طرح زاها حدید-برنده مسابقه فاز دو برج میلاد
|
موزه هنر فیلادلفیا اولین نمایشگاه گذشته نگر خود را از اشیاء در مقیاس کوچک و قطعات کوچک مبلمان بر اساس آثار خلق شده توسط زاها حدید در طول زندگی حرفه ای معماری اش برپا کرده است. گرافیک های خلق شده از پلی استایرن و وینیل، تماشاگران را در ماهیت آثار او غرق می کند، ماهیتی که بازتابی از منحنی ها و فرم هایی است که آثار این معمار را از سایرین متمایز می کنند. برای بیشتر جلوه دادن ارتفاع طبقه نمایشگاه، مجموعه خطوطی با استفاده از اصول پرسپکتیو روی زمین طراحی شده است، تا توهمی از یک بعد جدید را ایجاد کرده و به پویایی و حرکت فضا کمک کند. آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه شامل همه چیز از لباس گرفته تا جواهرآلات، مبلمان و چراغ می باشد که توسط این معمار سرشناس طراحی شده اند.
برج طلوع خورشید; زاحا حدیدطرح زاحا حدید برای برج طلوع خورشید ( sunrise Tower )در مکانی که از چند جهت قابل دسترسیست با شهرکوآلالامپور مالزی گره می خورد. با درنظر گرفتن پتانسیل های مشترک در طبقات مختلف و قرار گرفتن در بافت شهری موجود جایگاهی برای خدمات ایجاد میکند که مناسب با فضای پیشرفته مجاور است.نقشه طرح متمایز از برج های سنتی و گونه های خاص ،تمام کاربری ها را در یک ساختمان ادغام می کند. بواسطه ی یک استاتژی محوطه سازی پراز جزییات، این طرح ، زمین و برج ، توسعه و ارتباط قسمت های مختلف در سایت ،ترکیب پیاده روها و سیستم راه های داخلی در هم می بافد و بافتی از یک توسعه جدید را پی ریزی می کند . این طرح پنج مولفه کاربردی را درخود جای می دهد: مسکونی ، هتل، اداره ها ، فروشگاه ها و پارکینگ .ارتباط بین این قسمت ها در پروژه مرکزی می شود و به منظور تولید یک طرح مفصل دار که هم کل حجم و هم کیفیت های قسمت های مختلف را احاطه کند، در یک مقیاس منسجم ذوب می شود. کاربردها طبقه بندی شده است . یا یک عملکرد بالاتر از دیگری است یا زمانی که برج منشعب می شود بطور موازی تکرار شده.
کاربری های مشترک با ترکیب وجه های عملکردی اصلی که برای بوجود آوردن فضا های غنی معمول هستند و نه فقط برای تمایز دادن بین عملکرد ها ایجاد شده است . فایده دیگر آنها سیستمی است که فضای شخصی را از عمومی جدا می کند و افزایش ویژگی های امنیتی لازم جهت نظام مند کردن مسیر یکپارچه بین محیط ها به ارمغان می آورند. طرح فضاهایی را بوجود می آورد که وجه تمایز بین ساختمان و محوطه را از بین می برد و همچنین حالت سیال بین فضای داخل و خارج را تشدید می کند . بدنه برج بسیار پیشرفته است، یک پوسته ی بیرونی نامتعارف که کاربری ، سازه ساختمانی و نیازهای پوششی ساختمان در آن ادغام شده است ، به نظر می رسد ترکیب های مختلف بخاطر سطح شبکه ای خود در حال رقصند ، با ریتمی معین شده بوسیله ی: وضعیت جغرافیائی ، جهت ، کاربری ، بارسازه و تولید حرکتی که از تارهای بزرگ و قوی در پایه تا تارهای لطیف در بالاادامه میابد. سیستمی مدولار برای اتاق های هتل و آپارتمان های مسکونی دیده شده،این شبکه با وضعیت جغرافیایی ساختمان و سبک آن ،سیستم تیوب در تیوب متناسب است، سیستم قابل تعویض پارتیشن بندی ،ساخت یک منظر قابل انعطاف و مناسب برای نیازهای مشتری و قابلیت تغییرات یکسان در دوره های کوتاه ، متوسط ، طولانی را بدست میدهد.الگوی ایجاد شده با عناصر قاب ساختمانی و حمل نمای ساختمان و ایجاد ویوهای ظریف و جذ اب ساپورت می شود. در کانسبت این طرح نور طبیعی و سایه ، کاربری ، دسترسی ومناظر جمع میشوند و ترکیب آنها راهنمای عبور از داخل به خارج است .
