گفتگـوی صریـح بـا رئیس اداره بـرق اوز

برق از دیرباز به عنوان یکی از ضروریات زندگی محسوب می شد و امروزه زندگی بشر آن قدر به برق وابسته شده که بدون برق نه تنها در طولانی مدت بلکه در کوتاه مدت نیز زندگی مشکل و حتی غیر ممکن است. تماس مکرر شهروندان به اتفاقات برق پس از قطع آن جهت آگاهی از زمان وصل برق حکایت از این امر دارد. تاریخچه برق اوز به سال 1334 بر می گردد که در منطقه پس از لار، اوز نیز با اهدای کارخانه برق توسط زنده یاد مرحوم حاج عبدالله مشفق دارای برق شد. معتمدین نیز با تاسیس شرکتی به نام شرکت سهامی روشنایی اوز، برق رسانی را به اماکن، منازل و ادارات انجام دادند. در اوایل برق اوز فقط برای روشنایی در شب استفاده می شد و اولین کارشناس آن مهندس رجبعلی قریشی بود که کارخانه را اداره می کرد. بعدها با رواج پنکه و کولر آبی زمان روشنایی کارخانه برق افزایش یافت و علاوه بر شب، روزها نیز از ساعت 10 صبح برق روشن می شد.

در سال 1353 و 1354 شبکه جدید برق اوز نصب شد و علاوه بر زمین نیروگاه قدیم که توسط چند نفر از خیرین به برق منطقه ای اهدا شد،4 دستگاه منزل مسکونی نیز توسط آقای عبدالله شافعی به برق منطقه ای واگذار شد.2 عدد مولد 1500 کیلو واتی با نظارت آقای مهندس باستان مدیریت وقت بهره برداری برق منطقه ای فارس ایجاد و نصب شد و زیر نظر برق لار آگهی استخدامی اعلام شد و عده ای از کارکنان شامل آقایان: عبدالرزاق فاضلی، بهرام حاجی پور و... استخدام شدند.کارکنان با مدیریت آقای محمد حسن عابدی درمنزل آقای محمد خضری درکوچه برق قدیم مشغول به کار شدند. سپس آقایان محمد رفیع نظافت، موسی جابری، کامل افزونی، و مرحومان دلکش و اسماعیل سیفایی که از کارکنان نیروگاه اوز بودند به استخدام اداره برق در آمدند و مشغول به خدمت شدند و پس از مدتی برق اوز شبانه روزی شد.

پس از نصب 2 مولد 1500 کیلواتی در نیروگاه قدیم به دلیل آن که مولدها جوابگوی برق مصرفی نبودند، 6 مولد 3500 کیلواتی در نیروگاه جدید نصب شد که جمعاً حدود 40 پرسنل در نیروگاه قدیم و جدید و اداره مشغول به خدمت بودند و از سال 1372 برق منطقه ای به چند شرکت تفکیک شد و اداره برق اوز زیر نظر شرکت توزیع برق فارس قرار گرفت و شرکت های دیگر شامل: توانیر و انتقال بودند.

روسا و مدیران اداره برق اوز پس از آن که تحت پوشش برق منطقه ای قرار گرفتند عبارتند از آقایان: محمد حسن عابدی، محمد رفیع نظافت، خلیل دلشاد، سید علی کشاورزی، موسی جابری و محمد باقر راستگو(اطلاعات فوق با همکاری آقای عبدالرزاق فاضلی از کارکنان بازنشسته برق اوز تهیه شده که از ایشان سپاسگزاریم)

به منظور گفتگو با آقای محمد باقر راستگو رئیس اداره برق اوز با هماهنگی قبلی ساعت 9 صبح سه شنبه  12 دی ماه در اداره برق حضور یافتیم. آقای مهندس محسن مهر آوران به دلیل مسافرت نتوانستند در این گفتگو ما را همراهی کنند. آقای راستگو در اتاق کوچک ریاست اداره برق با رویی گشاده که از خصوصیات رفتاری ایشان نیز هست ما را به حضور پذیرفتند. شرح وظایف ریاست اداره برق بر روی میز توجه هر مراجعه کننده از جمله ما را به خود جلب می کرد. وجود شرح وظایف از اقدامات پسندیده ای است که هم یادآوری شرح وظایف به مسئولین است و هم مراجعه کننده از آن آگاهی می یابد.

