99- مشروح اولین مناظره انتخاباتی در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

روز سخت سه کاندیدای انتخابات مجلس در یک دانشگاه
مشروح مناظره آقایان ایمانی، برزگر و همزبان در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان + فایل صوتی
امروز مناظره داغ بین پزشکیان، جوانعلی آذر و سعیدی


اولین مناظره انتخاباتی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان میان کاندیداهای انتخابات مجلس نهم در حوزه انتخابی تبریز، اسکو و آذرشهر روز سختی را برای حاضران در مناظره در پی داشت. به گزارش عصر مبارزه، در ادامه سلسله برنامه های بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با موضوع انتخابات مجلس نهم و پس از برگزاری دو تریبون آزاد دانشجویی، نوبت به برگزاری مناظرات داغ انتخاباتی میان کاندیداها رسید.
اولین مناظره انتخاباتی دیروز یکشنبه هفتم اسفند و از ساعت 15:30 تا 18 عصر در شرایطی انجام گرفت که سالن 360 نفره آمفی تئاتر مملو از دانشجویانی بود که برای شنیدن نظرات کاندیداهای مختلف خود را به جلسه رسانده بودند. در این مناظره آقایان روح الله ایمانی یامچی، مسعود برزگر جلالی و رحیم همزبان قراملکی در نوبت های متوالی به بیان نظرات خود و پاسخ به سوالات مجری و دانشجویان پرداختند. مشروح این سوال و جوابها به صورت زیر است. هرجا جای پاسخ روبروی نام یک کاندیدا خالی بود به این خاطر است که یا به خاطر احراف جلسه و یا به دلایل دیگر، امکان طرح پرسش از آن فرد فراهم نشده است.

 1- هدف از شما کاندیداتوری چیست؟
ایمانی: علت این است که مجلس در هرسه وظیفه خود یعنی نظارت، قانونگذاری و بودجه نویسی  کاستیهای زیادی دارد. نظارت به خاطر ارتباط با کانونهای قدرت و ثروت تضعیف شده، بخشی از قوانین به روز نیستند. بودجه نویسی هم در جلساتی با تعداد خیلی کمی مثل 192 نفر  برگزار می شود و متاسفانه استان ما هم یکی از بی نظم ترین نمایندگان را به لحاظ غیبت و تاخیر داشته است.
برزگر: ورود نسل سوم انقلاب به عرصه های مدیریتی و قانونگذاری و مقابله با تفکر افراد تمامیت خواهی که مدتها جلوی ورود جوانترها را گرفته اند.
همزبان: بنده با توجه داشته های علمی و اجرایی خود و با توجه به خدماتی که انجام داده ام و تشخیص برخی از دوستان مبنی بر اینکه در تبریز نیاز به حضور کسی است که با تمام شجاعت با مسئولین صحبت کند و برای حل مشکلات استان تلاش کند آمدم.

