ساخت ایمیل در یاهو

ساخت ایمیل در یاهو

آموزش گام به گام  ساخت ایمیل در سایت یاهو.

یکی از سایت‌هایی که به صورت رایگان ایمیل ارائه می‌دهد، سایت yahoo.com  است، که در رقابت با سایت‌های دیگر ظرفیت باکس ایمیلش را نامحدود کرده است. یعنی دیگر محدودیتی برای تعداد ایمیل‌هایی که برایمان می‌آید یا ایمیل‌هایی که می‌فرستیم وجود ندارد.

برای ثبت ایمیل جدید در یاهو، به آدرس yahoo.comمی‌رویم و لینک Yahoo!Mailرا پیدا کرده، روی آن کلیک می‌کنیم. یا می‌توانیم از ابتدا آدرس Ymail.com  را وارد کرده و مستقیماً به صفحه‌ی مورد نظر برویم.

در این صفحه جایی برای نوشتن نام آیدی و رمز عبور وجود دارد. این مال زمانی هست که ما ثبت نام کرده باشیم و آیدی یاهو داشته باشیم و حالا بخواهیم وارد باکس ایمیل‌مان بشویم. الان که ما یاهوآی‌دی نداریم، باید بگردیم دنبال جایی که بتوانیم ثبت‌نام کنیم.

دنبال لینک sign up باشید

روی آن کلیک می‌کنیم تا به صفحه‌ی ثبت‌نام وارد شویم. در این صفحه، باید مشخصات خواسته شده را وارد کنیم. طبق تصویر زیر اطلاعات خواسته شده را وارد می‌کنیم:

 

1. نام و نام خانوادگی که حتما باید حروف باشد و اگر عدد بزنیم ازمان قبول نمی‌کند.

2. جنسیت‌مان را انتخاب می‌کنیم: Male، مرد؛ Female، زن.

3. حالا می‌رویم سراغ تاریخ تولد. ماه، روز و سال تولد را به میلادی باید وارد کنیم. برای سال تولد به این نکته دقت کنید که اگر سالی را که وارد می‌کنیم، طوری باشد که سن‌مان را کم نشان بدهد، به‌مان اجازه‌ی ثبت ایمیل را نمی‌دهد!

4. اسم کشوری که در آن زندگی می‌کنیم را باید وارد کنیم. خودش به طور پیش‌فرض، از روی آی‌پی سیستم‌مان، اسم آن را می‌نویسد.

5.  کد پستی. چیز خاصی نیست. همین‌طوری می‌توانیم یک عددی به‌اش بدهیم.

قسمت بعد، قسمت اصلی ایمیل‌مان است.

 

6. اینجا باید آیدی یاهویی که می‌خواهیم انتخاب کنیم را بنویسیم. آیدی نمی‌تواند تکراری باشد. یعنی اگر قبلا کسی آیدی‌ای را گرفته باشد، یاهو به ما اجازه نمی‌دهد که آن را مجددا انتخاب کنیم.

حالا از کجا بفهمیم که قبلا کسی آیدی انتخابی ما را گرفته است یا نه؟ کافی است روی گزینه‌ی Check کلیک کنیم. تا یاهو چک کند که آیا قبلا این آیدی گرفته شده است یا نه.

اگر پیغام This ID is not available را بدهد، یعنی این آیدی در دسترس نیست. این طور مواقع، خودش با توجه به اسم و فامیل‌مان، یا با توجه به آیدی پیشنهادی‌مان، یک سری آیدی آزاد که قبلا انتخاب نشده‌اند را پیشنهاد می‌دهد. می‌توانیم با انتخاب یکی از این‌ها، مرحله‌ی سخت و زمان‌بر انتخاب آیدی را پشت سر بگذاریم.

