شهردار جدید قیدار : در این مدت که نبودم شهر تغییر چندانی نکرده است
روزنامه مردم نو > گروه گزارش ـ آخرین روز از اولین ماه فصل پاییز سالجاری مصادف شد با آغازین روز بازگشت مجدد یداله لطفی به ساختمان شهرداری قیدار تا اولین شهرداری لقب گیرد که توانست برای دومین بار بر صندلی شهرداری تکیه زند. در حالی که که هنوز در و دیوار ساختمان شهرداری قیدار پر از پلاکاردهای تبریک است، لطفی کار سخت خود را در قیدار آغاز کرده و در مراسم معارفه خود نیز با لحن محکمی اعلام کرد که اجازه نگاه سیاسی و جناحی را به شهرداری قیدار نخواهد داد.
لطفی که رکورددار بیشترین مدت زمان تصدیگری پست شهرداری قیدار میباشد در فاصله سالهای 79 تا 83 این تجربه را داشته که با مشکلات قیدار دست و پنجه نرم کند. پس از رفتن جعفری بعد از 17 ماه از شهرداری، شورای اسلامی شهر قیدار بازهم سراغ او رفت تا شاید آرزوهای دور و دراز مردم قیدار با دستهای لطفی عملی شوند.
یک هفتهای است اتاق شهردار قیدار در ساختمان شهرداری میزبان میهمان جدیدی است و شهر قیدار بعد از حدود سه ماه سرکردن با سرپرست شهرداری بالاخره نام یک شهردار ثابت را به خود میبیند. این بهانه خوبی است تا سراغ یداله لطفیتنها رفته و از برنامههای او برای قیدار بپرسیم.
شهردار جدید قیدار که برای دومین بار به سمت شهرداری رسیده، به خبرنگار مردمنو گفت: میتوانم بگویم در مدت زمانی که من در قیدار حضور نداشتم شهر تغییر چندانی نکرده و متحول مهمی در قیدار رخ نداده است. این به منزله نادیده گرفتن خدمات شهرداران قبلی نیست فقط حداقل من تغییرات محسوس و چشمگیری را احساس نکردم.
وی در توضیح دلیل رفتن و بازگشت دوباره خود به قیدار نیز خاطرنشان کرد: وضعیت کارشورایی همین است. زمانی شورا از من که رئیس اداره بازرسی بودم خواست تا شهردار شوم که این یعنی دموکراسی. بعد از چهارسال دیگر مرا نخواستند و من هم استعفا کردم و رفتم. زمانی هم که در شهر الوند رئیس شورا بودم از من دعوت به همکاری شد و من برگشتم.
اما همانگونه که در گزارشهای قبلی نیز اشاره شد شهر قیدار با مشکلات فراوانی روبهروست که از مهمترین آنها میتوان به حمل و دفع بهداشتی زبالهها، وضعیت نامناسب ورودیهای شهر قیدار و راهاندازی کارخانه آسفالت اشاره کرد که هر شهرداری در قیدار ناگزیر به حل و فصل این مشکلات و دست و پنجه نرم کردن با آنهاست و لطفی هم از این مورد مستثنی نیست. وی درخصوص اقدامات و برنامههای شهرداری پس از حضور او در مورد زبالههای قیدار اظهار داشت: در این مدت چندجلسه برگزار شد که یکی از آنها درباره معضل بزرگ پسماندها بود که معضل بزرگی تبدیل شده و قرار شد با تجمیع درمحلی دفع شوند. در مورد محل دفع زبالهها مشکل اساسی وجود دارد و در چند روز اخیر کارشناسان شهرداری، منابع طبیعی و محیط زیست سه محل را برای دفع زبالهها پیشنهاد دادهاند که به استانداری نیز اعلام شد. با نظر معاونت عمرانی استانداری قرار شد یکی از این سه محل انتخاب شود. البته لازم به توضیح است که محل در حال رایزنی موقت میباشد و تا دو سال آینده با راهاندازی مدیریت جامع پسماند در اطراف سلطانیه، کلیه زبالههای استان به آن مکان منتقل خواهد شد.
