"بكارگيري گردان امام حسين(ع) در مباحث امنيتي"
"بكارگيري گردان امام حسين(ع) در مباحث امنيتي"
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه با بيان اينكه زبدهترين و آموزش ديدهترين نيروهاي بسيج در گردانهاي امام حسين(ع) سازماندهي ميشوند، بكارگيري اين گردانها در مباحث امنيتي را موثر دانست.
سردار عبدالله عراقي جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه در گفتگو با خبرگزاري فارس، با اشاره به تغيير و تحولات اخير در ساختار سازمان بسيج اظهار داشت: در اين تفكيك اخير به فرمان رهبر معظم انقلاب، بسيج تبديل به سازماني شد كه ديگر كار نظامي انجام نميدهد بلكه آنها صرفا مسائل عمراني و سازندگي، مقابله با تهديدات نرم و نيز حضور در مباحث اجتماعي و فرهنگي كه خود عرصههاي مختلفي را شامل ميشود، بر عهده ميگيرند و اين بسيج، يك بسيج غيرنظامي است.
عراقي خاطرنشان كرد: در اين تفكيك، وظايف نظامي بسيج را به نيروي زميني واگذار شده و همه آموزشها و بكارگيري نيروها در تهديدات نيمهسخت و تهديدات سخت به عهده نيروي زميني است و سازمان بسيج مستضعفين صرفا مسئوليت بكارگيري بسيجيان در مقابله با تهديدات نرم را بر عهده دارد.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه با بيان اينكه هر كس بخواهد عضو بسيج شود، به پايگاههاي بسيج در محلات مراجعه ميكند، بسيج را يك سازمان محله محور دانست و افزود: بستر اصلي جذب نيروهاي بسيج در همين محلات است.
* زبدهترين نيروهاي بسيج با گرايش نظامي در گردانهاي امام حسين(ع)
عراقي ادامه داد: بسياري از بسيجيان گرايش و علاقه نظامي ندارند و با توجه به نوع گرايش، پذيرفته شده و با توجه به علائق آنها در قالبهاي اقشاري و تخصصي بكار گرفته ميشوند.
وي در خصوص جذب برخي بسيجيان با گرايش به فعاليتهاي نظامي نيز اظهار داشت: اين افراد در قالب گردانهاي عاشورا، الزهرا(س)، گردانهاي رزمي و امام حسين(ع) سازماندهي ميشوند.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه در عين حال تصريح كرد: سازمان بسيج عمدتا كارهاي تخصصي بسيج را انجام ميدهد و نيروهاي زميني نيز مباحث نظامي، آموزشي، اجراي عمليات نظامي و رزمايشها را كه همه اينها در رابطه با تهديدات سخت است، بر عهده دارد.
عراقي خاطرنشان كرد: البته جذب اوليه و آموزشهاي اوليه بسيجيان وظيفه سازمان بسيج مستضعفين است و اين تفكيكها در ادامه كار صورت ميگيرد.
وي نيروهاي گردانهاي امام حسين(ع) را شامل بسيجيان داوطلب نخبهاي دانست كه در گذشته نيز در ايام دفاع مقدس تعداد محدودي از آنها در گردانها حضور مييافتند و به دليل برخورداري از آموزشهاي ويژه به خطشكني در عملياتها ميپرداختند.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه گفت: زبدهترين و آموزش ديدهترين نيروهاي بسيج كه داراي روحيه نظامي هستند، شناسايي و در گردانهاي امام حسين(ع) سازماندهي و آموزش ديده و در مواقع لزوم به كارگيري خواهند شد.
* بكارگيري گردانهاي امام حسين(ع) در مباحث امنيتي موثر خواهد بود
عراقي در پاسخ به اين سوال كه آيا بناي استفاده از اين نيروهاي زبده بسيج در برقراري امنيت در نقاط ناامن مانند شمالغرب و جنوب شرق كشور را داريد، اظهار داشت: اين امر بنا بر تدبير فرمانده محترم كل سپاه انجام ميشود و در اختيار ما نيست.