7. پسورد آیدی را وارد می‌کنیم. رمز عبور یک سری مشخصه‌هایی دارد که اگر آن را رعایت نکنیم، خیلی زود آیدی‌مان هک می‌شود. باید پسورد طوری انتخاب بشود که کسی نتواند آن را حدس بزند. در پسورد می‌توانیم از حروف و اعداد یا کلیدهای ترکیبی استفاده کنیم. محدودیت خاصی در رابطه با پسورد نداریم. فقط باید تعداد کاراکترهایش، 6 تا 32 کاراکتر باشد.

8. پسوردی که در قسمت قبل نوشتیم را باید یک بار دیگر اینجا تکرار کنیم تا مطمئن شویم که پسورد را درست وارد کرده‌ایم. سیستم، این دو پسورد را چک می‌کند و اگر یکی نباشند، تذکر می‌دهد.

در قسمت بعدی مشخصاتی از ما می‌گیرد که کاربردش برای زمانی است که آیدی، یا پسوردمان را فراموش کرده‌ایم.

 

9. اگر ایمیل دیگری داریم، آن را اینجا وارد می‌کنیم. اگر نداشته باشیم، جایش را خالی می‌گذاریم.

10. سوال امنیتی. اگر این بازشونده را باز کنیم، سؤالاتی را می‌بینیم که به صورت پیش‌فرض قرار داده شده است. باید از بین این‌ها، یکی را انتخاب کنیم و بعد به آن جواب بدهیم. یا اینکه می‌توانیم گزینه‌ی آخر را انتخاب کنیم و خودمان یک سؤال جدید دلخواه، برای خودمان بنویسیم و بعد به همین سؤال، جواب بدهیم. باید سؤالی را انتخاب کنیم که به خاطرمان بماند.

11. جواب سؤال فوق را می‌نویسیم. جواب باید حداقل 4 کاراکتر داشته باشد.

12. سوال امنیتی دوم... باز یک سری سؤالات دیگر پیشنهاد شده که باید یکی‌شان را انتخاب کنیم و به‌اش جواب بدهیم. مثلاً آخرین سؤال پیشنهادی این است: محبوب‌ترین نویسنده‌ی شما کیست؟

13. پاسخ سؤال را می‌نویسیم.

الان تمام مشخصاتی که باید پر می‌کردیم، وارد کرده‌ایم. فقط می‌ماند کد امنیتی. در قسمت بعدی تصویری را نشان می‌دهد که در آن چند کاراکتر به چشم می‌خورد. این تصویر، کدی هست که اتفاقی نمایش داده می‌شود؛ یعنی اگر یک بار دیگر وارد این صفحه بشویم، می‌بینیم که کد عوض شده است.

باید عینا کاراکترهایی را که در این کد می‌بینیم، در قسمت مربوطه تایپ کنیم.

این کد به چه دردی می‌خورد؟ به درد اینکه فقط آدم‌های هوشیار بتوانند ایمیل بسازند؛ چون بعضی ماشین‌های الکترونیکی هم هستند که به صورت خودکار، می‌آیند و ایمیل می‌گیرند. برای اینکه از این کار جلوگیری بشود، این کد را گذاشته‌اند تا مطمئن بشوند آن کسی که دارد ایمیل را ثبت می‌کند، یک انسان است، نه یک ماشین!

اگر کد ناخوانا بود، روی Try a new code کلیک کنید تا یک کد جدید نمایش بدهد.

این کد امنیتی را در سایت‌های دیگری هم می‌بینیم؛ مثلا در زمان ثبت وبلاگ و ارسال نظر برای وبلاگ‌ها.

مراحل ثبت‌نام تمام شده است. حالا می‌توانیم روی گزینه‌ی Create my account کلیک کنیم. اگر مشکلی در موارد پر شده باشد، به‌مان تذکر می دهد تا درستش کنیم. و اگر ایرادی در اطلاعات وارده نباشد، وارد صفحه‌ای می‌شویم که در آن، ضمن تبریک به خاطر پیوستن به جرگه‌ی کاربران سایت یاهو، مشخصاتی را که لازم داریم تا اگر آیدی یا پسوردم را فراموش کردیم، بتوانیم با آن مشخصات پسورد جدید را از یاهو بگیرم، دوباره به‌مان نشان می‌دهد، تا آن‌ها را به خاطر بسپاریم.

