الزامات قبل از عمل جراحی پلاستیک و زیبایی

الزامات قبل از عمل جراحی پلاستیک و زیبایی .... وبلاگ آرایش و زیبایی

قبل از خواندن متن زیر حتما از سایت های زیر نیز دیدن نمایید

 24.gif   www.takcarpet.blogfa.com      www.takcarpet.ir  24.gif

بهترین برای دکوراسیون خانه و تزئینات شما و بهترین برای هدیه دادن.. از سایت های بالا دیدن نمایید  

   سلامت > عمومی  - طاهره ساعدی:
دکتر کمال سید فروتن، رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران است.

 او می‌گوید: متأسفانه مدتی است افرادی تحت عنوان جراح پلاستیک در صفحات متعددی از جراید، نشریات و کانال‌های ماهواره‌ای به مردم معرفی می‌شوند که در قالب درج مطالب پزشکی به تبلیغ خود به‌عنوان جراح پلاستیک و زیبایی می‌پردازند درحالی که این افراد فاقد مدرک معتبر علمی و رسمی جراحی پلاستیک بوده و نیز فاقد صلاحیت لازم برای انجام اعمال جراحی پلاستیک هستند و با این آگهی‌های گمراه‌کننده باعث بروز عوارض بعضا غیرقابل جبران در بیمارانی می‌شوند که در دام این افراد سودجو می‌افتند.

از سوی دیگر به گفته وی، تابلوهای موجود در سطح شهر گاهی گمراه‌کننده هستند و چنین تخصص‌هایی که روی بعضی از تابلوها نوشته شده مانند پلاستیک بینی، پلاستیک شکم و پلاستیک صورت وجود ندارد.

آنچه پیش رو دارید گفت‌وگوی همشهری با وی است که در آن به مسائل و مشکلات مرتبط با جراحی پلاستیک و زیبایی در ایران پرداخته شده است.

  • پیش از هر سخنی، ابتدا توضیحی در ارتباط با انواع تخصص‌های جراحی پلاستیک ارائه فرمایید.

به‌طور کلی، تنها 3 تخصص فک و صورت، گوش و حلق و بینی و فوق تخصص جراحان پلاستیک و زیبایی در سطح وزارت علوم ثبت شده است.

سابق بر این، تخصص‌های متعددی وجود نداشت و پزشکان به 2 گروه جراحان و پزشکان داخلی تقسیم می‌شدند و کار جراحان شامل هر قسمتی از بدن می‌شد اما در حال حاضر و به همراه پیشرفت‌هایی که داشته‌ایم دسته‌بندی تخصص‌ها بیشتر شده است و اطلاع‌رسانی باید صورت گیرد تا مراجعین بدانند که برای یک مورد خاص نزد کدام پزشک بروند.

  • چه پیشنهادی به مردم و مراجعان در زمینه اعمال جراحی پلاستیک دارید؟

پیشنهاد ما به افرادی که می‌خواهند جراحی پلاستیک داشته باشند این است که:
1 - برای انتخاب یک جراح قابل‌اعتماد در وهله اول حتما درباره مشخصات و تخصص جراحان پلاستیک تحقیق کنند تا پزشک مورد نظر دارای مدرک معتبر علمی و رسمی جراح پلاستیک باشد.
2 - برای انجام هر نوع عمل جراحی زیبایی و ترمیمی، فقط یک پزشک را مد نظر نداشته باشند و با 2 یا 3 پزشک مشورت کنند و براساس نظرات آنها یک نفر را انتخاب کنند؛ این بهترین راهی است که می‌توان از عوارض و مشکلات بعدی جلوگیری کرد.

  • آقای دکتر چه مخاطراتی ممکن است برای اشخاص به‌دلیل مراجعه به افراد غیرمتخصص پیش بیاید؟

تمام عمل‌های جراحی، ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشند و در بین 10 تا 15درصد بیماران احتمال این عارضه‌ها وجود دارد؛ البته این عوارض به‌سادگی قابل درمان و ترمیم است و نباید مراجعه‌کنندگان در این رابطه بترسند و این طور نیست که انهدام عضوی از بدن را باعث شود. اما افراد باید توجه کنند که مراجعه آنان نزد جراحان پلاستیک، برای زیباتر شدن است و این طور نیست که بیماری خاصی داشته باشند و اگر ضایعه ایجاد شود برایشان خیلی گران تمام می‌شود. به‌عنوان مثال شخصی که با فرد غیرمتخصص، جراحی زیبایی سینه داشته ممکن است ضایعه ایجاد شده حتی با چندین عمل جراحی دیگر هم برطرف نشود و غیرقابل علاج خواهد بود. مورد دیگری که می‌توان اشاره کرد عمل جراحی شکم به دست افراد غیرمتخصص است که باعث از بین رفتن و سیاه شدن قسمت وسیعی از شکم می‌شود و برای ترمیم آن عمل‌های متعددی نیاز است یا از مشکلاتی که در رابطه با عمل بینی ممکن است به‌وجود آید می‌توان این موارد را نام برد: بین سوراخ‌های بینی از داخل ارتباط ایجاد شود یا در قسمتی از استخوان‌های بینی فرورفتگی شدید به‌وجود آید و یا نوک بینی سیاه شود، در این صورت حتی با عمل‌های فراوان هم نمی‌توان بهبود را توقع داشت و فقط ظاهر فرد به حدی که در اجتماع قابل‌قبول باشد تغییر می‌کند.

