فتیشیسم چیست؟
وقتی صحبت از مشکلات جنسی می شود به نظر می رسد هر کس فراخور تجاربی که در زندگی با آن
مواجه بوده و یا چیزهایی که شنیده، مشکلات خاصی را به خاطر می آورد. برای برخی از مردم مشکلات جنسی معادل همجنس گرایی است و برای برخی دیگر مشکلات جنسی شامل اختلالی است که در فرآیند رابطه زناشویی میان زن و مرد ایجاد می گردد.
اما، مساله فراتر از این اینهاست و مشکلات جنسی دارای طیف بسیار وسیعی هستند که احتمالا هنوز به معرفی کامل آنها پرداخته نشده و به دلیل همین نقص اطلاعاتی است که شاید خیلی از مردم با این دسته از اختلالات مواجهه باشند اما اصلا از نوع مشکل خود مطلع نباشند. خیلی دیگر از مردم هم می دانند که چه مشکلی دارند اما جرات و جسارت دریافت کمک را به خود نمی دهند چرا که از برچسبهایی مانند انحراف جنسی و انحراف اخلاقی و .. هراس دارند.
لذا سعی داریم ابتدا مجموعه اختلالات جنسی را برای شما معرفی کنیم و بعد به مرور زمان، از هر دسته از این اختلالات ، یکی را معرفی نماییم.
شناخت این مشکلات دو فایده مهم دارد:
1- بسیاری از افراد با مشکلات شخصی خود حداقل آشنا شده و متوجه می شوند که این مشکل درمان دارد و نیازی به این همه سکوت و پرده پوشی نیست.
2- بسیاری دیگر از افراد جامعه و کسانی که مشکل خاصی ندارند با این نوع اختلالات آشنا گشته و از طرف دیگر راه پیشگیری از آن را می آموزند. خیلی از مشکلاتی که در حال حاضر برای ما در زندگی ایجاد می گردد به علت ناآگاهی است. ناآگاهی از رفتارهایی که انجام می دهیم(بی توجهی به نوع پوشش و حجاب در جامعه)، ناآگاهی از روشهای تربیتی که اتخاذ می کنیم و ناآگاهی از کوتاهی هایی که مرتکب می شویم(هیچ توجهی به خوراک ذهنی فرزندانمان نداریم و به راحتی فیلمها، عکسها و برنامه های شبکه های خارجی را در اختیار کودک و نوجوان و جوانمان قرار می دهیم)
اختلالات جنسی به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند
1- بدکاری های جنسی(منظور مشکلاتی است که در جریان ارتباط جنسی زن و مرد ایجاد می گردد مانند اختلال در نعوظ، انزال زودرس یا دیررس، واژینیسم و ...)2- اختلالات هویت جنسی (نوعی آشفتگی قابل ملاحظه در مذکر یا مونث بودن است که فرد تمایل شدیدی نسبت به اینکه در زمره جنس مخالف باشد ابراز می دارد)
3- نابهنجاری های جنسی(یک فرد طبیعی کسی که دامنه رفتارهای جنسی اش متوجه همسر(انسان) باشد. کسانی که از نابهنجاری های جنسی رنج می برند تنها با اشیا یا موقعیتهایی خاص می توانند به این ارضا دست یابند).
در سری مقالاتی که تا به حال در این بخش ارایه دادیم تنها به معرفی بدکاری های جنسی پرداختیم در حالی که از این به بعد قصد داریم طبقات دیگر اختلالات و مشکلات جنسی نیز مورد بررسی قرار گیرد.
