قرارداد داوری در مشارکت وساخت

                                                                                                       

ماده 1: طرفین قرداد

1-1طرف اول (مالک)

 

فرزند:

کدملی:

آدرس وشماره تلفن تماس:

1-2 طرف دوم (عامل)( سرمايه گذار و مجري قرارداد)

 

فرزند:

کدملی:

آدرس وشماره تلفن تماس:

1-3طرف سوم (داور)

 

فرزند:

کدملی:

آدرس وشماره تلفن تماس:

 

ماده2- 2- موضوع داوری:

رفع اختلاف ناشی از موضوع مشارکتنامه ............................فی مابین طرفین (مالک وسرمایه گذار)وسپس ............. وتعهدات طرفین ناشی از مبایعه نامه وخسارات وارده ازسوی طرفین وتعهدات انجام داده یا نداده وارزیابی هرگونه تعهدات وموارد ناشی ازمبایعه نامه والحاقیه های فوق ( مالکیت قبلی و

 بعد از رای داوری طرفین در ملک یا قسمتهای از ان و میزان آن و هرگونه تعهدات ناشی از آن اعم ازشرعی و عرفی و ثبتی ) موضوع ملک به پلاک ثبتی شماره         

 

ماده 3 : - مدت داوری :

مدت انشاء رای داوری سه ماه از زمان امضاء این قرارداد داوری تعیین میگردد ، مدت بیش از سه ماه با توافق طرفین قابل تمدید می باشد در صورت عدم انشا و اعلام رای ظرف سه ماه رسیدگی به اختلافات با مرجع قضایی خواهد بود مگر تمدید مدت با توافق کتبی طرفین . رأی داوری طی جلسات حضوری ویا بصورت کتبی به طرفین ابلاغ و طرفین میتوانند نسبت به اقدام به رای داوری به دادگاه جهت اجرا مراجعه نمایند وهمچنین صرف نظرازاظهارنامه داوران می توانند با تقدیم رأی به دادگاه مستقیماً تقاضای اجرا و اقدام را بنمایند.

ماده 4- صلاحیت داوران :

داور انتخابی صلاحیت انشاء رأی در خصوص اختلاف ناشی از ساختمان موضوع مشارکت بین طرفین به پلاک ثبتی .......................................................... وهرگونه تعهدات وخسارات وارده از سوی هریک ازطرفین ناشی از مبایعه نامه را دارند وبا ارجاع موضوع به داوری هرگونه طرح دعوی در دادگاه چه قبل از این ارجاع به داوری یا بعد از آن مسموع نبوده وباید مسترد شود شایان ذکراست طرفین مراتب ناشی از مبایعه نامه که کماکان به قوت خود باقی است اقدام به ارجاع مراتب به امر داوری می نمایند

ماده 5- اجرت داوری :

اجرت داوری با تعرفه محاسبه وپرداخت خواهد شد وهریک از طرفین بالسویه هزینه داوری را باید پرداخت کنند وتحویل رأی داوری منوط به پرداخت اجرت داوری می باشد.

ماده6- نحوه انشاء رأی داوری :

رأی داوری درمدت معین بعد از انشاء طی اظهارنامه به طرفین ابلاغ وطرفین می توانند شخصاً یا به وسیله وکیل خود نسبت به صدور اجرائیه اقدام ویا خود داوران با مراجعه به دادگاه نسبت به تقدیم رأی به دادگاه وتقاضای صدور اجرائیه اقدام نمایند ، طرفین عقد متعهد می گردند هرگونه اعتراض به انتخاب داور ورأی داوری را از خود سلب وساقط می نمایند ومتعهد می گردند که نسبت به اجرای مفاد رأی انشاء شده داوران اقدام نموده ، وجه وتعهد رأی داوری را سریعاً اعمال واقدام در غیرآن صورت قانون محکومیت های مالی مصوب 1378 ماده 2 قابل اعمال واجراست وهرگونه ادعای اعسار از سوی طرفین نسبت به محکوم به موضوع داوری از طرفین سلب وساقط واقرار به تمکن مالی طرفین می گردد.

