جديدترين خبرها و مطالب 1391/07/11


تشدید ساماندهی آنتن‌ها از خرداد 91 images?q=tbn:ANd9GcSRontE9lII5gPvtr2dEDYمدیر عامل شرکت ارتباط مشترک شهر تعداد دکل مخابراتی نصب شده در سطح تهران را 7 هزار و 800 دکل اعلام کرد و گفت: در چند ماه گذشته از نصب بی‌مورد 1500 سایت جلوگیری شده است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ سید علیرضا اردوبادی در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران، اظهار داشت: شرکت ارتباط مشترک شهر در سال 1386 با همکاری شهرداری تهران تشکیل شد.
مدیر عامل شرکت ارتباط مشترک شهر افزود: ‌هدف اولیه از تأسیس این شرکت، ساماندهی آنتن‌ها و حمایت از اپراتورها است تا تمام منظر شهری، آنتن نشود و از آنتن‌ها به صورت مشترک استفاده کنند.
وی گفت: در تمام دنیا از یک آنتن نصب‌شده، چند اپراتور همزمان استفاده می‌کنند.
اردوبادی تصریح کرد: پیش از تأسیس شرکت ارتباط مشترک شهر، دارندگان آنتن‌های نصب‌شده در سراسر شهر، اجاره‌ای بابت نصب آنتن نمی‌پرداختند؛ اما هم‌اکنون بابت استفاده از منظر شهری و نصب آنتن اجاره پرداخت می‌کنند و می‌توان گفت از زمان تأسیس این شرکت، عمده مطالبات شهرداری از اپراتورها اخذ شده است.
مدیر عامل شرکت ارتباط مشترک شهر با اشاره به تصویب مصوبه ساماندهی دکل‌ها، آنتن‌ها و ایستگاه‌های رادیویی در شهر تهران اظهار داشت: از حدود چهار ماه پیش که این مصوبه به تصویب رسیده است، 4 هزار و 217 آنتن را شناسایی کرده‌ایم.
وی تاکید کرد: پس از ابلاغ این مصوبه که از تاریخ 17 خرداد 91 ابلاغ شده است، راه‌کارهای قانونی برای برخورد با متخلفاتن نصب آنتن بیشتر و جدی‌تر خواهد شد.
وی گفت: در مجموع 7 هزار و 800 آنتن در سطح شهر تهران وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات شرکت ارتباط مشترک شهر گفت: برای مثال در ماه گذشته 18 دکل از سطح شهر جمع‌آوری شده است.
وی ادامه داد: از مجموع 2100 تقاضای ارسال شده به شهرداری تهران برای نصب دکل، 700 سایت برای استفاده مشترک در نظر گرفته شده که با این حساب تقریباً از نصب بی‌مورد 1500 سایت جلوگیری به عمل آمده است.
اردوبادی همچنین در پاسخ به این گفته یکی از اپراتورها که کمیته صدور مجوز نصب آنتن بدون حضور نمایندگان اپراتورها برگزار می‌شود، گفت: نمایندگان اپراتورها پیشنهاد خود را در کمیته صدور مجوز ارائه می‌کنند و پس از بررسی پیشنهاد در این کمیته تصمیم نهایی در کارگروهی بدون حضور نمایندگان اپراتورها اخذ می‌شود.

======================================
فیلترینگ گوگل و نکته‌هایی که نباید فراموش کرد فیلترینگ گوگل و نکته‌هایی که نباید فراموش کردکاربران فضای ارتباطات کشور هر از چندگاهی، اتفاقاتی را از سر می‌گذرانند که اگرچه به‌خودی خود، مهم و تأثیرگذارند، اما چونان موجی، همانگونه که سریع آمده‌اند، سریع می‌گذرند و فراموش می‌شوند؛ در این مسیر، حساسیت کاربران و رسانه‌ها نیز کم‌کم کاهش می‌یابد و فروکش می‌کند؛ اما اگر کمی آرام‌تر و عمیق‌تر نگاه کنیم، نکته‌ها و نشانه‌هایی ورای این اتفاقات می‌بینیم که معمولاً هم در همه آنها مشترک است؛ نکاتی که همچون قطعات یک پازل، در کنار هم، تصویری از نگرانی‌ها و چالش‌های ناپیدای فضای مجازی کشور (و حتی در سطوحِ بالاتر اجتماع و فرهنگ) می‌سازند که باید فراموشش نکرد و در موردش هشدار داد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایتنا؛ نویسنده تلاش می‌کند برخی قطعات این پازل را از دل اتفاقاتی که این چند روز با فیلتر شدن گوگل و جی‌میل خود را نمایان ساخته بیرون بکشد و در کنار هم بگذارد؛ شاید گوشه‌ای از این تصویر هشداردهنده اما پنهان، رخ بنماید و منشا سوالات و چالش‌های بعدی شود.


در این چند روز، در توجیه و توضیح فیلتر شدن گوگل و جی‌میل، هر یک از مقامات و مدیران ارشد، سخنی در تناقض با دیگری گفته و حتی برخی آقایان، به فاصله کمتر از دو روز، حرف خود را عوض کرده‌اند؛ چنین رفتاری، این سؤال را در ذهن کارشناسان و کاربران ایرانی اینترنت پررنگ می‌کند که اصولاً چه تضمینی برای تحقق وعده‌ها، برنامه‌ها و سخنان مدیران ارشد و تصمیم‌گیران اصلی ICT کشور وجود دارد.
یک نمونه نگران‌کننده، داستان اینترنتِ به‌اصطلاح ملی و قطع اینترنت جهانی است: در حالی که آقایان گاه و بیگاه، در پاسخ به نگرانی‌های مطرح‌شده در مورد احتمال قطع اینترنت پس از راه‌اندازی اینترنت ملی، اطمینان می‌دهند که درصدد قطع ارتباط کاربران ایرانی با شبکه جهانی اینترنت بر نخواهند آمد، آیا واقعاً می‌توان به این اطمینان‌دهی، اطمینان داشت؟!

