تست ميتسوبيشي گالانت 2008- V6
ميتسوبيشي گالانت افسانهاي خيابانها، خودرويي كه در بين جوانان طرفداران چشمگير و مثالزدني را دست و پا كرده است. دهه 70 و 80 ميلادي اوج هنرنمايي و قدرت اين خودرو در كشورمان بود كه البته مدلهاي تقويت شده آن دوران هماكنون در خيابانهاي تهران پادشاهي ميكنند.
بعد از معرفي نسل جديد يا دهم ميتسوبيشي گالانت خريداران فراواني به سوي اين خودروي اسپرت و دوستداشتني كشيده شدند. نسل جديد كه با كمي تغييرات نسل به مدل 2008 كمي آرامتر و لوكستر به نظر ميرسد، رقيب سرسختي براي بسياري از خودروهاي خياباني محسوب ميشود.
اولين نسل ميتسوبيشي گالانت در سال 1969 و با نامهاي كرايسلر گالانت و دوج COH معرفي شد كه تا سال 1973 ميلادي در دو مدل چهاردر و دودر با موتورهاي 3/1 و 5/1 ليتري عرضه شد. نسل دوم نيز عمر كوتاهي داشت و از سال 73 تا 75 در دو مدل كوپه و چهاردر سدان و تنها با يك پيشرانه 6/1 ليتري عرضه شد. نسل سوم نيز در دو مدل چهاردر سدان و پنجدر استيشن واگن با موتورهاي 6/1، 8/1، 2 و 6/2 ليتري از سال 1976 تا 1980 بر روي خط توليد قرار داشت.
نسل چهارم نيز از سال 1980 تا 1987 در سه مدل چهاردر سدان، چهاردر استيشن واگن و كوپه با پيشرانههاي 6/1، 2 عرضه شد. نسل پنجم در اواسط توليد نسل چهارم يعني سال 1983 وارد بازار شد و تا سال 1992 بر روي خط توليد قرار گرفت. اين نسل داراي پيشرانههاي 6/1، 8/1، 2 و 2 ليتري توربو و 3 ليتري V6 بود. نسل ششم در پايان سال 1987 توليد شد و تا پايان سال 1994 عرضه شد. اين نسل در دو مدل چهاردر سدان و پنجدر هاچبك با موتورهاي گوناگون 6/1، 8/1، 2 (102 و 135 اسببخار قدرت) و دو ليتري توربو با 197 اسببخار قدرت عرضه شد. نسل هفتم نيز از سال 1992 تا 1998 بيشتر دوام نياورد. اين نسل همانند نسل ششم در دو مدل چهاردر سدان و پنجدر هاچبك عرضه شد.
نسل هفتم نيز از سال 1992 تا 1998 توليد شد. اين نسل همانند نسل ششم در دو مدل چهاردر سدان و پنجدر هاچبك عرضه شد. پيشرانههاي مورد استفاده در اين نسل عبارتند از: 8/1، 2 و 4/2 (مدلهاي چهار سيلندر) چهاردر 8/1، 2 و 5/2) (مدلهاي شش سيلندر) و دو ليتري توربوشارژر. نسل هشتم ميتسوبيشي گالانت در سال 1996 عرضه شد و تا سال 2006 به فروش رسيد. اين نسل در دو مدل سدان و استيشن واگن عرضه شد كه پيشرانههاي 8/1،2 و 4/2) چهار سيلندر و 2،5/2 و 3 ليتري 6 سيلندر Vشكل و 5/2 ليتري شش سيلندر توربو در اختيار مشتريان بود. اما نسل نهم كه از سال 2004 تاكنون عرضه ميشود. نام ديگر ميتسوبيشي گالانت در اين نسل Grunder است. پيشرانههاي در نظر گرفته شده براي اين نسل از نوع چهار سيلندر خطي با حجم 4/2 ليتر و شش سيلندر Vشكل با حجم 8/3 است البته يك پيشرانه شش سيلندر 8/3 ليتري Mivec با قدرت 258 اسببخار در دور 5700 نيز براي اين خودرو قابل سفارش است. اين موتورها مجهز به سيستم كنترل زمانبندي متغير سوپاپها هستند.
گيربكسهاي مورد استفاده در اين خودرو در دو نوع چهار سرعته اتوماتيك (براي پيشرانه چهار سيلندر) و پنج تيپترونيك (براي پيشرانه شش سيلندر) است. از اصل ماجرا دور نشويم. به تازگي به كمك يكي از مخاطبين گرامي توانستيم ملاقاتي دو روزه با يك دستگاه ميتسوبيشي گالانت 2008 در پايتخت داشته باشيم كه در ادامه به آن ميپردازيم.