ماده 7- نحوه تصحیح رفع اشتباه در رأی داوری بعد از صدور ابلاغ

با صدور رأی وانشاء آن امکان تغییر رأی داوری به توسط داوران بجز سهو قلم وجود ندارد ورأی صادره لازم الاجراء است مگراین که طرفین مجدد اختیار تصحیح وصدور رأی مجدد را از داوران به صورت کتبی در درخواست نمایند

 

 

 

 

ماده 8- صلح موضوع ارجاعی به داوران :

به داوران حق واجازه سازش وصلح داده نمی شود وداوران در هرحال باید انشاء رأی نمایند وحق صلح وسازش از داوران ساقط میگردد و و رای صادره با امضا و انشا دو نفر از داوران ، برای طرفین لازم الاجراء است.

ماده 9- نحوه رسیدگی داوران :

داوران می توانند موضوع داوری رابه کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع وبا جلب نظر اهل خبره وکارشناسان که به انتخاب داوران مرضی الطرفین با رأی حداکثر آنان میسر است انتخاب ونسبت به ارزیابی تعهدات وخسارات وارده از مبایعه نامه و الحاقات بعدی ان که مستقیماً به طرفین وارد ویا غیر مستقیم وناشی از عدم انجام تعهد درمبایعه نامه والحاقات بعدی و نواقصات تکمیلی .........را استخراج ودر رأی انشائی ملحوظ نمایند وهزینه کارشناسان منتخب بر عهده طرفین بالسویه است که باید پرداخت نمایند وداوران درانتخاب کارشناسان و.....مکلف به اطاعت از دستورات طرفین نیستند واختیار با داوران می باشد.

ماده 10- مسئولیت داوران :

درصورت قبولی موضوع داوری ، داوران در صورت عدم انجام موضوع داوری وفق ماده 473 ق.آ.د.م مسئولیت خواهند داشت ودر صورت خودداری هریک از داوران انتخابی طرفین یک نفر داور جدید از سوی طرفی که داور وی از ادامه داوری منصرف شده معرفی ، جایگزین داور مستعفی یا فوت یا محجور شده خواهد گردید.

داوران با درنظر گرفتن خداوند متعال واتیان سوگند به قرآن مجید متعهد می گردد درچهارچوب حق ورعایت عدالت و تعهدات طرفین در قالب مشارکتنامه و مبایعه نامه و الحاقات بعدی ان و تعهدات و خسارات ناشی از آن ، مقررات ق. آ.د.م ( شرایط ابطال رای داوری که به قوت خود باقی است) ، اقدام به صدور رأی نمایند.

با ارجاع موضوع اختلاف طرفین و این قرارداد داوری به شرح معنونه در خصوص موضوع ساختمان مشارکتی با مشخصات مارالذکر که با امضاء وتأیید این داوری رجوع از داوری را ازخود سلب وساقط مینمایند

ماده11-تکالیف طرفین درموضوع داوری

الف – تأمین هزینه های کارشناسی و.....مربوط به داوری بالسویه برعهده طرفین می باشد .

ب- طرفین مکلف به تقدیم اسناد ومدارک لازم وموجود در ید به داوران وهرگونه همکاری لازم حسب درخواست داوران می باشند درغیر اینصورت عدم ارائه مدارک واسناد به منزله خارج شدن آن مدارک از اعداد دلایل می باشد وداوران بدون آن مدارک انشاء رأی نموده ومسئولیت عدم ارائه مدارک واسناد با ناکل خواهد بود .

ج- هرگونه اعتراض به نحوه انتخاب داور ثالث اقای................. یا داوران انتخابی وهمچنین رأی داور به استثناء موضوع ماده 489ق.آ.د.م (موارد بطلان رأی داوری) را ازخود سلب وساقط می نمایند وهرگونه طرح دعوی در گذشته نوسط طرفین امر مختومه ، قابلیت استماع نداشته وآقای ............ تعهد مینمایند با سلب صلاحیت از مراجع قضایی پرونده کلاسه شعبه ...........0 حقوقی را مسترد نماید.