  • آیا آماری از تعداد اعمال انجام شده در ایران، چه زیبایی و چه ترمیمی، وجود دارد؟

خیر، هیچ آمار مستندی در ایران وجود ندارد، اما به‌طور معمول توسط اعضای انجمن ما حدود 30 تا 35هزار عمل جراحی زیبایی در ایران در سال انجام می‌گیرد و همین تعداد هم عمل جراحی ترمیمی انجام می‌شود؛ یعنی جمعا حدود 70هزار عمل جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی در سال.

  • جدیدترین دستاوردهایی که در زمینه جراحی زیبایی و ترمیمی در ایران حاصل شده چه مواردی است؟

جدیدترین کاری که کرده‌ایم استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان اپیدرمال است، این بیماری مربوط به بچه‌هایی است که پوست‌شان به‌طور مداوم تاول می‌زند و تاول‌ها به زخم تبدیل شده و باعث جمع شدن انگشتان یا پاها و یا صورت می‌شود و گاهی به خاطر این بیماری بچه هیچ انگشتی ندارد! حدود 98 ماه است که برای درمان این بیماری از سلول‌های بنیادی استفاده کرده‌ایم و روی 6 بیماری که این کار انجام شده نتایج مطلوبی به‌دست آمده است؛ البته در مرحله مطالعه هستیم و اگر به‌نتایج راضی‌کننده برسیم جهش بزرگی در جراحی پلاستیک خواهد بود.

  • آقای دکتر آیا تا کنون کسی را از جراحی منع کرده‌اید؟

البته، گاهی بیمارانی که مراجعه می‌کنند حدود10‌درصد اشکالاتی در بینی یا یک عضو دیگر دارند و ما به آنها پیشنهاد می‌کنیم که این 10‌ درصد ارزش عمل جراحی را ندارد. هدف ما رضایت بیمار بعد از عمل جراحی است و به همین دلیل سعی می‌کنیم تعدادی را که می‌دانیم بعد از عمل به نتیجه مطلوب نمی‌رسند منصرف کنیم. در این راستا به مراجعه‌کنندگان پیشنهاد می‌کنیم قبل از عمل با چند جراح پلاستیک مشورت کنند تا اگر تعداد بیشتری مخالف بودند، عمل جراحی را انجام ندهند.

  • در ایران، تحقیقات در زمینه جراحی پلاستیک با چه مشکلاتی روبه‌روست؟

متأسفانه ما در ایران بخشی را که مختص تحقیقات باشد و پزشک مربوطه تنها در آن راستا کار کند، نداریم.
در واقع بخش تحقیقاتی در ایران وجود ندارد. تفاوت ما با دیگر کشور‌ها در این است که در خارج از کشور، زندگی من ( من نوعی) در بخش تحقیقاتی تأمین است و کار کردن در این بخش همان چیزی را به من می‌دهد که با کار کردن به‌طور خصوصی یا در مطب به دست می‌آورم. پس زمانی که به مرکز تحقیقات می‌روم شروع به کار تحقیقاتی می‌کنم، در سال 43 مقاله می‌نویسم یا اینکه بعد از 6‌ماه می‌توانم یک کار تحقیقاتی را تحویل بدهم، اما در ایران این‌طور نیست؛ در کنار کار درمانی، تحقیق می‌کنیم.

در همین زمینه:
  • ایمپلنت‌های پستانی بی‌خطر هستند، اما نه برای همه طول عمر
  • این جراحی در همه، جدا نکن!
  • قدرت فاشیسم زیبایی
  • سلامت را فدای زیبایی نکنیم
  • بکش و جوانم کن!
  • جراحی پلاستیک در بین شرقی‌ها بیشتر است
  • آماری از جراحی‌های زیبایی در ایران وجود ندارد
  • اکثر جراحی‌های زیبایی توسط افراد غیرمتخصص انجام می‌شود
  • زیبا یا عادی‌شدن؟
  • یک اپیدمی فراگیر
  • این تیغ‌ها در آستانه عید تیزتر می‌شود
  • افزایش تعداد متقاضیان جراحی پلاستیک ترمیمی در کشور
  • تروما و افزایش متقاضیان جراحی پلاستیک صورت
  • کار ما کوچک کردن بینی نیست!

