شبهه ای پیرامون عقاید بهاییت
...شبهه ای پیرامون عقاید بهاییت...
در کجای کتاب اقدس یا عقاید بهائیت ازدواج با محارم (مثل دختر، خواهر، عمه و ...) آزاد قلمداد شده است؟
همان طور که میدانید، بهائیت مانند سایر ادیان، یک دین یا حتی مکتب نیست که پرسیده شود در کجای کتاب اقدس فلان حکم یا قانون آمده است؟ چنان چه همگان نیز به کتاب اقدس دسترسی ندارند. بلکه بهائیت یک سازمانی است که توسط فراماسون انگلیس برای اسلامزدایی و نیز ترویج فرهنگ و رفتار «شیطان پرستی ماسونی» تأسیس گردیده است.
از این رو کتاب اقدس و سایر نوشتههای سران اولیه، فاقد احکام در بسیاری از زمینهها و شئون متفاوت روابط شخصی یا اجتماعی میباشد و صدور احکام به «بیت العدل» که در اسرائیل قرار دارد موکول شده است. چنان چه در رسالهی سؤال و جواب، سؤال شماره 50 ذکر شده که از میرزا حسینعلی در خصوص احکام ازدواج با محارم سؤال کردند و او در پاسخ گفته: «این امور به امنای بیت العدل راجع است». یعنی بهائیت دین یا مکتب نیست که احکام مشخص داشته باشد [و اساساً وقتی برای تدوین یک سری احکام نداشت]، بلکه یک تشکیلات یا سازمان است. امنایی دارد، سؤالها را برای آنان بفرستید و آنان بنا بر مقتضیات و اهداف جواب میدهند.
در مورد ازدواج در کتاب اقدس فقط در یک جمله بسیار کوتاه ذکر شده «قد حرمت علیکم ازواج آبائکم» - یعنی بر شما حرام شد ازدواج با همسران پدرانتان [مثل مادر یا زن پدر]. و حلال و حرام دیگری قید نشده است. همین انحصار حرمت ازدواج به زن پدر و نیز عدم نفی توسط دیگر جانشینان مثل (عباس افندی و ...) از یک سو و رفتارهای ماسونی در میان برخی از بهائیان از سوی دیگر، سبب گردید تا این فرضیه قوت بگیرد که بنابر این ازدواج با سایر محارم اعم از خواهر، خواهرزاده، برادر، برادرزاده و ... هیچ منعی ندارد.
پس از گذشت چند دهه، جوهای مثبت و منفی در این خصوص سبب گردید تا مسئله به صورت جدی از «بیت العدل» سؤال شود. اما نکته قابل توجه آن که بیت العدل، اعلام نمود: مصلحت نیست که حکم معین و مشخصی در این خصوص صادر گردد و تصمیم را به خود افراد واگذار کرد(؟!)
در پیام 15 ژانویه 1981 بیت العدل که پاسخ رسمی منشی به این سؤال میباشد، آمده است: «از ما راجع به محدودیتهای حاکم بر ازدواج با اقارب، سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع میسازد، سوال کردهاید. بیتالعدل همچنین خواستهاند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی، هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب، مقتضی نمیداند. بنابر این در حال حاضر تصمیمگیری در این مورد بعهده خود نفوس مومنه محول شده است - نقل از کتاب انوار هدایت صفحه ۴۸۷ حکم ۱۲۸۹ در موضوع ازدواج بین فامیلی»! [دقت شود وقتی بیان میشود که تصمیمگیری بر عهدهی خودتان است، یعنی حتی مکروه هم نیست، بلکه دست کم مباح است، هر کس دلش خواست میتواند چنین تصمیمی بگیرد].
خوب است از بهائیان سؤال شود که در کجای کتاب اقدس محارم معرفی شده و ازدواج با آنان منع گردیده و حرام شمرده شده است؟
در هر حال، چنان چه بیان گردید، بهائیت دین نیست، مکتب هم نیست که قواعد و قوانین مشخص و محکمی (اگر چه غلط) داشته باشد. بلکه یک تشکیلات و سازمان فراماسونی است که از سوی انگلیس و به مرکزیت اسرائیل اداره میشود. چنان چه عبدالبهاء (بنیانگذار این فرقه) پس از ادعاهایی چون شاگردی سید باب (به عنوان امام زمان و ....)، پیامبری و بعد خدایی و بالتبع نگرانی از اعدام به خاطر این ادعاها به شهر عکا در اسرائیل فراری داده شد و در آنجا مرد و بهائیان قبر او را قبله قرار دادند.
مطالب مشابه :
پاسخگویی به سوالات شرعی و عقیدتی و مشاوره
سوالات شرعی از قبیل احکام و عقاید ومشاوره و .(با ذکرنام مرجع. تقلید خود )را از طریق ایمیل ghmyas
نمونه سوالات آزمون آداب و اسرار نماز – قسمت 2
فلسفه عبادات و احکام. 33 - آیا احکام فلسفه دارد؟ بله-چون از جانب خدا آمده و بی هدف نیست.و یکی از
نمونه سوالات فصل دوم - قسمت دوم و آخر - کتاب کتاب معجزه تذکر زبانی نوشته محمدرضا اکبری -
قسمت دوم و نمونه ي سوالات انتقال اینکه رعایت احکام خدا امید به خداوند ، امید
دانلود نمونه سوالات استخدامی بانک دی
(عقاید – احکام سوالات استخدامی اطلاعات کامپیوتری و icdl سوالات معاونت توسعه مدیریت
شبهه ای پیرامون عقاید بهاییت
پاسخ به سوالات عقاید بهاییت در نیست که احکام مشخص داشته باشد [و اساساً وقتی برای
نرم افزارهای کلامی و اعتقادی
کامل ترین وبلاگ کلام و عقاید و حديث، احکام، تربيتي و خود برنامه سوالات خود
دوره جدید سیر مطالعات اسلامی
سوالات را مشتاقانه و همچین به احکام و برخی مباحث بدانند و هم عقاید و هم در باب مسائل
نمونه سوالات اهل سنت
در امر تشریع و احکام اسلامی * نکته ها و سوالات توهین به عقاید اسلامی با ساخت
برچسب :
سوالات احکام و عقاید