تبریک می‌گویم! حالا صاحب یک ایمیل جدید شده‌ایم.

 

نکات تکمیلی

حالا که صاحب ایمیل شده‌ایم، برویم کمی با قسمت‌های مختلف آن، آشنا بشویم.

برای ورود به صفحه‌ی ایمیل، باید عبارت Ymail.comرا در آدرس‌بار وارد کنیم. در صفحه‌ی جدید با نمایی مشابه عکس زیر روبرو می‌شویم.

در قسمت Yahoo! ID باید آیدی‌مان را وارد کنیم. لازم نیست عبارت @yahoo.com را هم بنویسیم. همان آیدی تنها، کفایت می‌کند.

در قسمت بعد، پسورد آیدی‌مان را وارد می‌کنیم. تقریبا در همه‌ی سایت‌ها، در قسمتی که باید پسورد را بنویسیم، حروف تایپ شده را به صورت دایره یا ستاره نشان می‌دهد. دلیلش این است که اگر موقع وارد کردن رمز، در یک جای عمومی باشیم، یا کسی کنارمان باشد، از روی صفحه‌ی مانیتور نتواند پسوردمان را بخواند.

در زیر قسمت پسورد، کنار عبارت Keep me signed in، یک باکس کوچک است که اگر آن را علامت‌دار کنیم، ما را در این دستگاه به خاطر می‌سپارد و دفعات بعد دیگر لازم نیست برای ورود به ایمیل، آیدی و پسورد را وارد کنیم؛ بلکه با ورود به آدرس Ymail.com، به جای اینکه به صفحه‌ی وارد کردن آیدی و پسورد برویم، مستقیم وارد ایمیل‌مان می‌شود.

دقت کنید که اگر از سیستم‌های عمومی، مثل کافی‌نت‌ها، یا دانشگاه و یا محل کارتان می‌خواهید وارد ایمیل بشوید، این قسمت را نباید علامت‌دار کنید؛ وگرنه به راحتی ایمیل‌تان در دسترس فرد دیگری قرار می‌گیرد.

بعد از این مراحل، دکمه‌ی Sign In را فشار می‌دهیم تا وارد صفحه‌ی ایمیل‌مان بشویم. نمای کلی صفحه‌ی ایمیل پس از ورود، چنین است:

قسمت میانی صفحه، شامل لینک‌هایی است برای معرفی بخش‌های مختلف یاهو. لینک‌هایی هم هستند که تبلغاتی‌اند و برای ایمیل به درد ما نمی‌خورند! اصلا کاری به آن‌ها نداشته باشید.

قسمت سمت چپ صفحه، آیتم‌هایی هست که این آیتم‌ها و لینک‌ها، بخش‌های اصلی ایمیل ما را تشکیل می‌دهد.

   1.اولین بخش، Inbox است که ایمیل‌های جدید در آن قرار می‌گیرد. وقتی برای اولین بار وارد صفحه‌ی ایمیل‌مان می‌شویم، متوجه می‌شویم که کلمه‌ی Inbox را توپُر نوشته و روبه‌روی آن، در پرانتز، عدد یک درج شده است. این به این معنی است که یک ایمیل داریم که هنوز، آن را نخوانده‌ایم. این ایمیل از طرف خود سایت یاهو ارسال شده و شامل تبریک عضویت و لینک‌های معرفی بخش‌هایی از سایت است.

  2: Drafts قسمتی است که ایمیل‌های پیش‌نویس را نگه می‌دارد. یعنی ایمیل‌هایی که نوشته‌ایم و به دلائلی هنوز آن‌ها را ارسال نکرده‌ایم.