2- سوابق علمی و کاری شما چیست؟
ایمانی: من مجلس را محل تفکر و برنامه ریزی می دانم. برنامه ریزی صحیح نیاز به بهره مندی از شأن علمی و نیز حضوردر متن مردم دارد و ربطی به جوانی و پیری ندارد. بنده الان یکی از جوان ترین کاندیداهای تبریز، اسکو و اذرشهر هستم. عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان هستم، در مجتمع قضایی تبریز کار کرده ام. از نظر علمی نیز هم در علم حوزه را دارم و هم دانشگاه.
برزگر: چهل سال و چهار ماه سن دارم، 23 سال روزنامه نگاری کرده ام و مدیر مسئول ساقی هستم، معلم دانشگاه هستم، 20 سال است که کارمند رسمی وزارت کشور بودم که 19 سال آن را مدیر بوده ام، از جمله معاونت شهرداری برخی مناطق تبریز بودم، 4 سال شهردار منطقه 3 تبریز بودم ، 4 سال مدیر عامل پارکها و فضای سبز تبریز بوده ام ، و نزدیک 4 سال هم مدیرعامل عمران و توسعه آذربایجان بودم.
به نظر من مجلس قبل از اینکه نیاز به افراد دارای تخصص در همه زمینه ها را داشته باشد نیاز به افراد جوان با روحیه ارمانخواهی دارد، وگرنه تخصص یک نماینده بی حوصله فایده ای ندارد. به نظر من همه نمایندگانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند در حوزه تخصصی خود به درد کشور می خورند.
همزبان: سال 42 در تبریز متولد شدم، 59 دو سال زودتر از موعد دیپلم گرفتم، در سال 57 برای تاسیس و تشکیل سپاه پاسداران تبریز شرکت کردم، سال 58 به عنوان سپاهی ذخیره حضور داشتم، سال 59 به عنوان مسئول امور مالی جهاد سازندگی آذرشهر انتخاب شدم، به عنوان مسئول موقت حسابرسی جهاد استان انتخاب شدم. بعد رفتم طلبگی و از همان اوایل مشغول تدریس در حوزه هم شدم.
حدود 22 ماه در جبهه حضور داشته و در گردان تخریب، مهندسی رزمی بوده ام و دو بار توفیق مجروحیت در منطقه جنگی را داشتم. بعد از جنگ رشته مدیریت دولتی را در دانشگاه تهران خواندم و بعد دو سال مدیر خوزه علمیه جمهوری آذربایجان بودم و هشت سال هم در مرکز جهانی علوم اسلامی که مرکز تربیت طلاب غیر ایرانیست به عنوان معاون آموزشی مدرسه جهادیه و و مدیر برنامه ریزی آموزشی کل مرکز بودم. مدیر گروه فقه الاداره بودم، مشاور در معاونت تذهیب حوزه بودم، پنج شنبه ها در دانشگاه علامه تهران تدریس کرده ام. سپس در دانشگاه های تربیت معلم آذربایجان و تبریز عضو هیئت علمی بودم و همزمان مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه ازاد اسلامی منطقه شمال غرب انتخاب شدم و...

3- تعداد مصوبات مجلس هشتم را می دانید؟ تعداد ویزرای استیضاح شده؟ اظهار نظرها و نطقهای پیش از دستور را چک می کردید؟ و اگر نه، چطور مجلس هشتم را ضعیف ارزیابی می کنید؟
ایمانی:
برزگر: تعداد را نمی دانم، همه نطقها را هم پیگیری نکرده ام. به نظر من نباید با اعداد و ارقام بازی کرد، اعدادی که هیچوقت مقادیر واقعی آن هم منتشر نمی شود. وقتی فساد همه ارکان کشور را در قوه مقننه و مجریه گرفته است و حتی یک وزیر هم قبول نمیکند استعفا دهد و مجلس هم به همان وزیر مجدداً رای اعتماد می دهد یعنی اینکه مشکل داریم.
همزبان:

4- چند تا ستاد تبلیغاتی دارید؟ تاکنون چقدر برای تبلیغات هزینه کرده اید؟
ایمانی: دو تا در تبریز، یکی در اسکو و یکی در آذرشهر، یکی در ایلخچی و یکی در گوگان. تاکنون حدود 8 میلیون تومان هزینه کرده ام. تبلیغات فعلی کاندیداها را قبول ندارم و کاندیداهای دیگر قانون را زیر پا می گذارند مثلاً برای خود بنر چاپ می کنند در حالی که سایز قانونی در حد چند سانتی متر است. البته تعیین سایز کوچک برای پوسترها را هم قبول ندارم، گویا نمایندگان مجلس می خواستند کسی غیر از خودشان حتی به لحاظ تصویر هم شناخته نشود.
برزگر: سه تا ستاد در تبریز، یکی هم در آذرشهر، یکی در گوگان و یکی در ممقان. من هم موافق تبلیغات رایج نیستم و سعی کرده ام برای تبلیغات از رسانه استفاده کنم و هزینه میلیاردی نمیکنم.
مقادیر میلیاردی هزینه برخی کاندیداها نشان می دهد که قرار است چند برابرش را از جیب مردم در بیاورند. ما یک شماره ویژه نامه انتخاباتی در ساقی کار کرده ایم که خیلی کم در می آید.
همزبان: من خیلی ستاد راه نینداخته ام، در آذرشهر یکی، در خسروشهر، ایلخچی و اسکو هم یکی. البته در تبریز ده ستاد رسمی دارم و بقیه جنبه تبلیغاتی دارند. ستاد من در قلب مردم است. تا حالا از جیب خودم حدود 30 میلیون تومان هزینه کرده ام، اما اینکه دیگران چقدر خرج کرده اند نمی دانم و دستم نیست.

