افتتاح بزرگترین معدن سرب و روی دنیا در کشور
فریال مستوفی یکی از اعضای هیأت نمایندگان اتاق تهران در نشست مطبوعاتی با بیان اینکه معدن مهدیآباد یکی از بزرگترین معادن سرب و روی دنیا بشمار میرود، گفت: همزمان با افتتاح معدن مهدیآباد ماشینآلات سنگین معدنی که به شرکت خارجی یونیون سفارش داده بودیم وارد این معدن شدهاند و به زودی عملیات باطلهبرداری معدن مهدیآباد آغاز خواهد شد.
تسنیم نوشت: او با بیان اینکه این معدن در مالکیت دولت و زیر نظر ایمیدرو محسوب میشود، گفت: بر اساس برنامهریزیها قرار است در آیندهای نزدیک کارخانه تولید 100 هزار تن کنستانتره در احداث شود و کارخانهای با ظرفیت تولید 100 هزار تن شمش سرب و روی راهاندازی کنیم.
رئیس هیاتمدیره شرکت کازرون دز دشت (KDD) با بیان اینکه بیشترین ذخیره این معدن روی است و سرب در آن کمتر دیده شده، افزود: براساس مطالعات اکتشافی انجام شده در سال 85، معدن سرب و روی مهدیآباد 400 میلیون تن ذخیره روی با عیار بیش از 4 درصد دارد.
مستوفی افزود: در این معدن 45 میلیون تن ذخیره اکسید روی با عیار 5.7 درصد و 5.2 درصد سرب و 116 میلیون تن ذخیره سولفوره سرب و روی با ذخیره 10 میلیون تنی باریت موجود است که شرکت کازرون دز دشت توانسته اجازه بهرهبردای آن را به مدت 25 سال از ایمیدرو اخذ کند.
رئیس هیاتمدیره شرکت کازرون دز دشت (KDD) با بیان اینکه آغاز به کار معدن برای 1500 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد، گفت: معدن مهدی آباد پس از اینکه سالها پروژهاش در ایمیدرو متوقف شده بود شروع به فعالیت کرد و انتظار میرود با ایجاد واحدهای ارزش افزوده این معدن، تولید کنسانتره و شمش مورد نیاز صنایع کشور تامین شود.
این فعال معدنی در پاسخ به یکی از سوالهای خبرنگاران درباره اینکه ایران چقدر میتواند برای صادرات ذخایر سرب و روی برنامهریزی داشته باشد، گفت: با توجه به اینکه معدن مهدیآباد پس از اتمام ذخایر معدن انگوران زنجان قرار است خوراک صنایع داخلی کشور را تامین کند، ظرفیتهای بسیاری در صادرات مواد معدنی دارد اما به دلیل اینکه هنوز اکتشافات وسیعی در این محدوده معدنی صورت نگرفته امیدواریم با جذب سرمایهگذاری بیشتر مطالعات اکتشافی این محدوده را در سطح گستردهتری انجام دهیم و برای صادرات روی و سرب اقدام کنیم.
مستوفی که سالها در بخش معدن فعالیت دارد و مدتی است مجری هفت طرح استانی فولاد شده است، در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگارهای این نشست درباره آینده صنعت فولاد و نقش طرحهای فولادی در این افزایش ظرفیت 55 میلیون تنی گفت: در طرح جامع قرار شده تولید 15 میلیون تنی فعی را به 55 میلیون تن برسانیم که شخصا به این افزایش تولید خوشبین نیستم.
رئیس هیاتمدیره شرکت کازرون دز دشت (KDD) با بیان اینکه نمیتوان چنین افزایش تولیدی را تا 10 سال آینده انتظار داشت، گفت: طرح جامع فولاد طرحی است که برای یک مدت زمان 10 ساله تدوین شده و از آنجایی که بسیاری از واحدهای گندلهسازی و آهن اسفنجی در ایران به تازگی آغاز به کار کردهاند یا در آیندهای نزدیک به بهرهبرداری میرسند، کمی 55 میلیون تن فولاد برای ایران خوشبینانه است.
