اداره آموزش وپرورش عشایر استان سیستان وبلوچستانکسب مقام اول کشوری را کسب کرد

عشایر ذخایر انقلابند.
مقدمه:
اداره آموزش و پرورش عشایر دارای 719 آموزشگاه شامل 685 واحد ابتدایی21 واحد متوسطه اول(راهنمایی)، 13 آموزشگاه متوسطه دوم و 5  واحد شبانه روزی راهنمایی پسرانه با آمار کلی17432 نفر(بالاترین آمار دانش آموزان عشایر در کل کشور)8028 دانش آموز دختر9404 دانش آموز پسر، تعداد پرسنل 1040 شامل 256 سرباز معلم و 784 نفر رسمی، آزمایشی در 23 منطقه آموزشی با همکاری همراهی سایر مناطق فعالیت دارد. در سنوات گذشته با واگذاری تعداد زیادی از مدارس بصورت مستقل توانسته در رشته های مختلف آموزشی و پرورشی قدمهای مثبتی بردارد که اهم اقدامات و موفقیت های انجام گرفته به شرح ذیل می باشد.
اقدامات و موفقیت ها:
این اداره در بحث شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل و همچنین توسعه مدارس ابتدایی و متوسطه اول و دوم رشد چشمگیری داشته که در ابتدایی از 50مدرسه به 230 متوسطه اول از 20 مدرسه به 80 و متوسطه دوم از 30 مدرسه به 70 افزایش نموده است.
در خصوص جذب و بکارگیری نیروی انسانی از 832 به 1040 و آمار دانش آموزی از 14566 به17432 افزایش نموده است.
از نظر عملکردی و برگزاری اردوهای دانش آموزی و جشنواره الگوهای برتر تدریس در چندین سال متوالی حائز رتبه اول و برتر کشوری گردیده است.
-    هوشمندسازی مدارس نزدیک به70درصد مدارس که دارای فضای آموزشی وبرق بوده اند.
-    تهیه وتوزیع بیش از17دستگاه ویدئوپروژکشن جهت هوشمند سازی مدارس.
-    احداث سالن ورزشی ونمازخانه به تعداددوباب درمدارس شبانه روزی سفیدآبه وتمندان.
-    اجرای موفق طرح آماتوری نجوم وتهیه وخریداری دوربینهاوتلسکوپهادردوپایگاه(شبانه روزی های توحید سفیدآبه وشهیدرحیمدادکردی تمندان)
-    باتوجه به پایان بودن آمار دانش آموزی مدارس عشایروکوچ نمودن خانواده ها برای اولین بارمجوز حوزه های امتحان نهایی برای دانش آموزان باهمکاری اداره کل استان اخذ گردید.
-    تعدادافراد شناسایی وجذب شده بازمانده ازتحصیل ازسال84تاکنون بیش از330نفرمی باشد.
-    جذب وآموزش بیش از300 نفرنوآموزپیش دبستانی  بصورت کلاس مستقل وکلاسهای ترکیبی.
-    درسال جاری قبولی 70درصددرسال سوم متوسطه.
-    کسب مقام اول عملکردی درسه سال متوالی دربین استانهای عشایر کشور.
-    احداث چهارباب فضای آموزشی2و6کلاسه به کمک خیرین مدرسه ساز.
-    احداث بیش از 40باب مدرسه درطی چندسال اخیر باکمک ومساعدت سازمان نوسازی مدارس استان.
مشکلات:
- عدم وجود فضاهای آموزشی مناسب در مناطق عشایری
- عدم وجود مدارس شبانه روزی در بخش دختران که تاثیر بسزایی در جذب دختران بازمانده از تحصیل دارد.
- عدم وجود معلم سرا در مناطق عشایری.
- عدم تخصیص سهمیه ای برای دانش آموزان درمراکز آموزش عالی و دانشگاهی.
 - کمبودنیروی انسانی متخصص درحوزه پرورشی وتربیت بدنی،مشاوره وبهداشت مدارس ومدارس قرآنی
- نبود فضای ورزشی مناسب جهت اجرای طرحهای ملی ورزش ازجمله،شنا،ژیمناستیک وغیره
- نبودفضای مناسب جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی وهنری وبرگزاری همایشها وکارگاههای آموزشی
- نداشتن فضای مناسب برای کانون فرهنگی وتربیتی ودارالقرآن
راهکارها:
تامین اعتبار لازم جهت جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل و حذف فضاهای آموزشی غیر استاندار خشتی گلی- اختصاص سهمیه برای دانش آموزان عشایری در پذیرش دانشگاهها-احداث معلم سرا در مناطق عشایری- احداث مجتمع های آموزشی و پرورشی.