5- با چه ماشینی تشریف آوردید.
ایمانی: با ماشین پزرشیای برادرزنم به این جلسه آمدم.
برزگر: با پژو آمدم.
همزبان: با سمند داماد خواهرم آمدم، خودم اصلاً ماشین ندارم و از کاشین سازمانی استفاده می کنم، البته توانایی مالی خرید ماشین را دارم.

6- عملکرد پیشین شما در مورد مبارزه با مفاسد چه بوده است؟
ایمانی: سخنرانیهای شدید الحن داشته ام از جمله در مسجد قزلی تبریز که نوارش موجود است یا مصاحبه تلویزیونی بنده با صدا و سیما که حدود یک الی یک و نیم سال قبل انجام گرفت. همینطور هم  جلسات تحلیلی با گروه های مختلف و نیز نوشته هایم.
برزگر: اولویت اول نشریه ساقی که من سردبیر آن بوده ام در هشت سال گذشته افشای مفاسد اقتصادی استان بوده است، چیزی که هیچ یک از نشریات استان در آن ورود پیدا نکرده اند. یک صفحه از نشریه ویژه نامه انتخابات که کار کردیم را اختصاص به مرور عملکرد چند ساله نشریه در مورد مفاسد اقتصادی داده ام. کانونهای قدرت و ثروت به همین خاطر از ورود من به انتخابات بیم داشتند. نشریات دیگری مثل میثاق و آذرپیام اخبار مفاسد اقتصادی را درج کرده اند اما هیچ نشریه ای در کار افشاگری نبوده است.
همزبان: سمت من مرتبط با مفاسد اقتصادی نبوده است اما عضو هیئت امنای کمیته حقوق بشر اسلامی شمال غرب کشور هستم. در سخنرانیها و منابر هم به عنوان یک مسلمان اعتراض کرده ایم.

7- (سوال یکی از دانشجویان) موضع گیری و عملکرد شما در قبال مصوبات جنجال برانگیز مجلس مثل دانشگاه آزاد و دانشجوی پولی و حقوق مادام العمر چه بوده است؟
ایمانی: در مورد مصوبات مذکور جلسات تحلیلی را در تبریز برگزار کردیم و در وبلاگ شخصی خود هم نظراتمان نوشتیم و همچنین هم در بحث دانشگاه آزاد و هم حقوق مادام العمر همراه دوستان نامه ای تنظیم کردیم و به رییس مجلس فرستادیم.
برزگر: مجلس هشتم یکی از ضعیفترین مجلسهای بعد از انقلاب از نظر نظارت و قانونگذاری بوده است هر چند کارهای مثبت زیادی انجام گرفته باشد. مهمترین اولویت کشور را مبارزه با مفاسد اقتصادی می دانم و یکی از دو هدف اصلی بنده برای ورود به انتخابات نیز همین بوده است. ما عملکرد نشریه را در مورد مفاسد اقتصادی در طی چند سال در ویژه نامه ای که گفتیم درج کرده ایم.
همزبان: چون دوستان و دانشجویان حاضر در این جلسه در جریان ریز مسائل حقوقی دانشگاه آزاد نبوده اند جایی ندارد که من بخواهم در این مورد حرف بزنم و حرف زدن در این مورد را در این شرایط شانتاژ تبلیغاتی می دانم، حالا ممکن است که برخی جاها نظر مجلس را غلط بدانم یا حقوق مادام العمر را اشتباه بدانم اما اینجا نباید از عواطف سوء استفاده کرد.

8- (سوال یکی از دانشجویان) در صورت ورود به مجلس به چه کمیسیونی حضور پیدا خواهید کرد؟ در زمینه هایی که تخصص ندارید گروه مشاور دارید یا خیر؟ برنامه های تنظیم شده شما چیست؟
ایمانی: با توجه به رشته تحصیلی خودم بهتر است به کمیسیون قضایی بروم. همچنین با جامعه جوان تشکیل یک تیم مشاوره ای داده ایم تا از نظرات آنان بهره ببرم.
برزگر: کمیسیون فرهنگی اجتماعی را بهتر می دانم. حلقه مشاورین من هم دانشجویان و دانشگاهیان هستند و به صورت خاص 200 نفر از دانشجویان که الان همراه من هستند. اگر متخصصین مسنّ قرار بود به درد کشور می خوردند تا حالا خورده بودند و وضع ما این نبود.
همزبان:

9- (سوال یکی از دانشجویان) شما وقتی که آمادگی خود را برای ورود به مجلس اعلام میکنید لازمه اش این است که حداقل بدایند کدام اصلهای قانون اساسی مهجور واقع شده اند. سوال من این است که اصل هشتم قانون که سی سال است قرار است برایش قانون بنویسند چیست؟ چه راهکاری بررای عملیاتی کردن آن پیشنهاد می کنید و نظرتان رد مورد بحثهای گذشته در این مورد چیست؟
همزبان: اصل 8 رو بنده نمی دونم. ولی ندانستن اصل 8 هیچ ربطی به کار کردن درمجلس ندارد. (پاسخ بعد از اطلاع از محتوای اصل 8) روشهای مختلفی وجود دارد که یکی از آنها این است که حوزه بندی کنیم و مثلاً به دانشگاه اجازه نظارت بر امر اقتصاد را بدهیم.
برزگر: اطلاع ندارم. (پاسخ بعد از اطلاع از محتوای اصل 8): امر به معروف و نهی از منکر رو نباید در مسایل جزئی مثل نحوه ی پوشش خلاصه کرد و این باعث به حاشیه رفتن مسائل اساسی می شود. باید توجه به رسانه ومطبوعات  داشت و به دنبال گسترش ان جی او ها شد و بستررا برای کارشان فراهم کرد. الان مشکلات بسیاری در این زمینه ها وجود دارد. مثلاً نهاد های مردم نهاد به نوعی متصل به دولت هستند. در زمینه قوانین مطبوعات هم مشکل داریم، باید به اینها بها بدهیم و نباید این امور رو خلاصه در امور جزئی کرد.
ایمانی: اصل هشتم، با توجه به این که رشته تحصیلی ما تدریس قانون اساسی است  آن را میدانیم وگرنه ندانستن آن برای دیگران عیب نیست. اصل 8 در مورد امر به معروف و نهی از منکر است که باید ما با رفتارمان این اصل را از خانواده آغاز کنیم و البته باید این نوع امور رو به صورت غیر بخشنامه ای انجام داد. البته این نوع سوال پرسیدن بیشتر تست هوش است و صحیح نیست.

10- (سوال یکی از دانشجویان) به نظر شما در مواجهه با ارتباط معکوس حل مشکل بیکاری و تورم که حل یکی منجر به بروز مشکل در دیگری می شود چه باید کرد؟
ایمانی: بنده چنین تناقضی را وارد نمی دانم و اولین بار است که این مسئله را می شنوم.
برزگر: در مورد تورم و اشتغال  باید در مورد افراد متخصص صحبت کنند. البته در مجلس سازو کارهای خوبی برای کمیسیون ها نداریم و از تخصصها خوب و به جا استفاده نمی شود. ولی من چنین تناقضی را نمی بینم و این سوال از اساس غلط است و اگر تورم حل شود بیکاری هم حل میگردد.
همزبان:  در مورد رابطه تورم و اشتغال، اگر اشتغال کاذب باشد این طور می شود. اما اگر اشتغال به صورت کاذب نباشد و در مسیر تولید باشد ، خودش تورم را از بین خواهد برد. 

11- موضع شما در فتنه 88 چه بود؟
ایمانی: در مورد فتنه 88 ، ما رفتارهایی رو که توسط برخی عزیزان کاندیدا بود با توجه به این که بر اساس قانون  نبود قبول نداشتیم و برای آنها مقاله داشتیم که میتوانید به وبلاگم مراجعه کنید، تا جایی که توانستیم دراین مورد اطلاع رسانی کردیم. اعتقاد داریم باید مسائل از طریق قانون پیگری شود و روش های خیلبانی رو مورد پسند قرار ندادیم.
برزگر: در مورد موضع فتنه؛ بنده نظرات دوستان  را که مطرح شد تایید میکنم. ولی به شما پیشنهاد می کنم در سوالات مشکلات اساسی کشور رو شما بپرسید ، نه امور سابق مثل 88 رو!
همزبان: من آنجا که احساس وظیفه کردم انجام وظیفه کردم. در انتخابات 88 هم ما به احمدی نژاد رای دادیم و با اینکه آقای احمدی نژاد هم مشکل دارند اما رای ما او بود. البته باید به افراط و تفریط ها هم توجه کرد که گاهاً در شرایط حساس بسیاری افراد صالح را تکفیر میکنند که این غلط است.

