پرسش و پاسخ ویژه 87


پرسش و پاسخ ویژه 87

       تعداد ديگري از پرسش و پاسخ هاي قابل توجه پست هاي مختلف وبلاگ و يا ارسالي با ايميل،  پرسشها خلاصه شده،  درود و سپاس،  خوب و بد،  و اين قبيل را حذف كردم،  و تا آنجا كه شده اشتباه هاي املايي و انشايي آنها را اصلاح نموده ام.  بمنظور گسترش محیط دمکرات و آزادی اندیشه و قلم اینترنتی،  این پرسش و پاسخ ها توسط بانو پرنیان حامد پاسخ داده می شود،  جهت پرسش و پاسخ های انوش راوید در اینجا بروید.

   توجه:  عزیزان،  بمنظور تحقیقات بیشتر،  و نیز با این سرعت و کار کرد اینترنت،  گاه ممکن است پاسخها مدت زیاد تری زمان ببرد،  لطفاً حوصله نمایید،  مطمئنا بمنظور پیش برد اهداف وبلاگ،  هیچ نظر و پرسش بی پاسخ نمی ماند.  در ضمن اگر پرسش تأیید شد،  و پاسخ آن نبود،  در اولین پست بعدی پاسخ داده می شود،  * همچنین اگر پرسشی از قلم افتاد،  لطفاً یاد آوری نمایید.

   توجه 2:  نظرات و پرسشها از جانب خوانندگان وبلاگ است،  و نظر وبلاگ نمی باشد،  پاسخ ها دانش وبلاگ است.

5426.jpg

  عکس مجسمه ای بنام کتیبه آناهیتا،  در شهر فومن استان گیلان،  عکس شماره 5426.  نمونه دیگر این مجسمه در شهر مراغه وجود دارد،  اما آنچه که من از تاریخ می دانم،  ارابه آناهیتا باید چهار اسب داشته باشد،  نمونه در موزه وبلاگ،  در این مجسمه های تازه ساز دو اسب هستند.

   پرسش 1866:  درود بر شما . میخواستم تو کارای تحقیقی و مقاله نویسی تاریخی در کنار استادی چون شما باشم. موضوع تحقیق من ادیان هست ممکن منابعی در اختیارم بزارید که بدون تعصب نوشته شده باشه؟

   پاسخ پرنیان حامد:  درود بر شما،  با تبریک سال نو خدمت شما . متاسفانه آنگونه که متوجه شدم متن بی تعصب کمتر نوشته شده است مخصوصا در باب متون مذهبی. این است که  به شما پیشنهاد می کنم قبل از خواندن هر منبعی در مورد آن تحقیق کند یعنی آنکه ببینید متن در چه زمانی مکتوب شده شرایط اجتماعی چه بوده فردی که آن را مکتوب کرده به کدام آیین و فرقه بوده است و... سپس با در نظر گرفتن همه این داده ها متن را مطالعه کنید و بی تعصب در مورد آنچه خواندید با اندیشه نیک و آزاد در مورد آن قضاوت کنید باشد که با این روش بتوانیم حقایق را بیابیم.  پاینده باشد.

   نظر 1867:  به نظر من شما و وبلاگتان مشتی اینتراکتوآل هستید که ریشه در نژاد پرستی ایرانی دارید و برای امثال شما همیشه غیر ایرانیها مقصر هستند، شما از زندگی واقعی هیچ بویی نبردید و در واقع اطلاعی از زندگی ایرانیان در خارج از ایران ندارید.رژیم نژاد پرستی در ایران منحل شد بخاطر اینکه آخرین باقیمانده از نژاد پرستی هیتلری یا آریآیی بود و فروپاشید...از خارج گود به مساءل نگاه کنید ... ایرانی بودن یا ماندن بسته به مساءل جهانی دارد و نه فقط به داخل ایران..!!