مهندس محمدقاسمي

كسب رتبه اول كشوري عملكردآموزش وپرورش عشايراستان براي سومين سال متوالي
مديركل اموزش وپرورش استان گفت:كسب رتبه اول كشوري عملكردآموزش وپرورش عشايراستان براي سومين سال متوالي افتخاري ديگر براي جامعه فرهنگيان استان است...ShowPicture.aspx?ID=b1245af5-347e-458b-a
  مهندس محمدقاسمي گفت: بر اساس گزارش عملكرد استانهاي عشايري منطبق بر تفاهم نامه سال تحصيلي 92-91 ، منتشر شده توسط معاونت آموزش ابتدايي وزارت متبوع، اداره آموزش و پرورش عشاير استان سيستان و بلوچستان براي سومين سال متوالي در درجه بندي استانها رتبه اول چهار استان بالاتر از حد انتظار را در بين ادارات آموزش و پرورش عشاير كشور كسب نمود. مهندس محمدقاسمي افزود: معيارهاي اين انتخاب شامل : جذب نوآموزان عشاير، طرح مهارت آموزان جوان، طرح پيام آوران بهداشت، شناسايي و جذب افراد بازمانده از تحصيل عشاير، اجراي طرح تلاشگران امروز برگزيدگان فردا ، ارتقاء كيفي مدارس شبانه روزي و اجراي مطلوب طرحهاي آموزشي و اداري درراستاي اجراي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، مي باشد.