حواشی:
* هر سه کاندیدا با تاخیر در جلسه حاضر شدند، البته ابتدا آقای برزگر سپس ایمانی و بعد از حدود 1 ساعت هم حجت الاسلام همزبان وارد سالن شد.
* آقای برزگر در ابتدا سخنان خود را به زبان آذری آغاز نمود. سپس در ضمن نظرخواهی و رای گیری از حضار برای انتخاب زبان سخنرانی گفت: علیرغم اینکه تعداد آذری زبانها بیشتر است اما به احترام حضار غیر آذری، فارسی حرف میزنم.
* حجت الاسلام همزبان در بخشی از سخنان خود گفت من آقای برزگر را طواف داده ام. برزگر هم در پاسخ گفت بله درست است، البته نمی دانم که طوافم قبول شد یا نه! پس از عکس العمل دانشجویان و خنده حضار حرفش را اینطور اصلاح کرد که این قبول شدن یا نشدن را از طرف خودم میگویم نه حاج آقا.
* متولیان برگزاری برنامه در اقدامی ابتکاری، در ضمن طرح سوالات از کاندیداها، برخی پاسخها را از طریق اتصال به اینترنت روی پروژکتور (رو به حضار و پشت به کاندیداها) ظاهر میکردند. از جمله زمانی که رابطه معکوس تورم و بیکاری از طرف هر سه کاندیدا تکذیب شد این کار صورت گرفت.

***

دانلود غیرمستقیم کلیپ صوتی برنامه بصورت زیپ شده و فرمت AMR با حجم 7 مگابایت

(متاسفانه مثل اکثر اوقات مموری دوربین وسط برنامه پر شد، این فالی رو هم با گوشی خودم ضبط کردم که ناقصه و کامل نیست. قراره فیلم کاملش رو بعداً از خود آمفی تئاتر بگیرند.)

 

+ ظاهراً مناظره روز سه شنبه قدری تغییر کرده و قراره آقایان رحمانی، جلیل زاده و خانم شایق مناظره کنند. قبلاً قرار بود به جای رحمانی و جلیل زاده، آقایان قره سیدی و تقی زاده بیان.

+ خبردار شدیم آقای حسینی مسئول حراست دانشگاه به عنوان مدیر نمونه حراست در بین دانشگاههای کشور انتخاب شدن. درسته که معیارهای انتخاب رو نمی دونم اما این مسئله خیلی به سیستم امیدوارم کرد چون آقای حسینی هم جوونند و هم نگاه امنیتی ندارند. به هر حال بهشون تبریک می گیم.

 


مطالب مشابه :


سوره شعرا آیه مبارکه 227----------Holy Quran/26/227

دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر ایلخچی. خط قرمز بسیج دانشجویی پیام نور




اسامی دانشگاه هایی که مهندسی صنایع در آن ها تدریس می شود

مرند : میانه : آذر شهر : اسکو : ایلخچی : دانشگاه پیام نـور پایگاه بسیج دانشجویی پیام نور




دکتر میر سیاوش اسبقی معاون فرماندار ویِژه خوی شد

پایگاه مقاومت بسیج شهید ( ایلخچی ، آذرشهر مؤسس و هیأت امناء دانشگاه پیام نور




آغاز ثبت نام هشتمین دوره اعتکاف دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی

این وبلاگ به اخبار بسیج دانشجویی دانشگاه و مسائل سیاسی پیام مسئولین بسیج. از جنس نور.




معرفي كانديداهاي شوراي اسلامي شهر مهربان در دوره چهارم-1

کانون بسیج دانشگاه پیام نور ایلخچی، از سال 89 تا 90. مدرس دانشگاه پیام نور شربیان




معرفي كانديداهاي شوراي اسلامي شهر مهربان در دوره چهارم-1

البته ذره‌ای نور برای ادامه دادن وجود دارد (دانشگاه آزاد شيراز)




99- مشروح اولین مناظره انتخاباتی در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

دانشجویان دانشگاه به گزارش عصر مبارزه، در ادامه سلسله برنامه های بسیج دانشجویی دانشگاه




دانشگاههای آزاد ایران

،جنب دانشگاه پیام نور 5229100 میدان بسیج،خیابان دانشگاه 7255004 مرکز ایلخچی 2




برچسب :