فکر نمی‌کنم کارشناسان و کاربران ایرانی اینترنت، از مدیران ارشد این حوزه توقع تضمین دسترسی آزاد کاربران به اطلاعات و فضای مجازی را داشته باشند، اما فکر هم نمی‌کنم این خواسته که آقایان حداقل به حرف‌ها و برنامه‌های خود پایبند باشند و هر روز، با توجیهی جدید و بهانه‌ای متفاوت، حرف خود را عوض نکنند، توقع بزرگی نیست!
البته نگارنده بر این نکته واقف است که اصولاً یکی از ویژگی‌های کشور ما به‌ویژه در حوزه ارتباطات، تعدد تصمیم‌گیران است؛ اما گاهی این تعدد، چنان به تناقض‌گویی دچار می‌شود که تبعاتش، بیش از خود مسئله مورد بحث، به امنیت و اعتماد جامعه کاربران لطمه می‌زند.

چنین تناقض‌گویی‌هایی، از یک واقعیت دیگر هم حکایت می‌کند و بهتر است بگوییم، از یک واقعیت دیگر ناشی می‌شود؛ و آن واقعیت چیزی نیست جز اینکه آقایان، «مردم» را غیرقابل اعتماد، نابالغ و هدف اصلی از مسدود کردن جی‌میل این است که می‌خواهند کاربران را به استفاده از سایر خدمات ارتباطی به‌ویژه سرویس‌های ایمیل داخلی سوق دهند. احتمالاً فاقد قوه درک و فهم تصور می‌کنند: نابالغ از این جهت که خود نمی‌توانند تصمیم بگیرند و مثلاً در این داستان اخیر، نمی‌توانند به روش خودشان اعتراض خود را به گوگل نشان دهند و بنابراین، این ما(بخوانید دولت) هستیم که باید به‌جای آنها و برای آنها(همچون قیم) تصمیم بگیریم و خب، در این نگاه، معنی اعتراض دولت به گوگل چیزی نیست جز مسدود کردن گوگل و جی‌میل!
در این میان، لازم به توضیح نیست که تناقض‌گویی‌های پی‌درپی، نشان از این دارد که یا گویندگان فاقد قوه درک هستند و یا شنوندگان را اینچنین تصور می‌کنند.(ناگفته نماند که آقایان، هر جا که لازم بدانند، ظاهراً به مردم تکیه و استناد می‌کنند: مثلاً بنا به خواسته ایشان است که گوگل را مسدود و جی‌میل را مختل ساخته‌اند!!)

تصور نگارنده این است که چنین تناقض‌گویی‌هایی که حول موضوع مسدود کردن گوگل و جی‌میل در سخن آقایان مشاهده می‌شود، یک دلیل عمده دیگر هم دارد: اصولاً دلیل اصلی ایشان برای مسدود کردن گوگل و جی‌میل، خودداری گوگل(بخوانید یوتیوب) از حذف آن فیلم موهن نیست! که اگر اینگونه بود، چرا در حالی که سایت گوگل در دسترس است، فقط جی‌میل مسدود است؟
ممکن است در جواب، همان دلیل فنی را تکرار کنند که قبلاً گفته‌اند: خواسته‌اند یوتیوب را فیلتر کنند، جی‌میل مختل شده است! بگذریم از اینکه یوتیوب سال‌هاست که فیلتر است؛ باز هم اگر چنین است، چرا از ابتدا این را نگفته‌اند: اولین مصاحبه‌ها و گفته‌های آقایان مشخصاً بر این تأکید دارد که می‌خواهیم به نشانه اعتراض، گوگل و جی‌میل را فیلتر ‌کنیم!

اما هدف اصلی از مسدود کردن جی‌میل(دقت کنید: فقط جی‌میل) چیزی نیست که کارشناسان ندانند: اگر بخواهیم از ورود به تحلیل‌های امنیتی و سیاسی بپرهیزیم و خیلی خلاصه و سطح‌نگرانه، این هدف را بازگو کنیم، می‌گوییم: می‌خواهند کاربران را به استفاده از سایر خدمات ارتباطی به‌ویژه سرویس‌های ایمیل داخلی سوق دهند.
اما آقایان در این مسیر باید به این سوال پاسخ دهند: آیا چنین روش‌هایی کارساز است؟ آیا تا زمانی که کاربران کیفیت سرویس‌های دیگر را در حد جی‌میل ندانند، به آنها گرایش پیدا می‌کنند؟ به فرض محال که چنین شود و همه کاربران اینترنت، از سرویس‌های داخلی استفاده کنند، آیا بدین ترتیب، اهداف اصلی که سیاستگذاران در پی‌اش هستند محقق می‌شود؟

نکته اینجاست: آنچه آقایان برای آن نگرانند، با جی‌میل و امثال آن ایجاد نشده که حال با استفاده نکردن کاربران از جی‌میل، آن نگرانی هم برطرف شود! چنین تحلیل‌های سطحی و شتاب‌زده‌ای است که راه‌حل‌هایی چنین سطحی و شتابزده در پی دارد و البته، هزینه‌های فراوان برای کاربران، بی‌اعتبار شدن مدیران نزد مردم و نهایتاً هم نرسیدن به اهداف مورد نظر در از بین بردن دشمن فرضی (!) از پیامدهای دیگر آن است. (همان داستان عِرض خود بردن و زحمت ما داشتن!)

