ثبت نام اینترنتی مهاجرت به استرالیا چگونه است؟
ثبت نام اینترنتی در سایت سفارت استرالیا یا اداره اموراتباع خارجی و
مهاجرت آن کشور چگونه است؟
نحوه ای ثبت نام سفارت استرالیا در تهران
منشأ شایعه ای شاخدار ثبت نام سفارت استرالیا در تهران برای مهاجرت
خیلی ها که به موقع ثبت نام کرده بودند هم اکنون در استرالیا هستند، حتی برخیها منازل اجاره ای شان در ایران هنوز وقتش تمام نشده آنها به استرالیا رسیده اند،روزهای اول راحت ثبت نام می کرده اما در این اواخر وقتی اطراف سفارت استرالیا بیش از اندازه شلوغ شده ثبت نام را قطع کرده اند... مهاجرین افغانستانی که در ایران باشند با این جملات خوب آشنایی دارند و هر روز از طریق گوشی و یا حضوری اخبار داغ از ثبت نام سفارت استرالیا از مهاجرین افغانستانی مقیم ایران برای مهاجرت به آن کشور می شنوند.
یکی از دوستان پیام گذاشته بود که در این اواخر کلاهبرداری به بهانه ای ثبت نام در سایت سفارت استرالیا در تهران از مهاجرین افغانستانی زیاد صورت می گیرد شما چرا راست و دروغ این قضیه را روشن نمی کنید؟ مردم ما چنان با شیوه های ابتدایی کلاهبرداری می شوند که غیرت ما به هیج عنوان قبول نمی کند ملیونها نفر مهاجر افغانستانی یکباره به این سادگی کلاه کهنه شان برداشته شود!
من در گوگل موضوع مهاجرت و پناهندگی به استرالیا را سرج کردم جامعترین و بهترین مطلبی که به نظرم رسید مطلبی بود که آقای سرور رجایی عزیز در سایت غرجستان تحت عنوان"کلاهبرداری آشکار به بهانه ای ثبت نام استرالیا در تهران" به نشر رسانده بود که حکایت از دلسوزی صادقانه ایشان نسبت به برادران مهاجر افغانستانی خود دارد اما سفارت افغانستان در تهران گویا روزه ای سکوت گرفته و تا کنون هیجگونه اطلاع رسانی در این مورد برای مهاجرین بی کس و پناه افغانستانی نکرده است. آقای رجایی می گوید همه چیز پس از سفر رئیس کمیساریای پناهندگان سازمان ملل به ایران آغاز شد که در یکی از دیدارهایش اعلان کرده بود: سازمان ملل سازمان ملل طرحی را روی دست دارد که بر اساس آن شماری از مهاجران افغانستانی مقیم ایران به کشورهای ثالث (استرالیا، فنلاند و سویدن) منتقل می شوند. اگر چه این مقام سازمان ملل تاکید کرده بود که این سخن در حال حاضر فقط یک طرح است و برای نهایی شدن آن زمانی زیاد در کار است. (ممکن این زمان سالها طول بکشد) اما متاسفانه بعضی از افراد سودجوی افغانستانی و ایرانی این سخن مقام سازمان ملل را دست آویز قرار داده و از یک هفته به این سو با عنوان فرم ثبت نام کشور استرالیا بر چشم کم بین مهاجران درمانده افغانستانی خاک میزنند.
موضوع ثبت نام مهاجران افغانستانی مقیم ایران، برای مهاجرت به کشور استرالیا در کافی نت ها از اساس دروغ است. پیش از این خبر این کلاه برداری آشکار از تهران و شهرهای دیگر را شنیده بودم و به دنبال مکانی بودم که با چشم خود ببینم و قضیه را بررسی کرده مطلبی بنویسم. بر همین اساس دیروز دوستی به من زنگ زد و گفت در میدان انقلاب تهران دفتری برای مهاجران افغانستانی فرم ثبت نام مهاجرت به استرالیا صادر می کند. سریع رفتم به میدان انقلاب ساختمان 310 طبقه 2 ، با تاسف تعداد زیادی از مهاجران را دیدم که سعی بر دریافت فرم دارند. از آنها پرسیدم که برای هر فرم چند می گیرد، گفتند: مبلغ 8000 تومان، در مقابل خانمی که پشت کامپیوتری نشسته بود و فرم ها را از سایت مورد نظرش پرینت می گرفت به آنها می داد. البته با یک رسید 8000 تومانی کاغذ معمولی بدون مهر و امضا."
از
این اقدام رجایی عزیز بسیار خوشم آمد که به همه دوستان افغانستانی که صدای
شان به جایی می رسد توصیه می کند:دوستان فرهنگی، دوستان دارای سایت، وبلاگ
و صفحات اجتماعی، این قضیه صد درصد که نه هزار درصد دروغ است. سفارت
افغانستان می بایست که وارد ماجرا و آگاهی بخشی مردم شود، که نشده است.
