لیست کشورهایی که در رشته روانشناسی صاحب کرسی هستن

 

 این مطالب فقط برای آگاهی است وهیچ گونه جنبه تبلیغی ندارد.

علاوه بر ایالات متحده آمریکا کشورهای دیگه ای هم هستن که درزمینه تولید روانشناسی کمتر از آمریکا نیستند وفعالیت زیادی در این حوزه دارن. این کشورها عمدتا همون کشورهای توسعه یافته هستند.

کانادا

ایالت نیوبرونزویک، شهر فردریکتون دانشگاه سنت توماس.

ایالت آلبرتا، شهرهای ادمونتون وکلگری.

ایالت اونتاریو شهر تورونتو، دانشگاه تورونتو.

ایالت کبک، شهرمونتریال، دانشگاه مونتریال.

ایالت نوا اسکوتیا، شهرهالیفاکس دانشگاه دال هوزی.

شرایط تحصیلی در کانادا تقریبا مثل آمریکاس و هرساله به تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی بورس اعطا میشه. دانشگاه آلبرتا بیشترین دانشجویان ایرانی رو در خودش جا داده.

کانادا یکی از بهترین گزینه های ادامه تحصیل در رشته روانشناسیه. کانادا از کشورهاییه که دو زبانه اس.

یعنی بعضی ایالتهای این کشور مثل نیوبرونزویک و کبک همزمان دارای دو زبان انگلیسی و فرانسوی هستند. این ایالتها در شرق کانادا قرار دارند. البته بسته به رشته، زبان هم متفاوته ولی معمولا دانشگاههای انگلیسی زبان از دانشگاههای فرانسوی زبانها جدا هستن.

در بعضی از دانشگاههای این کشور دوره فوق لیسانس فقط یکساله. کاناداهم مثل آمریکا شرایط خوبی داره که باید در موردش خیلی توضیح بدم. البته بعدا مینویسم.

روسیه

مسکو، دانشگاه دوستی ملل و دانشگاه دولتی مسکو.

در مقطع دکترا هیچ احتیاجی به دعوت نامه از دانشگاه مقصد نیست و خیلی راحت به سفارت روس مراجعه میکنید و میگید میخام درس بخونم. یه فرم به شما میدن پر می کنید. دانشگاه روانتخاب می کنین. بعدم وارد روسیه می شید و درس می خونید. روسیه بزرگترین کشور دنیاس و 9 ساعت رسمی و 11 ساعت غیر رسمی داره. این کشور یک میلیون و پانصد هزار دانشجو داره و سه میلیون نفر به دانشجوهای این کشور رسیدگی میکنن. دانشگاههای روس با دانشگاههای آمریکا رقابت میکنن. به نظر من بعد از آمریکا بهترین کشور برای ادامه تحصیل در رشته روانشناسی روسیه اس.

مسکو صاحب زیبا ترین شبهای جهانه. این معروفیت به دلیل نورپردازی های بی نظیر این شهره. کاخ کرملین، میدون سرخ، پارک پیروزی و کلی موزه مثل موزه هواپیماها و موزه سماور از معروفترین جاذبه های مسکوهستن.

تازه سن پطرزبورگ هم خیلی قشنگه. سن پطرزبورگ  یکی از موزه شهرهای جهانه و این به دلیل وجود موزه آرمیتاژه که خیلی بزرگ و شکیله. دریاچه لادوگا توی شرق سن پطرزبورگ هم فوق العادس. این شهر بزرگترین و پر جمعیت ترین شهریه که در بالاترین مدار قرار گرفته وشش ماه شبه و شش ماهم روزه.

مراقب باشین روسیه خیلی گرونه. روسیه هم مثل ایران تورم زیادی داره. طوری که خوردن یه شام تو مسکو حدود 90 هزار تومن آب میخوره.

( تو یکی از معروفترین رستورانهای اراک هم یه پرس خاویار با مخلفاتش حدود 120 هزار تومنه). حالا اراک گرونتره یا مسکو؟

 

 

آلمان

دانشگاه شهرلایپزیک در صدره. دراکثر شهرهای آلمان میشه رشته روانشناسیو پیدا کرد. آلمان به غیر از اینکه میزبان روانشناسیه، مهد علم جامعه شناسی هم هست. شهر مانهایم بهترین شهر برای ادامه تحصیل در این رشته اس و بعد از اون شهر شیکاگو خیلی عالیه.