دقت کنیم: مگر در سایر حوزه‌های فرهنگی، چنین روش‌هایی به نتیجه رسیده که این بار در این حوزه که اتفاقاً کنترل کردنش سخت‌تر است، به نتیجه برسد؟
نکته مهم‌تر آنکه مگر خطر چون نتوانسته‌اند که کاربران را در برابر چنین تهدیدهایی مصون کنند، یا فرصت‌ها و بسترهای رشد جامعه را آنچنان فراهم نکرده‌اند که دیگر، توسعه ارتباطات به معنی تهدید و خطر نباشد، به‌ناچار، اینترنت را تهدید فرض می‌کنند و سطح‌نگرانه و شتابزده، روش‌هایی را به کار می‌برند که می‌بینیم! اصلی، استفاده کاربران از فلان یا بهمان سرویس ایمیل است؟ چگونه است که آنهمه خطرات که کودکان ما را در فضای مجازی تهدید می‌کند فراموش می‌شوند و کاربران عادی، هدف محدودیت‌ها قرار می‌گیرند. کاربرانی که اگر یک راه را بستید، هزار راه پیدا می‌کنند!

وقتی سایر محصولات رایج در فضای مجازی، و به‌ویژه بازی‌ها و سرگرمی‌ها که به زعم آقایان، نمادهای غرب هستند و گاهی هم مستقیماً با فرهنگ ما قصد مقابله دارند(مثل همین داستان نقشه ایران در بازی پرندگان خشمگین!) روز به روز، بیشتر در بین مردم عادی(و نه حتی بین کاربران جی‌میل و گوگل) رواج پیدا می‌کنند، آیا نباید آقایان را در مورد توانایی و کارآمدی سیاست‌ها و برنامه‌هایی که صرفاً بر محدودکردن و بستن مبتنی هستند، به شک بیندازد؟

اجازه دهید نکته‌ای دیگر به این همه نکته اضافه کنم: مدیران و برنامه‌ریزان ارشد ما، در بسیاری موارد، ضعف‌ها، مشکلات و عقب‌ماندگی‌های خود را زیر برنامه‌ها و اقدامات به‌ظاهر پیشگیرانه پنهان می‌کند: در اینکه گسترش فضای مجازی و اینترنت می‌تواند خطرات و تبعاتی را برای کاربران در پی داشته باشد شکی نیست؛ کما اینکه در همه دنیا به این موضوع می‌پردازند؛ اما علت اصلی نگرانی‌ها و ترس‌های ناشی از این خطرات در کشور ما، نه خود این خطرات، بلکه ناتوانی و عقب‌ماندگی برنامه‌ریزان در بالابردن سطح استانداردهای امنیتی توسعه و استفاده از خدمات و فناوری‌های مجازی است!
چون نتوانسته‌اند که کاربران را در برابر چنین تهدیدهایی مصون کنند، یا فرصت‌ها و بسترهای رشد جامعه را آنچنان فراهم نکرده‌اند که دیگر، توسعه ارتباطات به معنی تهدید و خطر نباشد، به‌ناچار، اینترنت را تهدید فرض می‌کنند و سطح‌نگرانه و شتابزده، روش‌هایی را به کار می‌برند که می‌بینیم! و آن وقت، با افتخار از این اینگونه عملکرد‌ها در راستای حمایت و حفاظت از مردم یاد می‌کنند و بدین‌گونه، در حالی که بر سر مردم منت می‌گذارند، خود را پاسدار امنیت مردم و هنجارهای جامعه می‌دانند!
گاهی هم که رفتارشان به هیچ‌روشی قابل توجیه نیست، پای مردم را وسط می‌کشند که به خواست مردم چنین کردیم و چنان کردیم.

نکته آخر اینکه نویسنده شخصاً تصور و انتظارش این بود که با فیلتر شدن جی‌میل و گوگل، رسانه‌ها و مطبوعات حوزه ارتباطات کشور چندان فعالانه به اعتراض برنخیزند!
این تصور خوشبختانه چندان درست از آب در نیامد: در این چند روز، مهم‌ترین سایت‌ها و نشریات حوزه ICT کشور، به این موضوع پرداخته‌اند و شاید بتوان گفت، این تناقض‌گویی‌های مدیران ارشد، تا حد زیادی ناشی از همین توجه و نظارت مطبوعات باشد؛ توجه و نظارتی که کاش، با تمام شدن این داستان(صرف نظر از نتیجه داستان) تمام نشود!

پرداختن و پرسیدن در مورد تبعات چنین تصمیمات شتابزده‌ای که به نظر نویسنده، گاهی مهم‌تر و تأثیرگذارتر از اصل تصمیم هستند، بیش از همه بر عهده همین مطبوعات و رسانه‌هاست.

و آرزوی دیگر اینکه کاش این حساسیت و توجه، به همه موضوعات مهم حوزه ارتباطات کشور تسری پیدا کند؛ چه، موضوعاتی که اینچنین اثرات و پیامدهایی گسترده و سریع دارد و اغلب زودگذرند و چه، موضوعاتی که شاید پرداختن به آنها و چالش برانگیختن در موردشان، نیازمند آینده‌نگری و نگاه عمیق اصحاب رسانه است.
 
اگرچه می‌دانیم پرسش و تحلیل چالش‌برانگیز، به حداقل‌هایی از امنیت و اطمینان و البته شجاعت هم محتاج است.

==================================

بیش از ۴۰۰ هزارتومان Galaxy S III گران شد images?q=tbn:ANd9GcTKTRQ3oBejrwTxV40t-GOقیمت گوشی Galaxy S III سامسونگ با افزایش قیمت 465 هزار تومانی نسبت به یک ماه گذشته در اختیار مشتریان قرار گرفت.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی ایران؛ بالا رفتن نرخ ارز از اصلی ترین دلایل این افزایش قیمت در بازار است.

