پرسش و پاسخ 32

پرسش و پاسخ 32

      تعداد ديگری از پرسش و پاسخ های قابل توجه پست های مختلف وبلاگ و يا ارسالي با ايميل،  پرسشها خلاصه شده،  درود و سپاس،  خوب و بد،  و اين قبيل را حذف كردم،  و تا آنجا كه شده اشتباه های املايی و انشايي آنها را اصلاح نموده ام.  بخشی از پرسشها توسط بانو پرنیان حامد در اینجا پاسخ داده شده،  توجه:  مطابق معمول این پست به مرور در چند روز آینده،  تا آخرین ظرفیت پر می شود.  یاد آوری نمایم،  گاهی از پاسخها ممکن است تا یکی دو هفته طول بکشد،  همچنین درصورتی که نظر و پرسش شخصی از قلم افتاد لطفاً تکرار نماید.

   توجه:  نظرات و پرسشها از جانب خوانندگان وبلاگ است،  و نظر وبلاگ نمی باشد،  پاسخ ها دانش وبلاگ است.

5796.jpg

   عکس کامپیوتری پرنده موآ،  که از روی آثار بجا مانده مانند:  استخوان و سر و کله و نقاشی های غاری آن ساخته اند،  این پرنده در طبیعت کشور زلاندنو وجود داشت،  و فقط در دو سه قرن پیش منقرض شده،  نه در دوران های زمین شناسی.  این پرنده بزرگ 250 کیلو وزن و بیش از 3 متر قد داشته،  ولی توانایی پرواز نداشته است، علت انقراض آن مشخص نیست،  عکس شماره 5796.

   پرسش 1630:  درباره تاریخ پیدایش نام یونان توضیح دهید؟

   پاسخ انوش راوید:  چند ماه پیش از وقتی تحقیق درباره حروف الفبای تمدن جیرفت را آغاز کردم،  در این باره نوشتم.  واحد های وزن من و چارک و سیر در تمدن کهن جیرفت برای مکان های زیاد استفاده شده است،  که امروزه هم همچنان باقی هستند.  چار = چهار،  و چهار چارک = من،  Man  من نیز به مرد می گفتند،  که برابر با چهار چارک بود،  زیرا در دوران کهن برای هر نام چند تعریف داشتند.  بندر چارک یک چهارم راه تا انتهای خلیج فارس است،  انتهای خلیج فارس می شود یه من،  یعنی با چهار چارک تکمیل شده است،  به مرور زمان یه من به یمن یا یمنو و سپس به یومن و یونان تبدیل گردید.  در دوره های تاریخی که در تاریخ مهاجرت ایران توضیح نوشته ام،  مهاجران یه من یا یمن،  کشور یمن کنونی را بوجود آوردند،  همچنین دوره ای بعد یومنی ها یا یوآنی ها انتهای خلیج فارس،  کشور یونان را بوجود آوردند.  علت توانایی یونانی های باستان به دریانوردی،  از همین جا ناشی می شود.

   جالب:  پیرمردان دریانورد در سواحل خلیج فارس،  به کشور یمن، یه من می گویند،  که یاد آور نام کهن این سرزمین است.  

   پرسش 1631:  شوش به چه معنی است؟

   پاسخ انوش راوید:  در باره نام شوش در نوشته های باستانی گفته شده:  سوس، سوسا، شوسا، سوسین و....،  که هر یک بنا به زمان و گویش خودشان گفته اند و نوشته اند.  اما بنظر من شوش= سوسین یا سوسان،  سو= جهت+ سین یا سان= ملت سین یا سان،  و این از جانب تمدن کهن جیرفت بوده است.  توجه نمایید ما برای ریشه یابی نامها بهتر است هزاره اول خ.ا، و تمدن جیرفت را در نظر بگیریم،  بعد از این دوره هیچ ریشه یابی اصولی نمی شود.  منابع کتبی ما از این دوره کم است،  ولی این دوره همچنان در زبان پیران مدرسه نرفته روستا های دور دست وجود دارد،  که باید با زرنگی و تخصص،  از زبان و دل آنها تا دیر نشده بیرون کشید.

      در آن زمان سو به پایتخت هم گفته می شده است،  زیرا پایتخت مفهوم امروزی را نداشته است،  فقط جهتی که مردم بیشتر جمع بودند به آن سو می گفتند.  در اینجا لازم به ذکر است،  یه من یا یمن سرزمین در انتهای خلیج فارس بوده،  و مردم آنجا هم سین بودند،  که نام آنها نیز از نوع عبادات ایشان به آفتاب بوده است.  این سین یا سین یا خورشید یا آفتاب،  در طول تاریخ در نماد های مختلف مردم،  که از این سرزمین بودند دیده شده است،  و بعضاً وجود دارد.  ولی یه من به عنوان نماد وجود نداشته است،  زیرا نام سرزمین است.

