بررسی تخصصی گوشی نوکیا asha 501

طراحی و ساختار نوکیا501 Asha شباهت کمی به نسل قبلی Asha دارد. این گوشی با قاب رنگی خود به خوبی تاثیرگذار است.
نوکیا501 Asha در واقع به دو بخش تفکیک می‌ شود که پس از ساختار یکپارچه دومین ساختار مقاوم محسوب می‌شود. امتداد قاب پشت در کناره‌های گوشی موجب می‌شود یک فریم رنگی باریک در اطراف صفحه نمایش ایجاد شود

501 Asha یک گوشی دو بانده (900/1800) است و GPRS و EDGE کلاس12 را ارایه می‌دهد.
اگرچه برای این گوشی Wi-Fi b/g فراهم شده که سرعت بالاتر داده را ارایه می‌دهد.
بلوتوث 3.0 با EDR نیز در ارتباط با مواردی مانند دانگل های هندزفری بی‌سیم است و برای به اشتراک گذاشتن محلی فایل نیز کاربرد دارد.
این گوشی از یک پورت microUSB برای ارتباطات داده و شارژ استفاده می‌کند اگرچه پشتیبانی USB on-the-go وجود ندارد.
501 Asha همچنین دارای محل کارت حافظه است و در صورت استفاده از یک کارت خوان، سرعت بالاتری برای انتقال داده برای شما فراهم می‌شود و سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری نیز وجود دارد.
مرورگر Xpress نوکیا از فشرده سازی جهت سرور استفاده می‌کند و تجربه خوبی را در شبکه‌های EDGE فراهم می‌کند.
مرور در tab وجود دارد و کاربر می‌تواند وب سایت‌های مورد نظر خود را به صورت موزاییک‌هایی در یک شماره گیر سریع مانند opera ذخیره کنید.
تجربه مرور در نوکیا 501 Asha خیلی خاص نیست. صفحات سریع بارگذاری می‌شوند اما در صفحه نمایش سه اینچ با وضوح QVGA مناسب به نظر نمی‌رسند.