وی به نحوه جمعآوری زبالهها هم اشارهای کرد و افزود: نحوه جمعآوری زبالهها اشکالاتی وجود دارد که به هیچوجه قابل قبول نیست. از شورای شهر مصوبهای گرفتیم تا باکسهایی برای جمعآوری زباله تهیه شود که این مصوبه در دستور کار قرار گرفته و تا چند هفته آینده سطلهای زباله جدید تا حدامکان در خیابانهای اصلی قیدار مشاهده خواهد شد و امیدواریم این کار در بقیه نقاط شهر نیز توسعه یابد.
موضوع دیگر ورودیهای شهر قیدار است. هیچ یک از سه ورودی شهر وضعیت مناسبی ندارند و لطفی نیز در جلسه معارفه خود قولهایی در این مورد داد. او خاطرنشان کرد: کارگروهی در این رابطه تشکیل شده و با صحبتهای صورت گرفته در مرحله تهیه طرح میباشد. بعد از تأیید طرحها توسط دفتر فنی استانداری همان قولی را که به مردم دادیم عملی کرده و این ورودیها ساماندهی خواهند شد.
یکی از موضوعات مهم مربوط به شهرداری قیدار کارخانه آسفالت آن در نزدیکی روستای دوتپه است که با توجه به تأکید سرپرست معاونت عمرانی استانداری مبنی بر درآمد این شهرداری برای تأمین هزینههای خود، از جمله پروژهها و راهکارهای مناسب برای این امر به شمار میرود. ولی راهاندازی و احداث آن داستانی طولانی است که شهردار جدید نیز باید ادامهدهنده این داستان باشد. لطفی در این باره به مردمنو گفت: ابتدا باید به این امر اشاره کنم که شهرداریها به دلیل تغییر زیاد مدیریتی آسیب زیادی میبینند که نتایج آن آشکار و قابل مشاهده است. جابهجایی شهرداران با این سرعت معضلاتی را به دنبال دارد برای نمونه اتفاقی که برای کارخانه آسفالت پیش آید خریداری آن توسط یک شهردار، نصب آن توسط شهرداری دیگر و استارت تولید آن توسط شهردار بعدی انجام گرفته که این کارها باهم همخوانی نداشته و باعث شد برخی از قطعات از استاندارد لازم برخوردار نبوده و یا مازاد بر اقلام ذکر شده در قرارداد باشند. ما هماکنون به دنبال این هستیم تا شرکت طرف قرارداد در کارخانه حضور یابد و نسبت به موارد مورد اشکال اقدامات لازم را صورت دهد، فکر میکنم برای سال آینده مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
یداله لطفی قبل از اینکه به سمت شهرداری قیدار منصوب شود، ریاست شورای اسلامی شهر الوند استان قزوین را عهدهدار است و ممکن است این امر از نظر قانونی مشکلاتی را باعث شود. شهردار قیدار در این زمینه نیز اظهار داشت: هماکنون که در حال مصاحبه با شما هستیم نامه استعفای من از ریاست شورای اسلامی شهر الوند روی میز کارم است، چون از طرفی رسیدگی به هر دوی این مسئولیتها کار دشواری بوده و از طرف دیگر مغایر با ماده 28 قانون شوراهاست و یک نفر نمیتواند هم عضو شورا باشد و هم شهردار شهری دیگر. به همین دلیل و تا پایان هفته جاری (پنجشنبه گذشته) از سمت شورایی خود استعفا خواهم داد.
لطفی پس از توضیحات اجمالی در مورد برخی مشکلات قیدار و برنامههای خود برای رفع مشکلات در پاسخ به این سؤال خبرنگار مردمنو مبنی براین که به نظر شما «دلیل اصلی عدم شکلگیری مناسب کالبد شهر قیدار و بدون راهحل ماندن بسیاری از مشکلات این شهر چیست؟» چنین گفت: به نظر من باید به مشکل اصلی کلیه دستگاههای اجرایی در قیدار و خدابنده اشاره کرد. ما همیشه حرف از اعتبارات میزنیم در حالی که تحول در هر زمینهای وابسته به نیروی انسانی است و این نیرو است که میتواند یک بخش را متحول کند. اگر در زمینه نیروی انسانی درست عمل شود میتوان از حداقلها حداکثر استفاده را کرد. در برخی مواقع اعتبارات زیاد و کافی وجود دارد ولی این اعتبارات با مدیریت صحیح هزینه نمیشوند که نتیجه بدی دنبال دارد. اگر هر کسی در جای خودش قرار گیرد و جای دیگران را اشغال نکند مشکلی پیش نخواهد آمد.