وي با بيان اينكه قطعا به كارگيري بسيج يكي از علل موفقيتها در طول 30 سال گذشته خصوصا در ايام دفاع مقدس بوده است، تاكيد كرد: اگر فرمانده كل سپاه موافقت كنند و اين موضوع به ما ابلاغ شود قطعا ما يكي از طرفداران به كارگيري گردانهاي امام حسين(ع) در مباحث امنيتي هستيم ضمن اينكه امروز نيز در شمالغرب و جنوب شرق كشور، عمدتا نيروهاي بومي و بسيجيان همان مناطق براي برقراري امنيت به كار گرفته ميشوند.
* برقراي امنيت در جنوب شرق و شمالغرب كشور از سياستهاي اصلي سپاه و نظام است
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه در بخش ديگري از صحبتهاي خود درباره موضوع ناامني در شمالغرب و جنوب شرق كشور مقابله با اين پديده را جزء استراتژيهاي اصلي سپاه پاسداران و نظام جمهوري اسلامي دانست و افزود: اين استراتژي توسط سيستم و نظام تعريف شده است و در گذشته نيز شاهد بوديم كه سردار شهيد شوشتري اين سياستهاي كلي را دنبال ميكرد اما با توجه به اشراف مناسب و تجربيات گذشته خود، موفق شد در كوتاه مدت امنيت مردمي و پايدار را در اين منطقه ايجاد كند.
عراقي با بيان اينكه امروز نيز سپاه پاسداران همان سياستها را با قدرت ادامه خواهد داد، تصريح كرد: اميدواريم روز به روز به بركت خون شهدا و زحمات نيروهاي مخلص و گمنام سپاه و دستگاههاي امنيتي، شاهد زمينگير شدن دشمن در اين مناطق و ايجاد امنيت پايدار براي مردم باشيم.
* موظف به برقراي امنيت در داخل مرزهاي خود هستيم
وي همچنين نوع همكاري با كشورهاي همسايه و اتخاذ سياستهاي مختلف را متوجه دولت دانست و گفت: اين وظيفه سياسيون است كه با همتايان خارجي خود به توافق برسند و نظاميان اين سياستهاي توافقي را اجرا ميكنند.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه ادامه داد: اگر مسئولين وزارت خارجه و دولتمردان بر نحوه عملكرد و شيوه برخورد توافق كنند، اين امر از طريق شورايعالي امنيت ملي و ستاد فرماندهي كل قوا به سپاه پاسداران ابلاغ ميشود و سپاه نيز بر اساس سياستهاي اتخاذ شده، وارد عمل خواهد شد.
عراقي در عين حال تصريح كرد: نبايد اين ناامنيها را تنها متوجه چند نفر محدود مانند گروهك ريگي در جنوب شرق يا پژاك در شمالغرب بدانيم بلكه در حقيقت عقبه اينها به استكبار جهاني وصل است كه همچون سالهاي اول انقلاب ميخواهند در هر نقطهاي به نظام اسلامي ضربه بزنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه گويا همكاري مناسبي از سوي كشور پاكستان براي برخورد با اين اشرار صورت نگرفته و وظيفه نيروهاي امنيتي خصوصا سپاه پاسداران در اين صورت چه خواهد بود، گفت: اگر كشورهاي همسايه همكاري نكنند ما در سرزمين خود و در مرزهاي خود موظف هستيم تدابير ضروري را اتخاذ و طبق آن عمل كنيم.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه افزود: ما نبايد اجازه نفوذ گروهكهاي تروريستي به داخل كشور را بدهيم و اگر آنها توانستند به هر نحوي وارد مرزهايمان شوند، با اشراف اطلاعاتي مناسبي كه داريم ميتوانيم يك به يك آنها را تعقيب و به سزاي اعمالشان برسانيم.
* سپاه پاسداران تمامي رفتارهاي دشمن در منطقه را به خوبي رصد ميكند
عراقي ضمن تاكيد بر قدرت اشراف اطلاعاتي سپاه در منطقه، خاطرنشان كرد: اگر اين اشراف اطلاعاتي سپاه نبود، اتفاقات بزرگي رخ ميداد و اين اقدامات مختصر در گوشه و كنار نيز نشاندهنده ضعف اطلاعاتي نيست بلكه نشان ميدهد دشمن با گستردگي فراوان وارد عمل شده و سپاه و نيروهاي امنيتي به صورت متناوب اين اقدامات آنها را خنثي ميكنند كه برخي اقدامات آنها نيز اجتنابناپذير است.
