راهنمای بیماری های قناری


1- عدم تعادل در فلور طبیعی روده : اگر باکتری های مفید در سیستم گوارشی پرنده تعادل خود را از دست دهند پرنده شما دچار بیماری گوارشی گردیده و سلامتی پرنده را به خطر می اندازد .
2- عفونت های باکتریایی: این نوع باکتری ها بسیار مضر و علاقه زیادی به تکثیر در داخل سیستم گوارش پرنده دارد .
3- نقاط ضعف قبلی : که به علت عفونت های غذایی حادث میشوند .
4- تغییرات در درجه حرارت .
5- چاقی یا تغذیه بیش از حد .
6-تغذیه بیش از حد با تخم مرغ یا غذاهای پروتئینی .
در عرض یابی پرنده به مشکلات گوارشی نکات زیر به چشم می خورد:
پرنده در کف قفس نشسته و پرهای خود را پف می نماید ، تنفس پرنده سریع و سنگین می شود ، خواب پرنده افزایش می یابد و پرنده بی قرار می شود .

یبوست در قناری :
یبوست ببیماری چندان جدی در قناری نمی باشد این نوع بیماری شبه یبوست در انسان می باشد این بیماری با ناتوانی قناری در خروج مدفوع خود را نشان می دهد ، شما از طریق تغذیه قناری با سبزیجات و میوه شرایط بیماری را بهبود ببخشید ، کاهو و شاهی 2 نوع سبزی رایج درمان این بیماری می باشند.
___________________________________

اسهال :
اسهال یک مشکل جدی در پرنده می باشد که منجر به کم آبی و  سوء تغذیه در پرنده می گردد مدفوع نرم و آبکی گردیده و در بعضی از مواقع مدفوع رنگ های مختلفی پیدا می کند که ناشی از بیماری های مختلفی است  که قناری به آن مبتلا گردیده . در این گونه موارد توصیه به کاهش میزان سبزیجات گردیده و از برنج پخته و جو دو سر خام و خشک استفاده گردد . این نوع تغذیه کمک به نرم شدن مدفوع می کند . در موارد اسهال ملایم یا مشکلات گوارشی ابتدایی می توان از پرو بیوتیک بهره گرفت .

کرم های نواری در قناری :
معمولاً کرم های نواری در پرندگانی که خارج از قفس نگهداری می شوند ایجاد می گردد ، آنها می توانند قناری شما را زمانی که پرنده شما توسط حشره ای گزیده شود و یا از حشره تغذیه نموده باشد مبتلا گردد زمانی که کرم در بدن پرنده جایگزین می شود از مواد مغذی بدن پرنده تغذیه می نمایی و باعث سوء تغذیه پرنده می گردد و می تواند سیستم گوارشی پرنده را تحت تاثیر خود قرار داده و حیاط پرنده را تحدید نماید .

عفونت های تنفسی در پرندگان:
خیلی از عفونت های تنفسی در پرندگان شبیه سرماخوردگی می باشند. سرما خوردگی علائم مشابهی با بقیه بیماری های کشنده در قناری دارد به این ترتیب شما بایستی در امر مراقبت قناری به نکات مهمی توجه داشته باشید .

بعضی از علل های بیماری تنفسی در پرنده :
1- ویروسی 2- باکتریایی 3- قارچی

بعضی از علایم در  بیماری این پرنده  عبارتند از :
2- تنفس سریع 2- پف کردن پرها 3- خوابیدن زیاد 4- بی حالی 5- تکان دادن د م 6- کبود شد ن پاهها (ساق آبی) .
این علائم معمولاٌ با ترشحات بینی ، سرفه و خس خس کردن خود را نشان می دهند اگر شما این گونه از علائم را در پرنده خود دیدید محیطی گرم و بدون استرس برای پرنده خود فراهم نمایید . بعضی ازبیماری های کشنده علائمی شبیه به این بیماری تنفسی دارند بنابراین لازم است که توسط دامپزشک مورد معاینه قرار گیرد .
برای پیشگیری از بروز بیماری تنفسی در پرنده می بایست از تغییرات ناگهانی درجه حرارت و گرد و غبار و محیطی تمیز ، گرم ، خشک و ساکت برای پرنده فراهم نمود .

