اکبر نیکزاد شاید کاندیدا شدم
اکبر نیکزاد متولد 1348 در روستای ثمرین اردبیل و بزرگ شده محله بهارستان(قاسمیه) اردبیل است وی ردای استانداری، استانهای اردبیل و گهکیلویه و بویر احمد را بر تن کرده و ریاست بنیاد مسکن اراک، شهرداری اردبیل و معاونت استانداری قزوین را نیز در کارنامه دارد.
وی در سال آخر حضور خود در شهرداری اردبیل از سمتش استعفا داد و به عنوان معاون عمرانی استانداری قزوین اردبیل را ترک و در قامت استاندار مجددا به استان بازگشته و جایگزین صابری شد.
اکبر نیکزاد برادر کوچک علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی دولت دهم و یکی از وزیران فعال و آچار فرانسه دولتهای اول و دوم احمدینژاد است که به خوبی توانست از نفوذ برادر خود در دولت استفاده کند و مسیر رشد و ترقی مدیریتی را طی کند.
پس از اینکه در دولت یازدهم کلید استان اردبیل را به خدابخش سپرد به نهاد ریاست جمهوری رفت و همین تغییر کافی بود تا به عنوان نفر اول خانواده نیکزادها برای موضوعات مختلف از جمله انتخابات آتی مجلس مطرح باشد، هر چند او و برادرش فضا و شرایط را برای ورود به عرصه انتخابات میسنجند اما در گفتوگویی با اکبر نیکزاد در جریان برخی فعالیتهای او قرار میگیریم.
بعد از تحویل دادن مسئولیت استانداری اردبیل به چه کاری مشغول شدید؟
بعد از تحویل دادن مسئولیت استانداری اردبیل حدود 14 ماه در نهاد ریاست جمهوری بودم و در این مدت فرصت مطالعه و تحقیق در مورد مسائل مختلف را پیدا کردم و همچنین به عنوان مشاور کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با مجلس شورای اسلامی همکاری کردم.
در حال حاضر کجا مشغول هستید؟
با عنایت بزرگان به صورت مأمور به خدمت در بنیاد مستضعفان انجام وظیفه میکنم و به همکاری خودم با مجلس شورای اسلامی ادامه میدهم.
از آنجا که جنابعالی به عنوان استاندار در دولت قبلی حضور داشتید، عملکرد دولت روحانی را چگونه ارزیابی میکنید؟
به نظر بنده ارزیابی دولتها باید با میزان انطباق خط و مشی آنها با آرمانهای انقلاب سنجیده شود و با این معیار خط و مشی دولت احمدینژاد نسبت به دولت روحانی به آرمانهای انقلاب نزدیکتر بود و این به معنای این نیست که دولت احمدینژاد نقطه ضعفی نداشت و یا دولت روحانی نقطه قوتی ندارد، توصیه مقام معظم رهبری به دولت روحانی در ابتدای دولت یازدهم مبنی بر تقویت نقاط قوت دولت احمدینژاد و رفع نقاط ضعف دولت احمدینژاد در همین راستا بود.
دلیل ادعای شما چیست؟
ببینید مجموع عملکرد دولت، بنده را به این نتیجه رسانده است همچنین اخذ نظر اقشار مختلف جامعه که با آنها ارتباط دارم به عنوان مثال افزایش تصاعدی میزان حقوق مدیران ارشد در دولت و به خصوص نهاد ریاست جمهوری در هیچ دولتی سابقه نداشت و این موقعی اتفاق میافتد که همین مسئولان دولت در برنامههای مختلف علت رکود کاری در کشور و عدم پرداخت مطالبات فرهنگیان، پرستاران و بازنشستگان را کمبود اعتبار اعلام میکنند، حتی از مردم درخواست میکنند که اگر میتوانند از دریافت یارانه انصراف دهند و موارد دیگر که قصد ندارم خاطر مردم را خیلی آزرده کنم.
آیا مسئولان دولت روحانی از بازخورد اقدامات خود در جامعه مطلع هستند؟
مسئولان دولت روحانی میدانستند که نمیتوانند روند خدمترسانی را مثل دولت احمدینژاد ادامه دهند و به همین خاطر بود که در انتصاب وزرا، استانداران و سایر مدیران دولتی چکشی عمل کردند تا با عکسالعمل شدید بزرگان کشور و مجلس شورای اسلامی مواجه شوند و به مردم القا کنند که به دولت اجازه کار نمیدهند که با درایت کامل بزرگان این موضوع مدیریت شد و امروز دولت نمیتواند کم کاری و ضعف خود را به گردن کسی بیندازد.
با بررسی اوضاع کنونی به نظر شما انتخابات آتی اصلاحطلبان در انتخابات آتی موفق میشوند؟
اکثر طرفداران خاتمی و هاشمی با متهم کردن مدیران اصولگرا عنوان میکردند که اگر به آنها فرصت داده شود کشور را متحول میکنند و در دولت روحانی عموماً همان افراد در مسند مسئولیت قرار گرفتند و عملاً کاری از پیش نبردند.