سلامت را فدای زیبایی نکنیم

 

سلامت > عمومی  - سمیه شرافتی:
این روزها شاید شما هم با پیامک‌های حاوی تبلیغات جراحی زیبایی بینی با نزدیک شدن به سال جدید مواجه شده باشید.

«جراحی با بهترین کیفیت و امکانات» و جملاتی از این دست خیلی از متقاضیان جراحی زیبایی را به سمت اعمالی هدایت می‌کند که نه تنها هیچ‌ تأثیری روی زیبایی صورت آنها نخواهد داشت بلکه به عقیده کارشناسان آمار مرگ‌و‌میر بعد از این جراحی‌ها همیشه گریبانگیر آنها خواهد بود. جراحی پلاستیک بینی به‌عنوان دشوارترین جراحی زیبایی در بدن شناخته شده است. عوامل متعددی در پیچیدگی بیش از حد این جراحی نقش دارند به‌گونه‌ای که موفقیت در این جراحی‌ها، به رؤیایی برای بیمار آگاه و جراح بدل شده است.

یک متخصص زیبایی و جراحی پلاستیک در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری اینطور توضیح می‌دهد: اگر پس از عمل جراحی پلاستیک بینی در زیبایی چهره اثر مثبتی ایجاد شده باشد، حتی اگر این اثر به میزان یک درصد بر زیبایی چهره فرد افزوده و در کنار آن سلامت راه تنفسی بینی حفظ شده باشد، این عمل جراحی را می‌توان عملی موفق تلقی کرد. در مقابل، اگر عمل جراحی، چهره‌ای بسیار زیبا ولی به همراه دشواری تنفسی از راه بینی ایجاد کند، این جراحی کاملا ناموفق است.

این فرد با این توضیحات، به ذکر 7 اصل اساسی برای موفقیت در جراحی بینی می‌پردازد:
اصل انتخاب جراح؛ عمل جراحی پلاستیک بینی، عملی نیست که لازم باشد فوری در مورد آن تصمیم‌گیری شود؛ به این نکته مهم توجه کنید. تنها یک بار امکان دارد این عمل خوب انجام شود. عمل جراحی برای اصلاح اشکالات پیش آمده ناشی از عمل‌های جراحی پیشین، به‌مراتب دشوارتر و کم‌نتیجه‌تر از عمل جراحی بارنخست است، چراکه برداشتن بافت، آسان‌تر از افزودن آن است، به‌خصوص در بینی‌ای که یک بار بافت‌های آن برداشته شده است. بنابراین بیماران باید با بررسی‌های دقیق و تحقیق لازم و صرف وقت کافی در مورد انتخاب جراح، احتمال وقوع عوارض را به کمترین مقدار برسانند.

اصل، طبیعی بودن بینی در چهره؛ به این معنی که هرگز از جراح خود نخواهید بینی‌تان را طبق سلیقه شما شکل‌دهی کند. بدانید که تنها یک فرم بینی در تناسب با سایر اجزای صورت شماست. بنابراین اعمال سلیقه شخصی بیمار و جراح، ممکن است عواقب بسیار ناخوشایندی چه به لحاظ زیبایی و تناسب و چه از نظر عملکردی به همراه داشته باشد. بنابراین از جراح بخواهید طوری بینی‌تان را عمل کند که با وجود زیباتر شدن چهره، هیچ‌کس نتواند متوجه شود که روی بینی عملی انجام شده است؛ این یعنی یک شاهکار واقعی.

اصل حفظ عملکرد بینی؛ هر عمل جراحی که به سلامت تنفس بینی لطمه جدی بزند، صرف‌نظر از نتیجه زیبایی‌شناسانه‌اش، به یک ضد‌ارزش بدل خواهد شد؛ یعنی اگر بنا باشد بین زیبایی و سلامت بینی، یکی را انتخاب کنیم، گزینه مورد نظر، حتما سلامت عملکردی بینی خواهد بود. پس جراحی‌های زیبایی بینی که به دشوارشدن تنفس می‌انجامند، کاملا ناموفق ارزیابی شده و نیاز به جراحی مجدد دارند که آن، خود داستان دیگری است و... .

