سهند در انتظار بهرهبرداري از يك بزرگراه
بزرگراه تبريز-سهند كه نزديكترين راه مواصلاتي تبريز به شهر جديد سهند است، به گفته مسئولان در صورت تامين اعتبار اواخر سال 93 به بهرهبرداري ميرسد.به گزارش نصر نیوز، سهند يكي از شهرهاي جديد استان آذربايجان شرقي است كه سال 87 و با هدف انتقال بخشي از جمعيت و سرريز شهر تبريز احداث شد.اين شهر در 20 كيلومتري جنوب غربي تبريز و بر سر راه آذرشهر واقع شده است. مسئولان استاني از همان ماههاي اوليه مكانيابي شهر سهند، ايجاد راه دسترسي كوتاهتر بين اين شهر و تبريز را در دستور كار خود قرار دادند، اما اين مساله زماني با جديت دنبال شد كه در جريان سفر سوم هيات دولت به استان احداث بزرگراه تبريز ـ سهند به تصويب رسيد و با توجه به نياز مبرم به اين مسير، بلافاصله پس از اتمام مراحل مطالعاتي، كارهاي اجرايي آن آغاز شد.
طرح، پيشرفت خوبي دارد
مديركل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي درباره پيشرفت اين طرح به جامجم ميگويد: بزرگراه تبريز ـ سهند با 22 كيلومتر در دو قطعه و به صورت چهار بانده در حال اجراست كه ساخت قطعه اول آن به طول هفت كيلومتر از سمت شهر جديد سهند ازسال 89 و قطعه دوم آن با 15 كيلومتر طول از سمت تبريز در سال 90 آغاز شده است.
اروجعلي عليزاده با بيان اينكه ساخت اين دو قطعه را شركت عمران شهر جديد سهند و اداره كل راه و شهرسازي استان به نمايندگي از شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل كشور به عهده دارد، ميافزايد: با توجه به اينكه بيشتر ساكنان شهر جديد سهند به نحوي اعم از كار، تحصيل و... با كلانشهر تبريز در ارتباط هستند، بنابراين قسمتي از ترافيك جاده تبريز ـ آذرشهر مربوط به سفرهاي بين شهري تبريز و سهند است و در اين ميان به دليل ترافيك سنگين در برخي از ساعات روز بخصوص بين تبريز تا پليس راه شاهد وقوع حوادث تلخ جادهاي هستيم.وي تصريح ميكند: با احداث بزرگراه اين حجم ترافيك به جاده جديد منتقل شده و از ترافيك جاده تبريز ـ آذرشهر كاسته خواهد شد.
مديرعامل شركت عمران شهر جديد سهند نيز كه اجراي قطعه اول را به عهده دارد، دراينباره ميگويد: قطعه اول اين طرح با حدودهفت كيلومتر طول در داخل شهر جديد سهند در حال اجراست و از پيشرفت فيزيكي مطلوبي برخوردار است.
احد وثوقيان ميافزايد: بيشتر مسير اين قطعه، آسفالت شده و فقط بخش انتهايي طرح باقيمانده كه آن هم تا پايان امسال به پايان ميرسد.
طرح، اعتبار ميخواهد
عليزاده، مديركل راه و شهرسازي استان در خصوص قطعه دوم ميگويد: اداره كل راه و شهرسازي با وجود مشكلات مالي و بدهكاري حدود شش ميليارد توماني به پيمانكار، پيگير مراحل اجرايي قطعه دوم است و سعي ميشود براساس قراردادي كه با پيمانكار منعقد كرديم تمام طرح را اواخر سال 93 به اتمام برسانيم.
وي عمدهترين دليل تعويق عمليات اجرايي طرح را كمبود اعتبار عنوان ميكند و ميافزايد: با وجود اينكه اين طرح جزو طرحهاي مهر ماندگار به شمار ميرود، اما كماكان اعتبار مورد نياز براي اجراي آن به طور كامل تامين نشده و در صورت پرداخت نكردن مطالبات پيمانكار، اين مساله بر روند عمليات اجرايي طرح تاثير خواهد گذاشت.
عليزاده مشكل تملك اراضي را نيز يكي ديگر از معضلات پيشروي اين طرح عنوان كرد و تصريح ميكند: يك قسمت عمده از مسير، زمستان سال گذشته آزاد شد و بقيه اراضي واقعشده در مسير همچنان در تملك بخش خصوصي است و اداره كل راه و شهرسازي به جد در حال پيگيري آزادسازي آنهاست.وي در عين حال به اجراي بخشي از طرح اشاره ميكند و ميگويد: مقرر شد يكي از باندهاي اين بزرگراه (به صورت مسير رفت و برگشت) تا پايان شهريور 92 به بهرهبرداري برسد تا شهروندان بتوانند حداقل تا اتمام كامل طرح از اين مسير تردد كنند.
به گفته اين مسئول در اين جلسه همچنين مقرر شد مبلغ شش ميليارد تومان توسط وزارت راه و شهرسازي براي تسريع در اجراي طرح كمك شود تا با اين ميزان مساعدت و ديگر اعتبارات تصويب شده، طرح تا پايان سال 93 به اتمام برسد.
وعده خوشبينانه مديركل راه وشهرسازي استان آذربايجان شرقي درباره پايان طرح تا دو سال ديگر در حالي مطرح ميشود كه مديرعامل شركت عمران شهر جديد سهند نيز پيش از اين از افتتاح قطعه اول طرح در نيمه اول سال 91 خبر داده بود كه با گذشت چند ماه از اين موعد، اين وعده هنوز تحقق نيافته است و شهروندان ساكن در شهر جديد سهند همچنان براي بهرهبرداري از اين بزرگراه لحظهشماري ميكنند.
منبع: وبسایت خبری نصر نیوز
مطالب مشابه :
گزارشی از پلهای در دست احداث ورودی شرقی تبریز
یکی از طرحهای زیبا وفعال عمرانی تبریز طرح ورودی شرقی تبریز و اتصال آزاد راه تهران -تبریز به
برجهای چهار قلوی ۲۵ طبقه شبنم
چند سالی است که برج سازی در تبریز رونق فراوانی گرفته و تبریز نه تنها در کشور بلکه در خارج از
گزارشی از برخی پروژه های مدرنترین شهرک مسکونی ایران (خاوران)
شهرک خاوران یک شهرک مسکونی در حال ساخت واقع در شهر تبریز و در حوزهٔ استحفاظی شهرداری منطقهٔ
سهند در انتظار بهرهبرداري از يك بزرگراه
بزرگراه تبريز-سهند كه نزديكترين راه مواصلاتي تبريز به شهر جديد سهند است، به گفته مسئولان
سرمایهگذاری 60 تریلیون ریالی بخش خصوصی در تبریز
مدیر امور سرمایهگذاری و مشارکت شهرداری تبریز گفت: شهرداری تبریز در شش سال گذشته موفق به
شهر من تبریز
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تبریز در دامن سهند، این آتشفشان خاموش تاریخ - آرمیده، اما
مرکز خرید لاله پارک (سیتی پلاس) در 5 طبقه تجاری پاییز 91 افتتاح می شود
هتل لاله، چهارمین هتل پنج ستاره تبریز به صورتی مشارکتی با سرمایه گذاری ترک در کنار پارک
برچسب :
عمران تبریز