انجمن جراحان پلاستيك: ايران، مركز جراحي بيني دنيا
انجمن جراحان پلاستيك: ايران، مركز جراحي بيني دنيا
انجمن جراحان پلاستيك و زيبايي ايران بتازگي اعلام كرده است كه ايران مركز جراحي زيبايي بيني دنياست .جواد اميري زاد، عضو هيات مديره اين انجمن همچنين در بيان دلايل اين موضوع گفت، ايران بيشترين عمل رينوپلاستي (جراحي زيبايي بيني) در دنيا را دارد و بهترين جراحان اين رشته نيز متعلق به ايران هستند.بر اساس گزارش هاي موجود، آمار دقيقي از داوطلبان جراحي بيني در ايران وجود ندارد اما آقاي اميري زاد گفت حدود ۷۰ درصد جراحي هاي زيبايي، عمل بيني است و از اين ميزان تنها حدود ۳۰ درصد، آقايان هستند.
آقاي اميري زاد، اقدام پزشكاني را كه در تبليغات يا تابلوهاي خود جراحي بيني را به عنوان تخصص خود عنوان مي كنند، رد كرد و گفت، اين جراحي يك تخصص نيست بلكه جزيي از كار فوق متخصصان در جراحي پلاستيك است.
جراحي پلاستيك هم شامل جراحي هاي مختلفي است از جمله، سوختگي، ناهنجاري هاي مادرزادي، فك و صورت.
با توجه به افزايش تقاضا براي انجام جراحي بيني اين عضو هيات مديره انجمن جراحان پلاستيك به خانم ها توصيه كرده بعد از ۱۷ سالگي و آقايان بعد از ۱۸ سالگي بيني خود را عمل كنند تا نتيجه آن رضايتبخش باشد.
حسن ف.، پزشك متخصص جراحي پلاستيك مي گويد، اخيرا جوانان زير ۱۸ سال زيادي براي انجام اين جراحي به پزشكان مراجعه مي كنند، برخي پزشكان هم بدون توجه به سن و سال اين افراد به جراحي اقدام مي كنند و همين ممكن است موجب شود كار بيمار به دليل عدم رضايت از نتيجه عمل به عمل دوم و يا حتي سوم بكشد.
او مي گويد يكي از دلايل افزايش شكايتها از پزشكان در اين حيطه نيز همين عمل هاي بي وقت و بي مطالعه است.
اين پزشك متخصص مي گويد، داوطلبان اين جراحي بايد به لحاظ روحي و رواني هم براي آن آماده باشند، زندگي كردن با چهره جديد ممكن است براي برخي ناهنجاري هايي ايجاد كند.
به اعتقاد او جراحان بايد پيش از انجام عمل با بيمارانشان گفتگو كنند و انگيزه آنها را ازانجام اين عمل بدانند. او مي گويد همه متقاضيان شرايط لازم جسمي و روحي را ندارند و برخورد يكسان با آنها ممكن است در نتيجه عمل اختلال ايجاد كند.
شهرام ص. تكنسين اتاق عمل نيز در اين باره مي گويد: متاسفانه برخي پزشكان براي اخذ پول بيشتر تبليغات خلاف واقع مي كنند، در حاليكه متخصصان تنها اجازه دارند در كارت هاي ويزيت و تابلوهاي خود عنوان مدرك ديپلم تخصصي خود را درج كنند.
انجمن جراحان پلاستيك و زيبايي اعلام كرده است كه هر عنوان يا توضيحي غير از عنوان مدرك تخصصي، غير قانوني است و جنبه تجاري دارد.
به گفته مجيد لاهوتي، دبير اين انجمن فقط ۱۴۵ نفر در ايران داراي مجوز رسمي فعاليت در زمينه جراحي پلاستيك هستند.
آقاي لاهوتي همچنين معتقد است جراحي بيني در بيماران ايراني با توجه به ضخامت پوست بيني آنها دشوارتر است و نياز به دقت و استفاده از تكنيك هاي پيشرفته تر دارد.
به اين ترتيب به نظر مي رسد متقاضيان اين عمل بايد در انتخاب پزشك خود توجه و دقت بيشتري داشته باشند.
حسن ف.، جراح پلاستيك مي گويد، متاسفانه برخي افراد فاقد صلاحيت به قصد تجارت در اين عرصه وارد شده اند و از آنجايي كه ظاهرا نظارت دقيق و كاملي بر اين افراد صورت نمي گيرد، معمولا تا بيماري دچار مشكل نشود و از اين فراد شكايتي صورت نگيرد شناسايي نمي شوند.