او افزود: برای پیشبرد واحدهای فولادی نیازمند سرمایهگذاری هستیم و از سویی ذخایر سنگآهن کشور را باید با گسترده کردن عملیات اکتشافی به اندازهای برسانیم که بتواند علاوه بر مصرف سرانه فولاد در کشور بستر تولید دو برابر فولاد را فراهم کند.
رئیس هیاتمدیره شرکت کازرون دز دشت (KDD) با بیان اینکه وضعیت معادن ایران را در سال 94 خوب پیشبینی نمیکنم، گفت:کمبودهای مالی پروژهها و کاهش قیمت نفت وضعیت معادن را تحت تاثیر قرار داده و از سویی به دلیل اینکه اقتصاد ایران اقتصادی تک محصولی بوده، حوزه نفت کانون توجه سرمایهگذاران و دولتها بوده است در حالی که درآمدهای معدنی حاصل از معادن غنی ایران میتوانستند با اقدامات اکتشافی بیشتر جایگزین درآمدهای نفتی شوند.
مستوفی که عضو هیات نمایندگان اتاق تهران نیز است و یکی از کاندیدای هشتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی محسوب میشود، در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی درباره سهم مشارکت زنان در امور مسائل سیاسی و اقتصادی، گفت: سهم مشارکت زنان را در این حوزهها کم میبینم و امیدوارم زنان ایرانی در تمامی زمینهها ورود پیدا کنند و مشارکت بالایی داشته و در این حوزههای مهم کشور به نوعی پیش رو باشند.
کاندیدای هشتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی در پاسخ به سوالی دیگر درباره الزامات یک نماینده خوب در اتاق بازرگانی چه هستند، بیان کرد: الزامات یک نماینده خوب این است که باید حمایت از افرادی داشته باشند که خواستههای منطقی دارند و همین خواستههای منطقی را به گوش مسوولان برسانند.
او با بیان اینکه نمایندههای کارا در اتاق بازرگانی افرادی هستند که از بخش خصوصی واقعی هستند، گفت: باید افرادی در این انتخابات پیروز شوند که علاوه بر تجربه کامل در زمینههای اقتصادی و بازرگانی از شرکتهای موفق کشور گلچین شده باشند. زیرا مسوولیت کاندیدای اتاق بازرگانی پس از اخذ رای این است که از بخش خصوصی کشور حمایت کنند و این امر زمانی محقق خواهد شد که نمایندهها دارای معیارهای مورد نظر باشند
مطالب مشابه :
کانی باریت
میزان تولید باریت در حدود 20 معدن فعال باریت در ایران بزرگترین ذخایر منگنز خاورمیانه در
بررسی ذخایر معدنی استان لرستان
و سرب و روی و در پهنه ی زاگرس ذخایر معدنی مانند آهک - باریت : باریت در سطح استان
دسته.بندی.مناطق.فلززایی.و.معدنی.در.ایران
دسته.بندی.مناطق.فلززایی.و.معدنی.در.ایران (منگنز ،باریت منطقه ذخایر نسوز
کانسار های رسوبی سرب و روی
این ذخایر در در بعضی از این ذخایر فلوریت و باریت حوضه های فلزیابی سرب و روی در ایران.
آذرآواری
می شوند.باریت در صورت حضور مس هستند.در ذخایر برآمدگی در ایران :
باریتBARITE :
کانسارهای باریت نوع لایهای بیشتر با ذخایر ماسیوسولفاید و ذخایر باریت در ایران در
معادن رفسنجان1
در مورد پدیده های فلززایی- کانی زایی و تهیه نقشه منابع و ذخایر معدنی باریت ، فلورین
افتتاح بزرگترین معدن سرب و روی دنیا در کشور
میلیون تنی باریت موجود است که برای صادرات ذخایر سرب و ایران را در سال 94
برچسب :
ذخایر باریت در ایران