طبق روال گذشته پس از معرفی خود هدف از گفتگو را یادآوری کرده و از این که به دلیل مضرات کپی پیست  در شماره146 ایشان را دکتر معرفی کرده و زمان ارسال پرسش ها را به جای 10/10،10/9 اعلام شده بود از ایشان و خوانندگان ماهنامه عذرخواهی کردیم. در گفتگوی اولیه متوجه شدیم آقای راستگو از خوانندگان عصر اوز هستند و از بسیاری از مطالب به ویژه انتقاداتی که از اداره برق می شود اطلاع دارند. با هم این گفتگوی 3 نفره را می خوانیم:

*لطفا مختصراً خودتان رامعرفی کنید؟

با تشکر از ماهنامه عصر اوز به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولین، محمد باقر راستگو، متولد 1341، از بدو استخدام در سال 1364 به مدت 7 سال در اوز شاغل بوده ام، و از سال 88 نیز به عنوان رئیس اداره  برق در خدمت مردم شریف اوز هستم.

*با توجه به تغییر ساختار اداره برق، اداره برق اوز زیر مجموعه چه شرکتی است؟

ابتدا برق منطقه ای متولی برق بوده است اما با تشکیل شرکت های اقماری، اولین شرکت که به سمت خصوصی رفته است شرکت توزیع برق است و برق اوز زیر مجموعه آن است که مستقیماً با مردم در ارتباط هستیم. انتقال، تولید و شرکت ما در کمتر با مردم در ارتباط هستند. در حال حاضر برخصوصی تر شدن شرکت توزیع تاکید می گردد و سهام آن توزیع شده است.

*شرح وظایف عمده اداره برق یا شرکت توزیع بیان کنید.

شرح وظایف در سه بخش خلاصه می شود: 1-خرید برق از شرکت و فروش به مشتریان2-نگهداری و روشنایی معابر عمومی3-فروش انشعاب به متقاضیان برق

*برق اوز از چه منبعی تامین می گردد؟

کل ایران زیر نظر برق سراسری است. قبلا به مدت 10 سال برق اوز یکی از قطب های برق منطقه بوده است، برق اوز سراسری است و از پست 230 لارستان کلیه برق لارستان تامین می گردد. اختصاصاً اوز پست 66کیلو ولت دارد که 8 فیدر خروجی دارد.

*چارت سازمانی برق اوز چگونه است و چند نیرو دارد؟

از زمان خصوصی سازی تاکید بر کاهش نیرو است و نیروی استخدامی دولتی تامین نمی شود. نیروها شامل نیروهای بیرونی هستند که پس از برنده و مشخص شدن شرکت با شرایط مناقصه، نیروی شرکتی به کار گرفته می شود. نیروهای درون اداره کلا 6 نفرهستند. پس از بازنشستگی نیروهای استخدامی نیروی جدید استخدام نمی شود بلکه از طریق شرکت ها جایگزین می گردند. اتفاقات برق مدت 5 سال است که زیر نظر شرکت است و سالیانه مناقصه برگزار می شود و برون سپاری شده است.

*از نیروهای داخلی اداره چند نفر بومی هستند؟

کارمند پروازی که فاصله محل زندگی آنان بالای 100کیلومتر باشد نداریم. تعداد4 نفر از نیروها از لار هستند و2 نفر بومی شهر اوز هستند. در یک سال اخیر در کل لار 21 نفر بازنشسته شدند و3 نفر جایگزین گرفته شده است.

*نظارت بر اتفاقات برق به عهده کیست؟

نظارت بر اتفاقات به عهده اداره برق است.

*زمان قطع برق تلفن ها ی اتفاقات زیاد اشغال می شود، بعضی شهروندان فکر می کنند عمداً اشغال می شود.  آیا نمی شود در این مورد اقدامی کرد؟

این بحث در تمام دفاتر مطرح است. یک نفر با 2 خط تلفن 2112و121پاسخگوی تلفن هاست که مخصوص ارتباط مردم با اتفاقات است. در زمان قطع برق اگر هر مشترک یک دقیقه صحبت کند و اپراتور هر2 تلفن را پاسخ دهد به افراد محدودی می توان پاسخ داد. اشغال تلفن به دلیل تلفن های مکرر شهروندان است.

