"درآمد میلیاردی اتحادیه املاک از کدرهگیری "در گزارش رئیس سابق اتحادیه مشاورین املاک

درآمد 17 میلیارد تومانی اتحادیه املاک از کد رهگیری

*درآمدهای اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران از سوی چه سازمان یا دستگاهی بررسی می‌شود؟
طبق قانون نظام صنفی، 20 درصد از درآمد اتحادیه‌ها را مجمع امور صنفی توزیعی می‌برد.


*این 20 درصد شامل کدام درآمدهای اتحادیه می‌شود؟
از کل درآمد سالانه. مجمع هر 3 ماه یکبار به اتحادیه می‌آید، بررسی و حسابرسی می‌کند و سهم خود را می‌برد. تحت هیچ شرایطی شرکت تعاونی نیستیم که بیلان بدهیم. یا اتحادیه‌ها را نمی‌توانیم سهام‌بندی کرد.


*پروژه کد رهگیری ازچه زمان عنوان شد؟
وقتی کدرهگیری مطرح شد، من هنوز اتحادیه کشوری املاک نبودم. اما درتلاش بودم قراردادهای اجاره و فروش در بقالی، مکانیکی و آرایشگاه نوشته نشود. آن زمان آقای مفتح – معاون وزیر بازرگانی وقت – گفت خسروی فقط تو می‌توانی این کدرهگیری را در کشور پیاده کنی. در مدت 6 ماه، 400 شهر و 30 استان را به سرعت رفتم و درس دادم. در ابتدا قرار نبود پولی از مشاوران املاک گرفته شود. 4-3 ماه بعد از اینکه زیرساخت‌ها کامل شد وزارت بازرگانی وقت گفت دیگر نمی‌توانیم این سامانه را اداره کنیم و اگر این کار برای شما خوب است، خودتان اداره کنید.


*اما برای این پروژه اعتبار مالی خوبی در آن زمان از سوی دولت تامین شد.
اصلا هیچ پولی داده نشد.


*در آن زمان 7 میلیارد تومان طبق مصوبه شورایعالی مسکن از سوی وزارت مسکن و شهرسازی وقت در سال 1387 برای راه‌اندازی سامانه به وزارت بازرگانی- مجری - پروژه پرداخت شد.
بله، 7 میلیارد تومان پرداخت شد. 3.5 میلیارد تومان را آقای سعیدی‌کیا(وزیر مسکن و سهرسازی دولت نهم) و 3.5 میلیارد تومان هم از محل اعتبارات تنظیم بازار برای خرید سرور، کال‌سنتر و ... داده شد. ولی بودجه‌ای که بخواهد این سامانه را اداره کند، نبود.


*یعنی چه؟
گفتند خودگردان اداره کنید. در اولین جلسه مشترک، آقایانی که عضو هیأت عالی نظارت وقت بودند در سال 1387 گفتند بابت صدور هر کدرهگیری باید مبلغ 20 هزار تومان از مشاوران املاک گرفته شود. ما اعتراض کردیم و گفتیم توان پرداختش نیست. مبلغ را به 10 هزار تومان کاهش دادیم و در نهایت به 8 هزار تومان رسید. بعد از اینکه مقداری پول جمع شد، به مبلغ 3 میلیارد و 300 میلیون تومان سرور و فایربال خریدیم. این پول‌ها روزبه‌روز زیادتر می‌شد. بنابراین به وزارت بازرگانی نامه نوشتیم که این پول‌های دریافتی که جمع می‌شود به درد ما نمی‌خورد، آن را چکار کنیم؟


*این پول‌ها در چه حسابی جمع می‌شد؟ حساب مشترک داشتید؟
به حساب اتحادیه کشوری واریز می‌شد که به نام اتحادیه است. البته یک اختلاف حساب‌هایی پیش آمد و برخی می‌گفتند درآمد اتحادیه به 20 میلیارد تومان رسیده است. یک توکن‌هایی هم هست برای اتصال به سامانه که شرکت راهبر هر کدام را به مبلغ 59 هزار تومان در اختیار اتحادیه قرار داد و از ما خواست آن را به مبلغ 66 هزار تومان به مشاوران بفروشیم که درآمد آن هم به حساب اتحادیه می‌رفت.