این بنا با درنظر گرفتن یک سری روند مستقل که برج را ترسیم میکند، راه های مختلف را نیز برای کاربری های متفاوت سازمان دهی می کند. در طول این مسیرها ،لابی وامکانات مشترک طبقه ها به عنوان مرکز ارتباطی فعالیت می کند، مانندِ تقاطع ها و مسیر های چند گانه که توانایی انعطاف برنامه سفر و تغییر مسیر را در اختیار شما می گذارد . همانند پوسته خارجی سیستم رفت و آمد مانند یک شبکه فضایی چند بعدی شامل کاربری ، رفتار فضای داخلی و خارجی در مسیری یکپارچه عملی می شود و همچنین باعث افزایش وضوح طرح و درک طبقات مختلف می شود . سیستم هدایت واضح برای لابی ها ، حیاط و مسیرهای مشترک و استعداد ارتباط بصری به خوبیِ دسترسی، برای تمام استفاده کنندگان، بوسیله هسته مرکزی و محیطی که به طور کامل در دسترس است تأمین شده است . برنامه پیچیده ساختمان با 66 طبقه در کل ، شامل 4 طبقه زیرزمین و 62 طبقه بالای آن با 280 متر ارتفاع توزیع شده و لابی همکف مرکز فعالیت اصلی برج است و 4 لابی جداگانه برای قسمت مسکونی ، هتل و اداره ها و فضای عمومی تعیین شده است.
مطالب مشابه :
فراخوان مسابقه طراحی معماری باشگاه مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان
تیوا طرح - فراخوان مسابقه طراحی معماری باشگاه مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان
فراخوان مسابقه طراحی معماری ساختمان مرکزی نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر
فراخوان مسابقه طراحی معماری ساختمان مرکزی نظام مسابقه طراحی ساختمان مرکزی نظام
بر معماری ایران در سال 92 چه گذشت
بر معماری ایران در سال 92 چه فیلم معماری طراحی برنده مسابقه طراحی مسکونی پایدار"مسکنی
زندگی نامه معماران مشهور
مهندسین معماری ایلام-92. ۱۹۸۱ در این سال با شرکت در مسابقه محدود طراحی ورزشگاه
دکتر آزاده شاهچراغی
1385- برنده جایزه رتبه پنجم مسابقه طراحی معماری ساختمان های و ساختمان، شماره تابستان 92
فراخوان مسابقه طراحی معماری و شهرسازی پل طبقاتی میدان آذربایجان
فراخوان مسابقه طراحی معماری و شهرسازی پل طبقاتی میدان مجسمه های سال 92
فراخوان طراحی معماری المان اصلی مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران
فراخوان مسابقه طراحی معماری المان اصلی مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران منتشر شد.
نتایج مسابقه طراحی برجهای حکیم
مراسم اختتامیه و اعلام طرح منتخب مسابقه طراحی معماری پروژه در تاریخ 26/1/92 طرحهای
طرح زاها حدید-برنده مسابقه فاز دو برج میلاد
معـــــــــــــــــماری مسابقه فاز پرسپکتیو روی زمین طراحی شده است، تا
برچسب :
مسابقه طراحی معماری 92