 رئیسی در مورد چهاردهمین اردوی سراسری دانش آموزان عشایر کشور که استان سیستان وبلوچستان مقام اول را در اردوکسب نموده گفت:در یادواره سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی که دراردوگاه تربیتی شهید رجایی- تیرماه 1392 برگزار شد اداره آموزش وپرورش عشایر استان سیستان وبلوچستان مقام اول کشوری را کسب کرد IMG_3593.JPG
 وی گفت:اردو کلاس درس زندگی و میدان کسب تجربه های گوناگون است. برگهای کتاب اردو نقش های زیبای دوست یابی، وفاداری، ایثار و فداکاری و آزمودن دوستان را در متن خویش به تصویر می کشد. بر این باوریم که رشد تفکر اجتماعی، تعاون و مسئولیت پذیری، صبر و خویشتن داری، بروز شایستگی ها، تقویت هویت دینی و ملی، زندگی گروهی و کسب اعتماد به نفس دانش آموزان در سایه ی شادی و نشاط اردویی فراهم خواهد شد.
 وی افزود:بسیارخرسندیم که در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در پرتو عنایات حق تعالی چهاردهمین اردوی سراسری دانش آموزان عزیز عشایر در دوره های راهنمایی و متوسطه از 21 استان عشایری کشور با اهداف ذیل در دو اردوی مجزا (65  نفر از دانش آموزان پسر و 65  نفر از دانش آموزان دختر) از تاریخ 5/4/92 لغایت 9/4/92 برای پسران و از تاریخ 11/4/1392 لغایت 15/4/1392 برای دختران برگزار گردید واستان سیستان وبلوچستان مقام اول کشور را در ارزیابی ها کسب کرد.
وی گفت:تعداد 65  نفر دانش آموز شرکت کننده از 21 استان عشایری در هر اردو (اردوی پسران و اردوی دختران) به منظور دستیابی به اهداف اردو و اجرای مطلوب فعالیتها در قالب سه اردوی دانایی، توانایی و شکوفایی سازماندهی گردیدند.
 وی در مورداهداف برگزاری این اردو به موار زیر اشاره کرد:
الف-ترویج و تقویت ارزش های مذهبی، ملی، بومی و محلی
ب-آشنایی دانش آموزان با فرهنگ، آداب و رسوم اقوام مختلف در راستای تقویت هویت دینی و وحدت ملی
ج-آموزش مهارتهای زندگی، ارتباطات اجتماعی و تعامل گروهی
د-افزایش عزت نفس، روحیه اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری، پرورش حس همکاری و تعاون
هـ-ایجاد روحیه نشاط معنوی، همفکری، ابداع و خلاقیت
و-تبیین معنا و مفهوم تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی
وی افزود:برنامه های چهاردهمین اردوی سراسری دانش آموزان عشایر کشور با اجرای مراسم افتتاحیه  روز پنجشنبه 6/4/92 برای پسران و 12/4/92 برای دختران با حضور مدعوین  معاونین آموزش ابتدایی استانها و روسای ادارات و کارشناسان آموزش و پرورش استانها، کارشناسان مسئولان و کارشناسان دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر، دانش آموزان، سرپرستان و مربیان شرکت کننده با حمل قرآن کریم و تلاوت آیاتی نورانی آغاز و با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی و نواختن سرود جمهوری اسلامی در این اردو آغاز گردید. گروه سرود همگانی متشکل از نمایندگان استانهای شرکت کننده در اردو بصورتی زیبا به اجرا درآمد. سرکار خانم قربان معاون محترم آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، جناب آقای شکیبافر مدیرکل محترم دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر و مسئول اردو و جناب آقای فخریان مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به ایراد سخنرانی پرداختند.
وی در موردجشنواره بازیهای بومی و محلی گفت: بازیهای بومی و محلی در مناطق عشایری از جذابیت، زیبایی و رونق خاصی برخوردار است. پیامهای تربیتی زیبایی دارد و به غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان مناطق محروم که از امکانات ورزشی برخوردار نیستند کمک شایانی خواهد کرد و از جایگاه ویژه ای در میان آنان برخوردار می باشد. 