   پرسش 1632:  آیا از روی پوشش مردم یونان نام گذاری شدند؟

   پاسخ انوش راوید:  تا آنجا که من در تاریخ می دانم و امروزه هم رایج است،  پوشش را از نام مردم آن سرزمین می گیرند،  مانند لباس قاسم آبادی،  دستمال یزدی، چادر شب چلاسر و جل، شلوار کردی و...  هیچ وقت مردم را از روی لباس آنها نام گذاری نمی کنند.  در طول تاریخ مردم را بنا به فرهنگ دینی آنها می نامیدند،  مانند:  مسلمان، سین (که بعدها گز و غز،  آز و آذر،  هم گفته شد)،  و یا مکانی یمنی، ایلامی و... غیره.

عکس خانم زیبای شمال ایران با لباس قاسم آبادی

     عکس خانم زیبای شمال ایران با لباس معروف قاسم آبادی،  عکس شماره 5735 از فیس بوک.  در طول تاریخ طراحی لباس در ایران خیلی مهم بوده است،  زیرا باید شرایط آب هوایی هر مکانی را در نظر می گرفتند.  با تعقیب تاریخی طراحی لباس،  براحتی متوجه مهاجرت های ایرانیان،  به نقاط دیگر جهان می شویم.  مثلاً با کمی دقت متوجه پوشش های تاریخی یونانیان،  با لباس های یمنی می شوید،  بزودی در این باره با عکس می نویسم.

   توضیح جالب:  درباره عکس فوق عزیزی از تالشستان ایران نوشت:  .... اصلیت این لباس تالشی است،  و ایشان در نظر بعدی ادامه دادند:  درود ممنون از عنایت حضرتعالی،  زن شمالی با لباس موسوم به قاسم آبادی،  بهتر می دانید زنان تالش (تالش بزرگ از ماسال و فومن و ماسوله و صومعه سرا گرفته تا تالش و رضوانشهر و آستارا)،

نیز لباسی مشابه آن می پوشند؛  البته لباس زنان شهر تالش و آستارا کمی متفاوت بوده،  و رنگهایش سنگین تر است....

      همانگونه که می بینید این عزیز خود در ادامه نوشته اند،  "لباس های مشابه  بله عزیزان،  شمال ایران بدلیل رطوبت و یک نواختی آب و هوا،  و نیز فرهنگی و تاریخی،  لباس های مشابه رایج گردیده است،  که در هر شهر و دیار کمی تغییر سلیقه گرفته است.  توجه مهم،  جوانان باهوش هر شهر و روستا،  از زبان و فرهنگ و پوشاک و بود و نبود تاریخی و غیره دیار خودتان بگویید و بنویسید،  به وبها و نشریات ارسال نمایید،  فرهنگ و تاریخ خود را بسرعت و بشدت معرفی نمایید،  و نگذارید در فرهنگ قرن 21 اسمیله گردد،  من نیز آماده ام ارسال های شما را با افتخار در وبلاگم پست نمایم.

      این را هم بگویم،  در این زمان که استعمار و امپریالیسم نمی خواهد سر به تن ایران و ایرانی باشد،  تعدادی زبان و فرهنگ در قرن 20 ایران،  همانند بسیاری از نقاط دیگر جهان،  بطور کلی پاک شده و از بین رفته است.  در ایران بمنظور تحقیق و تحلیل های تاریخی،  بطور مستمر نیازمند دریافت اطلاعات زبانی و فرهنگی از مردم هر شهر و روستا هستیم.  باید کاری کنیم که نگهداری تاریخ و فرهنگ،  یک از اصول مهم اجتماعی و درسی شود،  و در مدارس نمره ای انضباطی داشته باشد،  بارها در اینباره توضیح نوشته ام،  پس،  بمنظور مقابله با دشمنان تاریخی ایران،  در حفظ و نگهداری فرهنگ و تاریخ اجداد خود و معرفی آن،  کوشا باشیم.

4170.jpg

   عکس شهر باستانی موهنجدارو و یک گور در آن شهر،  این آثار دقیقاً نشان می دهند،  که این شهر و تمدن در ادامه تمدن کهن جیرفت است،  عکس شماره 4170.