*گفتید یکی از وظایف خرید و فروش برق است. این مورد چگونه صورت می گیرد؟

در استان معاونت بازار برق حضور دارد و کلیه خرید برق و فروش کنترل می کند. در هر فیدر خروجی یک کنتور دارد و هر میزان برق خارج شود به حساب برق نوشته می شود و باید نسبت به وصول اقدام شود و اگر کمتر باشد به عنوان تلفات محسوب می شود که اگر تلفات زیاد باشد بررسی می شود. فروش برق در ایران همچنان با ضرر است زیرا هر کیلووات به طور متوسط حدود 130 تومان هزینه دارد و سال گذشته متوسط هر کیلوات 78تومان فروخته شده و دولت سوبسید می دهد.

*فرآیند اخذ انشعاب چگونه است؟

به دو صورت انشعاب فروخته می شود: در شهر و در روستا. در شهر و محدوده طرح هادی باید پروانه ساختمان، عدم خلافی، پایان کار و یا نامه شهرداری توسط متقاضی ارائه شود. خارج از محدوده شهر متولی آن بخشداری است.

*اگر در منطقه ای شبکه برق وجود نداشته باشد چگونه اقدام می شود؟

در محدوده شهر و طرح  هادی انتقال شبکه به عهده شرکت توزیع است مگر در واحدهایی که به صورت مجتمع یا شهرک ساخته می شود و مجتمع بیش از2 واحد به عهده متقاضی است. حتی در محدوده شهر نیز متقاضیان در نوبت قرار می گیرند. شهرک ها باید توسط خودشان و متولیان انجام می گیرد. در سال جاری کلیه تعهدات خود را تا پایان 6 ماهه اول سال انجام دادیم.

*محله باستانه شهرک نیست اما گفته شده باید توسط خود متقاضیان شبکه انتقال یابد.

باستانه به عنوان شهرک محسوب می شود و در محدوده طرح هادی نبوده و شهرک همجوار هستند. در این مورد جلسه ای با حضور برخی شهروندان در برق لار برگزار شده اما هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است. در اوز برخلاف شهرهای همجوار توسط صاحبان زمین زیرساخت ها احداث نمی شود. تک لبه نصب نشده و زمین هموار نمی شود که باید متولیان در زمان تفکیک زیر ساخت آماده کنند. در زمین بردسپی به دلیل مهیا نبودن زیر ساخت چند بار طرح عوض شده است.

*آیا برای انتقال شبکه اعتبار خاصی تخصیص داده می شود؟

سال های قبل اعتبار مخصوص از شیراز برای نواحی داده می شد. از 2 سال قبل از شیراز اعتبار داده نشده و از لار تخصیص داده شده است. اکنون اولین متقاضی 3 ماه است که در نوبت است.

*آیا مبلغ ریالی اعتبارات مشخص است؟

حضور ذهن ندارم اما به بخشداری اعلام شده است.

*در زمان ریاست آقای کشاورزی اداره برق اوز در زمینه تکریم  ارباب رجوع رتبه اول در استان کسب کرده بود. الان اداره برق اوز در چه رتبه ای است؟

معمولا هر سال از این نظر اداره ارزیابی می شود و اوز در رتبه های اول تا سوم هست. خود استان نیز در ایران جز رتبه های ممتاز تکریم ارباب رجوع است.

*در اداره نیز صندوق تکریم ارباب رجوع وجود دارد؟

بله صندوق درب ورودی نصب و در دیدار باب رجوع قرار دارد و نظرات اعلام می کنند و درب ریاست اداره برق هم قفل ندارد و مردم را با روی گشاده می پذیریم و مستقیماً با ارباب رجوع در ارتباط هستیم.

*بازگشایی صندوق چگونه صورت می گیرد؟

بازگشایی توسط مدیریت برق لارستان صورت می گیرد یا یک کارشناس مخصوص از استان مراجعه می کند و صندوق با خودشان می برند و براساس نظر ارباب رجوع رتبه طرح تکریم اعلام می شود.

*تعرفه انشعاب برق چگونه است؟

از سال 1373 تا کنون تعرفه انشعاب برق ثابت مانده است. تعرفه  انشعاب برق تک فاز 25 آمپر حدود 200 هزار تومان، تک فاز32 آمپر حدود 256 هزارتومان، سه فاز 25آمپر600هزار تومان و سه فاز32 آمپرحدود 760 هزار تومان می باشد. میزان برق صنعتی اداره صنایع و کشاورزی اداره آب اعلام کرده و انشعاب برق داده می شود.