*چند وقت است مبلغ دریافتی بابت کدرهگیری به 4 هزار تومان کاهش یافته است؟
بیش از یک سال است.


*تا قبل از این کاهش، برآورد کردید درآمد اتحادیه کشوری از محل دریافت مبلغ کدرهگیری چه میزان بوده است؟
همه‌اش است ما که بیلان نمی‌دهیم.


*چون رقم‌های مختلفی مطرح شد و یک‌جا هم خودتان درآمد 16 میلیارد تومان را عنوان کرده بودید. حتی گفته بودید برخی استان‌ها به اتحادیه کشوری بدهکار هستند.
آفرین، ما وقتی خواستیم پول کدرهگیری را بگیریم، عده‌ای نمی‌دادند.


*مگر می‌شود پولی پرداخت نکرد ولی کدرهگیری گرفت؟
اول کار سامانه باز بود و می‌شد کدرهگیری را بدون پرداخت پول دریافت کرد.


*چه مدت زمان اینگونه بود؟
از ابتدای راه سامانه تا 8 ماه بعد از آن.


*یعنی تا پایان سال 1387؟
حالا یک ماه کمتر یا بیشتر. همه حساب و کتاب‌های آن روشن است. بعد رفتیم و گفتیم برخی استان‌ها پول نمی‌دهند. گفتند ببندید و ما اصفهان را به‌طور کامل بستیم. اصفهان تسوبه‌حساب کرد و از آن زمان کار منظم شد. ما بخش خصوصی هستیم. مجمع امور صنفی اجازه نمی‌دهد اتحادیه‌ای کلاهبرداری کند، می‌بندنش. هیات عالی نظارت بر کل کمیسیون‌های نظارت صنوف اشراف دارد و مصوبات آن لازم‌الاجراست.


*میزان درآمد اتحادیه کشوری از محل کدرهگیری بالاخره مشخص شد یا خیر؟
من ندارم ولی می‌توانم آماده کنم.


*در انتخابات اخیر اتحادیه که 9 مهرماه برگزار شد، چرا رای‌گیری برخلاف آیین‌نامه انتخاباتی مجمع به جای گواهی کسب با کارت ملی صورت گرفت. چرا تخلف کردید؟
پروانه‌های کسب براساس کدملی صادر می‌شود. خواستیم در این انتخابات به کارت ملی اهمیت بدهیم. علاوه بر این که با وارد کردن کدملی به رایانه، گواهی کسب رای دهنده روی مانیتور ظاهر می‌شد و پس از تایید برای او برگه رای‌گیری صادر می‌شد.


*یعنی تمام پروانه‌های کسب مشاوران املاک تهران به صورت اسکن شده روی پایگاه اینترنتی اتحادیه مشاوران املاک تهران قرار دارد؟
بله.


*تعداد مشاوران املاک دارای پروانه کسب تهران چند نفر است؟
حدود 10 هزار و 300 و چند تا. در انتخابات اخیر دیگر صف نداشتیم و کار رای‌گیری به سرعت و با دقت انجام شد و هیچ شکایتی هم در این دوره برخلاف دوره قبل نداشتیم. در دوره قبل و پس از پیروزی در انتخابات از من پرسیدند پس از خودت چه کسی را برای ریاست اتحادیه انتخاب می‌کنی و من گفتم حسام عقبایی. جالب است بدانید که در انتخابات دور قبل، عقبایی نفر دوم شد و چون یک بدرفتاری کرد آن را انداختم نفر آخر.


*اعضای هیات رئیسه اتحادیه بدون اجازه شما حق مصاحبه با خبرنگاران را هم نداشتند.
بله اجازه نمی‌دادم. ولی بعدا کم‌کم به عقبایی اجازه دادم. آن هم وقتی دیدم که درست صحبت می‌کند. آخر آبروی صنف باید حفظ شود. مثلا در همین انتخابات اخیر کاندیداها را دعوت کردم و گفتم می‌خواهم عقاید شما را بدانم.