   درهم و دینار ــ  دو واحد پولی با سابقه تاریخی،  که به اشتباه آنها را عربی می دانند،  درصورتیکه کاملاً ایرانی هستند.  درهم = در (دور) یا مروارید،  که پول اصلی در هزاره های اول و دوم خ.ا،  در تمدن کهن جیرفت بوده است،  دینار واحد کوچکتر پول بود.  دینار = دی+ نار،  ( دی= روز+ نار یا نهار یا روزی).  نار در هزاره های 5 و 6 خ.ا،  تبدیل به نهار شد،  چاشت= گزا یا غذا،  که درست آن چاش است= چ+ آش،  آش نام عمومی برای غذای اصلی بود،  با اضافه شدن علامت چ از حروف الفبای جیرفت به آن،  مشخص کننده یک وعده غذا یا آش بود.  این واحد های پولی نشان می دهد،  که در تمدن جیرفت برده داری وجود نداشته،  بلکه کار و درآمد و تجارت جریان داشته است.  مثال برای حرف اضافه چ و چاش و نار و... زیاد است،  درصورت تقاضا و پرسش می نویسم،  در ضمن مروارید محصول تاریخی اصلی خلیج فارس است.

   پرسش:  نوشته بودید عیسی بمعنی آسمان همه است،  ممکن است توضیح دهید؟

   انوش راوید:  عیسا یا ایسا= (ای= همه که در ایران و ایلام تعریف کردم،  سا= آسمان (س= سر+ آ= حرف اول حروف الفبا)،  که در جمع می شود سر اول یا سر بالایی.

   پرسش:  گفته اید اینکاها از ایران رفته اند ممکن است توضیح بیشتر دهید؟

   انوش راوید:  یک کتاب درباره اینکاها بخوانید (به زبان انگلیسی)،  آنها گفته اند اجدادشان از آنطرف دریاها آمده اند.  همچنین از آثار و بناها،  داستانها و فرشتگان،  سنگ نگارها و نشانه ها، و غیره با دید باستان شناسی براحتی می توان متوجه شد که از ایران دوران تمدن کهن جیرفت رفته اند،  همان مردم تمدنی که استون هنچ را بنا کرده اند.

6428.jpg

   عکس سنگ های اینکاها در شهر باستانی کاسکو cusco کشور پرو،  عکس شماره 6428.  اینکا های نیمه اول هزاره دوم میلادی می گفتند،  این سنگها و شهر ها را در گذشته های دور کسانی ساختند،  که از آنطرف دریا ها آمده بودند،  و می گفتند که آنها نمی دانند چگونه و چطور سنگ های 100 تنی را حمل کرده،  و تراشیده و چنین منظم و بدون درز و شکاف روی هم قرار داده اند.

   نظر و پرسش:  جناب راوید تا انجای که توانستم وبلاگهای شما را مطالعه و خودم هم دنبال این اسناد رفتم و در برخی از اثار باستانی و کتوب دست نویس نویسندگان حقیقت گفتارتان را فهمیدم.و در انجمنی که در آن عضو هستم این مطالب را با دوستان در میان گذاشتم و سیل کسیری از دوستان با حقیقت تاریخی خود روبرو شدند ولی یک سوال در میان است،  ببخشید از نسخه های خطی که در دست برخی آدمها است که نام های دارند یکی از این نامها [امیر تیمور گورکانی] است خواهشا برای این موضوع جوابی به من بدهید تا برای برخی دوستان روشن شود که چیزی جز استعمار نیست. باتشکر یکی از طرفداران شما و ایران.

   پاسخ انوش راوید:  امیر تیمور گورکانی یکی از خوانین ایران بوده است،  به دروغ حمله به ایران و کشتار ویرانی را به او نسبت داده اند،  درصورتیکه خود تیمور ایرانی بود،  و شخص خود ساخته و طرفدار دانش و هنر بوده است.  استعمار گران با بزرگ نمایی او و اینکه وی از یک کشور دیگر بوده و ایران را فتح کرده،  براحتی مانند آب خوردن،  سر تاریخ دان های ایران را کلاه گذاشتند،  و نیمی از ایران منجمله شهر های فارسی زبان سمرقند و بخارا را غیر ایرانی نامیدند.  تیمور یک خان ایرانی در دوره سازمان قبیله دینی از ساختار های تاریخی اجتماع بوده است،  و برابر با قوانین جمهوری این دوران،  یکی از قوی ترین و بهترین خوانین بعنوان رهبر کلی قبیله ای انتخاب می شدند.