   پاسخ پرنیان حامد:  با سلام آقا،  تصور نمی کنم شخصی که پانزده سال در آلمان زندگی کرده است از زندگی ایرانیان در خارج از ایران بی اطلاع باشد! همچنین گویا برای شما سوء تفاهمی پیش آمده است.  اصلا علاقه ای به نژاد پرستی نداریم. آنچه از آن دفاع می کنیم تمدن خاور میانه است،  که ایران نیز جزء آن است. اینجا محل شروع تمدن بشری بوده و اروپا در زمان شروع این تمدن زیر یخ بوده است. حال یا مهاجرت این آریایی ها را از جیرفت، شهداد و شهر سوخته به کل جهان امروزی مطابق اسناد کشف شده در این مکان  می پذیرید، یا همان سیاست جدید  را بپذیرید، و برای پنهان کردن این حقیقت فرضیه فرود آمدن فرازمینی ها را به قطب شمال رواج دهید و به خورد جوانان بدهید. تنها مطمئن باشید که ما اینجا نادان نیستیم که چنین فرضیه احمقانه ای را از شما بپذیریم و از سیاست های پشت پرده این فرضیه نیز به خوبی آگاهیم. لذا مغز شستشو شده تان را در خارج از ایران باری دیگر بشوید و کمی هم از خودتان شخصیت فکر کردن داشته باشید.  ما را هم به نژاد پرستی محکوم نکنید که شما را به اجنبی پرستی محکوم کنیم، اجازه بدهید بر این وبلاگ بدون محکومیت تراشی برای هم بتوانیم آزادانه سخن بگوییم،  سال خوبی را برای شما آرزومندم.

   پرسش 1868:  سلام. میخواستم یک منبع معتبر جهت آداب و رسوم و مخصوصا جشن های ایران باستان بطور جامع بمن معرفی کنید. من میخوام یه کار فرهنگی در این خصوص انجام بدم. به یک منبع معتبر نیاز دارم. ممنون

   پاسخ پرنیان حامد:  با سلام درباب جشنها بررسی کوتاهی بر این قسمت وبلاگ: 

سابقه تاریخی جشن های اروپایی -

پنجشنبه یکم دی 1390 http://www.cae.blogfa.com/post/14

انجام  دادم امید است کمکی به شما باشد (توجه داشته باشید،  ویکی پدیا منبع معتبر نیست).

   نظر 1869:  جناب آقای راوید و بانو حامد از زحمات و حس میهن دوستی شما که برای شناساندن حقیقت تمدن اصیل ایرانی که قطعاباعث ایجاد تمدنهای دیگر ملل شده از شما تشکر و قدردانی میکنم موفق و موید باشید.

   پاسخ انوش راوید:  درود و سپاس به تمام عزیزان که ابراز علاقه می کنند،  ما نیز جوانان باهوش ایران را بسیار دوست داریم،  و ارج و احترام می گزاریم،  تندرست و پیروز باشند.

   پرسش 1870:  سلام بر بانو پرنیان حامد و استاد انوش راوید... سال 93 پیشاپیش مبارک بادتان ...میخاستم درمورد حکومت تانگ بدانم اگر اطلاعات و مطلبی دارید بهم بگویید... موفق باشید...

   پاسخ پرنیان حامد:  با سلام و تبریک سال نو،  پاسخ های شما در پرسش پاسخ های قبلی است و بیش از آن چیزی برای گفتن ندارم من تنها به تناقضات اشاره کردم شما ماندید و قضاوت آزادانه شما که برای من بیش از به کرسی نشاندن عقیده خودم ارزش دارد  پاینده باشید.

   پرسش 1871:  باسلام.. میخاهم درمورد نام پرسپولیس وپارسه واکباتان سوالاتی بپرسم..گفته میشود که یونانیان به این شهرها ابن اسم را داده اند..یعنی این اسمها یونانی است.منظور کدوم یونان ؟و درمقاله ای اسم پاسارگاد پاتراگاد است که پاسارگاد در جهان رایج شده است...لطفا توضیح دهید..تا روشنتر شوم..