جشنواره غذا و مهمانی شبانه: یکی از اهداف اردو آموزش مهارتها به دانش آموزان و فراهم آوردن زمینه رقابت سازنده و مثبت در فعالیتها و برنامه های اردو می باشد. در همین راستا آموزش و جشنواره غذا برای دختران طراحی و به مرحله اجرا درآمد. استانها در سه اردوی دانایی، توانایی و شکوفایی در زمانهای خاص برنامه ریزی شده به طبخ و سفره آرایی و تزیین غذاهای محلی و سنتی خود در محوطه اردوگاهی پرداختند. در پایان این فعالیت ضمن ارزشیابی از فعالیت دختران نمایشگاهی از غذاهای طبخ شده به صورتی زیبا برگزار گردید که مورد بازدید و استفاده دانش آموزان، مربیان، سرپرستان، عوامل اجرایی اردو و میهمانان قرار گرفت و بازدیدکنندگان ضمن آشنایی با غذاهای استانهای مختلف از آنها تناول کردند. در پایان اردو استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند و از آنها تجلیل به عمل آمد و از زحمات دانش آموزان به تعداد 15 نفر (هر تیم متشکل از 5 نفر) تقدیر و تشکر گردید.
اختتامیه چهاردهمین اردوی سراسری دانش آموزان پسر عشایر در تاریخ 8/4/92 و اردوی دختران در تاریخ 14/4/92  با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید. سرود جمهوری اسلامی نواخته شد و همه به احترام آن تمام قد ایستادند. مدیرکل محترم دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر به میهمانان خیرمقدم گفتند و پس از گزارش برنامه های اجرا شده در اردو از تمامی مسئولین، دست اندرکاران و عوامل اجرایی تقدیر و تشکر کردند. در پایان مراسم برگزیدگان بخشهای مختلف اردو معرفی و مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند و جوایزی به آنها اهدا گردید.
آقای رئیسی  در مورداقدمات انجام شده اداره آموزش و
پرورش عشایر استان سال تحصیلی  91-92- به موارد زیر اشاره کرد.
اقدامات انجام شده نظام آموزشی 3-3-6
1-تشکیل کمیته اجرای طرح به استناد بخشنامه شماره 25/3/57976/711 مورخه 16/9/90 در مورخه 19/9/90.
2-صدور ابلاغ اعضاء کمیته اجرایی.
3-برگزاری 15 جلسه محوری با حضور مدیران مجتمع ها و تشریح اهداف طرح.
4-برگزاری تعداد 20 جلسه با اولیاء دانش آموزان، معلمین و دانش آموزان پایه پنجم در کلیه مجتمع ها و مدارس ابتدایی توسط رییس محترم اداره، معاونین، کارشناسان و مدیران مجتمع ها به منظور توجیه و اطلاع رسانی در خصوص اجرای طرح در سال جاری.
5-ورود رییس اداره و معاون آموزشی و بخشدار منطقه در کلاسهای درس و توجیه طرح جهت دانش آموزان.
6-بررسی، پیگیری و پیش بینی فضا و تجهیزات مورد نیاز.
7-تشکیل دو کارگروه ساماندهی نیروی انسانی و فضا و تجهیزات.
8- شناسایی اسمی 20 نفر از آموزگاران ابتدایی که در سایر دوره های تحصیلی و دیگر پست ها به کارگیری شده اند (همکارانی که تبدیل وضعیت نشده اند) و برگرداندن 10 نیرو به مقطع ابتدایی.
9-جمع آوری اطلاعات منطقه جهت ساماندهی فضا و نیروی انسانی (به صورت مجازی).
10-تشکیل 7 کارگاه آموزشی در مجتمع ها در خصوص طرح با حضور معاون آموزگاران منطقه.
11-انعقاد تفاهم نامه استقرار نظام آموزشی 3-3-6 در مورخه 21/10/90 در دفتر معاونت محترم پشتیبانی اداره کل.
12-مکاتبه با دفتر عشایر در خصوص اقدامات صورت گرفته در خصوص این طرح در مدارس عشایری.
13-تشکیل 15 جلسه با حضور مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی و کارشناسان در خصوص تعمیر کلاس ها و آماده سازی فضا با توجه به اجرای طرح 3-3-6
14-پیگیری در جهت برگزاری کلاس های آموزش ضمن خدمت برای همکاران و تأکید بر شرکت کلیه همکاران با توجه به چند پایه بودن مدارس عشایری.
15-توزیع تعداد 125 جلد کتب سند تحول بنیادین و 120 جلد راهنمای عمل مجموعه مستندات تحول بنیادین آموزش و پرورش به کلیه همکاران آموزشی و اداری و خرید و تهیه بسته های آموزشی پایه ششم و دوم و توزیع بین معلمین پایه ششم و دوم.
16- اعزام مدرسین تایید شده از طرف اداره کل جهت شرکت در کلاس های ضمن خدمت به تهران (تعداد 6 نفر) و برگزاری دوره های ضمن خدمت و کارگاههای آموزشی توسط مدرسین.
17- درخواست تعداد 70 جلد کتب سند تحول بنیادین و راهنمای عمل مجموعه مستندات تحول بنیادین آموزش و پرورش برای کارشناسان و همکاران از اداره کل.
18-بررسی و شناسایی فضاهای نیازمند تعمیر و تجهیز به تعداد 36 آموزشگاه با هماهنگی مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی.