ميتسوبيشي گالانت موردنظر كه داراي رنگ آبي نفتي است از يك پيشرانه شش سيلندر Vشكل به حجم 6/3 و 24 سوپاپ بهرهمند است. اين پيشرانه قادر به توليد 230 اسببخار قدرت در دور 5700 بر دقيقه است. طراحي ظاهري گالانت كمي نااميدكننده است. زماني كه از دور اين خودرو را در حال حركت ميبينيد حس عجيبي به شما دست ميدهد. گويي يك خودروي فوقاسپرت و لوكس به سرعت از كنار شما عبور ميكند، اما هنگامي كه اين گربه آسيايي در كنار شما متوقف ميشود همه چيز عوض ميشود. مخصوصاً در قسمت جلو كه هيچ هماهنگي بين چراغها، سپر، در موتور و ... وجود ندارد.
در قسمت جلو چراغهاي مربعيشكل با ظاهر اسپرت به همراه مهشكنهاي درون سپر ظاهر اين قسمت را اسپرت جلوه ميكند اما كاپوت به همراه دو خط طولي برآمده كه به جلو پنجره و آرم ميتسوبيشي سرايت كرده است، چهره خودرو را برآمده و كمي ناهمگون ساخته است. در قسمت كناري نيز خط كشيده شده از انتهاي چراغهاي جلو تا آينههاي جانبي و در امتداد آن به سمت چراغهاي عقب چهره كاملاً ناهماهنگ را خلق كرده است. اما قسمت عقب اين خودرو از زيبايي مناسبتري برخوردار است. چراغهاي اسپرت و چراغهاي خطر سوم نصب شده بر روي در صندوق بار حس اسپرتي خوبي را به شما القاء ميكند كه اگر يك بالچه نسبتاً كوچك در انتهاي خودرو نصب ميشد اين حس دوچندان ميشد.
در داخل كابين رنگبندي همانند يك خودروي سدان معمولي صورت گرفته است. در داخل كابين با استفاده از قطعات نسبتاً با كيفيت و مرغوب احساس خشكي و كسلكنندگي در سفرهاي طولانيمدت به شما دست نميدهد. بخش بالايي داشبورد به رنگ خاكستري تيره و بخش پاييين داشبورد به همراه قسمتي از كنسول مركزي به رنگ كرم درآمدهاند. همچنين براي هماهنگي و زيبايي هر چه بيشتر صندليهاي پارچه، تودريها، سقف و ستونها به رنگ كرم درآمدهاند كه باعث ميشود سرنشينان احساس كنند در فضاي بازتر و بزرگتري قرار گرفتهاند.
در قسمتي از داشبورد و تودريها نيز شاهد به كارگيري چوب هستيم. تنها بخشي كه از چرم مرغوب تهيه شده غربيلك فرمان، ترمز دستي و اهرم تعويضدندهها است كه با توجه به قيمت 26 هزار دلاري اين خودرو دركشور كويت توقع بيش از اين هم نميتوان داشت. براي اسپرت نشاندادن كابين كنترلها و ادوات و بخش كناري كنسول مركزي از آلومينيوم تهيه شده است تا علاوه بر آن حالت يكنواختي را نيز كمتر كند. چيدمان كنترلها و ادوات خيلي ساده و به دور از هرگونه شلوغي بوده به طوري كه تنها بايد چند لحظه به دكمهها نگاه كرد تا كاركردن با آنها را ياد بگيرند. نورپردازي داخل كابين در شب كه با رنگ آبي پشت آمپر و كليدهاي كنسول درهم آميخته ميشود زيبايي خاصي را خلق كرده بود به طوري كه لذت رانندگي را در شب دوچندان ميكرد.
از امكانات ايمني و رفاهي اين گالانت ميتوان به CD چنجر شش خشابي شيشه و آينه برقي، سانروف برقي، چراغهاي بيزنون جلو، جا ليواني براي سرنشينان عقب و جلو، آينه ضدنور، شيشههاي حساس به نور با قابليت تيرهشدن، صندلي برقي راننده، قفل مركزي، دو عدد ايربگ و ... اشاره كرد.