علیرغم اینکه مجلس شورای اسلامی هم نهایت همراهی را با دولت داشت لذا کاندیداهای اصلاحطلب منتصب به دولت روحانی محبوبیتی در بین مردم ندارند و اگر کاندیدای اصلاحطلبی رأی بیاورد از بابت شخصیت و جایگاه حقیقی خود است، البته پیشبینی میشود دولتمردان روحانی برای مظلومنمایی دولت در ایام نزدیک به انتخابات حرکتهایی مثل جریان معرفی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی داشته باشند.
در برخی رسانهها به موضوع انتقال اجباری تعدادی از کارکنان نهاد ریاست جمهوری به وزارت آموزش و پرورش اشاره شده، ماجرا چه بود؟
فریدون (برادر رئیس جمهور) و همکارانشان در نهاد ریاست جمهوری در اوایل دولت روحانی با یک اقدام ضربتی حقوق مدیران ارشد در نهاد را تا نزدیک دو برابر افزایش دادند و همچنین تعداد کثیری نیرو وارد نهاد کردند در حالی که استحضار دارید به علت نیمه تعطیل بودن امورات کشور تقریباً اکثر نیروهای موجود نهاد بیکار بودند و همین موضوعات اعتراض تعداد کثیری از نیروهای ارزشی و مدیران ارشد دولت قبل را در پی داشت و نهایتاً آقایان در صدد حذف این نیروها با انتقال اجباری آنها به وزارتخانه آموزش و پرورش با طرح اینکه قصد کم کردن هزینههای جاری را دارند، برآمدند که طی گزارشهای مستند به مراجع ذیربط موضوع منعکس شد.
چرا وزیر آموزش و پرورش با انتقال این افراد موافقت کرده است؟
استحضار دارید وزیر آموزش و پرورش یکی از وزرای ضعیف کابینه دولت است و در حل بسیاری از مشکلات وزارت آموزش و پرورش ناموفق بوده و بدون اینکه حتی یک نفر از کارکنان انتقال اجباری نهاد را ببیند با آمدن آنها به وزارتخانه زیربنایی آموزش و پرورش موافقت کرده است، عملاً وزارتخانه تخصصی و زیربنایی آموزش و پرورش را وارد بازی سیاسی مسئولان نهاد کرده که واقعاً اقدام وزیر مایه تعجب است.
در مجامع استانی از جنابعالی به عنوان یکی از فعالان انتخاباتی مجلس آینده یاد میشود، به عنوان سئوال آخر بفرمایید آیا قصد ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارید؟
بنده بعد از حدود دو دهه مسئولیتهای مختلف، در حدود 14 ماهی که در نهاد ریاست جمهوری بودم پاسخ بسیاری از سئوالات خودم که سالها به دنبال جواب بودم را پیدا کردم و کتابی با عنوان «الفبای توسعه پایدار» تألیف و منتشر کردم و راهکار برون رفت از مشکلات ایجاد شده در مسائل مهم کشور را به صورت علمی و عملیاتی ارائه کردم که زیربنای آنها در تحقق «دولت برنامه و توسعه» است و این موضوع با احیای آرمانهای انقلاب با تفکر بسیجی و ولایی شهید رجایی در دولت قابل انجام است، از طرفی در حال حاضر از جلسات و برنامههای هفتگی بزرگان در زمینههای مختلف بهرهمند میشوم لذا اگر در انتخابات مجلس دهم ورود پیدا نکنم (با خنده) بدانید که به این جمعبندی رسیدهام تا برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم ثبتنام کنم.
مطالب مشابه :
بیش از 1500 مسکن مهر در شهر اراک تحویل می شود
مدیرکل بنیاد مسکن استان مرکزی با اشاره به ساخت پروژه کوی کوثر سنجان شهر اراک گفت: بیش از یک
مسکن مهر کوثر در اراک تکمیل میشود
پايگاه خبري تحليلي خبر مركزي - مسکن مهر کوثر در اراک تکمیل میشود - یک پایگاه خبری - تحلیلی
اجرای طرح مسکن مهر وابسته به ارائه تسهیلات بانکی
رئیس بنیاد مسکن انقلاب به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از خبرگزاری فارس از اراک
سراب عمارت شازند اراک
مُلک اراک - سراب در مطالعات طرح هادی روستای عمارت که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان
نماينده مردم شازند:احداث مسکن مهر در شهر شازند روند خوبی ندارد
به گزارش خبر مركزي قاسم عزیزی در گفت و گو با مهر در اراک تحویل به بنیاد مسکن قلع و قمع
اکبر نیکزاد شاید کاندیدا شدم
، استانهای اردبیل و گهکیلویه و بویر احمد را بر تن کرده و ریاست بنیاد مسکن اراک بنیاد
کرهرود؛ یک خیابان فاصله
ناتوانایی بنیاد مسکن برای حفظ روستا مرز شهرک اراک و کرهرود تنها یک
طرح هادی 22 روستای استان مرکزی تصویب شد
طرح هادی 22 روستای استان مرکزی تصویب شد مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب توابع شهرستان اراک
راهنمای گرفتن امریه سربازی لیست ارگان های دریافت امریه و پذیرش
بنیاد مسکن راه وترابری سازمان زندانها استانداری شهرکهای صنعتی استان اموزش
برچسب :
بنیاد مسکن اراک