تقدیر رهبر معظم انقلاب از کتاب«پایی که جا ماند»

تقدیر رهبرمعظم انقلاب از کتاب«پایی که جا ماند» هیچ کتابی صحنه‌های اسارت مردان ما را در چنگال نامردمان بعثی عراق، آنچنان که در این کتاب است، به تصویر نکشیده است 68854.jpg

کم پیش می‌آید که یک کتاب بتواند فضای فرهنگی کشور را تحت تاثیر خود قرار بدهد اما "پایی که جا ماند" این روزها حسابی کولاک کرده و اهالی کتاب‌خوان ایران را حسابی به خود مشغول کرده است؛ موضوعی که علاوه بر قلم شیوا و بیان گرم نویسنده، قطعا دعای خیر رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس را نیز به همراه داشته است.

 کتاب «پایی که جا ماند»، نوشته سید ناصر حسینی‌پور است که دی ماه سال گذشته رونمایی شد. رسیدن به چاپ نوزدهم در طی سه ماه نشان دهنده گیرایی و جذابیت این کتاب برای مخاطب است اما این، همهٔ ویژگی‌های منحصر به‌فرد این کتاب نیست.

نکته دیگر این است که بر خلاف اکثر خاطرات اسارت که از بازداشتگاه‌ها شروع می‌شود، این کتاب نحوه اسارت راوی و همچنین نوع برخورد عراقی‌ها با او را نیز بیان می‌کند. شرح مکالمه و حتی مجادله‌های صورت گرفته میان او و بازجوهای عراقی یکی دیگر از امتیازهای این کتاب است. بیان اعترافهای سربازان عراقی درباره جنگ و ناحق بودنشان نیز در کتاب آمده است و طبیعتا بیان سفاکی‌های افسران عراقی و پای‌مردی اسیران ایرانی هم در کتاب به چشم می‌خورد.

صاحب نظری مقام معظم رهبری در حوزه کتاب با توجه به حجم مطالعات ایشان چه در دوره نوجوانی و جوانی و چه در دوران مسئولیت‌های سیاسیشان چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد. آشنایی ایشان با کتاب‌ها و نویسندگان ایرانی و خارجی، گزارشات مختلف از کتابخانه شخصی ایشان، اهتمام ایشان به امر کتاب و کتابخوانی، شاهدی بر این مدعاست.

حاشیه‌های ایشان که راهی برای ترغیب مطالعه کتاب هاست با کتاب‌های دفاع مقدس شروع شد که همچنان ادامه دارد، گرچه به احتمال زیادی ایشان بر اکثر کتاب‌هایی که مطالعه می‌کنند حاشیه‌ای می‌نویسند. لیکن برخی از این حاشیه‌ها رسانه‌ای می‌شود و اعتبار کتاب را افزون می‌کند.

تازه‌ترین حاشیه ایشان بر کتاب «پایی که جاماند»، یادداشت‌های روزانه سیدناصر حسینی‌پور است:

تاکنون هیچ کتابی نخوانده و هیچ سخنی نشنیده‌ام که صحنه‌های اسارت مردان ما را در چنگال نامردمان بعثی عراق را آنچنان که در این کتاب است به تصویر کشیده باشد… درود و سلام به خانواده‌های مجاهد و مقاوم حسینی.

2/6/91
سید علی خامنه‌ای

بخشی از این کتاب خواندنی

... نگهبان زندان با گاز انبر مقداري از محاسنش را کنده بود اما وقتي حرف مي‌زد عراقي‌ها را تا استخوان مي‌سوزاند. پاسدار بود و حاضر نبود تحت هيچ شرايطي پاسدار بودنش را به خاطر مصلحت کتمان کند. معاون زندان که ستوان يکم بود به او گفت: انت حرس الخميني؟ احمد سعيدي در جوابش گفت: بله من پاسدار خميني‌ام! ستوان که حرف‌هايش را فاضل ترجمه مي‌کرد، گفت: هنوز هم با اين وضعيتي که داري به خميني پاي‌بندي؟ در جواب ستوان گفت: هر کس رهبر خودشو دوست داره. يعني شما مي‌خوايد بگيد صدام رو دوست نداريد، اسارت عقيده رو عوض نمي‌کنه، عقيده رو محکم مي‌کنه!

منبع:rajanews.com


مطالب مشابه :


روایتگری حاج حسین یکتا

20 روایت بازخوانی کتاب پایی که جاماند روایتگری حاج حسین یکتا پیرامون کتاب پایی که جا ماند.




پایی که جاماند

کتاب «پایی که جا ماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او در اين کتاب به خاطراتِ




معرفی کتاب:پایی که جا ماند

کافه کتاب-مرجع دانلود رایگان کتاب های قالب ساز آنلاین. معرفی کتاب:پایی که جا ماند.




معرفی کتاب "پایی که جا ماند"

«پایی که جا ماند»، یادداشت‌های روزانه سید ناصر حسینی‌پور از زندان‌های مخفی عراق است که




کتاب پایی که جاماند

دانلود کتاب های روان دل‌تان را به «پایی که جا ماند»




تقدیر رهبر معظم انقلاب از کتاب«پایی که جا ماند»

تقدیر رهبر معظم انقلاب از کتاب«پایی که جا ماند» دانلود کتاب های پایه فیلم کتاب




جشن ازدواج دانشجویی با حضور دکتر حبشی

دانلود صوت جلسه سید ناصر حسینی پور. نویسنده کتاب پایی که جا ماند




برچسب :