بیماری کبدی :
بیماری کبدی به خودی خود یک بیماری نیست بلکه ناشی از مشکلات دیگری است . پرندگانی که بیماری کبدی دارند می توانند درجه بالایی از بیماری های واگیر دار را در بین پرندگان ایجاد نمایند به طور مثال هپاتیت و التهابات کبدی .

علل بیماری کبدی :
بیماری کبدی اغلب با تغذیه ضعیف یا عفونت های باکتریایی ارتباط دارد ولی به هر حال می تواند با عده ای از بیماری های دیگر در ارتباط باشد بنا براین از آنجا که مشکلات کبدی به سختی قابل تشخیص می باشند نیازبه  تشخیص بافتی دارند .

تشخیص :

برای تشخیص بیماری نیاز است که بدانیم مدفوع از 3 قسمت تشکیل شده است :

1- ادرار : در یک پرنده سالم ادرار باید روشن باشد . افزایش میزان ادرار می تواند مبین وجود یک بیماری نه اینکه تغذیه ای باشد یا اینکه تنها بیماری کبدی مطرح باشد .

2- اورات : در یک پرنده سالم اورات بایستی سفید کرمی یا خمیری گچی باشد ،  اورات سبز یا زرد نشان دهنده به خطر افتادن عملکرد کبدی است.

3- مدفوع : بایستی قوام داشته باشد نه آبکی باشد ، رنگ مدفوع به رژیم غذایی بستگی دارد . تغذیه با حبوبات و سبزیجات  رنگ مدفوع را سبز می نماید . بزرگی کبد با دید ن نقاط مشکی آبی در قسمت راست فوقانی شکم نزدیک جناق سینه  قابل روئیت می باشد .

پیشگیری :
برای پیشگیری از بیماری کبد راحت ترین کار این است که محیطی پاک و به دور از مدفوع سایر پرندگان ، آب تمیز ، دانه خشک و تمیز ، سبزیجات به عنوان تغذیه اساسی به خصوص تغذیه با گیاه قاصدک که قانوناً برای عملکرد بهتر کبد و سم زدایی در آن مؤثر است .
--------------------------------
درمان :
درمان بایستی با تمیز نگه داشتن قفس به طوری پرنده با مدفوع سایر پرندگان در ارتباط نباشد یا کف قفس با شن پوشانده شود و روزانه تعویض گردد  ، این مسئله می تواند در طی درمان از عفونت مجدد پرنده جلوگیری نماید برای پرنده آب تازه و غذای تمیز فراهم نمایید . وقتی که بیماری تشخیص داده شد شما بعد از استفاده از پرو بیوتیک از آنتی بیوتیکی که توسط دامپزشک تجویز می گردد استفاده نمایید.

بیماری آبله در قناری :
آبله یکی از شایعترین بیماری ها در بین پرندگان خارج از قفس می باشد زیرا که این بیماری معمولاً توسط حشرات گسترش می یابد . نوع خشک آن معمولاً از شایعترین نوع های این آبله می باشد و علت آن خراشیدگی خشن پوست در نقطه ای که پرها وجود ندارند ایجاد می شود نوع مرطوب آن علائمی شبیه فرم خشک دارد اما در داخل دهان قناری ایجاد می گردد .
علائم دیگر شامل کاهش وزن و مشکلات تنفسی در پرنده می باشد این بیماری بسیار مسری می باشد و می تواند باعث مرگ پرنده گردد و تا این لحظه درمانی برای آن وجود نداشته ، به هر حال قناری می تواند  برای رسیدن به نتیجه مطلوب و عدم مبتلا به  سایر عفونت ها یی که از این بیماری ایجاد می شود مورد درمان  و مراقبت قرار گیرد .


Mites (مایتها) :
انواع مختلفی از مایتها می توانند سلامتی قنای ها را تحت تاثیر خود قرار دهند ، تقریباً بیش از 95% از قناری ها دچار مایت می گردند .