   پاسخ پرنیان حامد:  با سلام . یونای های اولی که این نامها را آوردند هرودوت متولد کشور ترکیه امروزی و کتزیاس متولد کشور ترکیه امروزی هستند لذا گویا منظور از یونانی ها ترکهای کشور ترکیه هستند.  پاسکد و هکمتانه. پارس کد به هم ریخته لغت پارسکرد بر وزن و مفهوم جمکرد منظور پاسها آنجا را ساختند. لغت فارسی پرسپولیس به معنای شهر پارسها  و هکمتانه لغت فارسی اکباتان است. 

   پاسخ انوش راوید:  پارسه آوای قرون جدید اروپایی برای پرسه است،   پرسه = پرس = پر،  پر که بر سر می گذاشتند یا عمامه + س = سر ،  پرس = پارسا،  مشروح پرسر در اینجا.

پرس پولیس = پرس + پول = شهر + ایس = ایز = ایزد

پرسپولیس = شهر ایزدی پارسا،  و یک واژه کاملاً ایرانی است.

اکباتان = اک = هک = بزرگ + با = همراه + تان =  شهر بزرگان.

اک در اکبر، اکثر،  و یا هک در هکتار واحد بزرگ زمین آمده است.  جهت اطلاع بیشتر به معنی نام شهرها و روستا های ایران مراجعه نمایید.

   پرسش 1872:  سلام. هرودوت می گوید که کوروش و کرسوس در دشت سارد با هم جنگیدند و انجا بیابانی! و دشتی وسیع است. می خواهم بدانم در غرب ترکیه بیابان موجود است؟ سپاس

   پاسخ پرنیان حامد:

Sfard, the old name of Sardes.

6619.jpg

     این نقشه را خود شما برای من ارسال کردید بار دیگر از شما تقاضا دارم بپرسید این نقشه چه زمانی کشیده شده است و آیا قسمت های دیگر این نقشه در دست است؟

   هرودوت نوشته : کرسوس به آشور آمد و آن را ویران کرد سپس با کوروش جنگ کرد و به سارد بازگشت ببینید روی نقشه آشور کجاست. این درست همان آشور و نینوایی است که مورخین یونانی می گویند کنار دجله است نه فرات امروزی (فرات مورخین یونانی دجله امروزی است،  رجوع شود به پرسش و پاسخ 1875).

   منشور کوروش هم نشان می دهد کوروش به سمت اورارتو (دریاچه وان رفت) اگر بخواهیم سخنان هرودوت را بپذیریم،  لیدی کنار دریاچه وان است، اما من باز تکرار می کنم هرودوت سرگذشت کوروش و هوخشتره ماد را با هم مخلوط کرده است. خود او نوشته هوخشتره  نینوا را از میان برد و پس از ان  مرکز آشور بابل بود لذا آشور و نینوایی موجود نبوده که کرسوس آن را ویران کند. این کرسوس به زمان کی خسرو (هوخشتره) و همان کرسیوز برادر افراسیاب تاریخ ایران است. لیدی هم همان کناره دریاچه وان است. دیدگاه بعدی شما باز تایید می کند:

   بر خلاف دیدگاه رایج حرف اول نمی‌تواند «Lu» خوانده شود که نیازمند این است که به صورتLu [ud-di] خوانده شود تا از آن لیدیه گرفته شود.  تطبیق دستخط‌ها نشان می‌دهد بدون شک، آن کاراکتر حرف «Ú» را نشان می‌دهد و تنها بازسازی ممکن ŭ- [raš-ṭu] اورارتو است. یعنی بر اساس سال‌نامه‌ نبونید، کورش، پادشاه اورارتو را از میان برده است و نه کرزوس، پادشاه لیدی را ( Rollinger 2004: 51-56).