درآلمان روانشناسی بین مردم جایگاه ویژه ایی داره. اینو از شبکه هاشون هم میشه فهمید. اگه شبکه های تلویزیونی آلمان رو نگاه کرده باشین کاملا متوجه حرف من میشد مثل همین برنامه بیگ برودر که از آر تی ال پخش میشد. من هر شب نگاه میکردم اینقدر با این بندگان خدا جالب برخورد میکردن که نخاله ترین انسانها رو هم به بهترین آدما تبدیل میکردن. به این میگن روانشناسی.

آلمانیاخیلی تابلو هستن چون خیلی بد لباسن وهم خیلی بدآرایش میکنن. بهترین غذای آلمانیا کلم آب پزه که من واقعا بدم میاد، چون بوی وحشتناکی داره.اما ارزش غذایش خیلی بالاست.

درآلمان دانشجویان دانشگاه آزاد نمی تونن درس بخونن. مام تصمیم نداریم بریم آلمان چون هواش خوب نیست. برای ادامه تحصیل، زبان آلمانی از مواد لازمه.

اتریش

دانشگاه شهرزالتسبورگ یا همون سالزبورگ که در غرب وین قرار داره. اتریش هم دانشگاه آزادی هارو قبول نمیکنه وکسانی هم که دانشگاه پیام نور و یا روزانه هستن هم باید یکسال از آخرین دوره تحصیلاتشونو دوباره اونجا بگذرونن. به این دلیل که میگن یکسال از نظر تحصیل از ایران جلوترن. دراتریش هم باید به زبون آلمانی مسلط باشید.هزینه تحصیل در اتریش حدود 8 تا 12 میلیون تومنه. ولی به نظر من اتریش می ارزه، چون کلی جای دیدنی داره، مثل روستای هالشتات و موسیقی های خیابونی وین( وین پایتخت موسیقی جهانه). حداقل حوصله آدم سر نمیره. همش که نمیشه درس خوند.

فرانسه

بهترین دانشگاه فرانسه، دانشگاه سوربنه. در روانشناسی هم همینه، فرقی نداره از کدوم دانشگاه باشین (آزاد یا سراسری). پاریس در لغت به معنای زیباست ویه اسم دخترونه هم هست.(پاریس شهربوسهاست). فرانسه هم موزه زیاد داره.من از فرانسه خوشم نمیاد، فقط اینقدر میدونم که باید خیلی درس خون باشین.اکثراساتید دانشگاه ما توی فرانسه روانشناسی خوندن و خیلی تعریف میکنن(من روانشناسی بالینی می خونم) علاوه بر دانشگاه سوربن در شهر لیون هم دانشگاه خوبی هست. هزینه تحصیل دراین کشور خیلی بالاست.

انگلیس

انگلیس از اون دسته کشورایی که در همه زمینه های علم حرفای زیادی برای گفتن داره. همونطور که میدونید انگلیس تنها کشوریه که به صورت مملکتی اداره میشه و از چهار مملکت تشکیل شده. دراکثر ممالک انگلستان دانشگاههایی وجود دارند که میشه روانشناسی رو در اونا پیدا کرد.

فرقی نمی کنه  که دردانشگاه آزاد و یاغیرآزاد درس خونده باشین. به نظرمن بهترین گرایش در رشته روانشناسی دربریتانیا، همون فراروانشناسیه که در موردش هم یه مطلب نوشتم( در همین وبلاگ).

هزینه ها در انگلیس بسیار بالاست به نحوی که مخارج تحصیل در مقطع لیسانس سالیانه حدود 55 میلیونه.(از آمریکا هم بیشتره). تازه کلی هم باید درس بخونید.

میدونید که اولین کرسی روانشناسی در انگلیس در دهه سی میلادی بوجود اومد. ولی میتونم بگم انگلیس از کشورایی مثل آلمان و اتریش که مهد روانشناسی هستن خیلی جلو تره.

اگه امکان تحصیل توی انگلیس براتون بوجود اومد شک نکنید و بلافاصله قبول کنید. چون چیزایی یاد میگیرید که حتی توی روسیه وآمریکا هم پیدا نمی کنید. انگلیس مهد همه علم هاست خصوصا روانشناسی.

 

اسراییل

سطح علمی در دانشگاههای این کشور خیلی بالاست. به این دلیل که یهودی ها نسبت به همه چیز شک میکنن و انسانهای بسیار دقیقی هستن. حتی بیشتر از بیست سال پیش در این کشور نخاع رو بهم پیوند زدند.