گوشی I9300 Galaxy S III سامسونگ که در ماه گذشته با گارانتی رسمی و با قیمت یک میلیون و 244 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار می گرفت هم اکنون با قیمت یک میلیون و 709 هزار تومان در بازار عرضه می شود.

فروشندگان گوشی های سامسونگ معتقدند در صورت افزایش نرخ ارز همچنان شاهد گران شدن این کالای ارتباطی در بازار خواهیم شد.

از امکانات کلیدی این گوشی پرفروش و جدید سامسونگ می توان به صفحه نمایش لمسی خازنی 4.8 اینچ Super AMOLED با وضوح 720 در 1280HD پیکسل و 16 میلیون رنگ و پوشش Gorilla، نسخه 4.0.4 آندروید با منوی Touchwiz، پردازنده چهارهسته ای 1.4GHZ Cortex-A9 اشاره کرد.

Galaxy S III از دوربین عکاسی و فیلمبرداری 8 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک ، لنز گسترده ، فلاش LED ، تشخیص چهره ، لبخند و چشمک و قابلیت فیلمبرداری 1080P HD در 30fps برخوردار است.

GPS با A-GPS ،‌ پشتیبانی GLONASS ،‌ قطب نمای دیجیتال، حافظه داخلی 16/32/64GB ، محل کارت حافظه MicroSD،

شتاب سنج ، ژیروسکوپ و حسگر Proximity، سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری، پورت MicroUSB با USB Host و پشتیبانی خروجی تلویزیون (MHL ، (1080P ، نسخه 4.0 بلوتوث استریو، رادیو FM با RDS، کیفیت صوتی عالی، ویرایشگر مستندات و پشتیبانی گسترده از فایل های صوتی و تصویری از امکانات این گوشی به شمار می آید.

===============================

حمله هکری به ۶ بانک بزرگ آمریکا در هفته گذشته هکبه گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، یک گروه از هکرهای اینترنتی به نام مبارزان سایبری عزالدین قسام مسئولیت حملات سایبری به بانک آمریکا و چند موسسه مالی دیگر این کشور را بر عهده گرفت.

هفته گذشته، ۶ بانک بزرگ آمریکایی هدف یک رشته حملات سایبری قرار گرفتند که این حملات اینترنتی موجب از دسترس خارج شدن سایت های اینترنتی این بانک ها و ایجاد وقفه در ارائه خدمات بانکداری اینترنتی شد. جی پی مورگان و بانک آمریکا پیش تر نیز هدف حملات سایبری قرار گرفته بودند.

مشتریان بانک آمریکا، جی پی مورگان چیس، سیتی گروپ، یو اس بانک، ولز فارگو و پی ان سی موفق نشدند از طریق اینترنت به حساب های خود دسترسی پیدا کنند و قبوض خود را به صورت آنلاین پرداخت نمایند. عدم ارائه توضیحات قانع کننده از سوی این بانک ها موجب سردرگمی و نگرانی مشتریان شده است.

بانک های آمریکایی هدف حملات عدم ارائه سرویس قرار گرفته اند، که در آن هکرها با بالابردن ترافیک ورود به یک سایت، موجب از کار افتادن آن سایت می شوند. چنین حملاتی از نظر فنی چندان پیچیده نیستند و تاثیر مخربی بر شبکه کامپیوتری شرکت مورد هدف بر جای نمی گذارند. اما این حملات برای سردرگم کردن و نگران ساختن مشتریان کافی هستند.

گروه مبارزان سایبری عزالدین قسام اعلام کرده که این حملات را به تلافی انتشار فیلم اهانت آمیز به ساحت پیامبر اسلام ترتیب داده است. این گروه تاکید کرده که تا زمانی که این فیلم از روی شبکه اینترنت برداشته نشود، به حملات سایبری روزانه خود علیه موسسات اعتباری و مالی آمریکایی و احتمالا موسسات فرانسوی، اسرائیلی و انگلیسی ادامه خواهد داد. بازار بورس نیویورک و نزدک نیز از دیگر اهداف این حملات اعلام شده اند.

برخی از کارشناسان امنیت شبکه معتقدند، شیوه های بکار گرفته شده در این حملات کاملا اولیه هستند و احتمالا هکرها از عده زیادی از افراد داوطلب خواسته اند تا در انجام این حملات به آنها کمک کنند. اما برخی دیگر از کارشناسان می گویند، احتمال کمی وجود دارد که بتوان با استفاده از این شیوه، حمله ای در این مقیاس را ترتیب داد.


======================================

آلترابوک های اینتل با کارکرد تبلت از راه می‌رسند آلترابوک

شرکت اینتل که بیشتر به عنوان یک کارخانه تولیدکننده سخت افزار شناخته می شود قصد دارد نوع جدیدی از الترابوکها را ارائه کند که می‌توان از آنها به عنوان لپ تاپ های فوق نازک و سبک و همچنین تبلت استفاده کرد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، شرکت اینتل با همکاری شرکتهای لنوو، دل و توشیبا سه مدل مختلف از آلترابوکهایی را می سازند که قرار است سال نو میلادی وارد بازار شوند.

آلترابوک نسل جدیدی از خانواده‌های لپ تاپ است که اواخر سال ۲۰۱۱ توسط شرکت اینتل معرفی و ثبت شد. این کامپیوترهای قابل حمل ویژگی هایی همچون وزن کم، ضخامت بسیار کم، سرعت بوت شدن بالا اندازه کوچک و عمر باتری زیاد نسبت به لپ تاپ ها دارند.