اما نوبت به رانندگي با اين گربه آسيايي ميرسد. روز اول فقط و فقط با اين خودرو به رانندگي در سطح شهر و ترافيك گيجكننده تهران پرداختيم. اما روز دوم فرصت مناسبي براي محكزدن تواناييهاي گالانت بود. پشت فرمان قرار ميگيريم، صندلي، آينه و فرمان را تنظيم ميكنيم و بعد استارت. پيشرانه شش سيلندر گالانت آرام روشن شد. گويي خودرو خاموش است و تنها لرزشهاي جزئي جهت روشنبودن سيستم تهويه خودرو بود كه كابين را ميلرزاند. گيربكس پنج سرعته اتوماتيك را در حالت «D» قرار داده و حركت خود را آغاز ميكنيم. خودرو به راحتي و بدون هيچگونه ناتواني حركت ميكند و زماني كه پاي خود را در حين حركت با سرعت 60 كيلومتر در ساعت بر روي پدال گاز ميفشاريم پيشرانه تنها با كمي تاخير به راحتي در دور 5700، 230 اسببخار قدرت را به لاستيكهاي گودير در اندازه 215/55ZR17 ارسال ميكند و تازه متوجه شتاب بالاي اين خودرو ميشويد.
پيشرانه هنوز خسته نشده و پرتوان و قدرتمند ظاهر ميشود. نوبت به حركت اسلالوم يا پيچ در پيچ ميرسد، در سرعت ثابت 85 كيلومتر در ساعت حركت خود را آغاز ميكنيم. حركات اسلالوم بيشتر براي هندلينگ خودرو و فرمانپذيري و كنترل خودرو در جادههاي پر پيچ و خم صورت ميگيرد. فرمان هماهنگي خيلي خوبي با چرخها دارد و بدون هيچ تكان اضافي (انحراف بيش از اندازه از مسير تعيين شده) به مسير خود ادامه ميدهد. البته در صورت نبستن كمربند ايمني حتماً سر سرنشينان به خاطر حركات بيش از اندازه به شيشههاي جانبي اصابت ميكرد.
نوبت به آزمايش شتاب ميرسد، 7/8 ثانيه عدد ثبت شده براي اين خودرو است كه بسيار اميدواركننده بود. در مسير مورد آزمايش تصميم گرفتيم تا حداكثر سرعت قابل حركت اين خودرو را بسنجيم. از ابتدا تا انتهاي مسير حداكثر سرعت ثبت شده 160 كيلومتر در ساعت بود. در اين سرعت خودرو باز هم قابل كنترل بود و فرمان آن كاملاً گوش به فرمان و بدون هيچگونه گيجزدني در دستان شما قرار داشت.
سرعت خود را كاهش ميدهيم و به مرز 120 ميرسانيم. فضاي مناسب و موقعيت خوب باعث شد تا پاي خود را از روي پدال گاز برداريم و با قدرت هر چه تمام بر روي پدال ترمز فشار دهيم. ترمزهاي ABS خودرو به راحتي گالانت را متوقف كرد به طوري كه براي مالك خودرو نيز اين توقف بسيار تعجببرانگيز بود. آزمايشها به اتمام رسيد و آرام آرام خودرو را در كنار خيابان متوقف كرديم تا بعد از گرفتن چند عكس از خودرو خداحافظي كنيم. يك ملاقات دو روزه كه به تجربيات ما افزود.
در پايان از جناب آقاي هيبتي، مالك خودرو جهت وقت دو روزهاي كه در اختيار ما قرار دادند، تشكر و قدرداني ميكنيم.
مطالب مشابه :
میتسوبیشی(گالانت)
دنیای ماشین های روز - میتسوبیشی(گالانت) - عکسهای ماسینهای مختلف
تست ميتسوبيشي گالانت 2008- V6
عشق ماشین - تست ميتسوبيشي گالانت 2008- V6 رونمایی از میتسوبیشی لنسر ( Lancer ) مرسدس بنز S500-2014
تاريخچه گالانت
تاريخچه گالانت. اولین نسل گالانت اولین بار در سال 1969 با نام میتسوبیشی گالانت کولت(Colt) به
میتسوبیشی کانسپت
وبلاگ ماشین باز ها - میتسوبیشی کانسپت - مشخصات و عکس خودرو ها و مطالبی برای جوان ها
میتسوبیشی ASX در راه ایران
این شرکت با سه مدل لنسر، گالانت و پاجرو محبوبیت میتسوبیشی asx در جلو به ترمز دیسکی خنک
علت تاسیس این وبلاگ
میتسوبیشی ایران مهمترین این محصولات پاجروهای دو درب ، چهاردرب ، لنسر و گالانت می باشد.
میتسوبیشی ASX
میتسوبیشی asx با این موتور سالها پیش میتسوبیشی با مدلهای محبوب لنسر، گالانت و پاژرو در
میتسوبیشی <آوودی<جیلی
میتسوبیشی <آوودی آزاد شده بود، شرکت «الماس داران» محصولات ميتسوبيشي از جمله گالانت، لنسر
برچسب :
میتسوبیشی گالانت