*کاندیداهایی که حامی شما بودند یا همه کاندیداها؟
فقط آنهایی که با ما بودند. 85 نفر با ما بودند.


*از 101 کاندیدا، 85 نفر با شما بودند؟
بله. اینها آمدند و به آنها گفتم نظرات خود را بگویید شما که مدعی حضور در هیات رئیسه اتحادیه هستید. برخی چیزهایی گفتند. به آنها گفتم اینها چه حرف‌هایی است که می‌زنید، شما می‌خواهید آبروی صنف را ببرید. الان که روبرو‌ی شما نشسته‌ام دیگر سمتی در اتحادیه ندارم.


*در انتخابات داخلی سمت منشی را به شما دادند؟
خودم خواستم.


*واقعا؟
بله.


*شما که می‌گویید بالاترین رای را در انتخابات آورده‌اید.
بله.


*دیگر دوست ندارید رئیس باشید؟
14 سال در اتحادیه کار کردم. نه روز داشتم نه شب.


*پس چرا کاندیدا شدید؟
23 اسفند سال گذشته باید برای انتخابات امسال نام‌نویسی می‌کردم. به اعضای هیات رئیسه گفتم ثبت‌نام نمی‌کنم آنها هم گفتند ما هم نمی‌آییم. تا زمانی هم که من ثبت‌نام نکردم، هیچ‌کس نام‌نویسی نکرد. در طول تاریخ اصناف این موضوع سابقه ندارد. بعد از نام‌نویسی گفتم به هیات رئیسه حتی اگر رای هم بیاورم باید یکی از شماها رئیس شود من می‌خواهم بروم کنار. گفتند نه. شما نباشید ما هم نیستیم. گفتم حالا برویم، حالا برویم. ببینیم چه می‌شود. و نفر اول شدم.


*تعداد رای شما چقدر شد؟
2 هزار و 885 رای.


*تعداد شرکت‌کننده چند نفر بود؟
4 هزار و یکصد نفر. در طول تاریخ اصناف برای اولین بار بیش از یک‌سوم صنف در انتخابات حضور پیدا کردند. البته من به این رای نیازی نداشتم.


*حالا که سمت منشی را گرفته‌اید، باز هم در هیات‌رئیسه می‌مانید؟
اگر درست فکر کنم باید از ژاپنی‌ها یاد بگیرم. چرا باید کار را رها کنیم. فقط می‌خواهم آرام‌تر باشم. بچه‌هایم را رشد دادم، می‌خواهم ببینم آنها چکار می‌کنند.


*به همین خاطر به شما می‌گویند پدر املاک؟
لیافتش را ندارم.

*چینش اعضای هیات رئیسه در انتخابات داخلی با هماهنگی شما انجام شد؟

بله با هم چیدیم. چون منشی کار خاصی ندارد و 15 روز یک بار به اتحادیه می‌آید و فقط در جلسات هیات مدیره، صورتجلسه را می‌نویسد. اما نظارت دارد. ضمن اینکه همچنان رئیس اتحادیه کشوری املاک هستم.


*انتخابات اتحادیه کشوری چه زمانی است؟
4 ماه دیگر. در اتحادیه تهران کار زیاد بود و باید همه آنها از جمله دانشگاه، زائرسرا، کمیسیون‌های حل اختلاف و... را هماهنگ می‌کردم.


*تحصیلات شما چیست؟
زیر دیپلم. البته ششم ابتدایی قدیم را دارم و با همان در ارتش استخدام شدم. هرجا هم مسوولیت گرفتم پرتلاش بوده‌ام.


*ادامه تحصیل ندادید؟
در سال 1378 دیپلم گرفتم.


*ظاهراً کتاب هم می‌نویسید؟ چند جلد کتاب تالیف کرده‌اید؟
حدود 16 جلد کتاب نوشته‌ام.


*در چه زمینه‌ای؟
حقوقی، حرفه‌ای و صنفی.