  3: Sent یک نسخه از ایمیل‌هایی که قبلا ارسالشان کرده‌ایم در این بخش نگهداری می‌شوند.

   4. Spam: ایمیل‌های هرزی هست که به آن‌ها جفنگ هم می‌گویند. ایمیل‌هایی که عموما تبلیغاتی‌اند و بدون اینکه ما بخواهیم برای ما ارسال می‌شوند. سایت یاهو به صورت خودکار، اغلب این‌ها را شناسایی کرده و در قسمت اسپم نگهداری می‌کند.

   5. Trash: سطل زباله است! اگر ایمیلی را از قسمت Inbox، یا Drafts یا Sent پاک کنیم، در این قسمت قرار می‌گیرد که قابلیت بازیافت داشته باشد. اگر خواسته باشیم ایمیل‌ها کلا از اینجا هم پاک شود، گزینه‌ی Empty را می‌زنیم تا هر چیزی که در قسمت Trash هست را خالی کند.

   6. برای ارسال ایمیل جدید، روی گزینه‌ی New کلیک کرده، Email Message را انتخاب می‌کنیم. در صفحه‌ی جدیدی که باز می‌شود، نمای زیر را خواهیم دید:

   7. در این قسمت، آدرس ایمیل گیرنده را باید وارد کنیم.

   8. این قسمت زیاد مهم نیست! وقتی بخواهیم ایمیلی را رونوشت بدهیم به شخص دیگری، ایمیل فرد دوم را اینجا وارد می‌کنیم.

   9. Subject موضوع ایمیل است. بسته به متن ایمیلی که می‌خواهیم بنویسیم، یک موضوع براش انتخاب می‌کنیم.

  10. بعد می‌رسیم به قسمت اصلی ایمیل که باید محتویات کلی ایمیل را در آن وارد کنیم.

  11. برای ارسال ایمیل، کافی است این دکمه را فشار دهیم.

  12. گاهی نیاز هست که همراه ایمیل‌مان، فایلی را برای گیرنده، ارسال کنیم. برای ارسال فایل‌ها، باید قبل از فشار دادن کلید Send، روی Attach کلیک کنیم و سپس فایل مورد نظر را که در سیستم‌مان ذخیره شده است، انتخاب کنیم و منتظر بمانیم تا کار پیوست فایل، با موفقیت انجام شود. بعد از اتچ شدن فایل، می‌توانیم ایمیل را ارسال کنیم و مطمئن باشیم که فایل مورد نظر به دست گیرنده رسیده است.

  13. ایمیل را به صورت پیش‌نویس در بخش Drafts ذخیره می‌کند.

  14. اگر این دکمه را بزنیم، یعنی که از ارسال ایمیل منصرف شده‌ایم و کلا بی‌خیال این ایمیل می‌شود!

یک سری به قسمت Inbox بزنیم و ببینیم با ایمیل‌های دریافتی چه کار می‌توانیم بکنیم. وارد قسمت Inbox که می‌شویم، ایمیل ارسالی یاهو را می‌توانیم ببینیم. روی آن کلیک می‌کنیم.

در قسمت بالای متن ایمیل، دکمه‌هایی وجود دارد که یکی‌یکی بررسی‌شان می‌کنیم:

  15. بعد از خواندن ایمیل، اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم با کلیک روی این دکمه، آن را حذف کنیم. معمولا کاربران غیر از ایمیل‌های مزاحم، ایمیل دیگری را حذف نمی‌کنند. بالاخره شاید یک روزی به کاری آمد!