 کتیبه زیبای اناهیتا نیز که برای من ارسال کردید، نیز این دو نژاده را  هوخشتره دانسته نه کوروش برای پاسخ پرسش شما در باب کتیبه نیز باید اصل لغات و اندازه آن را ببینم. 1. کتیبه به استناد نوشته های داخل آن مربوط به قبل از حمله آشور بانی پال به شوش است و کتیبه در شوش کنده شده است چرا از فومن سر در آورده است مشخص نیست (شاید در ویرانی آشوربانی پال آن را جا به جا کردند لذا اندازه آن مهم است) 2. بهارات و رود گنگ آن نمی تواند هند امروزی باشد فاصله خیلی زیاد است،  لذا باید اصل لغت را ببینیم.

    کتیبه به قدری زیباست که خواندن آن را به همه هم میهنان توصیه می کنم،  با سپاس از شما برای ارسال چنین متن زیبایی،  این نظر بعدی شما:

   ناحیه ساپاردا یک شهر مادی است. آنچه در مورد چینش شهر های مادی روی نقشه انجام شده مورد تایید من نیست، و تناقضات در این نمونه ها بسیار است.

   آشوریان یهودیان را سرزمین ماد به استناد متون یهودی, در شهر سافاردا مستقر ساختند. همچنین نام پادشاه لیدی به نام گیگس (به اشوری: گوگو و به عبری: جوج) در کتاب حزقیال نبی آمده که کشور های پارس! کوش و فوط نام برده که ایران و اتیوپی و نوبه است و مفسرین بی سند؛ گفتند که پارس در اینجا نقشی نداشته و عبارت پارس و کوش را prs-ptrsخوانده اند و آنرا مصر علیا تفسیر کردند! در زمانش هم فرعون آپری سلطنت داشته ولی کجای تاریخ گفته اند لیدی با مصر کنونی اتحاد داشته است؟ همچنین جوج شاه لیدی یا گومریان و خاندان توگارما (= ارمنستان صغیر) متحد بوده است...   لذا بعید نیست لیدی باستان در همان حوالی ها باشد.

   پاسخ پرنیان حامد:  مطابق اسناد خودتان نتیجه بگیرید. کدام حوالی است؟‌

   پرسش 1873:  درود بر دوستان . ضمن مطالعه وبلاگ شما ؛ متوجه شدم که شخص به نام " کهرم " باید الکساندر مقدونی باشد. نام کهرم در تاریخ طبری گوهرمز است. ایا کهرم خودش تحریف شده ی گوهرمز نیست؟  کی+ هروم کمی عجیب است و کی = کوی متعلق به شاهان شرقی است. خوش باشید

   پاسخ پرنیان حامد:  درود بر شما . 1 سکه های الکساندری که می گویید فقط با لهجه شمال سوریه در آن زمان به صورت الکساندر خوانده می شود و بیشتر این سکه ها در سوریه یافت شده است نه در مقدونیه امروزی 2. پلا که محل تولد آن شخص باشد نیز در شمال سوریه است.

   بتازگی آثار قوم هند و اروپایی دیگری در آسیای صغیر بدست آمده،  این قوم به پالایی (  palaits  ) موسوم است و از زبان آنها در متون میخی بغازکوی یاد شده این زبان با هیتی میخی به خصوص زبان لویی از یک ریشه بوده و پایتخت این دسته از هندو اروپایی ها به نام پلا ( pala) در نواخی شمال سوریه قرار دارد.   (تاریخ ملل قدیم اسیای غربی – تالیف احمد بهمنش انتشارات دانشگاه تهران  239 به سال 1333).

    تاریخ ایران هم نوشته کی (به زبان ما یعنی شاه) هروم ( به زبان ما سوریه) تصور نمی کنم سوریه غرب محسوب شود! که شاه آنجا کی نباشد! همچنین به پادشاهان اتریش هم تا همین اواخر می گفتند قیصر تصور کردید لغت kei +ser چه مفهومی دارد و از کجا دزدیده شده است؟

تاریخ طبری نوشته است:  فی وجوههم یتسابقون و فی القوم جوهر مزد  و اندرمان ( این لغت قوم در ترجمه ها چه می شود نمی دانم !)