*پس خیلی زمان گذاشته‌اید. با این همه مشغله چطور فرصت کردید کتاب بنویسید؟
شبی 1.5 تا 2 ساعت مطالعه می‌کنم در هر شرایطی که باشد. معتقدم اگر بخواهم به‌روز حرف بزنم باید مطالعه کنم. مثلا همه خبرهای مسکن را در سایت‌ها می‌خوانم، تا نخوانم حرف نمی‌زنم. یا قانون نظام صنفی را بیش از 100 بار خوانده‌ام و از حفظم.

دیوان عدالت پرداخت مالیات ارزش افزوده املاک را ممنوع نکرد

*چرا مالیات بر ارزش افزوده را به صنف تحمیل کردید؟
مالیات بر ارزش افزوده مصوبه مجلس و قانون است.


*اما طبق همین قانون، مشاوران املاک نباید پرداخت کنند و همه، پرداختن آن را از چشم شما می‌بینند؟
اصلا اینطور نیست.


*نص صریح قانون، مشاوران املاک را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف کرده و شما در حق آنها اجحاف کرده‌اید. صنف مشاوران املاک می‌گوید.
بگویند. اینها مهم نیست. من که رای آورده‌ام، بالاترین رای را هم آوردم، دستشان درد نکند. ولی شما گوش کن. برای من چه استفاده‌ای دارد که این مالیات را از آنها بگیرند. معاونت مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی در سال 1389 اتحادیه املاک را دعوت کرد. همه رفتیم، حسام عقبایی هم بود. امضایش هست. گفتند اتحادیه املاک در مرحله چهارم پرداخت مالیات بر ارزش افزوده قرار دارد و باید پرداخت کند. گفتیم طبق بند 8 ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مشاوران املاک از این نوع مالیات معاف هستند. معاون سازمان امور مالیاتی گفت فقط گندم، جو و برنج از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند ولی آن‌ها وقتی طبخ می‌شوند، باید مالیات بدهند و ما می‌گیریم. ما خیلی مقاومت کردیم تا درنهایت قرار شد تفاهمنامه‌ای بنویسیم مبنی بر اینکه هر چه مشاور املاک اظهار کرد، سازمان امور مالیاتی از او دریافت کند و تفاهمنامه میان اتحادیه و معاونت مالیات بر ارزش افزوده امضا شد. حالا این به نفع مشاور املاک شد یا به ضرر او؟


*این روش شما حکایت تب و مرگ است.
من که زورم به دارایی نمی‌رسید.


*پس جریان حکم دیوان عدالت اداری چیست؟
تعدادی از مشاوران املاک عجول بعد از این تفاهمنامه رفتند به دیوان عدالت اداری که حامی قانون است و آن‌جا شکایت کردند.


*دیوان عدالت اداری هم حکم به ابطال داد و مشاوران املاک را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف کرد.
اصلا رای صادر نشد. دروغ است. غلط است. کلاهبرداری است.


*من حکم دیوان عدالت اداری را دیده‌ام.
من خودم متن رای را به شما می‌دهم. این که رای نیست.


*پس چیست؟
در حکم دیوان عدالت اداری نوشته شده توقف عملیاتی تفاهمنامه منعقد میان اتحادیه مشاوران املاک و سازمان امور مالیاتی کشور.


*وقتی تفاهمنامه متوقف شود یعنی اینکه پرداخت مالیات بر ارزش افزده هم متوقف است. چون مشاوران املاک بر اساس تفاهمنامه‌ای که شما و دوستانتان در هیات رئیسه اتحادیه املاک با سازمان امور مالیاتی امضا کردید، این مالیات را پرداخت می‌کنند.
توقف عملیاتی یعنی اینکه تفاهمنامه بررسی شود نه اینکه پرداخت نشود. من با معاونت مالیات بر ارزش افزوده صحبت کردم. آنها هم همین را گفتند. من هم در جواب گفتم دیگر به من ربطی ندارد. دادند، گرفتید، درگیر شدید، ندادند، خودتان می‌دانید. و قرار شد بخش حقوقی سازمان امور مالیاتی پیگیری کند.