وي ادامه داد: در همه نقاط دنيا عليرغم بكارگيري بهترين تجهيزات، گاهي اين اقدامات تروريستي صورت ميگيرد كه بخشي ازآنها طبيعي است اما ما از لحاظ اشراف اطلاعاتي در حدي هستيم كه علاوه بر رصد كامل دشمن، در مواقع مناسب به آنها ضربه خواهيم زد.
* امنيت پايدار جنوب شرق كشور به دست نيروهاي بومي برقرار ميشود
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه درخصوص سياستهاي سپاه پاسداران براي برقراري امنيت در جنوب شرق كشور، ضمن مثبت ارزيابي كردن سياست واگذاري امنيت به مردم بومي منطقه، اظهار داشت: هيچ گاه سابقه نداشته كه بسيجياني كه مراحل بسيجي شدن خود را گذرانده و مسلح شدهاند، به نظام خيانت كنند بلكه اينها همواره منشا خير و بركت بوده و دوست دارند خودشان مسئوليت برقراري امنيت در منطقه زندگي خود را بر عهده داشته باشند.
عراقي همچنين با اشاره به طرح موفق شهيد شوشتري در خصوص تقسيم مناطق و واگذاري آن به عشاير و طوايف مختلف گفت: اينكه ما بياييم برقراري امنيت را با بكارگيري نيروهاي بومي به پيش ببريم يك سياست درست است چرا كه با نيروهاي نظامي نميتوان اين امنيت را در درازمدت حفظ كرد بلكه بايد اين موضوع به دست نيروهاي بومي داده شود و اينها نيز در طول 30 سال گذشته ثابت كردند كه همواره به انقلاب، رهبري و نظام مقدس جمهوري اسلامي وفادار هستند.
* نوع توانمنديهاي نيروي زميني با توجه به ماهيت تهديدات تغيير ميكند
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه با اشاره به نقش تاثيرگذار اين نيرو در ساليان گذشته خصوصا 8 سال دفاع مقدس، خاطرنشان كرد: امروز با توجه به تغيير ماهيت تهديدات دشمن، قاعدتا استراتژي، دكترين دفاعي، تجهيزات و حتي نوع آموزشهاي نيروي زميني تغيير كرده و اگر ما زماني با لشكر، قرارگاه و تيپ به جنگ دشمن شناخته شده ميرفتيم، امروز با يك دشمن ناهمطراز مواجهيم كه بايد توانمنديهاي خود را بر اساس اين دشمن جديد تعريف كنيم تا اگر جنگي رخ داد بتوانيم در مقابل آنها بايستيم.
عراقي در پايان سطح آمادگي نيروي زميني براي مقابله با تهديدات مختلف دشمن را قابل قبول ارزيابي كرد و گفت: نيروي زميني همواره يك قدرت فوقالعاده بازدارنده در مقابل دشمن محسوب ميشود.
مطالب مشابه :
چگونگی ورود به گردان امام حسین
چگونگی ورود به گردان امام حسین. ابتدا من برای شرکت در دوره تکمیلی بسیج به حوزه مقاومت شهری
چگونگی ورود به گردان امام حسین
گردان مقدس امام حسین (ع) شهرکرد - چگونگی ورود به گردان امام حسین - فقط به عشق امام خامنه ای
فرمانده شهیدی که امام حسین (ع) را در عملیات والفجر8 دید!
لشکر 25 کربلا - فرمانده شهیدی که امام حسین (ع) را در عملیات والفجر8 دید! گردان امام حسین(ع)
"بكارگيري گردان امام حسين(ع) در مباحث امنيتي"
گردان مقدس امام حسین (ع) شهرکرد - "بكارگيري گردان امام حسين(ع) در مباحث امنيتي" - فقط به عشق
گردان امام حسین ل 31 عاشورا
شاهدان زنده - گردان امام حسین ل 31 عاشورا - شاهدان زنده. صفحه اصلی | عناوین
برچسب :
گردان امام حسین