مقایسه ی آردی با پراید

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز...

از عزيزان مي خواهيم که اين پست رو با دقت مطالعه کنند و در آخر <لطف کنند> و ما رو از نظرات خودشون راجع به اين پست بهره مند کنند.

در اين مقايسه سعي شده که تمامي عواملي که بر نتيجه ي کار تاثير مي گذارن براي هر دو خودرو يکسان باشد.

آردي

اين خودرو از سال ۷۸با هدف در دست گرفتن بازار خودروهاي زير ۹ميليوني و در واقع براي افرادي که دوستدار جي ال ايکس هستند اما درامدشان به آنها اجازه ي خريد اين خودرو را نمي دهدتوليد شد.

اين خودرو از همان ابتدا داراي نقيصه هايي بزرگ از جمله:۱ـگيربکس خودرو که ساخت کشور آرژانتين بود و به هيچ وجه هماهنگي با اين خودرو نداشت۲ـصداهاي مربوط به گيربکس خودرو بخصوص در سرعت هاي بالاي۱۴۰کيلومتر۳ـشتاب و کشش کم موتور خودرو در سر بالايي ها و حتي جاده هاي کفي و در نهايت جوش آوردن موتور خودرو۴ـسنگيني اتاق خودرو با توجه به موتور کم توان آن ۵ـ تنها خودروي سواري کشور که در حال حاضر با لاستيک تيوب دار توليد مي شود

گذشته از چند مورد که در بالا ذکر شده اند مي توان به مشکلي که حدود ۳۰٪ آردي ها حداقل يک بار تجربه کردن رو ذکر کرد و اونهم اينه که شيشه ي عقب خودرو در سرعت هاي بالا و در هنگام مواجهه با يک دست انداز نسبتا شديد به يک باره مي شکند!!! حتما از دليل اين مشکل مي پرسيد در اين مورد بايد بگويم که اتاق پژو جي ال صرفا براي اين خودرو که<ديفرانسيل جلو> مي باشد طراحي شده است و در اصطلاح پلت فرم اين خودرو مشترک نيست.در مورد هندلينگ<پايداري> خودرو بايد گفت که از پيکان بسيار بهتر عمل مي کند اما با پژو قابل قياس نيست.در مورد عبور از جاده هاي ناهموار نيز بايد گفت که اين خودرو به۲ دليل براي عبور از اين مناطق طراحي نشده است!!!:۱ـسيستم فنربندي بسيار خشک اين خودرو که در عبور از جاده هاي ناهموار به نوعي احساس پرت شدن به خارج اتومبيل به شما دست مي دهد۲ـ پايين بودن اکسل خودرو و به همين دليل گير کردن کف خودرو.

نکته ي منفي ديگر اين خودرو رنگ بندي بسيار محدود آن مي باشد که البته در سال اخير اين مشکل تا حدودي برطرف شده است.تا قبل از سال ۸۲ اين خودرو نه از سيستم هيدروليک و نه از سيستم انژکتور بويي نبرده بود و سيستم فرمان خودرو بخصوص براي پارک در محل هاي کوچک مشکل آفرين بود که البته با ارائه ي سيستم هيدروليک اين مشکل کاملا برطرف شد در مورد انژکتور نبز بايد گفت با ارائه ي اين سيستم تقريبا نيمي از مشکلات مربوط به موتور خودرو حل شد.

پرايد

در سال ۱۹۹۰ در مرکز تحقيقات و طراحي خودرويي به اين نام شکل گرفت.پرايدهاي ساخته شده در آمريکا از پيشرانه ي فورد۱۶۰۰ سي سي ۱۶ سوپاپه بهره مند بودند،خودتون مي تونيد حدس بزنيد که در اين شرايط پرايد چه شتاب و سرعت سرسام آوري خواهد داشت اگر هم نمي تونيد حدس بزنيد من براتون مي گم:قدرت موتور ۱۳۷ اسب بخار،حداکثر سرعت:۲۴۰ کيلومتر در ساعت،شتاب ۰ تا ۹۶کيلومتر:۸ ثانيه...!!!