*یعنی چه؟
خدا کند به من بگویند مالیات بر ارث، مالیات نقل و انتقال و مالیات نفس کشیدن را هم تو بگیر. آن‌وقت حقوق من در آن مستتر است. این اعتباری است که به من داده می‌شود.


*اینطوری که زحمت شما زیاد می‌شود.
به نفع من است. اعتبار پیدا می‌کنم. دولت به من این اعتبار را داده که مالیات را جمع کنم.


*مگر مشاور املاک مالیات بر ارزش افزوده را به اتحادیه پرداخت می‌کند؟
نه به‌طور مستقیم به سازمان امور مالیاتی می‌دهد. در عین اینکه خیلی از مشاوران املاک از این کار راضی بودند چرا که از مشتریان بابت این نوع مالیات، پول بیشتری می‌گرفتند و از آن درآمد داشتند. پس این به نفع مشاوران املاک است. پول گرفتن یک هنر است. در این سال‌ها کارهای مثبت زیادی انجام داده‌ام.
*مثلاً؟
اولین کاری که کردم نرخ را درست کردم. حق کمیسیون برای معاملات تا 20 میلیون تومان نیم‌درصد، برای معاملات تا یکصد میلیون تومان یک‌چهارم درصد و از یکصد میلیون تومان به بالا چیزی نداشت. مسعود کرباسیان در آن زمان معاون وزیر بازرگانی و نماینده در هیات عالی نظارت بود. از او خواستم که کمک کند تا نرخ‌ها اصلاح شود. درنهایت حق کمیسیون قراردادها در سال 1378به این صورت اصلاح شد که تا مبلغ 30 میلیون تومان مبلغ قرارداد، نیم درصد، از 30 تا 50 میلیون تومان، 0.75 درصد و از 50 تا 100 میلیون تومان، نیم درصد و از 100 میلیون تومان به بالا، یک‌چهارم درصد به مشاور املاک پرداخت شود. کار بعدی، یکنواخت کردن مبایعه‌نامه‌ها بود. تا آن وقت هرکس برای خودش متن دلخواهی را چاپ می‌کرد. حدود 4 ماه زمان برد تا در سال 1379، مبایعه‌نامه‌ها اصلاح و یکنواخت شد.


*چرا اتحادیه علاوه بر مبایعه نامه، قاب عکس هم به اعضا می‌فروشد؟
برای این که گواهی کسب را قاب شده تحویل بگیرند و سودی هم برای اتحادیه دارد. من ساماندهی املاک را مدیون اداره اماکن و نیروی انتظامی هستم؛ از همه آن‌ها تشکر دارم.

اطلاعات کارشناسی بازار مسکن را از همیار مسکن می گیرم

*انتقادی که به شما وارد است این که گفته می شود مگر آقای خسروی چه میزان اطلاعات ملکی دارد که به خودش اجازه می دهد هر زمان از او سوال شد، درباره بازار خرید و فروش و رهن و اجاره مسکن اظهارنظر کند. این‌گونه اظهارات وظیفه صاحبنظران و کارشناسان مسکن است نه شما.
اگر خاطرتان باشد در سوال‌های قبلی به شما گفتم که شب‌ها مطالعه می‌کنم و اخبار سایت‌ها را می‌خوانم.


*یعنی اظهار نظر شما بر اساس گفته‌های مسوولان وزارت راه و شهرسازی و اخبار منتشر درباره مسکن است؟
بله، علاوه بر این‌ بخشی از اطلاعات خودم را هم از همیاران مسکن دریافت می‌کردم.


*همیار مسکن چیست؟
حدود 27 ماه پیش در مناطق 22گانه تهران بجز منطقه یک، کاندیداهایی را از میان مشاوران هر منطقه بسته به وسعت منطقه انتخاب کردیم. تعداد همیاران مسکن در کلانشهر تهران به بیش 400 نفر رسید. این همیاران وظیفه دارند که اطلاعات بازار ملک هر منطقه را برای من ارسال کنند و من براساس این اطلاعات و اطلاعات حاصل از سامانه املاک و مستغلات درباره مسکن نظر می‌دادم. اطلاعات این سامانه انحصاراً در اختیار من است. علاوه بر این باید همیشه جو روانی بازار را به سمت مردم و خریداران نگه می‌داشتم. برای این موضوع با آقای نیکزاد – وزیر راه و شهرسازی – در اظهارنظرها به طور مرتب هماهنگی داشتم. البته درباره تعزیراتی کردن نرخ اجاره‌بها زیر بار نرفتم.