مسئولین سفارت در تهران خود را به بی خیالی و ناشنوایی عجیبی زده اند و
خواب خوش مصئونیت دیپلماتیکی شان را می بینند. لطفا شما دوستان فرهنگی به
مردم اطلاع رسانی کنید که فریب این کلاه برداری آشکار را نخورند. این فرم
ها را هر کسی که به اینترنت آشنایی داشته باشد می تواند دریافت کند. جدای
از آن این فرم برای مهاجران امثال ما نیست. شما فرض کنید مسئول سودجوی یک
کافی نت در یک هفته تعداد هزار فرم با مبلغ 8 هزار تومان صادر کند، در
نتیجه رقم بالای هشت میلیون تومان می شود.مبالغ بالا و پایینش بماند.
این
درست است که مهاجران افغانستانی از این جا رانده و از آنجا مانده اند. این
درست است که سختی های زیادی را تحمل می کنند. این درست است که بسیاری از
آنها از سر ناچاری و درماندگی به هر شاخه ای چنگ می اندازند. این درست است
که آنها غافل و بیخبراند. اما این سبب نمی شود که ما شاهد ظلم آشکاری
باشیم و لب فرو بندیم. وظیفه همه قلم به دستان است که درباره این موضوع
روشن گری کنند. هرکسی به هر طریقی که می توانند. "
یکی از وبلاگ نویسان افغانستانی آقای حیدری عزیز در
وبلاگ شان مطلبی شبیه به همان مطلب در تأیید دروغ بودن ثبت نام اینترنتی
سفارت استرالیا درتهران برای مهاجرت به آن کشور را به ضمیمه همان اطلاعیه
ای معروف نمایندگی سازمان ملل در تهران که توسط برخی دوستان برای بنده نیز
ارسال شده بود گذاشته است.
فعلا متأسفانه وقت تحقیق بیشتر را ندارم اما یقین دارم که ثبت نام برای پناهندگی و مهاجرت به استرالیا در سفارت آن کشور در تهران با این شیوه ای که نقل می کنند واقعیت ندارد. بهرحال مطلب جالب آقای حیدری قرار ذیل است:
بالاخره تب خدمات ثبت نام مهاجرت به استرالیا، به کافی نتهای شهرمحل سکونت ما هم رسید.
از روز پنجشنبه هفتهٔ گذشته بنا بر تقاضای هموطنان مهاجر، مدیران کافی نتهای شهر ورامین دست به کار شدند تا برای مشتریان خود (مهاجرین) افغانستانی خدمات ثبت نام مهاجرت به کشور استرالیا، انجام دهند.
در قسمت خدمت رسانی اینترنتی به انبوهی از مهاجرین متقاضی مهاجرت وپناهندگی به کشورهای خارجی، یک مشکل وجود داشت آنهم نبود محلی برای ثبت اطلاعات اشخاص بود. درحقیقت مدیران کافی نتها در فضای مجازی به هردری زدند کسی باز نکرد، آنها در گوگل (تحریم) فیلتر شده وموتورهای مجاز، هر واژهای که به عقلشان میرسید تایپ کردند ولی نتیجه هر چیزی بود جز درگاهی برای ثبت مشخصات مهاجرت، یعنی تمام درها برای ثبت کردن مهاجرت بسته بود. آنها مانده بودن که با این جماعت متقاضی دو آتشه چه کار کنند. از یکسو جای برای ثبت نام وجود نداشت واز سوی دیگر پولهای بیزبان در صف بودند تا درجیب مبارکشان ریخته شود. کاسبی کساد این روزها واصرار بیش از حد مهاجرین، آنها را وسوسه میکرد به دنبال راه چارهای باشند، تا این مهاجرین ساده دل سرگرم وکمی تا قسمتی هم جیب آنها پر از پول بشود.
خلاصه کلام اینکه بعد از دوروز سعی وتلاش بلاخره راه سرکیسه کردن مهاجرین را پیدا کردند ورفتن به این آدرس
http: //www. iran. embassy. gov. au/tran/home. html اینجا صفحهای از صفحات وبسایت سفارت اسرالیا درتهران میباشد.
در این صفحه چه چیزی موجود است؟
در صفحه ای بالا جز یک ایمیل معمولی چیزی دیگری وجود ندارد. این ایمیل هر چه باشد یک صفحه برای ثبت نام مهاجرت به کشوری دیگر نیست. توضیح دادن وقانع کردن یک شخص بسیار مشکل است تا متوجه بشود که ارسال مدارک از این طریق هیچ فایده ای ندارد.
بعد از سه روزحرص خوردن وفک زدن با مهاجرین هموطن، صبح امروز۸/۷/۱۳۹۱ بالاخره خونم به جوش آمد وطاقت نیاوردم ویکراست رفتم سراغ کافی نت که در ۲۰۰ متری محل کارم مشغول ثبت نام مهاجرین هست. از انجایکه صبح زود بود اولین نفربودم وتقاضایم را گفتم. او هم قبول کرد.
در بین صحبتها به او گفتم این کار (شایعهٔ ثبت نام مهاجرت) دروغی بیش نیست واز او خواستم به ثبت نام مهاجرین ادامه ندهد ولی او با خونسردی تمام مرا برد پای اینترنت وصفحه بالا را ترجمه کرده وپرینت هم گرفت وداد به دستم وبعد هم گفت: حالا به هرجا که میخواهی برو... منظورش این بود که هرجای که میخواهی شکایت کن.