د- درصورت فوت یا استعفاء یا حجر هریک از داوران انتخابی ، هریک از طرفین مکلفند ظرف یک هفته داور جایگزین را معرفی ، درغیر اینصورت آقای .................. داور جایگزین را از طرف هریک از طرفین که داور مستعفی یا ممنوع الداوری بوده را معرفی وادامه داوری انجام گیرد .

ه- رأی صادره داوری بعد از ابلاغ از طریق اظهارنامه از سوی سر داوران اقای ............... قابلیت اجرایی داشته وطرف محکوم علیه سریعاً می بایستی نسبت به اجرای حکم داوری اقدام وشرایط آن را فراهم بنماید وهرگونه تأخیر در اجرای رأی داوری موجب جبران خسارت خواهد شد .

و- طرفین اقرار می نمایند داور معرفی شده اهلیت قانونی داشته ومحروم از داوری برابر با احکام دادگاهها نمی باشد درغیر این صورت سرداور آقای ............. داور جایگزین به جای داور فاقد شرایط را انتخاب ومجدداً رأی داوری بازبینی وعندالزوم اصلاح وصادر خواهد شد .

ی- هریک از داوران انتخابی درصورت داشتن نسبت فامیلی تا طبقه سوم با هریک از طرف قرارداد داوری مکلف به اتیان سوگند در رعایت عدالت وانصاف درحضورسرداور میباشد استنکاف وی از اتیان سوگند موجب رد وی وفرصت یک هفته جهت معرفی داور جایگزین بوده درغیر این صورت سرداور .............. داور جایگزین را معرفی وشروع به امر داوری خواهند نمود..

توجه: ((( دادگاه از معرفی داوری که از بستگان طرفین باشد منع شده است ماده 469ق.ا.د.م مگر به تراضی طرفین)))

ضمن این که قرارداد داوری ورأی انشاء شده داوری برای طرفین لازم الاجرا خواهد بود این قرارداد در .........صفحه و 12 بند و ......... نسخه تنظیم وهریک حکم واحد داشته و درسلامتی جسم و روان بعد از مدتها مشاوره و اخذ فرصت طولانی این قرارداد با اختیار تام و تصمیم شخصی طرفین ارجاع و به امضا رسیده و برای طرفین لازم الاجرا میباشد

 


مطالب مشابه :


کد ملی و شهر محل صدور (شهر محل تولد) مربوط به آن

برچسبها: کدملی ، کد ملی، یافتن کدملی ، یافتن کد




دانلود نرم افزار تشخیص صحت کد ملی (کامپیوتر)

کد ملی ، فهمیدن درستی کد ملی ، کد ملی اصلی ، کد ملی ده رقمی ، صحت سنج کدملی




سوالات رایج در مورد کد پستی و کد ملی

+ چگونه از طریق کدملی مشخصات شخص بدست می




پیدا کردن نام دوم شهرهای دو اسمی

این پست کمی تخصصی تر از پست کدملی هست. دفاتر پستی به ویژه آن دسته از دفاتری که کارهای انبوه




قطع سیم‌کارتهای فاقد کدملی تا ۱۵روز دیگر/ کدملی‌تان را پیامک کنید

خـــــــــــــــــــــــبرگزاری فرهنگیان - قطع سیم‌کارتهای فاقد کدملی تا ۱۵روز دیگر




اسامی هنر جویان کاراته سمیرم

نام: استاد(سنسی) جهانبخش رشیدی. نام پدر:محمد. شماره شناسنامه:1209639394. کدملی:346. محل صدور:سمیرم




قرارداد داوری در مشارکت وساخت

ماده 1: طرفین قرداد. 1-1طرف اول (مالک) فرزند: کدملی: آدرس وشماره تلفن تماس: 1-2 طرف دوم (عامل




دانلود نرم افزار تشخیص صحت کدملی

وبلاگ دفتر اسناد رسمی 4 سبزوار - دانلود نرم افزار تشخیص صحت کدملی - سردفتر: غلامرضا لندرانی




قولنامه فروش خوردو

دارای کدملی ساکن کد پستی تلفن اصالتاً از طرف خود و




برچسب :