بزرگان رامسر
ارزش گذاشتن و تکریم بزرگان از ادب است.
تقدیر و تشکر از افراد تأثیر گذار در امر توسعه و آبادنی شهرها و استانهای کشور نه تنها به شناخت افراد مختلف جامعه از وجود این عزیزان منجر خواهد شد بلکه برگ سبزی است جهت ارج نهادن به شخصیت و هویت ملی ما ایرانیان که همواره در طول تاریخ به افراد علاقمند به این آب و خاک عشق می ورزند. ان شاء اله در صورت امکان هر ازگاهی یکی از بزرگان و نام آوران شهرستان رامسر حضورتان معرفی می شوند.
افراد علاقمند چنانچه اطلاعاتی از بزرگان معاصر و در قید حیات و یا بزرگان غیر معاصر دارند در صورت تمایل می توانند در قسمت نظرات بیوگرافی آنها را برایمان ارسال فرمایند.
۱-مهندس یونس ابراهیمی
۲-دکتر طبیبیان مرد انضباط و عمل
۳-دکتر علی صارمی
۴-دکتر محمد پورکاظمی
۵-دکتر سید علی الهی نیا
۶-میثم نوائیان(پژوهشگر برتر)
۷-دکتر لطفعلی پورکاظمی
8-دکتر سید علی اکبر میر حسینی
۹- حسن رحیمیان
۱۰-عبدالوهاب فرید تنکابنی
۱۱-شیخ علی اکبر الهیان
۱۲- شیخ عبدالرزاق الهیان(مرد خدا)
۱۳- هولاکو خلعتبری
۱۴-حاج حسن احمد نژاد (خیّر بزرگ رامسری)
15- دکتر محمود فلکی
16- دکتر جواد خلعت بری
17-آیت الله سید ابراهیم ابراهیمیان
و .............
دکتر سید علی اکبر میر حسینی
محل تولد ایشان در سادات محله رامسر و در سال 1309 ه.ش است. فرزند مرحوم حاج سید محسن بوده و یکی از شاگردان استاد آیت الله شیخ علی اکبر الهیان بود.. ایشان بعد از طی دوره علوم حوزوی و دریافت لیسانس الهیات در دانشگاه تهران موفق به اخذء دکتری در این رشته گردید. ضمن تلمذ از محضر اساتید بزرگ خود نیز به تدریس در دبیرستانها در چند شهر نظیر تنکابن و آستارا و .. مشغول بود.در سال 1376 ه.ش به بعد با سمت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد تنکابن و سپس به ریاست موسسه غیرانتفاعی رحمان رامسر درآمد. بیشتر آثار این نویسنده پرتوان در زمینه دروس تحصیلی و ادبیات عرب و در رشته علوم انسانی که این روزها به این رشته کمتر توجه می شود، می باشد. از جمله کتابهای ایشان سادات شهر و امامزادگان بزرگوار آن ،جمع آوری مجموعه اشعار و مراثی آقابسمل ، ، مقالات علمی و تحقیقی در باره حضرت علی(ع) و ... را می توان نام برد.ایشان یکی از خیرین و معتمدان محلی بوده و منشأء کارهای خیر بسیاری نیز در منطقه سکونت خود شده اند.
دکتر علی صارمی از چهره های ماندگار:
ایشان در 12 آبان ماه 1316ه.ش در رمک رامسر به دنیا آمد ، دوره پزشکی عمومی را در سال 1343 در دانشکده پزشکی تهران به پایان رساند و آزمون ECFMG آمریکا را با نمره ممتاز قبول شد. وی در سال 1345 برای گذراندن دوره تخصصی به کشور آمریکا رفت و دوره های تخصصی داخلی و فوق تخصص گوارش را به مدت 6 سال در بیمارستان های وابسته به دانشگاه های نیویورک ، بوستون و ... به پایان رساند. وی در سال 1356 به دعوت دولت وقت به همراه چند همکار برای راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران به کشور بازگشت. او کتاب ها و مقالات زیادی را در مجلات پزشکی به چاپ رسانده است که از آن جمله اند : کتاب مبانی پزشکی پیشگیری ، کتاب چاقی و رابطه آن با بیماری های دیگر، مقاله پژوهشی عوامل اتیولوژیک سرطان با گزارش 100 مورد و ... لذا به عنوان یکی از چهره های ماندگار استان مازندران در سال 1386ه.ش انتخاب شدند.
"ایشان معتقد هستند بنا نیست زندگی سراسر شیرینی باشد، غم و شادی، پیروزی و ناکامی جزئی از زندگی ماست. از کمک و مهرو محبت به دیگران غافل نباشید."
دکتر جواد خلعت بری
دکتر جواد خلعت بری، از پژوهشگران نمونه استان گیلان و مازندران بوده و در هفته دولت سال1390 نیز از سوی فرماندار رامسر بعنوان مدیر نمونه معرفی شد. ایشان با تالیف 37 کتاب ،92 مقاله فارسی ، 62 مقاله بین المللی و 28 مقاله ISI دررشته علوم انسانی برای دومین بار در منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب شد.. وی مدیر مسئول فصلنامه روانشناسی و تربیتی در تنکابن است که هم اکنون مرتبه علمی و پژوهشی نمایه جهان اسلام را دریافت کرده است و همچنین سمت سردبیری مجله برنامه ریزی درسی و آموزشی را در دانشگاه آزاد اسلامی چالوس را برعهده دارد. دکتر جواد خلعتبری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سال 1390از در جه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.
