گزارش اختصاصی از خودرو Hafei LOBO
زمانی که یک خانواده کم جمعیت نیاز به خودرویی کم مصرف ، شهری و با قیمت مناسب دارند به چند پاسخ و گزینه محدود می رسند . دوو ماتیز که توسط کرمان خودرو به بازار عرضه می شد اولین پاسخ گو به نیاز های یک خانواده کم جمعیت برای مصارف شهری بود و در ادامه ، هاچ بک کوچک ام وی ام 110 از شرکت مدیران خودرو به این گروه پیوست . با این وجود جای خالی گروهی متنوع از این سبک خودرو های هاچ بک کوچک که همانند خودرو های MPV نیاز های مالکشان را برآورده می کنند احساس می شد . از همین رو باز هم از دیار کرمان و این بار شرکتی جدیدی از این گروه خودروسازی تحت نام وستی اقدام به معرفی خودروی جدید لوبو از کمپانی چینی Hafei در ایران کرده است ، این خودرو که در کلاس هاچ بک های کوچک قرار می گیرد ، راه زیادی تا آغاز عرضه در ایران ندارد و بنا بر گفته مسئولان وستی توانایی ها و نکات تازه ای دارد که باید آن ها را در عمل دید . طی شرایطی که توسط مسئولان محترم این شرکت فراهم شد فرصت بررسی فنی و آشنایی بیش تر با این خوردو فراهم شد . در ادامه گزارش به بررسی این یافته ها و امکانات و مشخصات کامل این خودرو خواهیم پرداخت :
کمپانی Hafei چین ، شرکتی نیمه دولتی است که فعالیت خود را از سال 1994 به عنوان زیر مجموعه شرکت هواپیماسازی "هاربین" آغاز کرد و هم اکنون بیش تر به عنوان تولید کننده مینی ون در چین شناخته می شود که علاوه بر تولید مینی ون ، خودرو های سواری همچون لوبو را نیز تولید می کند . یکی از جدیدترین تولیدات این شرکت خودرو لوبو است که تولید آن از سال 2002 آغاز شده است . لوبو به عنوان خودرویی هاچ بک و شهری شناخته می شود که توسط شرکت بزرگ و معروف ایتالیایی پینین فارینا ، طراحی شده است . لوبو به عنوان خودرویی شهری از دو نوع پیشرانه 1 و 1.1 لیتری استفاده می کند و بر روی پلت فرم طراحی شده توسط لوتوس انگلستان بنا شده است . هفی تا کنون توانسته در بازار های پر مصرفی نظیر روسیه ، سریلانکا و مالزی به تولید برسد . شرکت وستی طرف قرار داد کمپانی Hafei در ایران است که به عنوان زیر مجموعه کرمان خودرو در نظر دارد تا پس از عرضه لوبو 1.1 لیتری ، محصولات دیگر کمپانی Hafei چین را نیز به بازار ایران عرضه کند.
بررسی طراحی لوبو :
چراغ های مثلثی عقب خودرو نخستین نقطه ای هستند که نگاه را به خود جذب می کنند ، این چراغ ها که شیشه عقب نیز در توازی با آن ها حالت زاویه 45 درجه گرفته از دو استوانه هالوژنی تشکیل شده و هم از نمای عقب و هم از نمای کناری جذابیت بصری مورد توجهی را روی بدنه خودرو به وجود می آورد . روی سپر عقب لوبو دو چراغ خطر نصب شده اند که یکی به عنوان چراغ ایست و دیگری بر اساس استاندارد های اروپایی به عنوان چراغ عقب عمل می کند . به جز بخشی از چراغ های عقب که در نمای کناری به چشم می آیند نیز این بخش نکته قابل توجه دیگری ندارد . چراغ های جلو هنرمندانه و زیبا طراحی شده اند ، این چراغ ها در فیس لیفت 2008 لوبو روی این خودرو قرار گرفته اند و حالت خاصی را به جلو خودرو داده اند . پایین ستون های جلو نیز از چراغ های راهنما استفاده شده که این عمل در سر پیچ های راننده در جهت مخالف را نسبت به خطر آگاه تر می کند و به نظر می رسد همان نقش راهنما و چراغ های خطر روی آینه ها را در جایی دیگر بازی می کنند .