      البته لازم به یاد آوری است،  در دوره حکومت گذشته ایران،  بخش آموزشی مملکت در دست مستشاران استعمار و صهیونیسم بود،  آنها دروغ های تاریخ را در سیستم آموزشی ایران وارد کردند،  تا بتوانند کار استعماری خود را پیش ببرند.  اساس کار آنها برپایه حذف ناسیونالیسم،  سطحی نگری و زود باوری و.. ملت بوده است،  اثرات کار آنها امروزه کاملاً پیداست.  وظیفه جوانان باهوش متخصص امروز ایران است،  که نسبت به برداشت دروغها از تاریخ و پاک سازی ذهنها اقدام کنند.  

4107.jpg

   عکس آثار هنری دوره تیموری در سمرقند و بخارا،  که دارند آنها را بعنوان بازسازی خراب می کنند،  عکس شماره 4107.  دارند آثار تاریخ ایران را برمی دارند،  بارها اینگونه عکس ها را در وب گذاشته ام،  و از جوانان ایران دوست خواسته ام،  که از این موضوع مهم را در نشریات بنویسند،  در وب های مقامات مملکتی اعتراض کنند تا رسیدگی شود.  ولی گویا آنقدر دروغ های تاریخ را بشدت چون پن در مغز بعضی ها فرو برده اند،  که مانند نظر زیر که بمن نوشته،  مگر تاریخ سری مغول را نخوانده ای،  چرا می گویی مغول و تیمور به ایران حمله نکرده!  اینقبیل افراد حتی نمی توانند وبلاگ را بخوانند،  تا ببینند پاسخ آنها در وبلاگ است،  در واقع آنها باید بروند با دشمنان تاریخ ایران درگیر شوند،  اما هیچ نمی دانند و نمی خواهند هم بدانند.

   پرسش:  آیا در تواریخ خود مغولان موجوده که مغول به ایران حمله کرده؟  تاریخ سری مغولان نوشته مگر نخواندی؟

   پاسخ انوش راوید:  بمنظور جواب به:  پاسخ به شبهات دروغ حمله مغول به ایران،  مراجعه شود.

   پرسش:  درباره پنگوئن و خط میخی کمی توضیح دهید؟

   پاسخ انوش راوید:  پاسخ در متن زیر بنام پن و پن سل،  که از تاریخ نویسایی در ایران است.

پن و پن سل

      پن Pen ابزاری بود که با روی گل علامت می گذاشتند،  و پن سل Pencil ابزار چوبی بود،  که با آن روی پوست حیوانات و گیاهان می نوشتند.  پن از زبان های ایرانی و توسط ایرانیان فاتح و مهاجر به اروپا رفت،  و در بسیاری از زبان های اروپایی مورد استفاده قرار گرفت.

      من تا مدتها نمی دانستم پن زبان ایرانی است،  می پنداشتم انگلیسی است،  در این باره با پدر بزرگم خیلی بحث می کردم،  او می گفت بعضی از قدیمها و عشایر  جنوب و غرب ایران،  به میخ هایی که با آن الاغ را نگه می دارند،  و گاه در میان ابزار چوبی بکار می برند،  با آوا های مختلف،  پن یا پین می گویند،  و چوبی این وسیله را پن سل می گفتند،  در زبان ایرانی سل به معنی قطعه چوب است.  این گفته های پدر بزرگم را بخاطر داشتم،  تا اینکه در سفر های تاریخی،  از بعضی پیرمردان روستایی شنیدم،  که کاملاً درست است.  حتی ایرانیان و دریا نوردان دوران تمدن کهن جیرفت،  به پنگوئن بخاطر شباحت منقار آن جانوار با پن،  آن را چنین نامیده اند،  پن + گو + ان یعنی دارند پن بزرگ،  (گو در زبان ایرانی یعنی بزرگ و گاو).

      درصورتیکه مردم انگلستان تا 300 سال پیش پنگوئن ندیده بودند،  تا نام آنرا بگذارند،  بلکه در حافظه فلکوریک و تاریخی زبانی آنها،  که از ایران با خود برده بودند،  پنگوئن وجود داشت.  البته آوای درست پنگوئن Penguin است،  که امروزه در ایران به اشتباه تغییر آوا داده شده و Panguin می گویند.  با آنکه انسان‌ های کهن از زمانی بسیار طولانی‌تر از هنگام کشف پنگوئن‌ها توسط اروپاییان قرون جدید،  با این پرندگان ارتباط داشتند،  ولی وجود پنگوئن‌ های امپراتور،  تنها پس از پا گذاشتن انسان نوین به قطب جنوب دانسته شد.

6418.jpg

عکس پنگوئن امپراتور و خط میخی،  عکس شماره 6418 .

