شهرستان قروه

قروه در دشت وسيعی در 93 كيلومتری خاور سنندج و شمال باختری همدان قرار دارد که در طول جاده سنندج به طرف همدان توسعه يافته است. امام زاده باباگر، حمام قصلان و پل فرهادآباد برخي از جاذبه‌هاي تاريخي شهرستان قروه را تشكيل مي‌دهند. اساس اقتصاد شهرستان قروه بر كشاورزی، دام‌داری و صنايع (كارگاهی و كارخانه ای) استوار شده است.صنعت قالي بافي و جوراب بافي از جمله صنايع دستي مهم‌ اين منطقه به شمار مي‌آيند.

مکان های دیدنی و تاریخی


امام زاده بابا گر، حمام قصلان و پل فرهاد آباد برخي از جاذبه‌هاي تاريخي شهرستان قروه را تشكيل مي‌دهند.  


صنايع و معادن


در رشته صنعت نيز اين شهرستان دارای صنايع كارگاهی و كارخانه ای متنوعی است كه می توان ‌صنايع‌غذايی، قند‌ريزی، نمك كوبی، نجاری، شيميايی، ‌رنگ سازی، نساجی، قالی بافی، كابينت سازی، موزاييك سازی، تانكر سازی، آهك پزی و جوراب بافی را نام برد.
هم چنين معادن ‌سنگ مرمر، سنگ آنتی موآن، زرنيخ، سنگ آهك، سنگ لاشه ساختمانی و سنگ پوماتيس در اين شهرستان وجود دارند. گندم، بنشن، قالی، دام و فراورده های دامی (روغن و پشم) و سنگ ساختمانی نيز صادرات اين منطقه را تشکيل می دهند.  


کشاورزی و دام داری


اساس اقتصاد شهرستان قروه بر كشاورزی، دام‌داری و صنايع (كارگاهی و كارخانه ای) استوار شده است. ‌مهم ترين اقلام كشاورزی و باغداری قروه گندم، جو، بنشن، توتون، نباتات علوفه ای می باشند و از تنها ميوه مهم در اين شهرستان می توان انگور را نام برد. دامداری و دامپروری از ديرباز مهم ترين رشته اقتصادی شهرستان قروه محسوب می شود. در نتيجه محصولات دامی به خصوص روغن به مقدار زياد صادرمی شود. اين شهرستان در زمينه زنبورداری و تهيه عسل نيز فعاليت چشمگير دارد. هم چنين يك استخر پرورش ماهی به ظرفيت 6000 قطعه ماهی در سطح اين شهرستان ايجاد گرديده است.  


مشخصات جغرافيايي


شهرستان قروه يكی از شهرستان های استان كردستان از نظر جغرافيايی در 47 درجه و 48 دقيقه ی درازای خاوری و 35 درجه و 10 دقيقه ی پهنای شمالی و ارتفاع 1790 متری از سطح دريا قرار دارد. شهرستان قروه از شمال به شهرستان بيجار، ‌از خاور و جنوب خاوری به شهرستان همدان، از جنوب به شهرستان سنقر و از باختر به شهرستان سنندج محدود می گردد. آب و هوای قروه نسبتا سرد و نيمه خشك است و ميزان بارندگی سالانه به طور متوسط در حدود 480 ميلی متر است. قروه در مسير راه اصلی سنندج ـ همدان قراردارد و از اين راه به درازای 77 كيلومتر به سوی جنوب خاوری تا شهر همدان و به درازای 87 كيلومتر به سمت شمال باختری تا سنندج فاصله دارد.
راه های فرعی :
- راهی به درازای 8 كيلومتر به سوی شمال تا شهر سريش آباد
- راهی به درازای 7 كيلومتر به سوی شمال تا روستای قصلان
- راهی به درازای 8 كيلومتر به سوی خاور تا روستای شيخ جعفر 

 
وجه تسميه و پيشينه تاريخي


قروه در دشت وسيعی در 93 كيلومتری خاور سنندج و شمال باختری همدان قرار دارد که در طول جاده سنندج به طرف همدان توسعه يافته است. امان الله خان بزرگ، والی معروف كردستان در محوطه روستای قصلان مركز حكومت پيشين اين شهر بناهايی از قبيل قلعه، عمارت، مسجد، حمام، باغ و بيشه بزرگی احداث کرده است. در حال حاضر قروه به دليل شرايط خاص زمين ساختی و چشمه های آب گرم و معدنی مورد توجه مسافرين و گردشگرانی است كه به اين شهر سفر می كنند.
 


مطالب مشابه :


شهرستان قروه

ایرانگردی-گردشگری-نقشه-ایران ی درازای خاوری و 35 درجه و 10 دقيقه ی پهنای شمالی و ارتفاع 1790




لیست روستاهای شهرستان قروه

حومه دهگلان. ئيلاق کتاب "بارگه ی یاران" نقشه شهر سنندج برای




جمعیت شهرهای استان کردستان

دانستنیها ی تاریخ وجغرافیایی ایران نقشه های سیاسی وجغرافیای استانهای ایران دهگلان: ۲۰




هادی ضياءالديني

میژووی ژیاری کوردستان*تاریخ تمدن کردستان - هادی ضياءالديني - روزنامه ی *ژیار *(شهرام شیخ




اداب ورسوم مردم استان کردستان

دانستنیها ی تاریخ وجغرافیایی ایران وجهان - اداب ورسوم مردم استان کردستان - اشنایی کامل با




به سايت فارسي كودكان دات او آر جي خوش آمديد

هلیامجیدی دهگلان یاداشتهایی برای دخترم و همه ی دختران دنیا ورود به سايت · نقشه سايت.




نفرات برتر یازدهمین دوره مسابقات علمی کاربردی شاخه کار دانش استان کردستان اعلام شد

نقشه تمام ورامین فرامرز ی از سقز به ترتیب رضا مرادیان از دهگلان ووحید فلاحی از




برچسب :