1- مایت پرها : این نوع از مایت در پر های پرنده سوراخی ایجاد کرده و در موارد شدید باعث تاسی در پرنده  می شود .
اگر پرنده شما نقاط ریزشی در پرهای خود داشت ممکن است مبتلا به  این گونه مایت باشد .
برای اطمینان از گسترش آن به بالها ، پرهای پرنده را در برابر نور مورد معاینه قرار دهید ، اگر شما سوراخ های ریزی در تنه پرها  مشاهده کردید پرنده شما مبتلا به این گونه مایت می باشد .

2- مایت های کیسه هوایی : این نوع مایت در ریه های پرندگان زندگی می کنند بنا براین تشخیص این نوع مایت بسیار مشکل است . در ابتلای شدید پرنده به این نوع مات قناری یک صدای کلیک در هنگام تنفس از خود بروز می دهد معمولاً این نوع مایت باعث مرگ پرنده نمی گردد اما باعث لتارژی (خسته شدن قناری) می گردد . این گونه مایت ها زمانی که پرنده در لانه به جوجه های خود غذا می دهد به آنها انتقال یافته و  یا در زمانی که پرنده نر  به پرنده ماده در لانه از طریق دهان غذا می رساند انتقال می یابد .

3- مایت های قرمز : این گونه مایت ها از خون پرنده تغذیه نموده و در شکاف های اطراف قفس زندکی می کنند و در هنگام شب از طریق خون پرنده تغذیه می نماید . این نوع مایت ها به ندرت قابل دیدن می باشند . بعد از اینکه آنها از خون پرنده تغذیه نمودند به صورت نقاط قرمز کوچکی قابل دیدن می باشند . شما در شب قفس را توسط یک پارچه سفید پوشانیده و در صبح آن روز قادر به دیدن این مایت های قرمز باشید .

4-مایت های ساق و صورت (scaly Mite) : پاههای زبر و فلس مانند معمولاً در قناری های مسن شایع می باشند اما اگر شما قناری یک یا دو ساله ای دارید و این پرنده پاههای فلسی دارد احتمالاً به این گونه مایت مبتلا می باشد .


درمان مایت :
تعداد زیادی از اسپری های مایت در فروشگاه ها موجود می باشند که شما می توانید آن را به صورت مستقیم بر روی پرنده اسپری نمایید ، این گونه اسپری ها برای تعدادی از انواع مایت ها از قبیل مایت پر و مایت قرمز تاثیر گذار می باشد ولی قادر به کشتن مایت کیسه هوایی نمی باشد .
 قابل ذکر است که طی تحقیقات اخیری که در ایران انجام گرفته و با مشاوره ای که با دامپزشکان صورت پذیرفته ، مایت کیسه هوایی بیماری شایعی در ایران نمی باشد ، بنا براین به شما توصیه می کنیم که از داروی موضعی ضد مایت Dr J.S  با نام Mite Killer  استفاده نمایید.

ویتامین ها :
اگر شما یک رژیم متعادل خوب و سالم روزانه برای قناری خود بکار ببرید نیاز قناری شما به ویتامین ها به طور چشم گیری کاهش می یابد به شما توصیه می نماییم حداقل یکبار در هفته به قناری خود مکمل ویتامینی بعلاوه یک رژیم مناسب بدهید . این به پرنده شما کمک می نماید تا آوازی بلند و قوی داشته باشد .

بهترین ویتامین های قناری عبارتند از :

ویتامین A : برای بینایی قناری مناسب است که در سبزیجات ، ریشه سبزیجات و روغن کبد ماهی یافت می گردد .

ویتامین ب- کمپلکس : کمک به هزم هیدرات های کربن و سلامتی گردش خون می نماید که در تخم مرغ ، سبزیجات ، غلات ، موز و روغن کبد ماهی یافت می شود .

ویتامین C : باعث تحریک سیستم ایمنی و ترمیم زخم می نماید که در مرکبات و برگ گیاهان سبز یافت می شود .

ویتامین D : کلسیم را برای سلامتی استخوان ها فراهم می نماید ، برای تامین ویتامین D قناری بهره گیری از نور آفتاب توصیه می گردد .