درحوزه روانشناسی هم اسراییل یکی از بزرگترین کشورهاییه که دارای قدرت زیادیه.حتی میتونم به همون آزمایش معروف صدای قلب مادران که در یکی از بیمارستانهای تل آویو برای نوزادان پخش شد، اشاره کنم. محققان اونجا فهمیدن که نوزادان مادرانشون رو از روی صدای قلبهاشون میشناسن وفقط با اون صداس که خابشون میره و یا آروم میشن.

دانشگاه بن گوریون درتل آویو وحیفا دراین زمینه بسیار کار کرده اند. بنیاد کلبمن هم سالانه برای 700 دانشجوی ایرانی بورس تحصیلی صادر میکنه.

اکثرجمعیت اسراییل از کشورهای ایران، لهستان و مجارستان به اسراییل مهاجرت کرده اند.

واحد پول اسراییل  ِشکل هست.این واحد پولی در زمان هخامنش واحد پول ایران بوده.

لازم به ذکره که خیلی ها راغب به تحصیل در این کشور نیستند.

سوییس

سوییس هم از جمله کشورهایی که در زمینه های مختلف خصوصا روانشناسی پیشرفتهای زیادی داشته. علاوه بر این، سوییس میهن دانشمندان زیادی هم در این عرصه بوده که خیلی هم مهمه. یکی ازمعتبرترین دانشگاههای دنیا هم در سوییس قرار داره.

دانشگاههای مهمی که در این زمینه کار می کنن در لوزان و ژنو واقع شده اند.

اسپانیا

اسپانیا هم از اون دسته کشورهاییه که برای ادامه تحصیل مکان خوبیه. اطلاعاتم کامل نیست باید بپرسم.

استرالیا

استرالیا هم بد نیست و می تونم بگم نسبت به این کشورها تازه وارد این عرصه شده. من اسم آدلایدو زیاد شنیدم میگن دانشگاه خوبی داره. استرالیا هم مثل انگلیس و آمریکا هزینه های تحصیلیه بالایی داره( درمقطع لیسانس سالانه حدود 45 میلیون تومن).

واحد پول استرالیا دلار استرالیاست.ارزشش نزدیک به 800 تومنه.

جمهوری چک

جمهوری چک  به مرکزیت شهر پراگ(مادر پایتختهای دنیا) دارای دانشگاههای بسیار خوب و رده بالاییه. چک یکی از بهترین برای کشورها برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف در زمینه های اقتصاد، مدیریت و روانشناسیه.

بیشتر از همه این رشته ها، اقتصاد طرفدارای زیادی داره. حتی دانشجویانی ازآمریکا برای ادامه تحصیل به این کشور می آن. چک عضو اتحادیه اروپاست  و پول اون یوروست.

هزینه تحصیل درچک سالیانه بین7 تا 10 میلیون تومن متغییره. درصورت اینکه زبان چکی هم بلد باشین این هزینه خیلی پایین میاد و یه جورایی بورس میگیرین و تقریبا مجانی درس میخونین.

اگه اشتباه نکنم نزدیک به 400 ایرانی در دانشگاههای چک درس میخونن.

اسکاندیناوی (نروژ، سوید، فنلاند و دانمارک)

دانشگاههای کشورهای اسکاندیناوی هم خوبند.

در کشور نروژ، دانشگاه شهرهای اسلو، برگن و ُترندهایم.

سوید، دانشگاه شهراستکهلم.  مالمو، گوتنبرگ و سوند سووال هم بدک نیستن.

فنلاند، دانشگاه شهرهای هلسینکی، تورکو و اسپو بهترین دانشگاههای این کشورهستن.

فنلاند تنها کشوری در حوزه اسکاندیناویه که واحد پولش یوروست. زبونش یکم سخته ولی جای خیلی خوب و بی سرو صداییه.

دانمارک هم دانشگاه کپنهاگن رو داره، که خیلی دانشگاه تاپیه.

همه کشورهای اسکاندیناوی به جز فنلاند واحد پولی کمی دارند و معمولا از 120 تا 220 تومن متغیرند. اما این به این معنی نیست که این کشورها خیلی ارزون هستن. مثلا هزینه زندگی در استکهلم برای یه دانشجو ماهیانه حدود 800 هزار تومن و در شهرهایی به جز پایتخت تا نصف کاهش هم پیدا میکنه.

در نروژ زیاد بارون میاد. حتی شهرهایی دارند مثل ترندهایم که فقط یک روز از سال آفتاب داره. یه جشنی هم به اسم جشن بارون اونجا برگزار میشه. سوپ آلوی نروژی هم خیلی معروفه. یه سوپ بنفش رنگه که توی مهمونی های سلطنتی سرو میشه.