  16. اگر بخواهیم به ایمیل پاسخ بدهیم و آن را برای ارسال کننده بفرستیم، روی این دکمه کلیک می‌کنیم تا وارد صفحه‌ی ارسال ایمیل بشویم. وقتی این دکمه را فشار می‌دهیم، به صورت پیش‌فرض، آیدی ارسال کننده در قسمت To نوشته شده و موضوع آن، همان موضوع ایمیل دریافتی است که فقط در ابتدای آن عبارت (Re:) که مخفف Reply به معنی پاسخ است، نوشته شده است. کپی متن ایمیل دریافتی را هم به اضافه‌ی مشخصات فرستنده و زمان دریافتش، در قسمت متن ایمیل می‌توانیم ببینیم. فقط کافی است متن پاسخ را در بالای کپی متن ایمیل ِ دریافتی، وارد کنیم.

این که کپی متن ایمیل دریافتی، در ایمیل پاسخ قرار داده شده است، به این دلیل است که اگر فرستنده‌ی ایمیل، چند ایمیل مختلف برای ما فرستاده باشد، یا زمان زیادی از ارسال آن گذشته باشد، دریافت کننده دقیقا بداند ما به کدام ایمیل او پاسخ داده‌ایم.

  17. در صورتی که بخواهیم ایمیل دریافتی را برای شخص دیگری ارسال کنیم، روی این قسمت کلیک می‌کنیم.

  18. اگر این ایمیل، یک هرزنامه یا ایمیل مزاحم است، می‌توانیم با فشار دادن این دکمه، آن را به قسمت ایمیل‌های Spam بفرستیم. معمولا سایت، آیدی‌هایی را که ایمیل‌شان یک بار به بخش Spam ارسال شده‌اند، به خاطر می‌سپارد و اگر مجددا از آن آیدی ایمیلی دریافت کند، به صورت خودکار، آن را به بخش Spam می‌فرستد.

بعد از اینکه کار ما با صفحه‌ی ایمیل تمام شد، باید از ایمیل خارج بشویم؛ خصوصا اگر از سیستم‌های عمومی مثل دانشگاه یا کافی‌نت استفاده می‌کنیم. چرا که اگر خارج نشویم، نفر بعدی که از سیستم استفاده می‌کند، می‌تواند به راحتی وارد ایمیل ما بشود. گزینه‌ی Sign out در بالای صفحه، ما را از ایمیل خارج می‌کند.

الان یک ایمیل داریم که با قسمت‌های مختلف آن آشنا هستیم؛ می‌توانیم ایمیل‌های جدیدی را که برایمان ارسال می‌شود، بخوانیم و برای دوستانمان، نامه‌ی الکترونیکی ارسال کنیم.


مطالب مشابه :


چگونه ایمیل بسازیم ؟ آموزش ساخت ایمیل

توضیحات در مورد ساخت ایمیل ( e mail ) 1- در مر حله اول در سایت yahoo به آدرس www.yahoo.com وارد می




ساخت ایمیل در یاهو

درد دل آسمان - ساخت ایمیل در یاهو - می نویسم برای آسمان آنجا حتما کسی هست که بخواهد ببارد




ساختن ایمیل چگونه است؟

طریقه ساخت :E-Mail. E-Mail را می توان در سایت های مختلف ساخت حتی برای راحت شدن کار می توان از سایت




آموزش ساخت ایمیل جدید در یاهو - ساخت ایمیل در سیستم جدید یاهو

آموزش های تخصصی کامپیوتر و شبکه - آموزش ساخت ایمیل جدید در یاهو - ساخت ایمیل در سیستم جدید




آموزش ساخت ايميل

در این قسمت آموزش ساخت ایمیل و شرح مختصری در مورد چگونگی کار کردن با آن به شما آموزش می دهیم :




ساخت ایمیل یاهـــــــــــــــــو بدون استفاده از شماره موبایل

ساقیا - ساخت ایمیل یاهـــــــــــــــــو بدون استفاده از شماره موبایل - - ساقیا




ساختن یک آدرس ایمیل در Gmail

آموزش کامپیوتر - ساختن یک آدرس ایمیل در Gmail - وبلاگ آموزشی وحید فرزام




برچسب :