طراحی صنعتی
تواناییهای لازم :در رشته طراحی صنعتی، خلاقیت حرف اول را میزند و دانشجوی این رشته باید توانایی نوآوری و تفکر خلاق را داشته باشد؛ یعنی هم هنر و هم صنعت را درک کرده و هم قدرت مدیریت داشته باشد و علاوه بر موارد فوق تا حدودی با مباحث کاربردی علوم پایه مثل فیزیک، شیمی، هندسه و زیستشناسی آشنا باشد. دانشجوی این رشته باید نگاه خود را به اطراف و اشیاء دقیقتر کند و پیوسته نیازهای فردی و اجتماعی افراد را در ذهن خود مرور نماید. او باید به راحتی با محیطهای کاری ارتباط برقرار کرده و تجارب خود را از نظر فنی گسترش دهد به گونهای که بتواند عملکرد طرح خود را کاملاً توجیه نماید و تمامی مراحل اجرایی آن را زیر نظر داشته باشد.
موقعیت شغلی در ایران :متأسفانه در کشور ما تکنولوژی تولید پایین است و ما تولیدات محدودی داریم و 99% همین تولیدات محدود نیز کپی از تولیدات خارجی است؛ یعنی کارخانهدارها برای طرح جدید سرمایهگذاری نمیکنند. برای همین فرصتهای شغلی طراحان صنعتی بسیار محدود است. از سوی دیگر در کشور ما ارتباط نزدیکی بین صنعت و دانشگاه وجود ندارد و به همین خاطر صاحبان صنایع این رشته را نمیشناسند و حتی در بسیاری از کارخانهها یک مهندس مکانیک، کار طراح صنعتی را انجام میدهد؛ یعنی هم طرح یک محصول و هم تولید آن برعهده مهندس مکانیک است. بنابراین فارغالتحصیلان این رشته هنوز حضور فعالی در صنعت ندارند و تنها در بحث مبلمان شهری، صنعت راهآهن و تا حدودی لوازم خانگی و صنعت خودروسازی فعالیت میکنند.
درسهای این رشته در طول تحصیل :آشنایی با هنر در تاریخ ، مواد و روشهای ساخت، کارگاه طراحی پایه ، مبانی هنرهای تجسمی ، عکاسی پایه، ریاضی کاربردی ، نقشهکشی صنعتی، هندسه ، فیزیک ، شیمی کاربردی ، تاریخ طراحی صنعتی، مهندسی عوامل انسانی ، حجمسازی ، کارگاه طراحی صنعتی ، فرم و فضا، مدلسازی ، هنر و تمدن اسلامی ، طراحی فنی ، طراحی به کمک کامپیوتر، ارزیابی تولیدات صنعتی، پروژه طراحی صنعتی (پروژه طراحی صنعتی در هر ترم به یک مسئله خاص مثل بستهبندی، طراحی صنعتی در حال و آینده، مبلمان یا بیونیک میپردازد)، اقتصاد و مدیریت تولیدات صنعتی، جامعهشناسی صنعتی ، پروژه نهایی.
مطالب مشابه :
طراحی صنعتی
معرفی زیر شاخه های رشته ها ، اقتصاد و مدیریت تولیدات صنعتی، جامعهشناسی صنعتی
زیر شاخه های تجربی
معرفی زیر شاخه های رشته ها رشته اقتصاد صنعتی. رشته کتابداری در شاخه پزشکی. رشته مدیریت
معرفی زیر شاخه های رشته تجربی
معرفی زیر شاخه های و تعاون، مدیریت یک فعالیت صنعتی نقش دارد چرا که او
مدیریت فازی در بازاریابی
مدرس دانشگاه در زیر شاخه های مدیریت منــابع انسانی مدیریت صنعتی شمال مديريت صنعتي شيراز
تعارض در محیط کار
مدرس دانشگاه در زیر شاخه های مدیریت منــابع انسانی فرهنگ صنعتی.
معرفی گرایش های مختلف مدیریت
مدیریت صنعتی هر یک از زیر شاخههای فوق ضمن تبعیت از اصول بازاریابی این امکان را فراهم
رشته های فنی
معرفی زیر شاخه های رشته ها * متالوژی عمومی و شناخت مواد صنعتی * سازمان و مدیریت
زیر شاخههای علم اقتصاد
زیر شاخههای علم * اقتصاد صنعتی * اقتصاد مدیریت
معنای واژه سیرو سلوک
مدرس دانشگاه در زیر شاخه های مدیریت منــابع انسانی بزرگ صنعتـی ایران ( فولادمبارکه ،
برچسب :
زیر شاخه های مدیریت صنعتی