*واگذاری انشعاب برق کشاورزی چگونه است؟

برق کشاورزی قبلا با محدودیت واگذار می شد که از پارسال محدودیت حذف شده است مگر بر روی  خط روستا که باید تقویت شود و متولی آن سازمان آب است و باید پروانه بهره برداری داشته باشند.

*واگذاری برق به باغ شهرها  چگونه است؟

باید از سازمان جهاد کشاورزی نامه مبنی بر تغییر کاربری زمین کشاورزی ارائه دهند.

*گفتید یکی از وظایف عمده اداره برق تامین روشنایی معابر عمومی است. احداث تجهیزات روشنایی معابر شامل پایه و لاک پشتی با اداره برق است یا شهرداری؟

برای احداث روشنایی  جدید اعتبار محدودی به اداره تعلق می گیرد. جلسه ای با مدیریت برق لار و معاون برق از تهران و نماینده شورا برگزار شد و اعتباری برای این موضوع اختصاص یافت. در سال جاری حدود 7 میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شده است. اما احداث تجهیزات به عهده برق است. ورودی و خروجی شهر نیز به عهده راه و ترابری است. به نوبه خود از شهردار تقدیر و تشکر می کنم و همکاری خوبی برای تامین روشنایی بولوار شهرداری و بولوار خلیج فارس داشته اند.

*در سال جاری چه اقداماتی برای تامین و تعمیر روشنایی معابر انجام شده است؟

اقداماتی که انجام شده است به بخشداری و شهرداری اطلاع داده می شود. امسال معابری که کاملا تعمیر و روشن شده شامل خیابان های: محیط زیست، نامور، تل فیروزه، زمین پیما، شهید بهشتی ، ملت، طاهری، طلایی، بولوار امام خمینی و کوچه های: بخشداری، مدرسه علوم دینی بوده که همه صدرصدتعمیر و روشن شده اند. به صورت دوره ای نیز توسط اداره بررسی می شود و بعضا نیز مردم اطلاع می دهند و پس از تکمیل فرم اقدام و روشنایی اصلاح می شود.

*آیا برای تعویض لامپ ها مردم خودشان باید لامپ تهیه کنند؟

اولویت روشنایی با خیابان های اصلی است چون روشنایی شهر است. عمده اعتبار در این خیابان ها هزینه شده است. داخل کوچه ها اگر مشارکت مردم باشد بهتر می توان به روشنایی رسید. معادل هزینه خرید لامپ هزینه تعویض دارد که توسط اداره برق انجام می گیرد.

*کوچه ای که خیابان طلایی را به مدرسه بهروزیان وصل می کند کاملا خاموش است چرا اقدامی نشده است؟

فرعی ها در اولویت دوم هستند که مردم باید مراجعه یا تلفن بزنند تا بررسی شود که پس از تکمیل فرم در نوبت اقدام می شود.

*قبلا در مناسبت های مختلف روشنایی شهر جلوه خوبی داشت اما اکنون کمتر مشاهده می شود.

نصب لامپ های زینتی در مناسبت ها جز شرح وظایف اداره برق نیست اما اگر شهرداری نصب کند برق رایگان در اختیار آن ها قرارمی گیرد.

*چرا برخی از لامپ های خیابان ها مانند زمین پیما یک مرتبه همه با هم خاموش می شوند؟

به علت نوسانات برق است که در تابستان بیشتر است و دستگاه اتو ماتیک لحظاتی عمل می کند. خوشبختانه از زمان حضور اینجانب کارهای زیر بنایی انجام شده است. شهر اوز از 2 فیدر به 3 فیدر افزایش یافته که خاموشی ها ی احتمالی همه با هم انجام نمی شود. کار عمده دیگر افزایش سطح مقطع فیدرها ست و به طول 5/2کیلومتر عوض شده و برق تقویت شده است. الان اوز از برق پایدای برخوردار است که محدود جاهایی افت ولتاژ داریم.

*چرا در برخی مواقع لامپ های خیابان در طول روز روشن هستند؟

به دو علت است. یا اتفاقاتی و مشکل در تاسیسات است که جز موارد اتفاقاتی است و سریع حل می شود. در مواردی نیز ممکن است پایه ها در دست سرویس باشند یا تعویض لامپ انجام می شود. بولوار سپاه و نبی اکرم بیشتر این مشکل داشتند که کل سیستم عوض شده است.