آیت الله سید ابراهیم بنی هاشمیان
در طول عمر گرانبهای خود منشاء خدمات ارزنده ای جهت پیشرفت دین مبین اسلام، حراست از ابنیه مذهبی خصوصا محدود کردن محوطه مسجد آدینه در سال 1350 شمسی و بعد از آن، سخنرانی های مذهبی و ایجاد روحیه نوعدوستی و برقراری صلح و آرامش بین مردم محلی و ... بوده است. ایشان بعد از فوت دارای مقبره ای در خور نام بلندآوازه خود در گوشه ای از محوطه بزرگ مسجد آدینه است که میعادگاه عاشقان و زائران مسجد آدینه است.
عالم بزرگوار سید ابراهیم بنی هاشمیان معروف به پیشنماز که از تحصیل کردگان نجف اشرف بود با انتقال تولیت مسجد آدینه با حکم آیت الله العظمی سید حسین بروجردی از کربلایی محمد تقی شل آقاخانی(از نسل شل شریف ) به خود کارهای زیادی را برای رونق و توسعه فضای مسجد آدینه و احداث کتابخانه در جنب مسجد با همکاری مردم انجام دادند که در خور تقدیر و ستایش است.ایشان تک تک افراد محلی و بومی را با مشخصات آباء و اجدادی خوب می شناختند و همچنین فرزندانی خوب و تحصیلکرده که هرکدام مصدر کارهای خیر و مسئولیت اجتماعی هستند به جامعه ایرانی تحویل داده اند.
دکتر عبدالصمد خلعتبریِ لیماکی
در دی ماه سال 1341 در یکی از روستاهای شهرستان رامسر (لیماک) متولد شدند. پدر گرامی ایشان ناصرقلی خان خلعتبری لیماکی(۱) نام عبدالصمد خان، را بر او نهادند. عبدالصمد خلعتبری، دوران ابتدایی و راهنمایی را در زادگاهش گذراند و تحصیلاتِ دبیرستان را در تنکابن ادامه داد. در سال 1381 تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد در رشته حسابداری واحد علوم و تحقیقاتِ تهران را آغاز نمود و در سال 1386 آنرا به پایان رساند.
دکتر خلعتبری، در راستای تحقق تربیت نیروهای متخصص و آموزش منابع انسانی با همکاری و دلسوزی تنی چند از همکاران گرامی خود پس از راه اندازیِ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر (اسفند ماهِ 1383در رضی محله رامسر) به عنوان اوّلین رئیس این واحد، انتخاب و مشغول به کار شدند. دکتر خلعتبری همچنین عضو انجمن حسابداران خبره می باشند.
ایشان مدرس دانشگاه و مجری چند کارگاه آموزشی(از جمله مدیریت منابع و مصارف و ...) در دانشگاه بوده و همچنین مؤلف چند کتاب ارزشمند در زمینه تخصصی خود(حسابداری) هستند.
1- راهنمایِ کاربردی ِ تحقیقاتِ حسابداری (ترجمه)، نشر پیشبرد، 1368.
2- مسائل حسابداری بهای تمام شده (ترجمه)، نشر پیشبرد، 1369.
۱- از اعقاب محمد ولی خان تنکابنی(خلعت بری) معروف به سپهسالار و برای زمان کوتاهی حاکم تنکابن بود .محمد ولی خان تنکابنی ضمن انجام کارهای خیر و مردم پسند از سردمداران مبارزه با بولشویسم بوده و به رشت مهاجرت نمود و همراه تنی چند از تنکابنی ها به یاران میرزا کوچک خان پیوست.
دکتر محمود فلکی
متولد اول خرداد 1330(1951) رامسر، فعالیت ادبیاش را در 1351 با چاپ شعر در مجلهی "فردوسی" و سپس "نگین" آغاز کرد. در ایران، در رشتههای شیمی و کتابداری تحصیل کرد و ویراستار دانشگاه آزاد در تهران و کتابدار بود. در سال 1362(1983) به آلمان مهاجرت کرد.
در آلمان، در رشتههای "زبان و ادبیات آلمانی" ( Germanistik ) و ایرانشناسی ( Iranistik ) تحصیل کرده است.
فعالیتِ ادبی فلکی پهنههای شعر، داستان و نقد و پژوهش را دربرمیگیرد، که تاکنون 21 کتاب از او منتشر شده است. دو مجموعه شعر و داستان و رُمانِ "سایهها"ی او به زبان آلمانی و پارهای از شعرهایش به انگلیسی و سوئدی منتشر شدهاند. ترجمهی رُمان "سایهها" در آلمان با استقبال خوبی مواجه شده و در مدت کوتاه چند ماهه به چاپ دوم رسیده است.