*در تهران چند باب دفتر مشاور املاک دارید؟
2 تا؛ یکی در یوسف‌آباد و دیگری در قیطریه که 4 طبقه ساختمان است.


*راضی هستید؟
بچه‌هایم در آنجا کار می‌کنند. راضی هستم چراکه شغلم در گذشته نظامی بوده و حقوق ثابتی داشتم پس حالا که از این راه درآمد بیشتری دارم، خدا را شکر می‌کنم.


*چند نفر مشاور املاک در این دفاتر کار میکنند؟
در دفتر یوسف آباد حدود 40 نفر و در دفتر قیطریه حدود 45 نفر فعال هستد. این صنف اشتغالزایی بالایی دارد.


*چرا اتحادیه مبالغی را از اعضای خود به عنوان کمک‌های مردمی دریافت می‌کند؟
تا هیات مدیره تصویب نکند و اتحادیه سرفصل نداشته باشد، نمی‌توان از اعضا پولی گرفت. برای این منظور از کمیسیون بودجه مجمع امور صنفی توزیعی تقاضا می‌کنیم، کمیسیون به وزارت صنعت، معدن و تجارت نامه می‌نویسد و سپس از آن‌جا به اتحادیه مجوز برداشت پول داده می‌شود. سر مشاوران املاک را نمی‌توان کلاه گذاشت چون کسی که با زبان پول درمی‌آورد، زرنگ است.


*یعنی از اعضا پول زور نمی‌گیرید؟
موضوع کمک‌های مردمی را از سال 1385 تعطیل کردم. چون دیدم تنها جایی‌که برای من آسیب‌پذیر است همین جاست. آخر مبالغ مختلفی از سوی اعضا به اتحادیه پرداخت می‌شد و نمی‌شد حساب و کتاب این‌ها را نگه داشت. به همین خاطر به اداره اماکن، مجمع امور صنفی توزیعی و وزارت بازرگانی وقت نامه نوشتم که اتحادیه از این تاریخ هیچ‌گونه کمک مردمی دریافت نمی‌کند. اگرچه ماده 31 قانون نظام صنفی این اجازه را به اتحادیه‌ها داده که از اعضاء مبالغی را بعنوان کمک مردمی دریافت کنند.


*بالاخره معلوم شد میزان درآمد اتحادیه کشوری املاک به چه رقمی رسیده است؟
خیلی‌ها گفتند رقم از 17 تا 20 میلیارد تومان متفاوت است. اما باید این را گفت که آیا تمام مسوولان حسابرسی و ذی‌حسابی مملکت خواب هستند. 3 بار آمدند و تمام حساب و کتاب‌ها را بررسی کردند.


*به عملکردتان نمره چند می‌دهید؟
18. اگر کسی در اتحادیه خطا می‌کرد، کارش را از او می‌گرفتم.


*پس الان همه از دست شما راحت شده‌اند؟
آره. این را قبول دارم.

ماجرای خرید مگان مشکی برای رادمرد به دستور غضنفری 

*چرا اتحادیه مشاوران املاک برای آقای حسن رادمرد، معاون سابق توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمان آقای غضنفری، یک دستگاه خودرو مگان مشکی خرید؟
این خودرو را اتحادیه کشوری املاک برای ایشان خرید.


*به چه دلیل؟
دستور آمد که بخرید.


*از چه کسی؟ وزیر صنعت، معدن و تجارت دستور داد؟
بله.


*یعنی آقای غضنفری به اتحادیه کشوری دستور داد برای آقای رادمرد، مگان مشکی بخرید؟
به هرحال اتحادیه زیرمجموعه یک سازمان است.