تاریخ طبری صفحه 605 و 607 دوبار نوشته کهرم و از قوم اندرمان و قوم جوهر مزد خبری نیست

شاهنامه فردوسی هم فقط نوشته کهرم

شهرستانهای ایرانشهر نوشته : گوهرم صادق هدایت ان را به گوتره  ما و گوهرمند تفسیر کرده است (که ارتباطی با نام  یا لقب کهرم نمی تواند داشته باشد )

تصور نمی کنم دو لغت گوهر مزدا و کهروم را بتوانیم یکی بدانیم. شاه سوریه  البته از گوهر مزدا می تواند باشد اما تصور می کنم کهرم لقب او است که در بعضی متون به جای جوهر او آمده است.

   پاسخ انوش راوید:  بنظر من،  معنی و ریشه یابی نام ها را باید در هیروکلیف تمدن جی جستجو کرد،  ک در کوه، کویر، کرکس،  و هر چیز بلند و بزرگ آمده است،  در اک بالا هم توضیح نوشتم.  ی = حرف آخر الفبا و کشنده همه و سنگین ترین،  در جمع کی =  بزرگتر و مهمتر از همه.  هروم = اروم = ا = بلند و بالا و راست،  وسیله تولید مثل،  روم = شهر و مکان،  در کل می شود شهر بزرگ.  در کل همه اینها واژه های ایرانی هستند.

   پرسش 1874:  سلام. در کتاب پنجم دینکرد اشاره ای به پیامبری کیومرث و ... در فصل اول شده:

"که از پیامبران و فرستادگان و کسانی که بخشی از آن را پذیرفتند کسانی که انرا به تمامی و کامل پذیرفتند مانند کیومرث و بودند کسانی که بخشی از انرا پذیرفتند مانند مشی و سیامک و هوشنگ و تهمورث و جم و فریدون و منوچهر و سامان و کیانیان و نیز پیشوایان بسیار دیگری که در هر دوره بودند. " اینها همان پوریوتکیشان و مجوس اقدم در اثار الباقیه هستند.

   در مورد بوداسف ؛ در متون پهلوی یک داستانی موجود بوده به نام بلوهر و بوداسف ( پهلوی : bodistvo ) , متاسفانه این متن از دست رفته است ولی ایندگان ان داستان را نوشته اند و حتی یونانیان هم انرا نوشته اند. بوداسف و بلوهر حکیم ؛ در این داستان که در بحار الانوار علامه ی مجلسی هم نقل شده است؛ انچه در مورد بوداسف امده همان بودای هندی را نشان می دهد و خیلی بعید است بگوییم که این شخص در زمان طهمورث بوده!

   پاسخ پرنیان حامد:  با سلام به آثارالباقیه رجوع کنید نوشته دوتا بودند. به متون ایرانی رجوع کنید نوشته به زمان تهمورث بودند این بودایی که نوشتید باید همان شاهزاده سیزارتای هند باشد.

   ادامه پرسش:  همچنین در دانشنامه ی آریانیکا در مورد دانشمندی هندی که برهمایی بوده به نام " چنرنگهاچه" نام برده شده است که وقتی می فهمد زرتشت پیامبر شده است؛ وارد ایران می شود و درخواست مناظره با زرتشت می کند و از قبل یک سری پرسشهایی تنظیم می کند. زرتشت دستور میدهد قبل از مناظره اوستا بخوانند؛ چنگرنگهاچه بعد از خوانش اوستا؛ پاسخ سوالاتش را میابد و به زرتشت و عقایدش علاقه مند می شود و ریگ ودا را می سراید. "این مساله در منظومه ی زرتشت پسر بهرام پژدو از شاعران زرتشتی آمده است. حال ریگ ودا از انجا که سبک لغاتش با اوستا بسیار شبیه است؛ بعید نیست که این داستان واقعیت داشته باشد. در چنین حالی قدمت زرتشت زمان گشتاسپ باید بیش از هخامنشیان و عصر ان باشد. نظر شما را می خواهم بدانم.