به گفته وي، جراحي بدون تخصص و صلاحيت زيان هاي جبران ناپذيري ايجاد مي كند اما در مقابل اگر درست و با اسلوب صحيح انجام گيرد امكان تغيير بافت و شكل در آن وجود نخواهد داشت.
چرا جراحي پلاستيك؟
شيدا دانشجوي ۲۵ ساله كه مي خواهد بيني خود را عمل كند مي گويد، زيبايي ظاهري افراد به آرامش روحي آنها كمك مي كند.
مادر شيدا با انجام اين عمل مخالف است و مي گويد بيني دخترش در تركيب صورتش هيچ ايرادي ندارد و زيباست اما جراح شيدا به او قول داده كه با انجام اين عمل زيباتر شود.
سبا، ۲۱ ساله، بيني خود را سه سال پيش عمل كرده و مي گويد: خواهر بزرگترم درست در ۱۸ سالگي بيني خود را عمل كرد و پدرم به من قول داد كه به محض اينكه به سن ۱۸ سالگي برسم همين امكان را براي من هم فراهم خواهد كرد و كرد.
او درباره فرم سابق چهره خود و ميزان نيازش به اين عمل هيچ نمي گويد اما از جراحي خيلي هم راضي نيست و مي گويد: مي توانست بهتر باشد. بيني من كمي افتادگي پيدا كرده اما دكتر حاضر نيست آن را برايم اصلاح كند و مي گويد اين بهترين حالت ممكن است.
سامان هم بيني خود را به تازگي عمل كرده و در اين باره مي گويد: پسر و دختر يا زن و مرد ندارد. زيبايي مال همه است. وقتي عضوي ايراد داشته باشد بايد نقصش را برطرف كرد.
برخي كارشناسان مي گويند افزايش ميزان اين نوع عمل جراحي در ايران نشان دهنده شتاب مردم براي امروزي شدن و تجدد است.
علي عابديني، كارشناس امور اجتماعي در اين باره مي گويد: دو بعد اصلي را بايد درمقوله جراحي هاي زيبايي به ويژه جراحي بيني مورد توجه قرار داد، يكي اعتقاد و گرايش افراد به آراستگي و زيبايي ظاهري يكي هم پيروي نا بخردانه برخي افراد از الگوهاي موجود بدون درك فلسفه زيبايي.
آقاي عابديني بعد اول را قابل قبول مي داند و مي گويد، انجام هيچ چيز در حد معقول مطرود نيست به ويژه اينكه انسان زيبايي را دوست دارد و حق دارد براي ارضاي اين ميل خود و ديگران در اين جهت حركت كند اما اينكه بعضي افراد براي چشم و هم چشمي خارج از امكانات و توان خود دست به انجام امور غير منطقي مي زنند جاي بررسي و بحث دارد.
آقاي عابديني مي گويد اساس و استخوان بندي صورت نژاد ايراني با اروپايي ها و آمريكايي ها متفاوت است اما برخي جوانان توقع دارند طور ديگري باشند و اين امر بي ارتباط با تبليغات، برنامه هاي ماهواره اي و ميل به همگامي با قافله هم سالانشان نيست.
مطالب مشابه :
سومین جراحی
جراح چند بار تغییر کرد و من با جراحی در تهران مخالفت کردم و آخر پیروز شدم و خانواده رو قانع
انجمن جراحان پلاستيك: ايران، مركز جراحي بيني دنيا
و مي گويد بيني دخترش در تركيب صورتش هيچ ايرادي ندارد و زيباست اما جراح شيدا به او قول
24. مشخصات بیمارستانهای استان لرستان
ربات جراح , جراحی پلاستیک; اين بيمارستان در شهرستان خرم آباد واقع شده و بيمارستاني
بزرگان پزشکی ایران زمین
حمید مسیحا جراح پلاستیک در زيبايي مفهوم فراموش شده خرم آباد حامد
بررسی جراحی زیبایی از نظر روان شناسی
آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد خرم آباد. جراح بدون جراحی پلاستیک در آن انجام
وبلاگهای پرستاری ایران در یک نگاه
پرستاران خرم آباد: فوق تخصص جراحی پلاستیک جراح پلاستیک و
برچسب :
جراح پلاستیک خرم آباد