشد و مدرسهای موفق است که به همه بعدهای وجودی انسان توجه کند.
وی با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و مدرسه باید دوسویه باشد، گفت: معلمان ما در کلاسهای ارشد و دکترا نمیتوانند هیچ دفاعی از آموزش و پرورش کنند چون هیچ شناختی از آموزش و پرورش امروز ندارند. محققان باید ابتدا آموزش و پرورش امروز را بشناسند و با تکیه بر آن در مجامع علمی به تحقیق بپردازند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان یکی از مصادیق سند تحول بنیادین است، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان دارای یک ساختار خوب است و 62 پردیس دخترانه و پسرانه در کشور پیشبینی شده و در سطح استان مازندران 2 پردیس دخترانه و پسرانه تاسیس شد و از نیمسال دوم در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا کار خود را آغاز میکند.
امیری تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان پشتیبان آموزش و پرورش و تقویت نیروی انسانی و تربیت معلمان متدین و کارآمد و زمینه پیشبینی راهکارهای مختلف تربیت و تدریس است.
وی با بیان اینکه امیدواریم نظریه تعلیم و تربیت بومی را در سطح استانها داشته باشم، تصریح کرد: پیشبینی مهمی است و دانشگاه فرهنگیان میتواند خلاهای استان را پر کند. در استان دانشمند و محققان بیشماری در حوزههای مختلف مشغول به کارند و آموزش و پرورش وظیفه دارد از این توانمندیها استفاده کند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در سند تحول بنیادین از معلم به عنوان پژوهنده یاد شده است، متذکر شد: معلم دیگر یک کارمند نیست که هر روز یک کار تعریف شدهای انجام دهد معلم یک محقق است و باید به وجهه پژوهشی خود بیشتر توجه کند.
وی با بیان اینکه مدیران باید بدانند در چه جایگاهی انجام وظیفه میکنند، افزود: در استانی هستیم که باسوادترین مردم کشور هستند و آموزش و پرورش باید سطح علمی خود را بالا ببرد. مدیران باید بدانند مردم از آنها چه انتظاری دارند.
امیری بیان داشت: قطار علمی و پژوهشی آموزش و پرورش مازندران به راه افتاده است.
به گزارش فارس، در این مراسم از پژوهشگران برتر فرهنگی در سطح استان مازندران تجلیل شد.
مطالب مشابه :
معرفی دانشگاه قم:
نمونه سوالات جزوات دکتری دکترا جزوه 94 - معرفی دانشگاه قم: - نمونه سوالات آزمون ارشد و دکتری و
آزمون دکترا مدیریت
(Management Course) رشته مدیریت - آزمون دکترا مدیریت - همه چیز درباره رشته مدیریت و کلیه گرایشهای آن
منابع آزمون دکترا
مدیریت - منابع آزمون دکترا - مطالب روز - مدیریت صنعتی-دولتی-بازرگانی .حسابداری و مالیات
منابع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب قم
پیک بشارت .:. - منابع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب قم - وبلاگ جمعی از دانشجوبان ارشد رشته ادیان
پذيرش بدون آزمون دانشجوي دکتراي فقه و مباني حقوق اسلامي در دانشگاه قم
مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه قم از پذيرش دانشجو دکتراي بدون آزمون در رشته فقه و مباني حقوق
منابع آزمون دکتری فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه آزاد
دکتری دانشگاه آزاد 94 - 93 - منابع آزمون دکتری فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه آزاد - اعلام
منابع ازمون دکتری کلام
منابع وصرایب دکتری فلسفه اخلاق دانشگاه قم. منابع ازمون دکتری
کاروان بندی اولیه عمره -پسران مجرد 90-89 اعزام 3/12/89
دانشگاه قم . دانشجوی مقطع کارشناسی . 15 . پردیس قم . دانشجوی مقطع دکترا . 17 . پورموسوي . سيد مهدي .
آغاز پذیرش دانشجوی دکترا در دانشگاه فرهنگیان
محفل جامع دانشجویان دانشگاه ارشد و دکترا نمیتوانند هیچ دفاعی از مشاوره قم.
در دانشگاه قم:
دانشگاه قم مطابق با مقررات و دستورالعملهای مربوط به پذیرش دانشجو در مقطع دکترا و
برچسب :
دانشگاه قم دکترا