مصاحبه با پيشكسوت كشتي شهر نرجه
1-لطفا بيوگرافي خودتون را براي بينندگان سايت شرح دهيد؟
عليرضا امامي فر هستم متولد 1352
ميزان تحصيلات: كارشناسي و در حال حاضر شاغل در شركت ريزموج سيستم(مي ديسك) هستم.
2- از چه زماني به كشتي علاقه مند شديد؟
با توجه به تعريفاتي كه از كشتي (باستاتي)در شهرمان شنيده بودم كشتي به صورت سنتي (در مجالس عروسي و جشنها) برپا بوده و به خاطر همين تعريفات، علاقه خاصي به اين رشته پيدا كردم،دليل ديگر هم اين بود كه در دوره دبيرستان (۱۳۶۷) به پيشنهاد دوست و همكلاسيم (كوروش رحماني) كه يكي از قهرمانان بنام شهر تاكستان بود من نيز علاقه ام به اين رشته بيشتر شد و در هيئت كشتي تاكستان ثبت نام كردم.
3- آيا در اين رشته به مقامي هم رسيده ايد؟
بله، اولين مقام ورزشي مربوط به مسابقات جام بانك كشاورزي در سال 1371 بود كه مقام سوم را كسب كردم . در سال 1372 نيز به مقام اول مسابقات نيروي زميني ارتش (منطقه غرب كشور ) رسيدم.در سال 137۳ به مقام دوم مسابقات دانشجويان كشور دست يافتم، البته در مسابقات غيررسمي هم مقام هايي راكسب كردم.
4- -آقاي امامي فر در شروع كشتي چه مشكلاتي داشتيد ؟
عمده مشكل، رفت و آمدم به تاكستان بود مخصوصا فصل زمستان كه مجبور بودم براي حاضر شدن در سرتمرين، بعد از اتمام كلاس درس به مدت 4 ساعت در شهر تاكستان بيكار مانده و بعد از اتمام تمرين كشتي هم بعلت نبود وسيله نقليه ديروقت به منزل برسم.
5- شما در چه وزني كشتي ميگرفتيد و رقيبان اصلي شما در آن زمان چه كساني بودند؟
در وزن 48 كيلوگرم حريف اصلي من از شهر آبيك آقاي محمد خرمن بيز قهرمان نوجوانان آسيا بود،و بعدها در وزن 52 كيلو آقاي رضا لايق كه در دوره ما قهرمان جوانان آسيا شد و در وزن 57 كيلو آقاي كوروش رحماني كه قهرمان نوجوانان آسيا بود حضور داشتند.(ضمناً اوزان كشتي در آن زمان با حال حاضر تفاوت داشت)
6- آقاي امامي فر! دليل ادامه ندادنتان به رشته كشتي چه بود؟
به خاطر مشكلات عديده اي كه داشتم، از جمله: نبود امكانات ،مشكلات رفت و آمد، عدم حمايت مسوولين وقت كه به هيچ عنوان به ورزش اهميت نميدانند و البته به علت تحصيل و همزماني كلاسها و زمان تمرينات نمي توانستم به موقع سر تمرينات و اردوها حاضر شوم و البته به خاطر آسيب ديدگي آرنج دستم نتوانستم به صورت حرفه اي به اين رشته ادامه دهم.
7- آقاي امامي فر آيا در صورت دعوت به همكاري از طرف مسئولان تجربيات خود را در اختيار جوانان علاقمند به كشتي مي گذاريد؟
چرا كه نه! البته بايد مسئولين ورزش شهرمان امكانات اين رشته جذاب و پرطرفدار را فراهم نمايند تا پيشكسوتاني امثال من تجربيات خود را در اختيار كشتي دوستان قرار دهيم.
8- اگر خاطره اي داشته ايد لطفا براي خوانندگان سايت تعريف كنيد؟
يكي از خاطرات خوبم حضور در فينال مسابقات سراسري دانشجويان كشور بودو خاطره تلخ نيز مربوط به همان مسابقات است كه حريفم از شهر ميزبان بود كه با ناداوري به مقام دومي رسيدم.