   پاسخ پرنیان حامد:  زردشت دیویسنا است نه زردشت مزدیسنا دیو های ریگ ودا فرشتگان  مزدیسنا و فرشتگان مزدیسنا دیو های ریگ ودا هستند. لذا اگر هم داستان شما را بپذیریم ریگ ودا از روی دیویسنا (زردشتی که زردشت زمان گشتاسپ نیست) نوشته شده است. اوستای گشتاسپ تحریف اوستای اصلی با همان لغات است.

   پرسش 1875:  من نگفتم البانی در اروپاست! البانی در شرق ایبریا بوده است. یعنی در قفقاز. پلوتارک در کتاب ایرانیان و یونانیان ص 369 می نویسد: "خاک ایبریا تا کنار کوهستان موسخیان و خاک پونتوس می کشد. اما آلبانیا شرقی تر از آن است و تا کنار دریای کاسپی کشیده می شود. ( همان – ص 369 )"  گیلان های مورخین یونانی؛ نباید حتما در همان گیلان بندهش باشد. چه اشکالی دارد؟

   پاسخ پرنیان حامد:  بسیار جالب است،  آلبانی شرق ایبریا است خاک ایبریا تا موسا سیر است،  پشت آن همان پنتوس کذایی است و خرابه های گیلزان هم همین بغل است اربیل و آشور هم که همین جا هستند و مورخ بی چاره  درست نوشته مفسر آنها را بی ابرو کرده است.

6620.jpg

  ادامه پرسش:  البته انچه دیاکونوف گفته از یک کتیبه هخامنشی است که در دست داشته است و این نشانگر این است که پذشخوارگر در سمنان نبوده و در پارس بوده است و مرز بین پارس و ماد یعنی نسایه و کرمانشاه را میشود انجا پنداشت ولی سمنان را خیر.

   پاسخ پرنیان حامد: پارسوا – مادای – نیششا آریارما دقیقا همین است، که روی این نقشه آمده یک بار دیگر از شما تقاضا دارم بگویید این نقشه به چه استناد و در چه سالی کشیده شده است؟ 

   پرسش 1876:  در بندهش اورده شده که از نامهای وهرود ؛ مهرانرود است . جالب است که یکی از عناصر نژاد قوم ماد , مهرانی ها بوده اند . دیاکونوف مینویسد:

مردم سراسر این ناحیه { منظور ناحیه اتحادیه مادها } از دریاچه ارومیه گرفته (با اشتمال گروههای نژادی کوچک و مستقل یا جزیره های نژادی که جهت دریاچه وان داشت) تا بخش علیای دیاله از نژاد گوتی و لولوبئی بودند و لولوبیان در نقاط غربی تر و گوتیان در نواحی شرقی تر مسکن داشتند. گمان می رود که سومین عنصر نژادئی که بتقریب در همان ناحیه مسکن داشت مِهرانیان بوده اند. ناحیه ی جنوب غربی – یعنی بخش های علیای دیاله و کرفه را عناصر نژادی کاسی اشغال کرده بودند. محتملا ساکنان حاشیه ی کرانه ی دریا که بعد ها مولفان عهد عتیق آنها را کاسپیان خواندند – بگروه کاسی و عیلامی منتسب بودند.

نام مهران در اسناد اشوری بصورت مهرانو آمده است. طبق متن توکولتی نینورتای اول و متن های تیگلاتپالاسار اول (رش : AVIU, شماره 13 .- AKA ص 116 ) و آداد نراری دوم (AVIU , شماره 20 , 21 .- KAH , II , شماره های 83 , 84 ) می توان نتیجه گرفت که «مهری» یا «مهرانو» معرف بخشی از مردم محلی ماد غربی بوده است. ( دیاکونوف).  حال ایا شما میدانید این رود دقیقا کدام رود است؟

   پاسخ پرنیان حامد:  تصور می کنم کرخه پر آب قدیم است.