*هزینه زیادی برای روشنایی جاده اوز-گراش انجام شده است اما جاده به خوبی روشن نیست علت آن چیست؟

روشنایی جاده ای مانند ورودی شهرها به عهده راه و ترابری است. طراحی، احداث و خرید انشعاب توسط راه و ترابری انجام شده و تعمیرات نیز به عهده آنان است که باید انجام شود.

*برخی از شهروندان نسبت به هزینه برق به ویژه در فصل زمستان گلایه مند هستند. مبنای آن چگونه است؟

تعرفه برق بر مبنای یک دستور العمل واحد از طرف شرکت توانیر در کل کشور توزیع می شود و هیچ اداره ای اجازه دخل و تصرف ندارد. کل ایران تقسیم بندی شده است. لارستان در 3 منطقه آب و هوایی قرار دارد. منطقه گرمسیر1، منطقه گرمسیر2 و معمولی. تیر و مرداد و شهریور3 ماهه گرمسیری 1 هستیم و شامل پایین ترین نرخ می شود. اردیبهشت و خرداد و مهر شامل منطقه گرمسیر 2 هستیم. بیشترین هزینه در6 ماه بعد است که شامل مناطق عادی است و در ماه های: آبان، آذر، دی، بهمن، اسفند و فروردین است که نباید از برق به عنوان گرم کننده استفاده شود و بیشترین هزینه برق را شامل می شود. در این ماه ها هزینه برق سه برابر زمان گرمسیری است. آب گرمکن برقی بسیار هزینه برق را بالا می برد.

*در اردیبهشت، خرداد و مهر اوز جز مناطق گرمسیر 2 می باشد در صورتی که کولرها معمولا از فروردین ماه روشن می شود. نمی شود در این مورد تجدیدنظر شود؟

این نرخ برای لارستان قدیم و شامل: لار، لامرد، مهر، خنج و گراش است. پیگیری از طرف اداره برق مقدور نیست و متولیان شهر و منطقه باید درخواست کنند که اقداماتی انجام شده است اما نتیجه ای حاصل نشده است.

*انشعاب تجاری نیز شامل این تعرفه می شود؟

نه هزینه برق تجاری شامل این تعرفه نمی شود و تعرفه متفاوتی دارد. تاثیرات گرمسیری دارد ولی نه مانند خانگی.85 درصد مصرف برق مربوط به خانگی است.

*هزینه انشعاب و هزینه برق مصرفی مساجد چگونه است؟

از اول سال جاری کلیه برق مصارف مساجد به صورت رایگان است و در حال حاضر عمل می شود و نیاز به نامه ای نیز نمی باشد.

*آیا سقفی برای هزینه برق مساجد وجود دارد؟

در حال حاضر سقفی ندارد. اما باید انشعاب به نام مساجد باشد. شامل خانه عالم نمی شود و هر مسجد فقط یک انشعاب شامل می شود و انشعاب نیز تا 25سه فاز رایگان داده می شود. در سطح شهر و روستا معافیت یکسان است.

*با توجه به اخطار به مشترکان بدهکار، ماهیانه قطع برق نیز در اوز وجود دارد؟

خوشبختانه قطعی برق با زحمات کارکنان به حداقل رسیده است. هدف وصول مطالبات است. مردم همت کنند به موقع پرداخت کنند دعاگوی آنان هستیم. بعد از اخطار در فیش برق تلفنی به مشترکان اطلاع داده می شود، اگر باز هم بی تفاوت باشند اجباراً قطع می شود که بسیار محدود هستند.

*رتبه وصولی هزینه های برق اوز در شهرستان چند است؟

متاسفانه رتبه 3 هستیم. بعد از لار و عمادده اوز قرار دارد. انتظار آن است که اوز با توجه به فرهنگ بالای مردم در رتبه یک باشیم زیرا هرچه وصولی بهتر باشد امکان جذب امکانات برای شهر بهتر خواهد بود. در آخرین لیستی که گرفته شده 25 مشترک جمعاً مبلغ 19 میلیون تومان بدهکار هستند که پیگیر وصول هستیم.

*در رسانه ها اعلام شده بود که هزینه برق در سال آینده ممکن است تا سه برابر فعلی افزایش یابد. اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

از هیچ منبع موثقی در زمینه افزایش تعرفه برق و انشعاب بخشنامه یا خبری اعلام نشده است.