ویتامین E : برای پرورش قناری مفید است زیرا که به تولید مثل قناری کمک می نماید و توصیه می گردد از ویتامین های محلول در آب استفاده گرددکه به طور مثال از ویتامین Vitacombax یا Vitaflight یا نوع مرغوب این ویتامین در ایران با نام supersanstol استفاده گردد .

توجه :

آبی که با ویتامین مخلوط می شود مستعد به رشد باکتری می باشد لذا توصیه می گردد ظرف 24 ساعت آب مخلوط با ویتامین تعویض گردد .

 مشکلات کمتر شایع در قناری :
در زیر یک لیست از اغلب  مشکلات شایع که ممکن است شما از آن بگذرید وجود دارد :

به خاطر بسپارید اگر شما به قناری خود تغذیه مناسب و متنوع بدهید و قناری جدیدی را که می خرید قرنطینه کنید شما بایستی از اغلب بیماری ها و مشکلات بزرگ رهایی یابید .

1-تخم مرده (Dead in shell ) :

اگر شما منطقی برخورد کنید در اینجا تعداد زیادی از علل مربوط به تخم مرده وجود دارد ، حالتی که جوجه شروع به تکامل می کند و در طی چرخه رشد و نمو جوجه می میرد تخم مرده نام دارد . اگر تخم هیچوقت تکامل نیابد جوجه مرده در تخم وجود نداشته بنابر این تخم شفاف و شکل نگرفته نام دارد .تخم مرده شامل جوجه نیست و زمانی این مسئله رخ می دهد که  جوجه از پوسته جدا گردد .

بعضی از علل تخم مرده عبارتند از :

رطوبت بیش از حد ، رطوبت  نا کافی ، عفونت باکتریال ، عفونت قارچی ، عفونت ویروسی ، قناری ماده لانه را ترک نموده و اجازه دهد که تخم سرد شود ، سوء تغذیه قناری ماده ، رژیم بیش از حد کلسیم در قناری ماده که سبب سفت شدن پوسته تخم گردد و جوجه نتواند از تخم بیرون بیاید .
با رعایت موارد ذکر شده در بالا ما هیچ وقت جوجه مرده در تخم نخواهیم داشت با اعتقاد به این حقیقت و بدون رعایت احتیاط لازم در تعداد کمی از لانه ها جوجه مرده در  تخم خواهیم داشت . با مراقبت بیش از حد پوسته ای که دارای غشاء متخلخل می باشد و دارای سوراخ های کوچک متعدد می باشد اجازه عبور رطوبت و تبادل  گازها و اغلب باکتری ها و موارد دیگر را به داخل تخم فراهم می نماید .
با عبور این موارد از پوسته تخم شما با قناری  های بیمار مواجه خواهید شد . اگر یک محیط خشک یا مرطوب بیش از حد وجود داشته باشد باکتری ها می توانند در این امر نقشی مهم داشته باشند .

تشخیص :

اگر شما تجربه تخم مرده را داشته باشید ( بیش از یک تا دوازده مورد ) بایستی تخم توسط دامپزشک مورد معاینه قرار گیرد که علت توقف تکامل جوجه را مشخص نماید .
در تخم 5 تا 8 روزه تخم سیاه گردیده و اغلب فضا را اشغال می نماید این مسئله به تدریج هر روز افزایش می یابد . درتخم  9 تا 13 روز کاملاً سیاهی بارز است  به جزء در ناحیه کیسه هوایی که بایستی بدون تغییر در اندازه باقی بماند ، اگر اندازه کیسه هوایی افزایش یابد و یا تیره و خاکستری گردد به نظر می رسد که جنین مرده باشد زمانی که شما تخم مرده داشته باشید به دقت تخم را از قسمت انتهایی که سلول های هوایی دارد باز کنید لازم به ذکر است یک غشاء ظریف جنین را از کیسه هوایی جدا می کند اگر این غشاء پاره شده باشد مرگ در اغلب موارد ناشی از سرد شدن تخم در طی چرخه تکامل می باشد . سه روزه اول زمان بحرانی نامیده می شود  که اگر در طی این زمان تخم سرد شود چرخه تکامل ادامه یافته ولی در نفوذ به کیسه هوایی اختلال ایجاد شده و مرگ  بدون سایه ای در تخم رخ می دهد (مرگ دیر رس ) سرد شدن در طی 3 روز دوم اغلب با سیاهی همراه نمی باشد . زمانی که جنین مرده را مورد آزمایش قرار می دهید اگر آن به پو.سته تخم  چسبیده باشد مشکل رطوبت بیش از حد است اگر جنین به پوسته داخل تخم چسبیده باشد قادر به سوراخ کردن و خارج شدن از تخم نبوده و متعاقب آن  می میرد اغلب علل مرگ ناشی از ویروس ها ،  باکتری ها و قارچ ها در طی 7 روز اول رخ میدهد که جنین به طور نسبی تکامل یافته است .