مختون سوت کشيد نه؟

ديري نپاييد که در سال ۱۹۹۲ امتياز توليد پرايد به طور کلي به کياموتورز کره داده شد،از آنجا که کره ايها هميشه به دنبال توليد خودروهاي اقتصادي و با مصرف سوخت کم مي باشد موتور اين خودرو با نمونه ي ۱۳۳۰ سي سي،۸سوپاپه،به قدرت ۷۵ اسب بخار تعويض شد و شتاب ۰ تا ۹۶ به ۱۵ثانيه و حداکثر سرعت خودرو به ۱۶۵کيلومتر در ساعت تقليل يافت.

پس از چندي کياموتورز مدل ناچبک <صندوقدار> اين خودرو را روانه ي بازار کرد. این خودرو توانست توجه بازار خودرو کره را به خود جلب کند . در سال ۱۹۹۳ بود که توجه سایپا نسبت به این خودرو جلب شد در این زمان بود که قرارداد واردات این خودرو بین سایپا و کیا موتورز بسته شد . پس از ۶ سال واردات این خودرو قرارداد مونتاژ آن امضا شد که طی این قرار داد سایپا حق ۵۰٪ داخل سازی داشت . طبق معمول ایران هر خودرویی را که مونتاژ میکنه تا حدود ۴ سال خراب میکنه و پراید هم از این قاعده مستثنا نبود و تا اواسط سال ۸۳ که مدل سی ال سی آن عرضه می شد افتضاحی بیش نبود در این جا نظر شما را به مشخصات مدل سی ال سی جلب می نمایم :قدرت موتور ۶۱ اسب بخار ، حداکثر سرعت ۱۴۵ کیلومتر ،شتاب ۰ تا ۹۶ ۱۷ ثانیه . این ارقام رو با پراید کره ای مقایسه کنید موتوجه می شوید که چقدر افت در توان خودرو بوجود آمده بود ،بلا خره در اواخر سال ۸۳ سایپا مجبور شد مدل انژکتوری ساژم را ارئه دهد که نصبت به مدل سی ال سی بهبود یافته بود اما باز هم جا برای بهتر شدن داشت ، در سال ۸۴ سایپا مدل انژکتوری زیمنس را عرضه کرد که نسبت به دو مدل پیشین ارتقا زیادی یافته بود . مشخصات این مدل بدین شرح است :قدرت موتور ۶۵ اسب بخار ،حداکثر سرعت ۱۷۹ کیلو متر شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۱۴ ثانیه ،مجهز به سیستم پاششی سوخت انژکتوری

از موارد منفی و مثبت پراید میتوان به این موارد اشاره کرد : ۱ـ استفاده از ورق بسیار نازک در تولید بدنه ی اتومبیل ۲ـ استفاده از مواد با کیفیت بسیار پایین در تولید داشبورد خودرو که سبب از بین بردن زیبایی شده و پس از چندی به سر و صدا می افتد(البته با عرضه ی مدل ۱۴۱ دولوکس این مشکل برطرف شد ۳ـ گرم کردن بیش از حد خودرو (نمونه های انژکتوری )به خصوص در فصل تابستان ۴ـاستفاده از رینگ و لاستیک کوچکتر از نیاز خودرو به خاطر پایین آمدن هزینه های تولید

موارد مثبت: ۱ـشتاب و سرعت بالا در مقایسه با خودرو های هم قیمت ۲ـ کولر با قابلیت خنک کنندگی بالا ۳ـاستفاده از سپر های فایبر گلاس با میله ی فولادی مقاوم در زیر آنها

مقایسه

:

این مقایسه صبح شنبه مورخ ۴/۶/۸۵ انجام شد . در این مقایسه سعی شد تا تمامی عواملی که ممکن است بر نتیجه ی کار تا ثیر بگذارد برای هر دو اتومبیل یکسان باشد .

اولین نکته ای که در نزدیک شدن به اتومبیل توجه را جلب می کند این است که آردی دارای ریموت کنترل بازکننده ی در ها می باشد ولی در پراید از این سیستم خبری نیست . کاپوت دو خودرو را بالا می زنیم نکته ای که توجه را جلب می کند کاپوت شلوغ پراید در مقابل کاپوت خلوت آردی است ،باطری دو خودرو نیز همانند خودرو های ۳۰ سال قبل از نوع عادی می باشد ، به داخل دو خودرو می رویم ، فضای پای سرنشینان جلو و همچنین راحتی صندلی های جلو در آردی بیشتر است اما در قسمت عقب برتری از آن پراید است . داشبورد آردی نیز در مقایسه با پراید از طراحی و کیفیت با لاتری برخوردار است . در مورد طراحی خارجی دو خودرو نظرات بسیاری است که می گویند آردی برتر است اما از نظر من طراحی پراید بهتر و آیرو دینامیک تر از آردی است ،کما این که طراحی پراید مربوط به سال ۱۹۹۰ ولی پژو جی ال در سال ۱۹۸۰ طراحی شده است این اختلاف سال گفته ی من را تثبیت می کند