19-زمینه سازی و تمهید مقدمات پوشش تحصیلی تعداد 669 دانش آموز پایه دوم و 416 دانش آموز پایه ششم.

رئیسی  رئیس اداره آموزش وپرورش عشایر استان در موردپروژه های نیمه تمام مدارس عشایری به موارد زیر اشاره کرد: 1-تلاش کند زرد ترشاب2-شهید مهربان قادرآباد مینویی3-دکتر محمدمعین اسپه4-ارشاد کاشی5-شهید آرامش در روستای بگجود

وی در مورد افتتاح پروژه ها در سال جاری به موارد زیر اشاره کرد:1-مدرسه 4 کلاسه شبانه روزی آیت اله خامنه ای چاه رحمان.2-سالن ورزشی شهید رحیمداد کردی
 3-افتتاح 1 کلاسه شیخ عطار نیشابوری در محمودآباد  شورک
وی افزود:برای کلیه نیروهای شاغل در دوره ابتدایی که دوره های کوتاه مدت ضمن خدمت پایه های سوم و ششم را در مناطق سیستان، میرجاوه، نصرت آباد، خاش و نواحی یک و دو زاهدان سپری نموده اند و گواهینامه ها صادر گردیده است.
 وی ادامه داد: در کلیه مجتمع های آموزشی و پرورشی و مدارس شبانه روزی ثبت نام اینترنتی دانش آموزان را در سامانه سناد قبل از زمانهای اعلام شده و از سوی اداره کل به نحو احسن انجام داده اند در  رتبه بندی ها در کل استان مقام اول را کسب نموده ایم.
 آقای رئیسی گفت:در  جلسه ستاد بزرگداشت مقام معلم با شرکت تمامی اعضاء صورت گرفته و در خصوص هر چه بهتر برگزاری و گزینش معلمان نمونه تصمیماتی اتخاذ گردید و خلاصه شیوه نامه جهت اجرا به مدارس ارسال گردید.
 وی گفت:بیش از 75 درصد آموزشگاههای دوره ابتدایی که پایه ششم دارند مجهز به سیستم رایانه گردیده اند و در حوزه سفیدآبه دبستان حضرت معصومه(س) مجهز به کلاس هوشمند با تمامی تجهیزات گردیده است و چهارده آموزشگاه دیگر را به برد هوشمند مجهز نموده ایم.
 رئیس اداره آموزش وپرورش عشایراستان در مورد طرح ملی نور (حفظ قرآن کریم) گفت:تعداد کل آموزشگاههای عشایری شرکت کننده در طرح نور 83 آموزشگاه و آمار کل شرکت کنندگان و ثبت نام شده در طرح نور 1150 که از این تعداد 442 نفر از 58 آموزشگاه در طرح قبول شده اند. مبلغ کل جوایز ریالی اختصاص داده شده به این اداره 000/025/102 ریال می باشد.
 وی در مورد اردوی راهیان نورگفت:جهت اعزام دانش آموزان دختر پایه دوم متوسطه به این اداره در تاریخ 2/9/91 یکدستگاه اتوبوس سهمیه اختصاص داده شده بود. با عنایت به اینکه تعداد کل دانش آموزان دختر پایه دوم متوسطه این اداره 9 نفر بود و به حد نصاب یکدستگاه اتوبوس نمی رسید ضمن هماهنگی و مکاتبه با اداره کل مقرر گردید تا این دانش آموزان به همراه دانش آموزان دختر مناطق همجوار به اردوی دانش آموزان راهیان نور اعزام گردند.
 رئیسی در موردطرح سباح (شنا)افزود:در مدارس عشایری به دلیل صعب العبور بودن و عدم وجود اعتبار مالی اجرا نشده است و قرار بر این شد چنانچه اعتبارات از طریق اداره کل اختصاص داده شود در پایان اردیبهشت ماه بصورت تجمیع و شبانه روزی طی 12 الی 16 جلسه در شهرستان زاهدان از طریق مجموعه ورزشی شهید بهشتی به اجرا در آید.
 وی در موردطرح طناورز (طناب زنی) هم گفت:این طرح همانند سایر مناطق در مدارس عشایری از آغاز سال تحصیلی به اجرا درآمده است. با عنایت به اینکه تعداد 2 نفر از همکاران بعنوان مدرس طرح آموزش لازم را فرا گرفته اند با برگزاری کارگاه آموزشی برای سایر همکاران آموزشهای لازم به آنان ارائه شده و از شروع سال تحصیلی این طرح در مدارس ابتدایی عشایری به اجرا درآمده است.
 رئیس اداره آموزش وپرورش عشایر استان در موردمدارس تخصصی ورزش گفت:این اداره فاقد مدارس ورزشی (تخصصی) می باشد. بدلیل کمبود فضاهای ورزشی استاندارد و شرایط خاص مناطق عشایری آمار دانش آموزی و نبود امکانات ورزشی.