نتیجه گیری :
 
اگر شما تعداد زیادی تخم مرده دارید و از تمییز بودن قفس های خود مطمئن بوده و از هر نوع بیماری قبلی اطمینان دارید و یا چیزهایی که سبب آشفتگی قناری ماده گردداز قبیل موش یا گربه را خذف نمایید موارد ناشی از تخم مرده کاهش می یابد .
اگر شما فکر می کنید از رطوبت ناکافی برخوردار می باشید می توانید با یک اسپری حاوی آب (آب پاش) در طی روز یازدهم مختصری آب به قناری ماده و تخم بپاشید .

2- گیر کردن تخم (  Egg Binding ) :

این واقعه زمانی که قناری ماده قادر به خارج نمودن تخم خود نباشد و در کف قفس افسرده و پریشان نشسته است رخ می دهد ، اگر قناری ماده درمان نگردد معمولاً در عرض چند ساعت می میرد .

علل :
گیر کردن تخم بیش از آن چیزی که انتظار می رود اتفاق می افتد و معمولاً در اثر کمبود کلسیم یا ناکافی بودن نور آفتاب در فصل جفت گیری رخ می دهد . بهترین فرم کلسیم پوسته آسیاب شده تخم مرغ است که بسیار آسان قابل دسترس است .

خیلی از پرورش دهندگان اعتقاد به استفاده از مکمل های مختلف دارند ولی هیچکدام به خوبی پوسته تخم مرغ نمی باشند حتماً از پوسته های خوب آسیاب شده استفاده نمایید .

نور آفتاب جهت سنتز ویتامین D برای سلامتی خوب و ضروری است و بدون ویتامین D  و نور آفتاب کلسیم به طور کافی جذب نمی شود .

درمان :
قناری ماده را گرم نگه دارید یک قطره روغن زیتون یا روغن سالاد نزدیک مخرج ماده قناری بمالید و اطراف مخرج را به طور ملایم ماساژ دهید اگر پوسته تخم تشکیل شده باشد مواظب باشید که تخم نشکند زیرا سبب مرگ ماده قناری می گردد . اگر پوسته تخم تشکیل نشده باشد شما باید به دقت ساک را باز کنید اما این کار معمولاً ضروری نیست . فتق شکم یکی ازعوامل دیگر گیر کردن تخم می باشد .

فتق شکم :
فتق شکم در ماده قناری های با سن متوسط زمانی که ماده قناری تخم می گذارد یا مدفوع می نماید رخ می دهد پاره شدن بافت عظلانی اجازه عبور ارگان های داخلی را از طریق شکاف را می دهد اعتقاد بر این است که فتق می تواند علل مادر زادی داشته باشد . تورم شکم و معاینه فیزیکی به تنهایی جهت تشخیص فتق کافی نمی باشد .

علل :
فتق شکم می تواند ناشی از ضعف عظلات شکم باشد این مسئله سبب می شود که پوسته نرم تخم در مجرای خروجی تخم گیر کرده و سبب ایجاد یک بافت چربی در شکم گردد .