اصل تناسب به‌جای کوچک کردن بینی؛ دکتر نراقی با اشاره به اینکه زیبایی بینی، به کوچکی آن نیست، خاطرنشان می‌کند: زیبایی به معنای تناسب و هارمونی قسمت‌های مختلف بینی با هم و با صورت است. حتی بسیاری از بینی‌های کوچک با بزرگ‌ترشدن متناسب‌تر و زیباتر می‌شوند (مثل بینی ژاپنی‌ها). بنابراین، یک جراحی موفق، به معنای کوچک‌تر کردن بینی نیست. کوچک کردن به معنای برداشتن بافت از بینی است‌که امروز از ممنوعیت‌های جراحی پلاستیک بینی به‌شمار می‌رود.

اصل دست نزدن به سوراخ‌های بینی؛ «هیچ سوراخ بینی‌ای، مثل سوراخ‌های طبیعی خود فرد نیست.» رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی با اشاره به این عبارات می‌افزاید: حتی درصورتی که احساس می‌کنید سوراخ‌های بینی‌تان دچار عدم‌تقارن‌اند، از جراح خود درخواست قرینه کردن آنها را نداشته باشید، زیرا در هیچ چهره زیبایی اجزای دو سمت بینی و صورت قرینه نیست و دستکاری آنها موجب اشکال در تناسب می‌شود.

اصل کمترین تغییر؛ «از جراح خود بخواهید کمترین تغییر را روی بینی شما انجام دهد، نه بیشترین را. بیشترین زیبایی چهره با حداقل تغییرات مورد لزوم در بینی به‌دست می‌آید.»

به عقیده دکتر نراقی پرتغییرترین بینی‌های دنیا احتمالا زشت‌ترین آنها هستند. حتما گاهی با این تصور غلط عده‌ای مواجه شده‌اید که ملاک حاذق بودن جراح را در میزان تغییری می‌دانند که در بینی می‌دهد. باید دانست که تغییرات زیاد روی بینی، علاوه بر ایجاد دشواری‌های جدی در تنفس، حتی راه را بر موفقیت جراحی اصلاحی بعدی تنگ‌تر و وضع بیمار را پیچیده‌تر خواهد کرد.
اصل تامل در تصمیم‌گیری؛ اما جدای از اینکه هر عمل جراحی، مستعد خطرات و عوارض پس از عمل است، احتمال وقوع خطرات و عوارض جراحی پلاستیک بینی، به سبب نقش چندگانه بینی در سلامت و زیبایی دو چندان خواهد بود و حاذق بودن جراحان، تنها بخش مشخصی از آن را خواهد کاست.

از سوی دیگر، به عقیده دکتر نراقی اگر به این درک برسید که تنها قربانی احتمالی یک جراحی ناموفق، خودتان خواهید بود، به‌سادگی تحت‌تأثیر القائات اطرافیان و تبلیغات کاذب برای انجام جراحی زیبایی بینی قرار نخواهید گرفت. پس در این مورد به‌خصوص، اگر فردا تصمیم به عمل بگیرید بهتر از امروز است. از امروز تا فردا فرصتی بالقوه است برای اینکه بیشتر مطالعه و جست‌وجو کنید و با ارتقای آگاهی‌های خود، با چشمی گشوده‌تر به نتیجه برسید و اراده خود را در نیاز یا عدم‌نیاز به جراحی محک بزنید. شاید این، تنها موردی باشد که بهتر است کار امروز


مطالب مشابه :


رتبه اول جراحی زیبایی بینی "ایران"

با وجود آنكه آمار تخمینی از تعداد اعمال جراحی زیبایی بینی جراحان زیبایی معرفی خود درج




الزامات قبل از عمل جراحی پلاستیک و زیبایی

دکتر کمال سید فروتن، رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی معرفی می زیبایی بینی که




خدمات کلینیک پیوند مو و زیبایی پارسیان*

جراحی زیبایی شکم، سینه، بینی مو از انجمن جراحان عمومی معرفی نمونه های متعدد




جراحی بینی نکات ضروری قبل از عمل زیبایی بینی

جراحی بینی نکات ضروری قبل از عمل زیبایی بینی بعضي از جراحان روش بسته را و فرم معرفی این




بازیگران و بازیکنان دماغ عملی

به گزارش «شفاف»؛ فراگیری و پدیده شدن عمل جراحی زیبایی معرفی می کنند زیبایی برروی بینی




درباره کلینیک لاغری, زیبایی پوست و مو و جراحی زیبایی باران طب

و جراحان متخصص را معرفی و های زیبایی شامل جراحی بینی




جدیدترین تکنولوژی لیزر Co2 fractional laser ablative

پرسنل اتاق عمل بیش از هر کس دیگری با تنیک های عمل جراحان زیبایی نظیر : بینی معرفی سایت




جراحی بینی

ما در این مبحث در مورد جراحی های زیبایی بینی صحبت می کنیم :




جراحی بینی

3- بدانید که هر عمل زیبایی بینی جراحان زیبایی با معرفی کلینیک جامع طب فیزیکی و




برچسب :