 وی در رابطه با نظافت وپاکیزگی به بحث سرویس های بهداشتی اشاره کرد وگفت:با توجه به پیگیریهای متعدد و بازدیدهایی که از مدارس انجام شده در خصوص بهسازی و تعمیر سرویسهای بهداشتی مدارس قبل از شروع سال تحصیلی در پروژه مهر اقدامات لازم بعمل آمد و تعداد 25 سرویس بهداشتی بهسازی و تعمیر گردید و 1200 عدد ژل ضدعفونی کننده دست در شروع سال تحصیلی بین  مدارس  عشایری توزیع گردید همچنین تعداد 140 لیتر صابون مایع از طریق مجتمع های آموزشی و پرورشی جهت استفاده دانش آموزان تهیه و بین مدارس عشایری توزیع شد. با عنایت به شرایط خاص مدارس عشایری تعداد 36 سرویس بهداشتی در مدارسی که بصورت خشتی و گلی می باشد و از طریق خود اهالی محل به اداره واگذار شده که نیاز به بهسازی و تعمیر دارند.
 وی گفت:در سال تحصیلی 92-91 تعداد 9 مجتمع آموزشی و پرورشی با تعداد 203 کلاس و راهنمایی 23 متوسطه 17 کلاس با آمار دانش آموزی دختر 1762 پسر 1819 جمعاً 3680 در ابتدایی و دختر 81 پسر 232 جمعاً 313 نفردر مقطع راهنمایی و دختر 38 پسر 233 جمعاً 271  در متوسطه 3 مدرسه با 5 کلاس و آمار دانش آموز 107 نفر می باشد شبانه روزی فعالیت می نمایند
 وی در رابطه یکسری اقداماتی که در این اداره انجام شده به موارد زیر اشاره کرد:
 -برنامه ریزی بمنظور کسب آمادگی لازم جهت زمینه سازی و اجرای طرح ها و برنامه های مصوب.
-پیش بینی و اجرای دوره های آموزشی و پژوهشی، انتخاب و انتصاب مدیران و ارزیابی عملکرد ایشان جهت استمرار فعالیت و یا جلوگیری از ادامه فعالیت.
-بررسی و برآورد هزینه راه اندازی اتوماسیون اداری در راستای اجرای برنامه های جامع اصلاح فرایندهای مورد عمل و دولت الکترونیک.
-تلاش جهت راه اندازی و گسترش مجتمع های آموزشی و پرورشی بمنظور افزایش بهره وری و کاهش تصدی گری و چابک سازی اداره آموزش و پرورش.
-برگزاری کارگاه های آموزشی بمنظور افزایش آگاهی و معلومات کارکنان اداری و آموزشی جهت تسریع امور جاری واحدهای تابعه.
-ثبت نام در سامانه نظام پذیرش پیشنهادها و اطلاع رسانی به همکاران جهت ارائه پیشنهاد از طریق سامانه مذکور.
-بررسی و استفاده از فناوری های نوین در نقل و انتقال کارکنان و ارسال و دریافت اطلاعات نیروهای انتقالی جهت تسریع در پرداخت حقوق و مزایای همکاران.
-استفاده از روشهای مورد تأکید طرح تکریم ارباب رجوع جهت تسریع در پاسخگویی و جلوگیری از سرگردانی مراجعین (مانند: نصب تابلوهای راهنما، نصب چارت سازمانی، میز خدمت و...)
-تلاش و پیگیری تجهیز مدارس و واحدهای اداری به سیستم های رایانه و اتصال به شبکه های اینترنت و اینترانت در راستای گسترش دولت الکترونیک و حذف بسیاری از هزینه های غیرضروری اداری.
-راه اندازی و پشتیبانی وب سایت اداره در جهت تحقق اهداف گسترش دولت الکترونیک و انجام بسیاری از مکاتبات از طریق سایت مذکور.
-راه اندازی و پشتیبانی سیستم ارسال و دریافت پیامک بمنظور تسهیل و تسریع ارتباط اداره با کارکنان و مقامات مافوق.
-پیشنهاد فراهم شدن زمینه استفاده ی بیشتر از امکانات الکترونیکی همچون ایمیل و سایر محاسن فضای مجازی با پشتیبانی داخلی بمنظور تأمین امنیت.
-پیشنهاد پیش بینی و برگزاری دوره های آموزشی و توجیهی جهت آموزش کارکنان دوایر مرتبط با امر تحول اداری بمنظور شفاف سازی اهداف و برنامه های مربوط.
-پیشنهاد افزایش و گسترش امکانات رفاهی و ورزشی کارکنان در راستای حفظ سلامت روحی و جسمی ایشان بعنوان مهمترین منابع تحقق اهداف سازمانی.
 