*آیا تعویض پایه های چوبی یا پایه هایی که شکسته شده با اداره برق است؟

بله. یکی از اهداف نگهداری و پایداری شبکه، تعویض پایه های فرسوده است. در سال گذشته 150 پایه فرسوده که عمده آن در روستا بوده است تعویض شده است. شبکه و پایه روستاها به شدت فرسوده است.

*چرا درتعویض پایه ها تسریع نمی شود؟

اعتبار محدود است و باید بررسی شود و مستندات ارسال تا تصویب شود. در سال جاری اعتباری برای این کار تخصیص نیافته اما از سایر اعتبارات در این مورد اقدام شده است.

*آیا واحد خاصی در اداره را می توانید به عنوان واحد نمونه معرفی کنید؟

سالانه شرکت توزیع فارس تعدادی از کارکنان را به عنوان کارکنان نمونه استان معرفی می کند. یکی از کارکنان نیز از طرف اداره های برق معرفی می شود. اینجانب در مدت 20 سالی که در ادارات مختلف مسئولیت داشتم،7 بار به عنوان کارمند نمونه استان شناخته شدم که آخرین بار سال 89 در اوز به عنوان کارمند نمونه استان معرفی شده ام. حسابدار اداره برق حسابدار قابلی است و سال آینده به رده های بالا ارتقا می یابد و باید جایگزین پیدا شود.

*آیا برای جایگزینی نیروهایی که منتقل می شوند نمی توان از نیروهای بومی استفاده کرد؟

حقوق نیروهای جدید براساس قانون کار است که متاسفانه نیروهای بومی چندان استقبال نمی کنند اما جویای کار در مرکز شهرستان هست. به بخشداری اعلام شده به یک حسابدار مرد تحت پوشش شرکت نیاز داریم اما در عرض 2 هفته فرد داوطلب بومی پیدا نشده است. برای مامور تشخیص نیز به یک نیروی مرد نیاز داریم که متقاضی بومی وجود ندارد که مجبوریم از نیروهای شهرهای همجوار استفاده کنیم.

*وضعیت نیروگاه های برق اوز در حال حاضر چگونه است؟

2 نیروگاه در اوز موجود بوده است. نیروگاه قدیم کاملا تعطیل است. در نیروگاه جدید پرسنل به صورت شرکتی فعال هستند. موتورها آماده بهره برداری است اما در شرایط عادی نیاز به استفاده از آن ها نمی باشد.

*برای برق روستاها و تقویت آن و کاهش افت ولتاژ چه اقدامی شده است؟

در لارستان 2 خط برق بحرانی است که یکی از آن ها خط روستای اوز است که حجم بار آن به اندازه 3 خط اوز است و گنجایش آن کامل است. در 2 سال اخیر 2 اتوبستر در روستاها نصب شده که هر یک حدود100 میلیون هزینه داشته است تا ولتاژ افزایش یابد. با حضور مدیر عامل مقرر شده خطی از بلغان به بیدشهر به طول 28 کیلومتر احداث شود که 450 میلیون در سال جاری اعتبارتخصیص داده شده و سال آینده نیز به همین میزان اعتبار اختصاص خواهند داد. مقرر شده یک پست 66کیلو واتی نیز در بلغان احداث شود تا مشکل بلوک هرم و کاریان و بیدشهر با هم برطرف شود که با حمایت بخشدارهای اوز و جویم و فرماندار و مدیران برق منطقه است. این پست حدود10 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. امیدواریم در سال آینده شرمنده مردم روستا نباشیم.

*صحبت هایی مبنی بر حذف خط برق بیمارستان اوز و اختصاص آن به پمپاژ آب لارستان است. تا چه حد صحت دارد؟

بیمارستان اوز خط اختصاصی نداشته بلکه خط انحصاری داشته است. در خط اختصاصی حتی اداره برق نیز نمی تواند دخالت کند اما برق انحصاری متولی آن شرکت برق است و آن خط انحصاری به عمومی تبدیل شده است. اگر مستنداتی مبنی بر اختصاصی بودن است و ارائه شود اقدام می گردد، اما اگر انحصاری بوده است کاری نمی توان کرد. می توان خط اختصاصی با هزینه بیمارستان احداث کرد.

*اگر بخواهید به عملکرد خود در مدت 3 سال که در اوز حضور دارید نمره بدهید، چه نمره ای به عملکرد خود می دهید؟

نمره معمولا باید مردم به عنوان نورچشم مسئولین بدهند. اما اگر عملکرد را به عنوان لیوان آب در نظر بگیریم عملکرد برق اوز، قسمت پر آن بیش از خالی آن است. سعی کردم هیچ کوتاهی نکنم و هر جا روزنه ای برای جذب اعتبار و ارتقای سطح اداره و رفاه شهروندان که حق مردم است، انجام دهم.