علائم :

در صو رت مشاهده تورم در اطراف مقعد بایستی به فتق مشکوک شد این حالت شبیه به زمان خروج مدفوع یا تخم از مجرای خروجی پرنده می باشد . تورم به مرور زمان بزرگ می گردد مدفوع در قناری های مبتلا پر حجم تر و کمتر از مواقع عادی خارج می شود که این مسئله سبب ضعف عظلات شکم در قناری می شود . فتق می تواند به قدری بزرگ شود که با تومور اشتباه گردد قناری ها با فتق می توانند سلامتی نسبتاً خوبی داشته باشند اگر چه این بیرون زدگی ممکن است سبب آسیب دیدگی توسط چوب قفس گردد و منجر به خون ریزی گردد در بعضی از موارد گیر افتادن ارگان ها در فتق رخ داده و به این ترتیب خون کافی به ارگان مربوطه نرسیده و این مسئله سبب به خطر افتادن این ارگان گردیده و باعث مرگ در پرنده می گردد .


تشخیص و درمان :
 
متاسفانه تشخیص قطعی نیاز به دامپزشک و درمان جراحی توسط دامپزشک دارد این مشئله در قناری ها یک جراحی وسیع در نظر گرفته می شود .

پیشگیری :

تجارب پرورش دهندگان قناری نشان می دهد که فتق به طور مکرر در ماده قناری هایی که از تغذیه و نگداری خوب برخوردار بوده ولی اجازه چاق شدن و چربی دار شدن را ندارند رخ می دهد . ماده قناری ها بایستی تغذیه خوبی از غلات سبز و یک منبع خوب از پوسته تخم آسیاب شده یا غذا های حاوی کلسیم داشته باشند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


puce_menu.gifبرخی ازعوامل بیماریزادرپرندگان برخی از انواع عوامل بیماری زا در پرندگان باذکراسامی عبارتند از:

-------------------------------------------------
تورم عفونی کبد ویروسی =آدنوویروس
-------------------------------------------------
آنتریت هموراژیک (تورم روده همراه با تراوش خون یاروده خون آلود )=نوعی آدنوویروس
-------------------------------------------------
سندرم کاهش ویاتوقف تخمگذاری=نوعی ازآدنوویروس
-------------------------------------------------
آنسفالومیلیت پرندگان =پیکورناویروس
--------------------------------------------------
آنفلوآنزای پرندگان =از دسته ارتومیکزوویروسها میباشد
------------------------------------------------
بیماری مارک =هرپس ویروس
--------------------------------------------------
لکوزلمفوئید =رترو ویروس
-------------------------------------------------
رتیکولوآندوتلیوز =رترو ویروس
-------------------------------------------------
بیماری لمفوپرولیفراتیو =رترو ویروس
--------------------------------------------------
تورم روده  بوقلمون =کوروناویروسی
-------------------------------------------------
تورم روده اردک یا طاعون اردک =هرپس ویروس
-------------------------------------------------
تورم کبد  اردک=آنترو ویروس
------------------------------------------------
آنسفالیت ویروس اسبی =آلفاویروس
--------------------------------------------------
آبله پرندگان =پاکس ویروس
------------------------------------------------
برونشیت عفونی =کورونا ویروس
-----------------------------------------------
بیماری گامبورو = ویروسی از خانواده بیرنا ویریده ها ست
------------------------------------------------
لارنگوتراکئت عفونی (تورم عفونی حنجره ونای)=هرپس ویروس
-------------------------------------------------
بیماری نیوکاسل = پارامیکزوویروس
-------------------------------------------------
تورم اوتاروغلاف آنها (تورم مفصل)=رئوویروس
-------------------------------------------------
پسیتاکوز=کلامیدیاپسیتاسی
-------------------------------------------------
کلی باسیلوز پرندگان=اشریشیاکلی
-------------------------------------------------
سالمونلوزپرندگان=سالمونلا(گالیناروم)(سالمونلاآنتریتیدیس)(سالمونلاتیفی موریوم)(سالمونلاآناتوم)(س دربی)(س ارانینبرگ)(س نیوپورت)(س بردنی)(سمونته ویدئو)(سالمونلاپلوروم)ا
-------------------------------------------------
عفونت پاراکون=آریزونا هینشاوی- 
-------------------------------------------------- 
دراماتیت نکروتیک(تورم پوست قانقاریایی)=کلستریدیا ها وکلستریدیوم سپتیکوم استافیلوکوک
-------------------------------------------------
بیماری گردن ماری پرندگان=سم رها شده از کلستریدیوم بوتولینوم
------------------------------------------------
بیماری سل پرندگان=مایکوباکتریوم اویوم
--------------------------------------------------
بیماری بزرگ شدن مفصل خرگوشی=عفونت مایکوپلاسما سینوویه یا سینوویت عفونی
--------------------------------------------------  سینوزیت عفونی وبیماری مزمن تنفس 
 پرندگان=عفونت با مایکوپلاسما گالی سپتیکوم
------------------------------------------------
بیماری عفونت کیسه های هوایی وآمیزشی در بوقلمون ها=مایکوپلاسما مله آگریدیس
------------------------------------------------
کریزای عفونی=هموفیلوس پارا گالیناروم
-----------------------------------------------
وبا=پاستورلا مولتیسیدا
--------------------------------------------------
آریزیپلاس=اریزیپلوتریکس
------------------------------------------------
اسپیروکتوز=بورلیاآنسرینا
---------------------------------------------------
استافیلوکوکوز=استافیلوکوکوس اورئوس
------------------------------------------------------
تورم روده قرحه ای بلدرچین=کلستریدیوم کولینوم
-------------------------------------------------------
تورم کبدویبریونی=کمپیلوباکترفتوس
-------------------------------------------------------
آسپرژیلوز=آسپرژیلوس فومیگاتوس
-------------------------------------------------------
کاندیدیازیس(مونیلیازیس)یا بیماری برفک دهان وچینه دان=کاندیداآلبیکنس
-----------------------------------------------------
مایکوتوکسین ها=مایکوتوکسیکوز(ایجادلقی وآتاکس درقناری هاست)ن
--------------------------------------------------------
آفلاتوکسیکوز=آفلاتوکسیت (بیماری شایع در قناریها)که این نوع قارچ موجب لقی درقناری ها شده درغلات ودرتخم کتان رشد وتکثیریافته شده است
--------------------------------------------------------
اسهال خون یا بارگه های خونی=ایمریا-کوکسیدیا وآمیب ها هم میتوانند ایجاد اسهال خون دار درقناری ها باشند
--------------------------------------------------------
 کریپتوسپوریدیوز=کریپتوسپوریدیوم مله اگریدیس (گوارشی)وکریپتوسپوریدیوم بایلئی (بورس فابریسیوس وکلواک وگاهی هم سیستم نتفس رامبتلا میسازد)و
-----------------------------------------------------
هگزامیتیازیس=هگزامیتامله اگریدیس
------------------------------------------------------
آنتروهپاتیت=هیستوموناس مله اگریدیس
-------------------------------------------------------
لکوسیتوزئونوز=لکوسیتوزئون ها
-------------------------------------------------------
تریکومنیازیس=تریکوموناس گالینه
--------------------------------------------------------

puce_menu.gif


مطالب مشابه :


انواع قناری

قناری - انواع قناری می گذارند جهت جفت گیری قفس آنهن باید حدود ۸۰تا۹۰ سانتی متر طول




انواع قناری

هم چنین برخی از انواع قناری رولر ولی باید توجه داشت که به خاطر جثه ی درشتش باید قفس جفت




نکاتی در مورد پرورش سهره

بعد از چند مدت به مرحله ای رسیدید که اگر قفس قناری را دور بکنید از انواع دانه ها تغذیه




سهره

سهره كه نامش خلاصه شده به سره انواع مختلفی بازار اونو تو قفس قناری های ماده نگه




تاريخچه انواع قناری:

تنها ايتاليائی ها به پرورش و تکثير قناری در قفس موفق پاريس،معروفترين انواع قناری فری




راهنمای بیماری های قناری

پرورش و فروش انواع قناری. شما در شب قفس را توسط یک پارچه سفید پوشانیده و در صبح آن روز




برچسب :