با این حال مرورگر این گوشی به شما امکان می‌دهد تا امتیاز آخرین بازی تیم مورد علاقه خود را چک کنید یا در وب سایت های اخبار مرور کنید.
لنز دوربین 3.15 مگاپیکسل همراه با لوگوی نوکیا در بالای قاب پشت مشاهده می‌شود و با فشار دادن برآمدگی موجود در پایین قاب پشت نیز می توان آن را جدا کرد.
پلاستیک بکار گرفته شده در ساختار این گوشی بسیار مرغوب است و لمس سطح مات و نرم آن بسیار خوشایند می باشد که اثر انگشت نیز روی آن باقی نمی‌ماند.
صفحه نمایش در نوکیاAsha 501 دارای اندازه 3 اینچ TFT با وضوح 240x320) QVGA پیکسل) است که تراکم پیکسل آن حدود 133ppi است.
این مقادیر مطابق با هیچ استانداردی خیلی بالا نیست اما در این رده، صفحه نمایش لمسی خازنی با پشتیبانی multi-touch از امتیازات گوشی محسوب می شود بنابراین نباید انتظار داشت که با Retina رقابت کند.
رنگ‌ها روی صفحه نمایش واضح و شفاف هستند و روشنایی صفحه نیز در حد معقول است. اندازه وضوح صفحه نمایش نیز اهمیت دارد و در این مدل خیلی بالا نیست اما میزان حساسیت صفحه از مدل‌های قبلی Asha تا کنون تا حد زیادی ارتقا یافته است.
نرم افزار تلفن در Asha 501 ساختار ساده‌‌ای دارد و به خوبی کار می‌کند، در منوی لمسی جدید Asha با log تماس و شماره گیر ادغام می‌شود.
ایمیل‌ها در زمینه دریافت می‌شوند و یک ستاره کوچک روی آیکن Mail در نرم افزار آن در زمان رسیدن یک ایمیل جدید ، ظاهر می‌شود.
Client چت از چندین سرویس شامل فیس بوک ، Yahoo ، Google Talk ، MSN Messenger و Nokia Chat پشتیبانی می‌کند و در منوی این سیستم عامل که دارای ساختار Tab است به راحتی با کشیدن انگشت می‌توان مرور کرد.
سبک آیکن‌ها خیلی تغییر نکرده اما پیش زمینه‌های جدیدی به منو اضافه شده‌اند که جلوه زیبایی به منو می‌دهند.
نرم افزار پخش موسیقی در نوکیا Asha 501 دارای منوی ساده‌ای است و با جلد آلبوم اجرا می‌شود که در بالای گزینه‌های تفکیک موجود قرار می‌گیرد.
این گزینه‌ها عبارتند از خوانندگان، آهنگ ها، آلبوم ها و لیست پخش. حالت مشاهده پوشه و تنظیمات اضافی برای صدا مانند اکولایزر، وجود ندارد.
رادیو FM در نوکیا Asha 501 دارای منوی ساده‌ای است که شما می توانید با کمک کنترل‌های اختصاصی در دو طرف ابزار مرکزی برای تنظیم دستی ایستگاه، ایستگاه ها را تغییر بدهید.
سه کنترل در پایین صفحه وجود دارد که شامل یک ستاره برای انتخاب یک ایستگاه بعنوان Favorite، پخش از بلندگو و لیستی از ایستگاه های مورد نظر شما است.
نوکیا Asha 501 دارای یک دوربین 3.15 مگاپیکسل با حداکثر وضوح 2048 در 1536 پیکسل است. منوی دوربین ساده است و دارای یک کلید دیافراگم مجازی روی صفحه نمایش، یک سوییچ برای سوییچ بین دوربین عکاسی و فیلمبرداری و یک میانبر گالری است.
پشتیبانی دو سیمکارت، در حال آماده به کار، امکان جابه جایی میکرو سیمکارت ثانویه در زمان روشن بودن گوشی،پلت فرم 1.0 نرم افزار Asha نوکیا، صفحه نمایش لمسی خازنی 3 اینچ QVGA با تراکم پیکسل 133، حسگر Proximity،شتاب سنج، چرخش اتوماتیک صفحه نمایش، مرورگر Xpress نوکیا با صرفه جویی در داده، فروشگاه نرم افزاری نوکیا و 40 بازی رایگان EA،دوربین 3.15 مگاپیکسل با فیلمبرداری QVGA در 15fps، محل کارت حافظه micro SD تا 32GB، ارتباط Wi-Fi b/g، رادیو FM با RDS،بلوتوث3.0 ،پورت استاندارد micro USB، شارژ،باطری 1200mAh Li-Ion،کارایی عالی بلندگو و پشتیبانی مطلوب از فرمت‌های صوتی و تصویری از مزایای این گوشی به شمار می‌آید


مطالب مشابه :


بررسی تخصصی گوشی نوکیا asha 501

نرم افزار تلفن در Asha 501 ساختار ساده گوشی،پلت فرم 1.0 نرم افزار Asha نوکیا، صفحه نمایش




دانلود نرم افزار LINE برای گوشی اشا 501

در این وبلاگ تلاش می شود تا نرم افزار ها و برنامه های سازگار با اشا 501 را در اختیار دارندگان




نحوه اپدیت گوشی نوکیا اشا 501 و جلو گیری از سوختن - خراب شدن گوشی

اپدیت گوشی اشا 501, نوکیا بازی های نوکیا asha 501 نرم افزار های جاوا برای گوشی های نوکیا




دانلود بازی کرایسیس crisys برای نوکیا - جاوا

انـجـــمـن طرفـــــــداران ASHA 501 crisys برای نوکیا و نرم افزار برای اشا 501




دانلود مجموعه 12 بازی لمسی جاوا برای اشا 501

انـجـــمـن طرفـــــــداران asha برای گوشی نوکیا نرم افزار های جاوا برای گوشی




بررسی نوكیا Asha 303

نرم افزار Photos در نوكیا Asha 303 فقط یك حالت مشاهده را ارائه می دهد كه بررسی گوشی های نوکیا,




معرفی گوشی جدید نوکیا با دکمه ای مخصوص واتس اپ

گوشی نوکیا Asha 210 از سیستم عامل Series 40 می توانند از نرم افزار های محبوب خود استفاده




دانلود مجموعه والپیپر برای گوشی های نوکیا اشا 501 -سری سوم

انـجـــمـن طرفـــــــداران asha 501 برای گوشی های نوکیا اشا 501 و نرم افزار برای اشا 501




برچسب :