دو خودرو را روشن می کنیم در این لحظه شاهد هستیم که صدای غرش مانند موتور آردی که چندان دل چسب نیست بیشتر به داخل اتاق خودرو نفوذ پیدا می کند ، با دو خودرو شروع به حرکت می کنیم در این جاست که پراید برتری های خود را نسبت به آردی مشخص می کند :در حرکت با دنده ی ۱ خودروی آردی پا به پای پراید پیش می آید اما از دنده ی ۲ به بعد اختلاف بیشتر می شود تا جایی که در دنده ی ۳ با سرعت ۱۱۰ کیلومتر این فاصله به حدود ۷۰ متر می رسد ، به سر پیج که می رسیم آردی به خاطر هندلینگ بیشترش این عقب ماندگی را جبران می کند اما در جاده های بدون پیچ در اتوبان ها برتری در شتاب و سرعت از آن پراید است .

نتیجه گیری

:

اگر شما فردی هستید که در رانندگی فردی متعادل هستید و اهل شتاب گیری های ناگهانی ، لایی کشی ، سبقت گیری های فوری و سرعت رفتن نیستید و از پس پول بنزین زیاد بر می آیید برای شما آردی اتنخاب مناسبی است . اما اگر در رانندگی سریع عمل می کنیدو اهل سبقت گیری های سریع و شدید ، سرعت رفتن ،شتاب ،لایی کشی هستید و فاکتوری به نام تیونینگ کردن اتومبیل برای تان مهم است و سر پیچ ها محتاطانه عمل می کنید و نمی خواهید پول زیادی برای بنزین خودرو بدهید بی شک باید پراید را باید انتخاب کنید .

در پایان باید بگویم که تصمیم گیری با خودتان است و ما فقط قصد راهنمایی بیشتر شما را داشتیم ،همچنین از شما می خواهیم با ارائه ی نظرات خود در مورد این پست ما را در نوشتن مطالب هر چه بهتر یاری کنید .


مطالب مشابه :


پراید

پراید . معرفی , عیب ولی اگر چراغ باطری روشن نیست موتور را خاموش نکرده و به حرکت خود ادامه




دستگاه خانگي شارژ اتوماتیک باتری اتومبیل

(به صورت اتوماتیک شارژ باطری را متوقف كرده تا در قیمت باطری اسیدی پراید – قیمت باطری




انواع باطری های اوربیتال

باطری اوربیتال - انواع باطری های اوربیتال - باطری اوربیتال 55 آمپر پراید و




فروش ساعت دیجیتال پراید(10کاره)وپژو

>META NAME="description" CONTENT="فروشگاه اینترنتی لوازم لوکس خودرو - فروش ساعت دیجیتال پراید(10کاره)وپژو




پراید برقی، زیر 15 میلیون تومان

وبلاگ تخصصی خودرو - پراید برقی، زیر 15 میلیون تومان - کلیپ و پوستر ماشین ،مشخصات فنی خودرو ها




لیست قیمت

گیربکس شرکتی پراید 8500000. زیر باطری پراید درجه یک 25000. زیر باطری پراید درجه سه 12000.




باتری پوما

نمایندگی مجاز باطری صبا و پوما - باتری پوما - فروش باطری سبک و سنگین و ups (ايراني و خارجي )




گرم نکردن موتور پراید

وبلاگ تخصصی برق خودرو خوش امدید - گرم نکردن موتور پراید - اموزش باطری الترناتور دینام استارت




مقایسه ی آردی با پراید

.::car1::. - مقایسه ی آردی با پراید - مجله اختصاصی اینترنتی اتومبیل




لیست قیمت روز محصولات سایپا

مدل خودرو: مشخصات: قیمت کمپانی: قیمت بازار آزاد: پراید 131: sl: 14474000: 14500000: پراید 131: sx: 14976000: 16000000




برچسب :