این نام تجاری توسط شرکت اینتل خلق و ثبت شده است. این آلترابوکها در نظر دارند که موفقیت مک بوک ایر شرکت اپل را برای خود رقم بزند.

مک‌ بوک ایر محصول یکی از سری محصولات اپل است که در رده‌ی لپ ‌تاپهایی قرار می گیرد که برای حمل و نقل بسیار مناسب هستند، این لپ تاپ ها از سیستم عامل مک ۱۰ استفاده می کنند و برای اولین بار در ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شدند.

ویژگیهای این دستگاه ها این امکان را فراهم می کنند که هم تاشوند، حرکت چرخشی داشته باشند و حتی برخی از اجزاء آنها را جدا کرد. سه مدل مختلف آلترابوک مدل لنوو آیداپد یوگا، دل XPS Duo 12 و توشیبا ستلایت U925T/U920T است.


==================================


سریع ترین راه فعال و غیر فعال کردن USB در ویندوز اکثر کاربران کامپیوتر با روش های که ممکن است داده های آنها به سرقت برود آشنا نیستند. آنها فکر می کنند این کار فقط از طریق اینترنت و یا برنامه های آلوده انجام می گیرد. اما اینطور نیست ما آسان ترین و بهترین راه سرقت دادها را فراموش کرده ایم.درگاه USB .
سریعترین راه برای فعال کردن و غیر فعال کردن USB در ویندوز

بله رایج ترین ابزار استفاده این روزها USB درایو است. مشکل اینجاست که استفاده از فلش درایو اصلا نیازی به دانش خاص ندارد. راهی که ساده ترین، سریع ترین و بدون دردسر برای انتقال اطلاعات از یک موقعیت به موقعیت دیگر است و خیلی راحت در دسترس است , ما در دنیای دیجیتالی زندگی می کنیم که انواع اسباب بازی های فلش درایو طراحی و روانه بازار شده است. مطلب  فلش درایو های فانتزی را ببینید. در اشکال و طرح های مختلف مانند شکل کارت اعتباری، شکل حلقه کلید و بسیاری از اشکال دیگر , که نمی توان به راحتی یک فلش درایو را تشخیص داد . بنابراین، هنگامی که بحث سرقت اطلاعات و مسائل امنیتی پیش می آید، دوباره به آن فکر کنید. آیا کامپیوتر من واقعا امن است؟

به گزارش سافت‌گذر به نقل از برترین ها؛ مسئله دیگر انتشار ویروس ها و بد افزار ها است. بدون شک برای شما هم پیش آمده که از طریق فلش درایو دوستان و آشنایان ویروس به رایانه شما منتقل شود. این واقعا عذاب آور است.

بنابر این حالا باید چیکار کنم؟ تمام پورت های USB را از مادربرد قطع کنم؟؟!! یا مثله تصویر بالا یک قفل برای درگاه یو اس بی USB تهیه کنم.؟ من راه دوم را پیشنهاد میدهم. البته یک قفل نرم افزاری…

Phrozen Safe USB نرم افزاری با رابطه کاربری ساده اما قدرتمند از پورت های USB رایانه شما در مقابل تهدیدات محافظت می کند. این نرم افزار کوچک شما را قادر میسازد در سه حالت مختلف پورت USB را کنترل کنید.

    به طور کامل عملیاتی  Fully Operational Mode


در این حالت تمام دستگاه های USB متصل به رایانه در حالت عادی باشد و کارهای معمولی مانند ذخیره سازی , ویرایش ,کپی, انتقال و حذف فایل ها در رایانه و فلش درایو آزاد است.

     حالت فقط اجازه خواندن Read Only Mode

در این حالت شما فقط قادر به خواند محتویات فلش درایو هستید. دیگران قادر به حذف و یا تغییر فایل ها و یا انتقال به رایانه خود نیستند. همچنین ویروس ها در این حالت برای تکثیر و فعالیت ناتوان هستند.

     حالت کاملا غیر فعال Disabled Mode


حالت سوم درگاه USB را کاملا غیر فعال میکند و شما نمی توانید از هیچ دستگاه ذخیره سازی فلش درایو استفاده کنید. هیچ کس قادر به انتقال یا وارد کردن فایل به رایانه نیست. هیچ ویروسی قابل تکثیر و انتقال به سیستم و فعالیت نیست. این امن ترین حالت نرم افزار است و برای محافظت از دادها در برابر سرقت از درگاه USB  عالی است.

پس از نصب Phrozen Safe USB ، شما باید آن را اجرا و وضعیت درگاه USB Status را مشخص کنید. نرم افزار در هنگام راه اندازی ویندوز به طور اتوماتیک فعال می شود البته به شرطی که گزینه ( start Phrozen Safe USB with Windows) را انتخاب کنید.سپس شما باید از لیست یکی از سه حالت را انتخاب نماید.

سریعترین راه برای فعال کردن و غیر فعال کردن USB در ویندوز

سریعترین راه برای فعال کردن و غیر فعال کردن USB در ویندوز

سریعترین راه برای فعال کردن و غیر فعال کردن USB در ویندوز


هنگامی که شما یکی از این سه وضعیت را انتخاب کنید نرم افزار به system tray و قسمت Notification Area Icons در پایین سمت راست منتقل می شود و برای تغییر وضعیت فقط کافی است روی آیکن Phrozen Safe USB راست کلیک و وضعیت جدید را انتخاب کنید.

سریعترین راه برای فعال کردن و غیر فعال کردن USB در ویندوز

Phrozen Safe USB نرم افزاری قوی برای محافظت از درگاه USB است که خیال شما را از بابت سرقت اطلاعات و انتقال ویروس و بدافزار از طریق این پردت راحت می کند.