وی تصریح کرد: شهرداریها در شناسایی نیروی انسانی مشکل زیادی دارند و از آنجایی که نیروهای زیادی از طریق واسطه و خویشاوندی وارد مجموعه میشوند، توجهی به شناسایی استعدادها و تخصصها نمیشود. در اکثر شهرداریهای کشور مردم دیدگاه مناسبی به این ارگان ندارند چون بر روی نیروی انسانی عملکرد مناسبی صورت نگرفته است. اگر نیروی انسانی یک مجموعه از مدیر گرفته تا سایرین متخصص و ماهر باشند بسیار تحولآفرین خواهند بود. اگر از من سؤال شود معضل اصلی شهرداریها چیست؟ من با بیتوجهی به مسئله مالی به نبود نیروی انسانی مناسب، با استعداد و متخصص اشاره میکنم که تاکنون فکری به حل این مشکل نشده و درآمد کم شهرداری فدای کارهای مطالعه نشده افراد میشود و خروجی خوبی هم ندارند.
شهردار قیدار درباره برنامههای خود برای بهکارگیری نیروهای مناسب در شهرداری قیدار و عمل به گفتههای خود در مورد نیروی انسانی گفت: کارکردن در این زمینه دشوار بوده و نمیتوان گفت که من نیروهای فعلی را نمیخواهم.
سعی بر این است تا نیروهای موجود بیشتر کار کنند تا از وجودشان بهره خوب و مناسبی برده شود. امکان تعویض نیروها وجود ندارد و تنها میتوان از مشاوران خوبی استفاده کرد تا نیروهای موجود را حرکت دهیم.
سؤال دیگر خبرنگار مردمنو در مورد همکاری سایر ادارات و نهادهای شهرستان با شهرداری قیدار بود که لطفی پاسخ داد: تا مدیریت یکپارچه واحد شهری شکل نگیرد این معضلات قابل حل نخواهد بود چون هر ادارهای دستورالعمل خود را دارد و حرکت موازی دستگاههای دیگر برای با شهرداری عمران شهری به معضل دیگری تبدیل شده است. امیدواریم ماده 336 قانون شهرداریها اجرا شود و مدیریت یکپارچه واحد شهری شکل بگیرد تا در آن صورت به چنین بحثهایی پرداخته شود. در حال حاضر بیبرنامگی در همه ادارات وجود دارد و تفاهم شهرداری با ادارات به صورت یکطرفه است و چارهای نیست. شهرداری اگر مجوز حفاری ندهد مقصر است و در صورت دادن باعث نگرانی مردم میشود. لطفی ضمن اشاره به لزوم تعامل شهرداری با شورای شهر افزود: تعامل شورا با شهردار در چهارچوب قانونی خود تعریف شده یعنی وظایف خاصی برعهده شورا و متقابلاً وظایف دیگری برعهده شهردار میباشد. به نظر من هر بخشی باید وظایف خود را انجام دهد تا مشکلی پیش نیاید. برخی مواقع نظارت جای خود را به دخالت میدهد و شهردار بدون مصوبه کار میکند. من خودم یک شورایی هستم و کاملاً به این امر واقفم و سعی میکنم در چهارچوب قانون تعامل لازم با شورا وجود داشته باشد.
اما حکم صادر شده برای لطفی تا پایان کار شورای سوم میباشد و وی در پاسخ به این سؤال که «آیا این مدت برای شهردار جدید کافی است؟» اظهار داشت: ابلاغ استاندار درخصوص پایان کار شورا قانونی است قبلاً استانداران حکم چهارساله صادر میکردند و اگر من شهردار میخواستم برای شورای بعدی نیز کار کنم خودبهخود باوری کارآمدن آن مجدداً نیاز به تشکیل این جلسه و گرفتن اعتماد داشتم. نباید شائبهای در این مورد پیش آید و قانون به این شکل درست است.
وی در ادامه گفت: مردم نباید منتظر تغییر فوری در شهر باشند چون این نتیجه کار بدون مطالعه است. ما به دنبال این نیستیم تا جایی را تغییر دهیم و مردم شاهد تغییر باشند. بلکه مطمئناً مدیرانی موفق هستند که قبل از انجام هر کاری مطالعه میکنند. تغییراتی امسال در حد نصب سطلهای جدید زباله و برخی تغییرات سطحی دیگر خواهد بود ولی نتیجه کارهای مطالعه شده سال آینده مشخص خواهد شد.