اینکه به چه دلیل افراد مبتلا به این مشکل می شوند هنوز مشخص نیست اما محققان دلایل مختلفی از جمله انگیزش ناخودآگاه تا تاکید بر مکانیسم های عصبی که آسیب دیده را مد نظر قرار می دهند
در این یادداشت قصد داریم یکی از نا بهنجاری های جنسی یعنی فتیشیسم را به شما معرفی کنیم:
فتیشیسم وضعیتی است که در آن یک شی(بت)به عنوان منبع اولیه برانگیختگی جنسی و ارضا عمل می کند. این اختلال یکی از پیچیده ترین اشکال رفتار جنسی است و مزمن است و در مواردی جمع آوری اشیا بت گونه مانند لباس زیر زنانه، چکمه، کفش، جوراب و .. را به خود اختصاص می دهد. ضمنا اکثر این افراد در فعالیتهای جنسی خود انزوا طلب هستند.
این دسته از افراد گاه با مشاهده کفش یا چکمه،جوراب و یا پاهای زنان و یا حتی مشاهده انگشتان پای زنان(فوت فتیش) دچار تحریک جنسی می شوند و این مساله برای خود آنها آزار دهنده بوده و زندگی روزمره را با اختلال مواجه می کند به خصوص كه برای بسیاری از این دسته از افراد این وضعیت توام با احساس گناه است و به همین دلیل اصلا برای درمان مشکل خوداقدامی نمی کنند.
اینکه به چه دلیل افراد مبتلا به این مشکل می شوند هنوز مشخص نیست اما محققان دلایل مختلفی از جمله انگیزش ناخودآگاه تا تاکید بر مکانیسم های عصبی که آسیب دیده را مد نظر قرار می دهند.
اما آنچه که مسلم است این است که تبلیغات ماهواره ها و انواع فیلمهای غیر اخلاقی و .. در شکل گیری و حتی بیدار شدن این مشکل نقش بسزایی را خواهد داشت.
درمان
برای درمان این مشکل پژوهشهای کمی صورت گرفته و همانطور که برای یافتن تعریفی ساده از این اختلال باید متون بسیاری را جستجو کرد مسلما برای درمان آن نیز ناچاریم متون و مقالات متعددی را مورد بررسی قرار دهیم.
اما به طور کلی به نظر می رسد روشهای رفتارگرایی در کنترل این مشکل می تواند بسیار موثر باشد:
درمانهای اجتنابی یعنی مواجهه واقعی یا خیالی با محرک نامطلوب و سپس دریافت یک محرک نامطلوب مثل ضربه برقی می تواند در درمان این مشکل موثر باشد. مثلا درمانگر باید بیمار را با موقعیتهای تحریک کننده مواجه کند و هر گاه که بیمار دچار تحریک شد، ضربه الکتریکی به وی وارد نماید تا به مرور این موقعیتها برای وی انزجار آور شود.
**دو روشی که در ادامه عنوان می گردد مربوط به کنترل خیالپردازی های این بیماران است. مسلما تا زمانی که خیال پردازی در میان نباشد فرد این گونه در برابر این نوع محرکها تحریک نمی شود. لذا دو روش ذیل به این منظور ارایه می گردد:
روش دیگر عادت آموزی است. در روش عادت آموزی، فرد باید با افکار تحریک کننده خود دایما مواجه شود. برای مثال تمام افکار آزاردهنده و تحریک کننده خود را پیدا کرده و انها را بر روی یک نوار ضبط کند(حتی در این زمینه فیلمهای ویدیویی آموزشی هم وجود دارد که در دسترس درمانگران است) سپس دایما این نوار را گوش کنید تا این افکار برایش به صورت عادت در بیاید و دیگر به آنها توجهی نداشته و با مرور این افکار دچار تهییج و تحریک نشود.
تحریک شدن این دسته از افراد توام با اضطراب است بنابراین تنها راه کنترل این تنش و اضطراب، یادگیری روشهای آرامش ورزی است که به فرد کمک می کند تا با این نوع موقعیتها به درستی مواجه گردد
ایجاد وقفه در فکر ، منظور از وقفه در فکر این است که بیمار بتواند بر فرآیند فکری خود کنترل یابد و هرگاه افکار تحریک کننده و تهییج دکننده به ذهنش رسید توانایی کنترل بر آن را داشته باشد. برای این کار فرد باید خودخواسته این افکار را در ذهن ایجاد کند و سپس بلافاصله فریاد بکشد، "ایست". این فریاد می تواند واقعاً شنیده شود یا فقط در ذهنشان باشد. به این فریاد ادامه دهید تا فکر منفی از بین برود.