Phrozen Safe USB قابلیت نصب در در ویندوز XP، ویستا، ۷ و ویندوز ۸ درهر دو نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی است

===================================

بهینه سازی Explorer در ویندوز 7 Windows Explorer یک برنامه مدیریتی است که به طور پیش فرض بر روی سیستم عامل ویندوز قرار گرفته است و به کاربر امکان دسترسی به فایل ها و اسناد را میدهد. البته بدون رابطه کاربری بسیار زیبا و گرافیکی ، کار کردن با چنین برنامه هایی بسیار سخت میشود.

109399_865.jpg


به گزارش سافت‌گذر به نقل از برترین ها؛ جستجوگر ویندوز احتمالا اولین برنامه ای است که شما در طول کار با ویندوز با آن تعامل دارید و در این مطلب قصد داریم ۳ راه حل بسیار مفید را به شما ارائه دهیم تا بتوانید این برنامه را بیش از قبل بهینه سازی کنید و کاربرد آن را افزایش دهید.

1- شخصی سازی Folder Options


با استفاده از قسمت folder options یا همان گزینه های مربوط به فولدر ها میتوانید ظاهر و حالت فولدر های مختلف را تغییر دهید. شما این امکان را دارید تا بعضی از فولدر های دلخواه را به صورت مخفی نمایش دهید یا این که موارد مربوط به نمایش و آیکن فولدرها را تغییر دهید و البته نحوه جستجو در میان فایل ها را نیز باید به این لیست اضافه کرد. وقتی که وارد یک پوشه شده اید گزینه Organize را در گوشه سمت چپ بالا بزنید و سپس از منو ظاهر شده Folder and search options را انتخاب نمایید. و البته راه ساده تری نیز وجود دارد کافی است نام Folder Options را از داخل محل جستجوی ویندوز پیدا کنید. این گزینه در پایین منوی مربوط به Control Panel نمایش داده خواهد شد (همانند تصویر پایین).

109400_559.jpg

پس از زدن گزینه Folder Options پنجره ای همانند شکل زیر برای شما باز میشود. در قسمت General شما میتوانید تنظیمات پایه را مشاهده کنید. یکی از این قسمت ها navigation pane نام دارد که مربوط به طریقه ناوبری جستجوگر ویندوز میباشد. توصیه میشود دو گزینه ای که در این قسمت وجود دارند را در حالت انتخاب قرار دهید. قبل از انجام این کار یک فولدر را باز نمایید و سپس بعد از انجام کار این امر را دوباره تکرار کنید تا متوجه تغییرات اعمال شده بشوید.

109401_803.jpg

 قسمت بعدی Folder options با نام View میباشد. در این بخش شما میتوانید به جزییات و تنظیمات بیشتری دسترسی داشته باشید. شما میتوانید بنا بر سلیقه خود شخصی سازی را به نحو دلخواه انجام دهید.


2- بهینه سازی نمایش و پیش نمایش فایل ها

شما ترجیح میدهید که چگونه فایل های داخل یک فولدر را تماشا کنید؟ آیا دوست دارید تمامی آنها با جزییات نمایش داده شوند و یا فقط آیکن مربوط به آنها را مشاهده نمایید؟ شما میتوانید نحوه نمایش فایل های هر فولدر را به طور جداگانه ای تنظیم نمایید. این امر کار با جستجوگر ویندوز را بسیار آسان کرده است زیرا هر فولدر شامل اطلاعات متفاوتی است و نیاز به شخصی سازی های جداگانه ای نیز دارد. برای دسترسی به تنظیمات نمایش کافی است بر روی گزینه ای که در شکل زیر با رنگ قرمز نمایش داده شده است کلیک کنید.

109402_431.jpg

در تصویر بالا شما میتوانید یک پیش نمایش از تصویر انتخاب شده در سمت راست مشاهده نمایید. شما هم چنین میتوانید به دلخواه این قسمت را فعال و یا غیر فعال نمایید. برای دسترسی به تنظیمات این قسمت به Organize و سپس Layout بروید.

109403_849.jpg


3- ثابت کردن فولدر ها در لیست پرش جستجوگر

jump list یا لیست پرش وقتی ظاهر میشود که شما بر روی هر یک از گزینه های موجود در taskbar راست کلیک نمایید. به کمک لیست پرش میتوانید به فولدر های دلخواه خود دسترسی سریع تری داشته باشید و به آسانی آنها را در لیست پرش قرار دهید. برای اضافه کردن یک فولدر به لیست پرش کافی است از قابلیت drag یا کشیدن استفاده کنید و آن را به قسمت taskbar ببرید تا سپس به طور اتوماتیک به لیست پرش اضافه شود.

109404_183.jpg

البته ممکن است جستجوگر ویندوز شما هنوز از لیست پرش استفاده نکرده باشد. یعنی آیکن موجود در تصویر بالا که با رنگ قرمز نمایش داده شده است وجود ندارد. برای ایجاد لیست پرش یک فولدر دلخواه را باز کنید و بر روی آیکن آن در قسمت taskbar کلیک نمایید تا گزینه Pin this program to taskbar را مشاهده کنید. با زدن این گزینه لیست پرش برای ویندوز شما ایجاد خواهد شد.