   ادامه پرسش:  مورخین یونانی محل نینوا را نمی دانستند کجاست و انرا در کنار فرات نوشتند مانند کتزیاس ,دیودور و.. ولی نینوا در کنار دجله است و کتابخانه اشوربانی پال هم در نینوای کنونی کشف شد.

   ادامه پاسخ:  نه گرامی این فرات است درست نوشتند این طرفی دجله است اخری که به آن فرات می گوییم نیل است این چیزی است که مورخ یونانی نوشته لیدی هم همین اورارتو پنتوس هم همین بالاست بی خودی به زور می خواهند ببرندش آنطرف هیچ دلیلی نیست که قبرستان ممفیس مصر قدیم باشد مصر بزرگتر بوده است همه جای تاریخ هم مصری ها را وسط بین النهرین نشان می دهد همانگونه که هیچ دلیلی نیست که قبرستان تخت جمشید پایتخت بوده باشد که هیچ سندی هم تایید نمی کند شوش پایتخت بود،  قبرستان پشت آن مصر وسط بین النهرین قبرستان آن جای امن پشت آن.

   ادامه پرسش:  همچنین در باب روم ؛ اذرفرنبغ نوشته که مانی و موسی و عیسی از ترکستان و خزران و رم دینشان رشد کرد . فریدون فضیلت در مقابل کلمه ی " رم " , واژه ی " کوچک" را گنجانده و انرا رم [ کوچک ] نوشته . همچنین محل حضرت موسی را خزران نوشته که همان خزر است ! لذا به نظر میرسد خزران در سوریه است . هرچند روایات اسلامی محل انرا در حوالی شمال دریای سیاه میدهد

در باره سغد و اسور , در کرده 80 دفتر اول , کتاب سوم دینکرد که در مورد خویدوده و ازدواج با محارم است ؛ نام سغد و سوریه باهم آمده است . لذا این هم سندی دیگر برای نزدیکی سغد و آشور ( = سوریه ) است .

در سندی که در مورد یونان در اسناد اشوری نشان دادم , منظور ایونیه است . ولی نمی تواند غرب ترکیه باشد زیرا اشوریان هیچوقت انرا فتح نکردند . همچنین به نظر نمی رسد که کشورهایی که تحت سلطه ی اشور نبوده اند را اشوریان در اسنادشان بیاورند . لذا ایونیه در بین النهرین خواهد بود . همچنین نام اتیوپی در ان سند امده بود و این کشور هیچوقت تحت سلطه اشور نبوده است . چون اشور فقط در زمان اشور بانی پال , کوتاه مدت فقط مصر شمالی را گرفت و بعد هم پسامتیخ دوم ؛ انرا پس گرفت . لذا باید اتیوپی نیز اتیوپی دیگری باشد هرچند که مورخین یونانی ؛ اتیوپی را در افریقا نوشته اند .

از این شواهد نتیجه میگیریم قبل از استقرار یونانیان در بابل توسط داریوش اول ؛ قبل از ان نیز یونانیان در بین النهرین یا کشور های سلطه اشوری بوده است .

   پاسخ پرنیان حامد:  یونانی ها یکی از خاندان تورانیانند (اشوریان ) هیچ ربطی به گریش های جزایر اژه ندارند اتیوپی ربطی به افریقا ندارد مصر مورخین یونانی وسط بین النهرین است . یا مورخ یونانی قبول دارند یا ندارند. ندارند تاریخها را عوض کنند ما سند داریم  قبول دارند همان که مورخ نوشته بنویسند (همان اسناد تاریخ ایران می شود) هر دو راهشان به همان روم خطم می شود که در ایتالیا نیست.

   پرسش 1877:  سلام، در مورد نام چچن یک جمهوری خودمختار در روسیه، آیا ارتباطی میبیند با چین که شما میگوید؟

   پاسخ پرنیان حامد: با سلام خیر متاسفانه ارتباطی پیدا نمی کنم. 

   نظر 1878:  سلام، در مورد اصطلاح دریا بگویم، با توجه شاهنامه و متون کهن فارسی دری و فارسی خراسانی...