طراحی داخلی خودرو از نظر تودوزی و رنگ آمیزی داخل اتاق بسیار هنرمندانه و شاداب انجام شده است . صفحه آمپر و کیلومتر شمار و همچنین هشدار دهنده های الکتریکی خودرو که بر اساس عادت پیش روی راننده قرار داشتند در لوبو روی کنسول وسط نصب شده است و بر خلاف باور ، دید خوبی را نیز به راننده می دهند و در عین حال طراحی موازی و ساده ای را برای کنسول خودرو به وجود آورده است . کلید های تنظیم تهویه خودرو ، دو دریچه نسبتا بزرگ وسط و سیستم صوتی کاست خودرو با رنگ مشکی در قسمت وسط کنسول از دیگر بخش ها متمایز شده اند .
از جمله امکانات داخلی که در اتاق گنجانده شده اند نیز می توان به کیسه هوای راننده (SRS) ، شیشه های برقی جلو ، قفل مرکزی ، سیستم ضد سرقت ، قفل کودک برای درب های عقب و صندلی تاشو عقب اشاره کرد .
شاید هم اکنون تنها گزینه مقایسه ای ما برای لوبو ، ام وی ام 110 باشد ، لذا در نخستین گام ابعاد و فضای داخلی این دو خودرو را را یکدیگر مقایسه می کنیم . لوبو هاچ بکی با طول 3588 ، عرض 1563 و ارتفاع 1533 میلیمتر است و در مقابل ام وی ام 110 3550 میلیمتر طول ، 1495 میلیمتر عرض و 1485 میلیمتر ارتفاع دارد . همانطور که اعداد گویا هستند لوبو در تمامی موارد نسبت به ام وی ام بزرگ تر است و فضای داخلی بزرگتری را در اختیار می گذارد .فضای بار لوبو که پشت صندلی های عقب قرار دارد برای هاچ بکی با این ابعاد معقول به نظر می رسد و با خواباندن صندلی های عقب نیز می توان به فضای بیش تر و بهتری دست یافت .
بررسی فنی لوبو :
لوبو از موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ با حجم 1075 سی سی بهره می برد که توانایی تولید حداکثر قدرت 65 اسب بخار در دور 5700 و حداکثر گشتاور 88 نیوتون متر را داراست .
خودرو های هاچ بک این چنینی معمولا از سیستم های تعلیق نیمه مستقل فنر پیچشی در جلو و عقب بهره می برند که کمی فضای آرام داخل اتاق را در دست انداز ها و ناهمواری ها بر هم می زند و رانندگی لذت بخشی را برای جاده های ناهموار به همراه نمی آورد . خودرو در نگاه اول آن چنان که باید قدرتمند به نظر نمی رسد اما در تقابل با سربالایی ها ضعفی در قدرت موتور لوبو حس نمی شود و کشش خودرو همچنان توانایی طی مسافت پیش رو را دارد . شتاب اولیه لوبو با توجه به 65 اسب بخار قدرت معقول و لذت بخش است . با وجود کم حجم بودن این موتور و قدرت آن که با پراید برابری می کند لوبوی 895 کیلویی در مانور های شهری و سرعت های متوسط فرمان دهی بسیار عالی و مناسبی را ارائه می دهد . فرمان هیدرولیک خودرو به واقع در این کلاس و در پیچ و خم های متوالی نه تنها خسته کننده نیستند بلکه رانندگی لذت بخشی را رقم می زند و کنترل مناسبی را برای راننده روی جاده فراهم می کند . با توجه به ارتفاع نسبتا MPv مانند لوبو دید خودرو از کناره ها ، جلو و عقب بسیار مناسب است و فضای مناسب آینه های نیز در این امر کمک شایانی می کنند تا فضای اطراف برای امنیت بیش تر کاملا تحت نظر راننده باشد . با این وجود حتی در دور پایین موتور صدای نسبتا زیادی به داخل اتاق نفوذ می کند و این صدا همراه با افزایش دور موتور بیش تر و بیش تر می شود.