*کدام سازمان؟ مگر شما نمی‌گویید بخش خصوصی هستید؟
هستیم ولی زیر نظر هیات عالی نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت کار می‌کنیم و همین هیأت به اتحادیه نامه نوشت که خودرویی با این مشخصات برای ایشان خریداری کنید.


*چه کسی نامه نوشت؟
خود آقای رادمرد نامه نوشت و خط و امضای ایشان در اتحادیه موجود است. ایشان مکتوب از اتحادیه کشوری درخواست خودرو کرد و ما هم باید اطاعت امر می‌کردیم. علاوه‌بر این یک دستگاه کپی هم برای ایشان خریده‌ایم و یکی از کارمندان اتحادیه هم در مجموعه ایشان کار می‌کند و حقوقش را اتحادیه پرداخت می‌کند.


*پس این خودرو از محل درآمد اتحادیه کشوری املاک برای آقای رادمرد خریداری شد؟
بله. ما باید باهم تعامل داشته باشیم. البته برای این کار مصوبه هیات مدیره اتحادیه هم گرفته شد.


*اکنون که ایشان معاون وزیر نیست باید خودرو را برگرداند؟
خودرو برای معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت خریداری شده، حالا هرکس می‌خواهد از آن استفاده کند.


*شما برای اعضای اتحادیه هم مسکن مهر گرفتید؟
آقای نیکزاد در آن زمان گفت مسکن مهر را ساخته‌ایم و روی دستمان مانده است. من رفتم به هیات دولت و به آقای نیکزاد و احمدی‌نژاد گفتم این کار شما نیست باید بدهید به من و امتیاز واگذاری مسکن مهر را از آقای نیکزاد – وزیر مسکن و شهرسازی وقت – گرفتم و دفاتر مشاوران املاک را  برای این کار هماهنگ کردم. آن‌قدر مشتری برای واحدهای مسکن مهر پرند و پردیس فرستادیم که مدیر شرکت عمران پرند و پردیس به نیکزاد نامه نوشتند که دیگر جوابگوی متقاضیان نیستیم، نفرستید. البته قرار بود بابت واگذاری هر واحد مسکن مهر مبلغ 40 هزار تومان به دفتر مشاور املاک بدهند که پرداخت نشد.


مطالب مشابه :


نرخ خدمات آرایشگران مردانه و زنانه در تفرش

به مـنظور ساماندهی مشارکت مـردمی در اجرای سیاست ها و برنامه های 1- نرخ آرایشگاه های




گزارشی از وضعیت عطاری ها و گیاهان دارویی در خوزستان

غیر مجاز مانند آرایشگاه ها، باشگاه های ورزشی و عطاری ها اتحادیه صنف عطاری ها است




یک کارشناس:90 درصد آرایشگاههای زنانه در شاهین شهر و میمه ساماندهی شدند

اتاق اصناف کرمان; آرایشی شخصی در آرایشگاههای این شهرستان صنف آرایشگاههای




هتل متروپل مسکو | هتل متروپول مسکو روسیه | تصاویر هتل متروپل روسیه | تور روسیه پرواز ماهان

جاذبه های گردشگری کرمان. کودکان ، آرایشگاه و فروشگاه صنف گردشگری که




هتل شایان کیش | هتل ساحلی شایان کیش | هتل های ساحلی کیش | هتل شایان جزیره کیش

کمی با فرودگاه دارد و از بابت کیفیت غذا و نظم و مدیریت هتل جزو هتل های آرایشگاه صنف




هتل گلدن بی قبرس اروپایی | هتل گلدن بی لارناکا قبرس یونانی | هتل گلدن بی لارناکا قبرس جنوبی

بوفه متنوع، سرویس 24 ساعته، فضای سبز هتل ، پارکینگ، دکتر 24 ساعته، آرایشگاه های شاد و




"درآمد میلیاردی اتحادیه املاک از کدرهگیری "در گزارش رئیس سابق اتحادیه مشاورین املاک

جامعه سردفتران استان کرمان . صنف مشاوران املاک که این پول‌های دریافتی که جمع




برچسب :