و روش دیگر یادگیری آرامش آموزی است. از آنجا که تحریک شدن این دسته از افراد توام با اضطراب است بنابراین تنها راه کنترل این تنش و اضطراب، یادگیری روشهای آرامش ورزی است که به فرد کمک می کند تا با این نوع موقعیتها به درستی مواجه گردد. فراموش نکنید که ما تنها توضیحاتی اجمالی از روشهای درمانی را ارایه دادیم و درمان قطعی این مشکلات تنها از طریق ارزیابی کامل بیمار و دخالت مستقیم درملانگر در فرآیند درمان میسر است.
مطالب مشابه :
فتيشيسم چيست؟
3 آگوست 2011 ... اين دسته از افراد گاه با مشاهده كفش يا چكمه،جوراب و يا پاهاي زنان و يا حتي مشاهده انگشتان پاي زنان(فوت فتيش) دچار تحريك جنسي مي شوند و اين مساله
فتیش چیست؟
واژه فتیش در زبان انگلیسی به معنای بت می باشد ( نمی دونم چطور برای فارسی اون ... در نتیجه تمام این هجویانی که بعنوان فوت فتیش یا نظایر اینها می بینید تنها از
فتیشیسم؛ از بیماری تا درآمدی بر روابط نامشروع!!!
افرادی كه در كودكی طبق روش غلط خانوادگی رشد پیدا كردند و بنگاه تبلیغاتی غربی نیز بر آنها تاثیر گذاشته در جوانی با مشكلاتی دچار شدند، تجویز فتیش و امثال آن
عوامل روانی همجنسگرایی
شیئ پرستی، بت پرستی، پا پرستی (فوت فتیش) یا عضو پرستی و غیره انحراف جنسی است که فرد بوسیله دیدن و لمس کردن آنها از نظر جنسی تحریک و با آنها لذت
اختلالات جنسی و انحرافات جنسی و هیپنوتیزم درمانی
شیئ پرستی، بت پرستی، پا پرستی (فوت فتیش) یا عضو پرستی و غیره انحراف جنسی است که فرد بوسیله دیدن و لمس کردن آنها از نظر جنسی تحریک و با آنها لذت
آيا آزارخواهي جنسي بيماري است كه نياز به درمان دارد؟
آيا آزارخواهي جنسي بيماري است كه نياز به درمان دارد؟ سوال شما : foot fetish با عرض سلام خدمت شما امیدوارم جواب من را بدهید...پسری 20 ساله هستم..مجرد...که از سنین کودکی و
داستاني جديد تقديم به دوستان
آنچه كه از فوت فتيش به ياد دارم كمي ديرتر ظاهر شد.[2] حداقل اوايل شروع تحصيل در دانشگاه بود. شروعي دير ولي شديد و ويرانگر. ويرانياي كه جزء جزء روح و جسمم را
فتیشیسم چیست؟
این دسته از افراد گاه با مشاهده کفش یا چکمه،جوراب و یا پاهای زنان و یا حتی مشاهده انگشتان پای زنان(فوت فتیش) دچار تحریک جنسی می شوند و این مساله برای خود آنها آزار
دانلود كتاب دايره المعارف جنسي نوشته شده در سال 1326
وی,انواع انزال زودرس,روش جراحی برای بزرگ کردن آلت,ورزش آلت,دراز شدن,دستگاه وکیوم،آلت تناسلی را بزرگ می کند,زود انزالی,فوت فتیش,ارضا روحی,دستگاه كشنده آلت
برچسب :
فوت فتیش