ظرفیت باک لوبو 40 لیتر است ومصرف آن با سرعت ثابت 60 کیلومتر بر ساعت 4.7 لیتر در 100 کیلومتر است .
ترمز خودرو آن چنان که باید در مهار این وزنه 895 کیلوگرمی قدرتمند عمل نمی کند ولی با وجود سیستم ABS در سرعت های بالا می توان توقفی امن را از لوبو انتظار داشت . چراغ های جلو با قابلیت تنظیم نور از داخل اتاق و همچنین چراغ های مه شکن در جلو و عقب دید مناسبی را در شرایط مختلف فراهم می کنند .
گیربکس لوبو از نوع 5 دنده دستی است و تعویض دنده ها به دلیل فاصله مناسب از یکدیگر راحت است و مشکل خاصی به وجود نمی آورد اما در این بین فضای پای اندک برای راننده ممکن است کلاچ گیری را کمی مشکل کند .
صندلی های جلو خودرو در پیچ های تند و دست انداز ها تا حدودی سرنشین را از محل نشیمن خود منحرف می کنند ولی این مساله برای صندلی های عقب به دلیل نبودن حالت نگه دارنده در سر پیچ های کاملا مشهود است و در کل به هیچ وجه نمی توان نمره خوبی به صندلی های این خودرو در سواری های شهری داد .
لوبو ، خودروی هاچ بک کوچکی است که با توجه به امکانات معرفی شده از نظر فضای داخلی و امکانات ایمنی از قبیل ترمز ABS و کیسه هوا یک پله بالاتر از ام وی ام 110 چهار سیلندر ایستاده است ، در مقایسه ای سطحی بیه این دو خودرو در می یابیم که هر دو با حجم موتور و قدرت های تقریبا یک سان رقیبان سختی در این کلاس برای یکدیگر هستند . با این وجود ام وی ام 4 سیلندر هم اکنون با قیمتی حدود 10 میلیون تومان به فروش می رسد و قیمت قطعی لوبو برای ثبت نام هنوز اعلام نشده است . با این وجود و بر اساس مستندات پیش بینی می شود قیمت حدود 12 میلیون تومان برای لوبو در نظر گرفته شود تا این خودرو در آینده ای نزدیک و به صورت CKD در ایران به فروش برسد و پاسخ گوی نیاز های گروه خاص طرفداران خودرو های هاچ بک کوچک باشد که عمده این مخاطبان را بانوان تشکیل می دهند .
در پایان از همکاری مسئولان شرکت وستی که در بررسی فنی خودرو لوبو همکاری لازم را با ما انجام دادند تشکر می کنیم.
----
مطالب مشابه :
هافی لوبو
وبلاگ تخصصی خودرو - هافی لوبو میلیون تومان به فروش می رسد و قیمت قطعی لوبو برای ثبت نام
خودروHafei LOBO
یکی از جدیدترین تولیدات این شرکت خودرو لوبو است که فروش می رسد و قیمت قطعی لوبو برای
قیمت محصولات مدیران خودرو + قیمت محصولات کرمان خودرو
قیمت خودرو - قیمت محصولات مدیران خودرو + قیمت محصولات کرمان خودرو - قیمت جدید خودرو در صفحه
معرفی اجمالی خودروی لوبو(مشخصات فنی + عکس )
خودرو برتر - معرفی اجمالی خودروی لوبو(مشخصات فنی + عکس ) قیمت خودرو.
خودرو لوبو به بازار ایران ميآيد
خودرو برتر - خودرو لوبو به بازار ایران ميآيد - وبلاگ دانش فنی ، اطلاعات مهندسی قیمت خودرو.
قیمت روز خودرو
قیمت خودرو - قیمت روز خودرو - قیمت جدید خودرو در صفحه نخست www.dayprice.ir - قیمت لوبو: ناموجود---
گزارش اختصاصی از خودرو Hafei LOBO
یکی از جدیدترین تولیدات این شرکت خودرو لوبو است که فروش می رسد و قیمت قطعی لوبو برای
برچسب :
قیمت خودرو لوبو