*بالاخره طبق روال گفتگوهای قبل رسیدیم به طرح کلمات و پاسخ های کوتاه آقای راستگو:

شهروندان اوز: با فرهنگ، صبور و بردبار

برق: حیات و زندگی

قبض برق: شکوایه مردم

قطعی برق: تلاش مضاعف اداره

گفتگوی صریح مردم با مسئولین: انتقادها ی دلسوزانه مردم

عصر اوز: پل ارتباطی مردم با مسئولین

در پایان آقای راستگو رئیس اداره برق ضمن تاکید بر پایداری برق اوز و به حداقل رسیدن خاموشی در شهر با تلاش کارکنان اداره برق و همکاری مسئولین اعلام داشتند باید به پرسش های مردم اهمیت داد و در حدامکان در جهت رفع مشکلات تلاش کرد و اگر نتوان کاری انجام داد به آنان به روشنی پاسخ داد. در پایان با گرفتن عکس هایی از محل کار و آرزوی توفیق برای خدمت­­ بیشتر از ایشان و کارکنان اداره برق خداحافظی کردیم.­­


مطالب مشابه :


شرکت نفت استخدام می کند "جدید جدید"

خانه مهندسی برق - شرکت نفت استخدام می کند "جدید جدید" - مقالات- اخبار- تحلیل علمی- بازار كار- معرفی كتاب- بررسی رشته های مرتبط- نرم افزار.




آگهي استخدام شركت مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران تــوانيـــر (سراسری)

شركت مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران. تــوانيـــر. شركت مادر تخصصي توانير ، در راستاي تحقق اهداف و وظايف خود و با استناد به مجوزهاي استخدامي




ثبت نام در سامانه آزمون های استخدامی شرکت برق منطقه ای فارس

شرکت برق منطقه ای فارس در نظر دارد جهت تکمیل بانک اطلاعات متقاضیان کار و شناخت پتانسیل نیروی ... عدم منع قانونی استخدام و نداشتن تعهد خدمتی به دیگر سازمانها




آگهي استخدام شركت ملي گاز ايران

بستك - آگهي استخدام شركت ملي گاز ايران - یک بستکی غربت نشین .... که کم کم بستک داره واسم بوی غربت میده...اما نمیشه ازش دل کند!




استخدام در شرکت برق،شرکت نفت،بانک،شهرداریها،استخدام در معدن گل گهر و سرچشمه

وبلاگ تخصصی دانشجویان ارشد و دکترای برق - استخدام در شرکت برق،شرکت نفت، بانک،شهرداریها،استخدام در معدن گل گهر و سرچشمه - ازمون دکترای برق -کنکور




دانلود سوالات استخدام وزارت نیرو سال 94

دانلود سوالات استخدام وزارت نیرو سال 94 ... دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شرکت نفت ، انتقال حرارت ... دانلود نمونه سوالات استخدام شرکت مدیریت تولید برق.




راهنمای آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران

تعریف بومی برای داوطلبان استخدام در شرکت نفت فلات قاره : در این آزمون بومی به .... شیمی و مهندسی برق صرفاً ثبت نام نموده و نیاز به شرکت در آزمون کتبی ندارند.




.آگهي استخدام شركت ملي گاز ايران جهت تامين نيروي انساني مورد نياز مجتمع گاز پارس جنوبي

18 آوريل 2011 ... شرکت ملي گاز ايران در نظر دارد بمنظور تأمین بخشي از نیازمندیهای نیروی انسانی مورد نیاز خود در شركت مجتمع گاز پارس جنوبي واقع در استان بوشهر-




استخدام شرکت ملی گاز ایران

به گزارش نامه به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران مهندس امیری در این رابطه افزود: شرکت ملی گاز ایران برای تامین نیروی انسانی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی




گفتگـوی صریـح بـا رئیس اداره بـرق اوز

سپس آقایان محمد رفیع نظافت، موسی جابری، کامل افزونی، و مرحومان دلکش و اسماعیل سیفایی که از کارکنان نیروگاه اوز بودند به استخدام اداره برق در آمدند و مشغول به




برچسب :