======================================

Sony-Trinitron-TV.jpg

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فارنت؛ زمانی بود که سونی اولین نام مطرح در بازار کالاهای الکترونیک به حساب می‌آمد. تلویزیون‌های ترینیترون سونی برای چندین دهه بازار تلویزیون‌ها را در اشغال خود داشت. در سال ۱۹۷۵ سونی فرمت بتامکس را عرضه کرد که اولین فرمت ویدیوئی ضبط تصاویر ویدیوئی در زمان خود بود. واکمن در سال ۱۹۷۹ به بازار عرضه شد و راه و روش گوش دادن به موسیقی را در میان مردم تغییر داد و رده شخصی‌ را در بازار صوتی ایجاد کرد.در سال ۱۹۸۲ سر و کله سی دی پیدا شد که سونی آن را به طور مشترک با فیلیپس توسعه داده بود و سبک شنیدن موسیقی ما را تغییر داد و دامنه تاثیر آن حتی در دنیای امروز ما هم دیده می‌شود.

The-Sony-D-50-the-first-portable-CD-play

سونی دامنه تاثیرگذاری خود را در بازار با خرید سی.بی.اس رکوردز در سال ۱۹۸۸و کلمبیا پیکچرز در سال ۱۹۸۹ افزایش داد و در سال ۱۹۹۴ با عرضه اولین نسل پلی‌استیشن، اولین قدم پیروزمندانه برای تصرف بی‌چون و چرای بازار کنسول‌های بازی ویدیوئی برداشت. سونی این اواخر از بلو-ری حمایت کرده و به سرعت تنها رقیب چالش‌برانگیز اچ.دی ویدئو یعنی اچ.دی دی.وی.دی را عرضه کرده است.

Sony-MiniDisc.jpg

همانند اپل، سبک حرکت سونی همواره در قله و پیشرو بوده است. سهم بازار سونی، محصولات سونی و فناوری‌های سونی بسیار گسترده بوده و حتی دامنه نفوذ آن از اپل نیز بیشتر بوده است اما درخشش سونی و یا شاید بهتر باشد بگوئیم سرعت درخشش سونی در چند سال اخیر کم‌رنگ‌تر و یا کمتر شده است.

البته حتی در بهترین زمان‌ها، سابقه سونی بی‌عیب و نقص نبوده است. در سابقه این شرکت قدم‌های اشتباه و شکست در عرضه فرمت‌ها مانند فرمت R-DAT یا DAT (Digital Audio Tape) که در سال ۱۹۸۷ مطرح شده، دیده می‌شود که شاید به جای رهبری این شرکت در سال‌های بعدی و در فناوری‌های نمایشگرهای ال.سی.دی و پلاسما قرار گرفت.

betamax-tape-Sony.jpg

بتامکس اگرچه به عنوان اولین فرمت ضبط ویدیوئی شناخته می‌شود اما نتوانست از پس وی.اچ.اس بربیاید و در سال ۱۹۸۰ فرمت وی.اچ.اس بازار ویدیو آمریکای شمالی را به خود اختصاص داده بود.سونی پس از آن به جای پیوستن به بازار ام.پی.تری پلیرها سعی کرد فرمت نیمه‌کاره مینی‌دیسک‌ها را گسترش دهد که البته این بار هم نتوانست از پس حریفی همچون آی‌پاد بربیاید و یا بهتر است بگوئیم نتوانست با بازار آن نزدیک شود. پس از آن باز هم به جای استفاده از فرمت ام.پی.تری در مینی‌دیسک‌ها سعی در گسترش فناوری فشرده‌سازی صدا خود با نام ATRAC  را داشت که ناکام ماند و اصلا مورد اقبال عمومی قرار نگرفت.

این جالب است که وقتی نگاهی به گذشته نزدیک می‌اندازیم آی‌پاد را محصولی می‌بینیم که در لیست محصولات سونی جای خالی آن در ادامه مسیر این شرکت دیده می‌شود. سونی با اینکه مالک شرکت بزرگ Sony Music Entertainment  است اما این موضوع نتوانسته به سونی در ساختن رقیبی برای آی‌پاد شرکت اپل کمکی بکند.

به هر حال اگر چه ممکن است سونی آن غول بزرگ همیشگی که بود نباشد و حتی از کاهش نیروهای خود خبر دهد اما همچنان یک نیروی تاثیرگذار و صاحب فناوری در بازار به‌حساب می‌آید. دیروز سی‌امین سالگرد عرضه اولین سی‌دی با مشارکت سونی و فیلیپس بود تا ما را بر آن دارد که نگاهی به تاریخچه این شرکت بیندازیم که این روزها با برند اکسپریا خود در بازار دستگاه‌های دیجیتال همراه عرض اندام می‌کند!


====================================


سال زندان مجازات دانلود غیرقانونی در ژاپن
دانلود غیرقانونیطبق قانونی که از امروز در ژاپن اجرا می‌شود، کاربران اینترنت در این کشور که اقدام به دانلود غیرقانونی محتوا می‌کنند به دو سال زندان و 25700 دلار جریمه نقدی مجازات خواهند شد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از زومیت؛ از دید این قانون دانلود تنها یک فایل برای مشمول مجازات شدن کافیست. حتی استفاده از یوتوب برای دیدن ویدیوهایی که بدون رعایت قانون کپی‌رایت در این وب‌سایت قرار داده شده‌اند، غیر قانونی به حساب می‌آید.

دانلود کردن فایل غیر قانونی به کنار، اگر ژاپنی‌ها فایلی را بدون رعایت قانون کپی رایت آپلود کنند مجبور به گذراندن 10 سال در زندان و پرداخت جریمه 128,400 دلاری خواهند شد.

کشور ژاپن از سال 2010 قانون کپی‌رایت را به شدت اجرا نموده ولی هیچ وقت مجازاتی به این سنگینی برای آن در نظر نگرفته بود. بر اساس تحقیقی که در سال 2010 انجام شد نسبت دانلود غیر قانونی به قانونی ده به یک بوده است.