مهمترین  خصوصیتی که این کشورها دارند اینه که دانشگاههای این کشورها کاملا مجانین و هیچ شهریه ایی از شما نمی گیرند. حتی در صورتی که این در این کشورها آشنایی داشته باشید که بتونید پیشش اقامت کنید، تقریبا هیچ هزینه ایی نخاهید داشت.

هلند

هلند کشورکوچیکه که درغرب اروپا قرار گرفته. پایتخت اون آمستردامه که نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت داره. ولی شما در این کشور کمتر آدم هلندی می بینید. درآمستردام بیش از صد ملل مختلف زندگی میکنن.

هلند کشورآسیابهای بادی و کفش های چوبیه. هوایپمایی کی  ِال ام یا همون سلطنتی هلند تنها شرکت هواپیمایی هست که هروز به همه کشورهای جهان پرواز داره.

مخارج زندگی در این کشور خیلی بالاست. هزینه های تحصیل در رشته روانشناسی کلا 27 میلیون تومنه. زبان هلندی هم لازمه.

بلژیک

در مورد بلژیک هم زیاد شنیدم. البته خیلی در مورد هزینه هاش اطلاع ندارم. فقط میدونم دانشگاه شهر آنتورپ و خود بروکسلزخیلی عالی هستن.  توی بلژیک باید فرانسه بلد باشید.

یونان

یونان هم دانشگاههای خوبی داره. تصمیم دارم از سفارت ایران توی آتن در مورد دانشگاههاش استعلام بگیرم به محض اینکه بدستم برسه براتون مینویسم.

چون یونانی ها خیلی شبیه به ایرانی ها زندگی میکنن خیلی احساس غریبی نمی کنید. اون ها هم زیاد میخورن، چاقن ، وقت حرف زدن داد میزنن، خونه های بزرگی دارن و آدمای تنبلی هستند.

دیدین چقدر شبیه ماهان. تازه هواشون هم خیلی خوبه. کلی هم ساحل با حال دارن. از تمدنشونم  که دیگه نپرس.

تایلند

تایلند هم از اون کشورهاییه که در آسیا دارای روانشناسی خوبیه. شهریه دانشگاههاش حدود 9 میلیون تومن و هزینه زندگی در اون به بهترین شکل ماهیانه 150 هزار تومنه. واحد پول تایلند بات هست که حدود 200تومنه پول ایران ارزش داره.

ایتالیا

بر خلاف اون چیزی که همه فکر میکنن ایتالیا دانشگاههای خوبی نداره. سطح علمی اونا پایین نیست، بیشتر می تونم بگم کیفیت ندارن. برای تحصیل در رشته های مختلف باید امتحانی به اسم کویی بگذرونید(امتحان زبان ایتالیایی) که در محل سفارت ایتالیا برگزار میشه.

ایتالیا برای کشورها و قاره های مختلف سهمیه در دانشگاههاش در نظر گرفته وسهمیه ایران رو در این چند ساله بیشتر کرده. زندگی در رم و میلان نسبت به زندگی در نیویورک خیلی گرونتره.

لازم بذکره که ایتالیا صاحب زیبا ترین مردان جهانه، کاملا مثل ایران. ولی واقعا ایرانی ها زیبا هستن.

گرجستان

گرجستان هم دانشگاههای خوبی داره وهم نزدیکه. دانشگاههای مهم این کشور عبارتند از دانشگاه تفلیسريا،دانشگاه جواخاشویلی و دانشگاه ایوانه.

گرجستان داره عضو اتحادیه اروپا میشه. تحصیلات در اون متاثر از روسیه تزاریه. گرجستان کشوری بسیار زیبا و لوکسیه.

هزینه های زندگی در این کشور خیلی بالا نیست. تفلیس که پایتختشه، بندر باتومی هم مهمترین شهر اونه. برای تحصیل در اونجا باید زبان گرجی هم باید بلد باشید.

در آینده در مورد کشورهای ژاپن، کره جنوبی، چین، فیلیپین، مصر، تونس، آفریقای جنوبی، زیمباوه، عراق، افغانستان، عربستان، برزیل، آرژانتین، ونزویلا، نیوزیلند، مکزیک، آذربایجان، ترکیه وکشورهای حوزه خلیج فارس هم مینویسم. اینا کشورهایی هستند که در مناطق خودشون صاحب دانشگاههای خوبی هستن.