فلکی بین سالهای 1376 و 1378 سردبیر "سنجش" (گاهنامه ی نقد و تئوری ادبی و بررسی کتاب در آلمان) بوده است.
محمود فلکی اکنون زبان و ادبیات تدریس میکند. او با همکاری زبانشناسِ آلمانی، خانم دکتر کارین افشار، دو جلد کتابِ درسی فارسی نیز برای آلمانیزبانها تألیف کرده است.
دكتر لطفعلي پوركاظمي
بعنوان چهره ماندگار استان مازندران در سال 1387 انتخاب و تنديس فرزانگان و مشاهير استان را دريافت نمود.
مديريت اجرايي فعلي:
- رئيس فدراسيون پزشكي ورزشي جمهوري اسلامي ايران.
- دبير كل ستاد ملي مبارزه با دوپينگ (نادو).
- رئيس كميسيون پزشكي كميته ملي المپيك.
- عضو هيئت امناء صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان.
تحصيلات:
دكتر پوركاظمي پس از اتمام پزشكي عمومي در ايران، جهت ادامه تحصيل به امريكا عزيمت نمود تا اينكه در فاصله سالهاي 80-1377 توانسته دوره تستهاي تشخيصي قلب در رشتههاي اكوكارديوگرافي، استرس اكو و تستهاي گرافيكي قلب را در آمريكا گذرانده و بعنوان برترينهاي سال 2000 ميلادي در بيمارستان NAH دانشگاه مريلند بشود. او همچنين همراه با تعدادي از اساتيد دانشگاههاي جانز هاپكينز و مريلند تحقيقاتي را روي داروهاي جديد قلبي و عروقي انجام داده و در كاميونيتي كالج شهر بالتيمور نيز به دانشجويان رشته هاي پيراپزشكي تدريس نموده است.
پايان نامه وي در زمينه تحقيق باليني در بيماران با سرطان گوارشي در بيمارستان اميراعلم تهران با درجه ممتاز پذيرفته شد. او همچنين در رشته آناتومي به دانشجويان رشتههاي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي تنكابن تدريس نمود.
دكتر پوركاظمي بعنوان مشاور پزشكي و دبير كميته پزشكي تعدادي از مجلات و روزنامههاي رسمي كشور بوده و از او صدها مقاله علمي، تحقيقاتي، فرهنگي و اجتماعي به چاپ رسيد.
او بعنوان داوطلب در كادر پزشكي جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران در جنگ تحميلي حضوري فعال داشت.
دكتر پوركاظمي موفق به گذراندن دورههاي متعدد تخصصي طب ورزش شده و از طرف فدراسيون پزشكي ورزشي جمهوري اسلامي ايران، گواهينامههاي بينالمللي و داخلي پزشك تيم را نيز اخذ كرده است و بعنوان پزشك جام جهاني كشتي 2005 از رياست فيلا لوح تقدير دريافت نمود. او در هشتمين كنگره آسيايي پزشكي ورزشي در توكيو ژاپن در سال 1384 موفق به ارائه سخنراني در زمينه مقاله تحقيقاتي خود بر روي قلب ورزشكاران شد و ضمن چاپ مقاله وي در كتاب كنگره، مورد تقدير نيز قرار گرفت.
در رشته دووميداني نيز علاوه بر كسب عناوين و مدالهاي متعدد در سطح كشور بعنوان پزشك تيم فدراسيون ورزشهاي همگاني و دووميداني به كشورهاي يونان، مالزي، سنگاپور و مقدونيه سفر نموده است.
به همراه هيئتهاي كوهنوردي شهرستانهاي رامسر، تنكابن و تهران بارها به قلل مرتفع داخلي و خارجي صعود كرده از جمله:
قله آيلند پيك هيماليا (6200 متر)، قله كالاپاتار (در نپال)، بيس كمپ اورست (نپال)، قله كليمانجارو (آفريقا)، قله آرارات (تركيه)، سيپان (تركيه)، شاه داغي (آذربايجان - باكو)، آراگاتس (ارمنستان)، دماوند (13 بار صعود)، علم كوه، سبلان و...
مطالب مشابه :
بزرگان رامسر
دکتر جواد خلعتبری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر
افتتاح پروژههاي عمراني دانشگاه آزاد رامسر
به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامسر در اين مراسم گفت
حذف و اضافه درس ،حذف اضطراری
دفتر مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اقدام به ایجاد این وبلاگ نموده تا دانشجویان در
روستاهای شهرستان رامسر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر. دکتر عاطفه مسافر. چرخ صنعتی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد
بررسی گرایشات مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد
گروه عمران دانشگاه آزاد رامسر سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد
شرايط ورود به دانشگاه
دفتر مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اقدام به ایجاد این وبلاگ نموده تا دانشجویان در
گزارش شرکت دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه آزاد رامسر در کنفرانس دانشگاه ارومیه
گزارش شرکت دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه آزاد رامسر آزاد اسلامی واحد رامسر به
عید باستانی نوروز بر دانشجویان عزیز مبارک.
دفتر مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اقدام به ایجاد این وبلاگ نموده تا دانشجویان در
برچسب :
دانشگاه آزاد واحد رامسر