=========================================

تولد ۳۰ سالگی سی دی مبارک
اول اکتبر 1982 – سی سال پیش – سی دی ها و سی دی پلیر ها شروع به اجرای تجاری موسیقی کردند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از خبرآنلاین؛ این کار در ژاپن با "خیابان پنجاه و دوم بیلی جول" آغاز شد و حالا پس از سی سال میلیاردها سی دی یا کامپکت دیسک در سراسر جهان فروخته شده است.
البته سی دی سالها قبل اختراع شده بود ولی به شکل تجاری در نیامده بود. اولین تست سی دی با سمفونی Eine Alpensinfonie ریچارد اشتراوس بود و سپس سی دی موسیقی گروه آبا که در کارخانه تولید شد اما به حالت تجاری در نیامد.
همزمان اولین سی دی پلیر –دستگاه اجرا کننده سی دی- توسط سونی بنام CDP-101 عرضه شد تا سی دی جدید را خوانده و پخش کند. 6 ماه بعد به قیمت 730 دلار در امریکا عرضه شد که کمی گران به نظر می رسید. فناوری آن به فرمت ویدئویی لیزر دیسک سال 1978 بر می گشت. در دهه 1970 سونی و فیلیپس هر دو جداگانه در این راه قدم برداشته و بعد با همکاری و مشارکت، سعی کردند بازار اجرا کننده های سی دی را مطابق یک استاندارد، جلو ببرند.
مردم تا اواخر دهه 1980 نمی توانستند از نوار کاست دل بکنند. دلیل عمده دیر سوئیچ شدن قیمت نسبتا بالای اجرا کننده های سی دی یا همان سی دی پلیر ها بود. 730 دلار آن زمان برای خرید سی دی پلیر معادل 1750 دلار حالا بود و تصورش را کنید برای خرید یک اجا کننده چه کسی حاضر است در حال حاضر 1750 دلار پرداخت کند؟ خود سی دی 15 دلار بود که با نرخ کنونی معادل 35 دلار بود.
کمپانی های تولید کننده سی دی نیز در ابتدا روی موسیقی های کلاسیک سرمایه گذاری کردند و بعد با محبوب شدن سی دی، گرایش مردم و تولید کنندگان عوض شد. برای بسیاری از مردم سوئیچ کردن به سی دی انقلاب محسوب می شد. نویز زیاد بود و حتی حالا با گذشت سالها به گفته مارک کاتز پروفسور موسیقی در دانشگاه کارولینای شمالی با وجود نویز اطراف و هدفونهای مختلف هنوز برای بسیاری فرق سی دی و ام پی تری معلوم نیست.(از لحاظ کیفیت)
بعدا با ورود دیتا و فایل های ویدئویی و ایجاد دی وی دی و بعد بلو-ری (blue-ray) دنیای دیسک های سی دی متحول شد.
اولین کامپکت دیسک ها 74 دقیقه موسیقی را درخود جای می دادند و بعد با تحول تکنولوژی می توانستید ام پی تری با حجم ها مختلف و تعداد دهها برابر یک آلبوم را داخل سی دی جای دهید.اینترنت و سایتهای دانلود موسیقی مانند نپستر (یادش به خیر) و ... نیز روی سی دی ها تاثیر فراوانی داشت.
با ورود گوش دادن به موسیقی به صورت استریمینگ و زنده با آی تیونز و یا از طریق اینترنت با پرداخت هزینه کمتر، کم کم انقلاب جدیدی شکل گرفت که این بار در خرید سی دی و صنعت سی دی به طور کلی تاثیر گذاشت. الان با کتابخانه دیجیتال روی محیط کلود کامپیوتینگ دیگر صحبت از این چیزها نیز قدیمی به نظر می رسد. زمان توزیع و سایز آهنگ و حجم آن مانند سابق فا


مطالب مشابه :


صندوق مهر رضا وام ازدواج

صندوق مهر رضا وام ازدواج با پرداخت 10.000 ريال فرم ثبت نام ازدواج را دريافت مي نمايند ، پس




شرایط افزایش سقف وام ازدواج چیست؟

سا مانه ثبت نام وام ازدواج. شده، قادر به ثبت نام بوده و گواهی شهرداری‌ و بنیاد




هر چه باید درباره وام ازدواج بدانید

سا مانه ثبت نام وام ازدواج.




شرایط ثبت نام طرح بدون جایگزینی (طرح تکریم) خودرو فرسوده

شرایط ثبت نام طرح بدون جایگزینی خدمات عوارض خودروئی شهرداری ثبت نام وام ازدواج;




سامانه ثبت نام ازدواج دانشجویی- نهادهای کشاورزی

سامانه ثبت نام ازدواج دانشجویی خدمات عوارض خودروئی شهرداری ثبت نام وام ازدواج;




ماورا

وبلاگ هواداران شهرداری ثبت نام وام ازدواج. دانشگاه دولتی واحد




جزئیات افزایش سقف تسهیلات ازدواج

استخدام شهرداری; استخدام




آزمایشی لطفا روی ادامه مطلب کلیک نکنید.

ثبت نام وام ازدواج. ثبت آزمون استخدامی شهرداری. آزمون کارشناسی ارشد وزارت




جديدترين خبرها و مطالب 1391/07/11

ثبت نام: دارایی سامانه ثبت نام وام ازدواج شهر در سال 1386 با همکاری شهرداری تهران




ثبت نام تسهيلات اشتغال صندوق مهر امام رضا(ع)

ثبت نام تسهيلات اشتغال صندوق مهر امام خدمات عوارض خودروئی شهرداری ثبت نام وام ازدواج;




برچسب :