 رئیسی در موردتفاهم نامه همکاری آموزشی و پرورشی بین دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر و اداره کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در طی سال تحصیلی 93-92 با هدف بهبود کیفی و کمی امور آموزشی و پرورشی دانش آموزان عشایر به موارد زیر اشاره کرد
رویکردها
-پوشش تحصیلی حداکثری با تاکید بر دوره های ابتدایی و راهنمایی
-توسعه و کیفیت آموزش پیش دبستانی در مناطق عشایری
-کیفیت بخشی و بهبود فرآیند آموزشی، پرورشی، تربیت بدنی و سلامت دانش آموزان
-ارتقاء مهارت های حرفه ای معلمان (توانمندسازی همکاران عشایر)
-کیفیت بخشی به کلاس های چندپایه
-بهبود فرآیند سنجش بدو ورود دانش آموزان عشایری
-توسعه و تقویت آموزش چند رسانه ای و فناورانه با تأکید بر کلاس های چندپایه و سیار
-توسعه و تقویت مشارکت و تشکل های دانش آموزی
-بهره گیری از مشارکت اولیا و تشکل های مردم نهاد در توسعه و تقویت کمی و کیفی آموزش و پرورش عشایر
-بهره گیری از فرصت های موجود سایر دستگاه ها
-مدیریت، نظارت و ارزیابی مستمر از اداره تا مدرسه
طرحها و برنامه ها
ردیف
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
عناوین
توسعه کمی و کیفی دوره آمادگی در مناطق دوزبانه عشایری (112 ساعت در طی سال)
اجرای فعالیتهای مکمل و فوق برنامه ی آموزشی (تلاشگران امروز- برگزیدگان فردا)
توسعه و تقویت آموزش کاردانش و رشته مهارت های مورد نیاز در مناطق عشایری
جشنواره برگزیدگان الگوهای برتر تدریس مبتنی بر it (کشوری غیرحضوری)
ارتقای کیفی مدارس شبانه روزی عشایری
توسعه طرح مهارت آموزان جوان دانش آموزان دوره متوسطه دوم عشایری
گسترش طرح پیام آوران فرهنگ و بهداشت دانش آموزان عشایری
برنامه ریزی و اجرای جشنواره بازی های بومی و محلی دانش آموزان عشایری
توسعه طرح سفیران آسمانی و مبلغان دینی
اجرای طرح مشاوران سیار مدارس عشایری
تجهیز مدارس عشایری به سخت افزارهای مورد نیاز
برگزاری کارگاه تبیین و توجیه طرح ها و برنامه های آموزش و پرورش عشایر با حضور مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی
اجرای طرح راهبران آموزشی و پرورشی
جشنواره مهارت روانخوانی ویژه پایه دوم (ابتکاری، آموزشی)
جشنواره علمی آزمایشگاهی ویژه پایه چهارم، پنجم، ششم (ابتکاری، آموزشی)
جشنواره ترنم قرآنی (ابتکاری، پرورشی)
  وی همچنین گفت:از آنجاییکه رویکردها از اهمیت به سزایی برخوردارند لذا استان ها ملزم هستند رویکردهای مندرج در تفاهم نامه را برنامه ریزی و اجرا نمایندواجرای کلیه طرح ها، برنامه ها و فعالیتهای معاونت ها، دفاتر و ادارات کل وزارت آموزش و پرورش حسب بخشنامه های ارسالی و دستورالعمل های آنها جزء وظایف ذاتی زیرمجموعه بوده و در طول سال به تناسب و بر اساس زمانبندی دستورالعلمهای موجود ارزیابی خواهد شدبنابراین مقتضی است همکاران محترم در کلیه استانها نسبت به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند و نسبت به مستندسازی، برنامه های اجرایی و تهیه گزارشهای اجمالی و مفصل اقدام نمایند ومسئولیت همسوسازی و همگرایی میان برنامه ها، طرح ها و فعالیتهای سایر معاونت ها و دفاتر وزارت متبوع به منظور کاهش حجم.
 وی در مورد قبول شدگان سال سوم متوسطه خرداد 92 گفت: ما جمعا52 درصد قبولی داشتیم که بشترین آنها در آموزشگاه زیر می باشند.دبیرستان امام رضا(ع) سفیدآبه درصد قبولی 42درصددبیرستان تفتان تمندان درصد قبولی 70 درصددبیرستان حضرت مریم(س) اسپه درصد قبولی 43درصد
وی در موردآمار دانش آموزان و نتایج امتحانات دوره راهنمایی به تفکیک جنسیت آموزش و پرورش عشایر (خرداد 92-91)  به جدول زیر اشاره کرد
 