لیست سیاه

کشورهایی هم هستند که تبلیغات خیلی رویایی رو انجام دادن و تونستن خیلی از دانشجوهای ایرانی رو از به سمت خودشون بکشن. این کشورها خیلی ارزون هستن و دانشجوها هم زیاد خرج می کنن و دولتها به این دانشجوها به عنوان جیبی پر از پول نگاه می کنن( کی از ایرانی ها بهتر).

غالب این کشورها هم دارای آب و هوای وحشتناکی هستن یا خیلی گرمن یا خیلی سرد. اگه یه نگاه به اسمهای پایین بندازین کاملا متوجه منظور من خواهید شد.

اکراین

هند

تاجیکستان

مالزی

ارمنستان همه رشته ها به غیر از رشته های موسیقی( یرووان پایتخت موسیقی آسیاست این مقام قبل از انقلاب در دستان ایران بود).

بلاروس در اکثر زمینه ها معتبره. دانشگاههای این کشور فقط رشته های پزشکی نا معتبرند.

سطح علمی این کشورها از ایران خیلی پایین تره. به این دلیل بهشون لقب لیست سیاه رودادن.

درس خوندن توی این کشورا سر کاریه. به نظر من آدم باید کشوری رو انتخاب کنه که وقتی تصمیم داشت راجع بهش صحبت کنه، خجالت نکشه بگه من فلان جا درس خوندم. مثلا خیلی هارو من دیدم که حتی نمی تونن بگن کوالالامپور.

شما که دارین میرید مالزی، حداقل برید دوتا کشور بالاترمثل کره جنوبی یا همون سنگاپور همسایه مالزی که زمین تا آسمون با آسیا فرق داره و داره با ژاپن رقابت میکنه(یکی از بهترین دانشگاههای دنیا در سنگاپوره) که حداقل بتونید به راحتی به کلی از کشورهای دنیا هم مسافرت کنید.

یا اینکه یکم بیشتر درس بخونید تا بتونید برید یه جای باحال.

خب چرا من میگم این کشورها خوب نیستن؟

چون کشوری مثل مالزی که فقط 40 سال از عمرش میگذره چطور میتونه مولد علم باشه؟ من نمیخام مالزی رو ضایع کنم، به نظر من نسبت به سنش خیلی هم خوب جلو اومده، ولی لازم میدونم بگم کسایی که میگن مالزی خوبه وبه اونجا سفرکردن، قاعدتا پاشونو از کوآلالامپور بیرون هم نذاشتن چون حتما نظرشون عوض میشد. مردم مالزی این در فقر مطلق زندگی میکنن و فقط کوآلالامپوره که این شکلیه.

از این ضرب المثل ها هم زیاد داریم. هر ارزونی بی علت نیست و هر گرونی هم بی حکمت نیست!

از ما گفتن بود.

 


مطالب مشابه :


لیست دانشگاه های معتبر دنیا+برترین دانشگاه های کشورهای جهان

لیست دانشگاه های معتبر دانشگاههای مورد تایید درکشور فیلیپین: برای رشته پزشکی :




لیست کامل رشته های دانشگاهی

اخذ پذیرش در دانشگاه های مورد تایید ایران در لیست کامل رشته های خلبانی در فیلیپین




نظام آموزشی و چگونگی ارزشيابی مدارک تحصيلی دانشگاه های کشور های تازه استقلال یافته شوروی سابق

ضوابط و مقررات عمومی ارزشيابی مدارک و دانشگاه های 16_رشته های معماری و فیلیپین




دانشگاه های معتبر مورد تایید وزرات بهداشت پزشکی برای تحصیل در خارج از کشور

دانشگاه های معتبر از کشور، لیست در کشور فیلیپین در کلیه رشته




تحصیلات دکتری با شهریه ارزان قیمت

این دانشگاه رشته های لطفا در صورتی که اسم رشته شما در لیست فوق خلبانی در فیلیپین




لیست دانشگاه های معتبر دنیا+برترین دانشگاه های کشورهای جهان

لیست دانشگاه های معتبر دانشگاههای مورد تایید درکشور فیلیپین: برای رشته پزشکی :




همه رشته های شهر حیدرآباد

اخذ پذیرش در دانشگاه های مورد در این پست لیست کلیه رشته های ارائه خلبانی در فیلیپین




لیست کشورهایی که در رشته روانشناسی صاحب کرسی هستن

ایالت نیوبرونزویک، شهر فردریکتون دانشگاه رشته های مختلف چین، فیلیپین، مصر




لیست دانشگاههای نروژ

لیست این دانشگاه در رشته های فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاههای فیلیپین




زنان کارآفرین ایران امروز

و فعالیت های انجمن علمی این رشته به دانشگاههای فیلیپین است ولی




برچسب :