شهردار قیدار در پایان گفتوگو نیز صحبتی با اهالی قیدار داشت، وی گفت: مطلبی که دوست دارم حتماً درج شود در مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در قیدار است. اصلاً دوست نداریم این ساخت و سازها به این شکل ادامه یابد و درحد توان با این پدیده مقابله میکنیم. مردم باید به این امر معتقد باشند که پول خود را که جزو منابع ملی است خرج چنین کاری نکنند. هرکس از ساخت و ساز غیرمجاز حمایت کند خائن است و نسخه مرگ قشرهای آسیبپذیر جامعه را میپیچد. از طرف دیگر از شهروندان انتظار داریم نسبت به رفع سد معبر که واقعاً ارتکاب خلاف درحق شهروندان دیگر است حساسیت داشته باشند و حقوق همدیگر را نادیده نگیرند.
مردم سابقه من را در جبر میدانند و فکر میکنم مجبور به این کار خواهم شد و تا دو یا سه هفته آینده سد معبر کاهش چشمگیری خواهد داشت.
مطالب مشابه :
رئيس دانشگاه پيام نور مركز خدابنده:اختصاص 3 ميليارد ريال اعتبار براي مجموعه فرهنگي پيام نور خدابنده
قیدار آنلاین - رئيس دانشگاه پيام نور مركز خدابنده:اختصاص 3 ميليارد ريال ... دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده ... وي خاطر نشان كرد: حفظ حجاب، عفاف، عفت و حيا از سوي دانشجويان دانشگاه پيام نور واحد خدابنده افتخار بزرگي براي جامعه اسلامي محسوب ميشود.
لیست واحد های دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد واحد آبادان - خرمشهر http://www.iauabadan.ac.ir/ دانشگاه آزاد واحد آباده ... آزاد واحد خاش www.iaukhash.ac.ir/ دانشگاه آزاد واحد خدابنده http://www.khiau.ac.ir/
شهرستان خدابنده
آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری شهرستان خدابنده شهرستان خدابنده با داشتن .... دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدابنده نیز با داشتن 850 نفر دانشجو در رشتههای ادبیات،
شهرداران 5 شهر شهرستان خدابنده معرفی شدند
قیدار آنلاین - شهرداران 5 شهر شهرستان خدابنده معرفی شدند - اخبار و اطلاعات - معرفی اماکن - تبادل نظرات - قیدار آنلاین. ... دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده · وب سایت فرمانداری
شهردار جدید قیدار : در این مدت که نبودم شهر تغییر چندانی نکرده است
دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده ... پس از رفتن جعفری بعد از 17 ماه از شهرداری، شورای اسلامی شهر قیدار بازهم سراغ او رفت تا شاید آرزوهای دور و دراز مردم قیدار با دستهای لطفی
شهرستان خدابنده تاریخی کهن اما ناشناخته
قیدار آنلاین - شهرستان خدابنده تاریخی کهن اما ناشناخته - اخبار و اطلاعات - معرفی اماکن - تبادل نظرات - قیدار آنلاین. ... دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده · وب سایت فرمانداری
هیأت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهرستان خدابنده تشكيل شد
قیدار آنلاین - هیأت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهرستان خدابنده تشكيل شد - اخبار و اطلاعات - معرفی اماکن - تبادل نظرات - قیدار آنلاین. ... دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده.
كارخانه سيمان قيدار بدون كارگر بومي
دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده · وب سایت فرمانداری خدابنده · وبلاگ تخصصی دینی وعربی و قرآن خدابنده ... هیأت مذهبی، فرهنگی علمدار کربلا شهرستان خدابنده.
برنامه های محرم حاج آقا جهانگیری
13 نوامبر 2012 ... دانشگاه آزاد اسلامی خدابنده. ==== هر روز در دهه محرم. ساعت 3 عصر. بیت الرقیه. بسیج خواهران خدابنده. ساعت 9 صبح. بیت العباس خدابنده. === برنامه های
بذر برنج
برنج(زراعت، بازرویی، تغذیه). دانشگاه آزاد اسلامی رشت. خدابنده، ن. (1384). غلات. انتشارات دانشگاه تهران. سرمدنیا، غ. و کوچکی، ع. (1376). فیزیولوژی گیاهان زراعی.
برچسب :
دانشگاه آزاد واحد خدابنده