9- آيا حمايتي از شما در آن زمان از طرف مسئولين وقت شهرمان مي شد؟
قبل از جواب اين سوال بايد به اين نكته اشاره كنم كه من اولين نفري بودم كه بصورت حرفه اي از شهر نرجه كشتي را آغاز كردم و در اين راه با توجه دوستان علاقه مند چند نفري را (آقايان محمود آقاجاني،حسين آقاجاني،عليرضا ذوالقدر،محمد علينوري و ....) به عضويت هيئت كشتي تاكستان درآوردم و باهم سرتمرين حاضر مي شديم و با توجه به پيشرفت ما در اين رشته مسئولين وقت هيئت كشتي را متقاعد كرديم كه در شهر نرجه سالن كشتي احداث شود ولي افسوس كه در آن زمان شوراهاي وقت هيچگونه حمايتي از ما نكردند فلذا هيئت كشتي تاكستان تصميم گرفت بودجه تعيين شده را براي شهر ضياآباد در نظر بگيرد كه از آن زمان تا الان چندين قهرمان كشتي در سطح استان و كشور از شهر ضياآباد معرفي شده اند و جالب اينجاست كه بعد از چندين سال كه از آن دوران ميگذرد يك سالن چند منظوره در شهر نرجه احداث شده و آقايان مسئولين ورزش نرجه هيچگونه اقدامي جهت راه اندازي رشته كشتي در اين شهر نكرده اند.
10- آقاي امامي فر آيا خانواده با ورزش كردن شما مخالفتي داشتند؟
خير،اتفاقاً پدرم خيلي علاقه داشتند كه من اين رشته را ادامه دهم و پيگير مسابقات من بودند.
11- شرايط و موقعيت كشتي استان در آن زمان چطور بود؟
شرايط نسبت به الان خيلي سخت تر بود چرا كه تاكستان جزو استان زنجان به حساب مي آمد و استاني به نام قزوين نداشتيم و مسابقات داخلي استان در سطح بالايي برگزار مي شد و قهرمانان زيادي در اوزان مختلف بودند و استان زنجان جزو استان هاي سطح اول كشتي بود و قهرماني در استان خيلي سخت بود.
12- در حال حاضر گله اي يا توصيه اي از مسئولين ورزش شهرمان داريد؟
گله ام از مسئولين شهر به خاطر اين است كه بودجه تعيين شده براي ورزش در راه درست استفاده نمايند و سعي كنند كارهاي بنيادي انجام دهند و ديگر اينكه به پيشكسوتان ورزش شهرمان بيشتر توجه نمايند و از پيشنهادات آنها استفاده نمايند و توصيه ام اين است كه فرهنگ ورزش را در شهر نرجه توسعه و گسترش دهند.
13- در صورت پيشنهاد جهت همكاري در اين رشته تمايلي داريد تا همكاري كنيد؟
اول بايد مسئولين ورزش دنبال اين رشته باشند و بخواهند كه در نرجه رشته كشتي آغاز به كار گردد و با توجه به علاقه جوانان من هم حاضرم با تمام وجود همكاري لازمه را داشته باشم و مطمئنم كه بعد از چند سال قهرمانهايي در اين رشته در سطح استان و كشور خواهيم داشت.
14- آقاي امامي فر حرف آخر ؟
آرزوي سلامتي و موفقيت براي تمامي ورزشكاران شهر نرجه.
تک سوال ها :
رنگ : قرمز
مادر : مونس
پدر : خدابیامرز
عشق : خانواده
رفیق : سالم باشد
فوتبال : پرسپولیس
استقلال : رقیب
اتومبیل: ایکس ۶۰۰
فصل : پاییز
تن مرد و نامرد یکیست
روزگار باید بگذرد
تا معلوم شود
مرد کیست
مطالب مشابه :
مصاحبه با پيشكسوت كشتي شهر نرجه
(در مجالس عروسي و جشنها) به مسابقات جام بانك اين رشته جذاب و پرطرفدار را
تحقیق در زمینه جمع آوری اطلاعات در روابط عمومی بانک مسکن
كه دراين جشنها از مطالب وبرنامه بسيار جذاب وجالب مسابقات و
تصاویری از آتشبازی
[جذاب همه چي فارم مسابقات آتشبازی برگزار میشود و که در برخی از کشورها در جشنها و
شیوه های جذب دانش آموزان به مساجد
2- اجرای برنامه مراسم جشنها و اعیاد و مساجد هم زیبا و جذاب و هم مسابقات ورزشی( دو
درباره هيئت
آذين در جشنها مسابقات پيام با نمايي شاد و جذّاب اما كاملاً مذهبي به جهت
شیوه های جذب دانش آموزان به مساجد
ها و سرگرمیهای متنوع و جذاب و فریبنده -2 اجرای برنامه مراسم جشنها و اعیاد و مسابقات
چگونه مدرس ای با نشاط داشته باشیم؟
4-برگزاری جشنها و 8- زیبا و جذاب کردن محیط مدرسه و - برگزاری مسابقات ورزشی بین دانش
برچسب :
مسابقات جذآب جشنها