   پرسش:  درباره آتلانتیس بگویید آیا در ایران بوده است؟

   پاسخ انوش راوید:  بنظر من آتلانتیس در ایران بوده است،  از اینکه افلاطون نوشته جزیره در وسط دریاها و اقیانوس،  صرفاً منظورش اقیانوس امروزی نبوده،  می تواند وسط رودخانه یا مابین دو رود خانه باشد،  امروزه جزایر زیادی وجود دارند،  که در دریا ها نیستند،  مانند پایتخت کشور الجزایر.  در کاوش های شهر کهن جیرفت،  کتیبه ای در عمق دوازده متری زمین یافته اند،  که با سه کتیبه دیگر از لحاظ حروف متفاوت است،  شاید محل آتلانتیس بوده باشد،  زیرا در تاریخ جغرافیای طبیعی هلیل رود متوجه شده ام،  هر 10 - 15 قرن یک طقیان عظیم دارد،  و زمین و آبادی را یک شبه از بین می برد.

  آتلانتیس = (آت = آتش، آذر، آفتاب +  لان = جایگاه، سرزمین، لند +  تیس = تیز و بلند) =  جایگاه آتش بلند،  که گویا معبد آتش و خورشید با ستون های بلند یا هرم بلند مانند جغامیش داشته است.  درصورتیکه بتوانیم ثابت کنیم این شهر در یکی از محل های تاریخی ایران بوده است،  تمدن شهر نشینی و نویسایی در ایران به بیش از 15000 سال می رسد.

5921.jpg

   نقشه مسیر هلیل رود و دو شهرستان جیرفت و کهنوج،  که یکی از بزرگترین مراکز کشاورزی ایران است،  عکس شماره 5921،  در این محل ها باید دنبال آتلاتیس گشت.  غربی های باستان شناس با گمراهی از دانستن دروغ های تاریخ،  سالهاست دارند وسط اقیانوس اطلس دنبال آن شهر می گردند،  و خودشان را مسخره کرده اند.

كليك كنيد:  گردشگری در طبیعت ایران

كليك كنيد:  تاریخ نگهداری آثار تاریخی در ایران

كليك كنيد:  سایت ها دوران کهن و مناطق باستانی در ایران

    توجه:  اگر وبلاگ به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  وبلاگ انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبلاگ و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبلاگم بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.

    جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران:  حمله اسکندر مقدونی به ایران بزرگترین دروغ تاریخ،  حمله چنگیز مغول به ایران سومین دروغ بزرگ تاریخ،  و مقالات مهم مانند،  سنت گریزی و دانایی قرن 21،  و دروغ های تاریخ و حمله های عرب، مغول، تاتار،  و گفتمان تاریخ،  و جدید ترین بررسی های تاریخی در وبلاگ:

http://www.ravid.ir


مطالب مشابه :


محاسبه میانه ، چارک ها ، دهک ها و صدک ها (چندک ها)

مباحثی در ریاضی - محاسبه میانه ، چارک ها ، دهک ها و صدک ها (چندک ها) - آموزش مطالب ریاضی هدف این




تعریف میانگین

دانشجوی حسابداری - تعریف میانگین چارک (اول) کوچکتر صدک 25 ام = q 1; چارک (دوم) میانه صدک 50 ام = q 2;




شاخص های پراكندگي

ویژگیهای انحراف چارک: نشان دهنده میزان کشیدگی منحنی می باشد و به صورت زیر تعریف می شود:




طرح درس

ñآزمون تشخیصی را از بحثهای شروع حسابداری داده، در تعریف ( qd)، و چگونگی محاسبه چارک




برخی از تعریف مهم اماری کتاب امار سال سوم تجربی

تعریف آمار: میانه نیمه اول داده هارا چارک اول یاq1 و میانه نیمه دوم داده ها را چارک سوم q3 می




نمودار ساقه و برگ و نمودار جعبه ای BOXPLOT AND STEM AND LEAF DIAGRAMS

این خطوط را ویسکر می نامند که از چارک ها شروع و به نقاط فوق ختم می شوند. نکته!




آمار کاربردی

الف) چارک های اول و دوم و تعریف: سه پیشامد a و b و c مستقل اند اگر روابط زیر برقرار باشد:




ارزیابی کیفیت گزارشگری مالی

در راستای مدل هیئت استانداردهای حسابداری مالی می‌باشد، اما در تعریف نیازهای اصلی




تعدادی اصطلاحات ساختمان به همراه تعریف .

آجر نیمه(چارک):نصف آجر را چارک گویند. آجر سر زده: تعدادی اصطلاحات ساختمان به همراه تعریف .




پرسش و پاسخ 32

چار = چهار، و چهار چارک = چارک بود، زیرا در دوران کهن برای هر نام چند تعریف




برچسب :