جمع کل دختر و پسرشرکت کننده درامتحانات دوره راهنمایی
167
128
تعداد کل قبول شدگان دختر و پسر
148
107
درصد کل قبولی دختر و پسر
62/88
59/83
 

وی در موردآمار نتایج ارزشیابی دوره ابتدایی منطقه به تفکیک جنسیت در خردادماه 1392 آموزش و پرورش عشایر استان  به جدول زیر اشاره نمود.

 
قبول شدگان خرداددوره ابتدایی
دختر
300
201
174
154
146
155
1130
پسر
300
324
364
304
262
244
1798
درصد قبولی خرداددوره ابتدایی
دختر
   74/07
27/86
10/91
12/91
95/87
12/90
58/84
پسر
37/66
88/77
11/83
89/88
22/88
04/91
24/81
جمع کل آمار دختر و پسر
857
649
629
511
463
440
3549
جمع کل قبول شدگان دختر و پسر
600
525
538
458
408
399
2928
درصد کل قبول شدگان دختر و پسر
 70/10
89/80
53/85
63/89
12/88
68/90
50/82


مطالب مشابه :


بخشنامه های دبیر خانه زمین شناسی کشور

معاونت آموزش متوسطه و سيستان ی گروه های آموزشی متوسطه ی استان ها موظف به




شیوه نامه تحلیل محتوای کتاب زمین شناسی سال سوم تجربی

گروه زمين شناسي اداره کل آموزش اداره كل آموزش وپرورش استان معاونت آموزش متوسطه




شيوه‌نامه طراحی وتولید لوح فشرده با محوریت معرفی شیوه های نوین تدریس مبتنی بر ICT

معاونت آموزش متوسطه . از سوی اداره کل آموزش وپروش استان چهارمحال سيستان وبلوچستان




انتصابات در اداره کل آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان و چند نکته مهم

انتصابات در اداره کل آموزش و پرورش استان سيستان و به عنوان معاونت آموزش متوسطه




تيم هندبال متوسطه لرستان مقابل فارس متوقف شد

معاونت‌تربيت‌بدني ورزشي شهرستان مناطق آموزش و پرورش استان مقطع متوسطه




اداره آموزش وپرورش عشایر استان سیستان وبلوچستانکسب مقام اول کشوری را کسب کرد

معاونت آموزش ابتدايي وزارت متبوع، اداره آموزش و پرورش عشاير استان سيستان متوسطه خرداد




شيوه‌نامه طراحی و تولید بسته آموزشی برای کتاب علوم زمین

معاونت آموزش متوسطه . از سوی اداره کل آموزش وپروش استان چهارمحال و سيستان




گزارش برگزاري آزمونهاي مشاوره استان سيستان وبلوچستان

گزارش برگزاري آزمونهاي مشاوره استان سيستان متوسطه در استان سيستان معاونت پرورشي




شيوه‌نامه طراحی وتولید لوح فشرده با محوریت معرفی شیوه های نوین تدریس مبتنی بر ICT

معاونت آموزش متوسطه . از سوی اداره کل آموزش وپروش استان چهارمحال سيستان وبلوچستان




برچسب :