1- دریا نام رود بوده است.

2- دریا چین میتوانم رود چین باشد.

3- من به مازندران سفر کرده ام/ این اصطلاح را میگویند دریای بابلسر، دریای محمودآباد... منظور کل یک آبراه یا شاخاب نیست و میتواند آبهای ساحلی یک منطقه باشد.

پس دریای چین همه خلیج فارسی/ خلیجی پارسی نیست.

در برخی مطالعاتم مشاهده کردم که دریای آمل/ آمول همان آمودریا است که در آسیای مرکزی و مرز شمال افغانستان است.

من دو دیدگاه یا فرضیه دارم:

1- دریای آمول، آمور حرف ر تبدیل به ل شده که سابقه دارد در زبان های آریایی پارسی.

2- آمودریا مخفف آمول دریا است.

اینجا خود اسم منظور است حال نام رودی در شمال غرب یا شمال شرق ایران زمین بوده بحث جداست، با احترام

   پاسخ پرنیان حامد:  درود بر شما چه منظور دریا باشد چه ساحل دریا منظور کناره خوزستان است،  نه کشور چین امروزی. در باب آموی نیز شاید دیدگاه یا فرضیه شما قابل اثبات باشد،  اما مشکل آن است که این  نام در چه زمانی به کجا گفته می شده است؟

2755.jpg

   عکس اردشیر دوم سوار بر شیر با درخشش خورشید،  قدیمی ترین نشان شیر و خورشید که تاکنون کشف شده است،  در تخت جمشید نشان شیر بر نشان گاو قلبه کرده است،  عکس شماره 2755.

اهل تاریخ و فرهنگ،  ایرانیان،  تسلیت،  تسلیت

   درگذشت استاد محمد ابراهیم باستانی پاریزی،  از چهره‌ های فعال و اثرگذار عرصه تاریخ و فرهنگ کشور،  مایه اندوه فراوان ما شد،  تسلیت، تسلیت

انوش راوید،  پرنیان حامد،  جوانان پیگیر وبلاگ

مشروح در اینجا

7666.jpg

http://ravid.ir   

مطالب مشابه :


نمایندگان فروش شاتل در شهرستان ها Shatel resellers

بردسیر، خیابان کاشانی، جنب فروشگاه فرش (پرنیان) رضا شیر مراغه. مهندسان




پرسش و پاسخ ویژه 87

فروشگاه اینترنتی اینترنتی، این پرسش و پاسخ ها توسط بانو پرنیان این مجسمه در شهر مراغه




مقايسه اجمالي دانشگاهها و صنعت شهرستان بناب با شهر

فروشگاه اینترنتی بانک نرم افزار پرنیان. رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد مراغه




صفحه اصلی سایت

وبلاگ شخصی عباس عباسی - صفحه اصلی سایت - مدرس فیزیک منطقه مراغه




نام های اصیل ایرانی با معانی آنها

آب وهواي مراغه وساير شهرهاي فروشگاه دختر زیبا ، دختری همچون پرنیان




پرسش و پاسخ ویژه 41

فروشگاه اینترنتی اینترنتی، این پرسش و پاسخ ها توسط بانو پرنیان آلا در مراغه؛ گوگ تپه در




آدرس درمانگاه فرهنگیان

مراغه. 0421. 223555. میدان مدنی ـ خیابان سبلان جنوبی ـ نبش کوچه شهید پرنیان. 5. 10. 021. طالقانی




دشت مغان

پرنیان. نیستان. امید فروشگاه این نوع حیوان وحشی گویا فقط در مغان، شماخی، قره باغ و مراغه




رمان ایلگار دخترم 5

پرنیان. آخرين فروشگاه اینترنتی مونو مگه من تو مراغه به دنيا




آدرس درمانگاههای فرهنگیان سراسر کشور

فروشگاه اینترنتی مراغه. 0421. 223555. میدان خیابان آیت اله مدنی ـ خیابان سبلان جنوبی ـ نبش




برچسب :