حال با این وضعیت من که خلع صلاح شدم واگر برای هرنفر مهاجرمحتوایات صفحه را توضیح بدهم، چانهام گیر پاچ میکند.
چه بخواهیم وچه نخواهیم متاسفانه کاری ازدست ما بر نمیآید.
درچند روز گذشته؛
من گفتم: پزیرش مهاجرت دروغ است.
آنها گفتند تو خبرن نداری! فامیلم ثبت نام کرده واز سفارت استرالیازنگ هم زده تا برود برای مصاحبه حضوری.
گفتم: اگر مهاجرت به استرالیا به این راحتی بود، این همه هموطن در دریاها غرق نمیشد؟
گفتند: آنها بشر دوست هستند؛ برای اینکه این همه آدم ازیت نشوند ودر دریاها تلف نگردد، این وبسایت را راه اندازی کردهاند.
گفتم: شایعه است. اگر باور ندارید بروید از سفارت استرالیا بپرسید.
گفتند: از اوایل حضوری قبول میکرد از وقتیکه این مهاجرین بیفرهنگ ونادان شلوغ کردهاند، حضوری جواب نمیدهد، گفتهاند از طریق وبسایت ثبت نام کنید.
گفتم: وبسایتی برای این کار وجود ندارد.
گفتند: از طریق ایمیل مشخصات خودرا ارسال کنید کفایت میکند.
گفتم: پولهای تانرا هدر ندهید.
گفتند: ۷-۸ هزار تومان که پولی نیست.
گفتم به ریشتان میخندد.
... ونیشخند زدند ورفتند.
والله دیگر خسته شدهام. چرا این مردم متوجه نمیشوند؟
پ.ن: بعضی از دوستان گیله کردن که چرا این طوری تیتر زده ام.
خدمت این عزیران عرض شود که: بعضی ادما (روم به دیوار منظورم شما نیستید) تا یک کشیده به گوشش نزنید بیدار نمیشود. این تیتر ها را شما به منزله ای همان کشیده قبول کنید. لطفا"
منبع: وبلاگ آقای شیر محمد حیدری درتهران
اما اطلاعیه نمایندگی سازمان ملل در خصوص کلاهبرداریهای گسترده ای اخیر به بهانه ای ثبت نام برای مهاجرت به استرالیا ودیگر کشورها:
این اطلاعیه را آخنده زاده ای عزیز نیز گذاشته است و از طریق بخش نظرات به اینجانب نیز ا طلاع داده بود. برای دروغ بودن شایعه ای ثبت نام در سفارت استرالیا برای مهاجرت به آن کشور این اطلاعیه محکمترین و موثقترین سند است(آخرشه) البته برای کسانی که حد اقل مغز کله گنجشکی داشته باشند. عین آنچه را که آخند زاده ای عزیز گذاشته است بخوانید:
اخیرا پخش شایعه ای مبنی بر ثبت نام برای اسکان مجدد مهاجرین افغانی در کشورهایی مانند استرالیا,فنلاند و سوئد زمینه سوء استفاده برخی از سودجوبان مانند کافی نت ها (مخصوصا در سطح شهر تهران) را فراهم کرده است. این افراد سودجو به بهانه ثبت نام و ارائه فرم مربوطه مبالغ قابل توجهی از مهاجرین دریافت می کردند. برای روشن ساختن این موضوع " گلشهر" طی مکاتباتی با دفتر کمیساریای سازمان ملل در مشهد کذب بودن این شایعه را اعلام میکند. اقای ناریسمها رائو رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد اعلام کردند که از سال گذشته تا کنون هیچ تغییری در قوانین پذیرش پناهندگان در کشور های دیگر ایجاد نشده و اقدامات صاحبان کافی نت را کاملا غیر قانونی دانسته اند و از مهاجرین خواستند تا از اعتماد بی مورد به این افراد خودداری نمایند.
اطلاعیه ای رسمی نمایندگی سازمان ملل در تهران در خصوص شایعه ای ثبت نام برای مهاجرت به استرالیا و کشورهای دیگر.
منبع: http://www.golshar.mihanblog.com/
راستی این هم آدرس سایت سفارت استرالیا درتهران خودتان بروید و از چشم خودتان هرچه هست بیبینید اما بازهم باور نخواهید کرد. ناگفته نماند موضوع ویزای کار استرالیا موضوع جداگانه است و فرم آن از سابق در سایت سفارت استرالیا موجود بود و شرایط خاص خودرا دارد.
سایت اداره تابعیت و مهاجرت استرالیا هم با این آدرس "http://www.immi.gov.au/ " است کسانی که زبان انگلسی می دانند می توانند اطلاعاتی را در مورد نحوه ای مهاجرت به استرالیا به دست بیاورند. صفحه مربوط به مهاجرت به استرالیا (/migrants/) در این سایت این صفحه می باشد. سعیدی عزیز هم در وبلاگ مطلبی در مورد ثبت نام بی اساس مهاجرت به استرالیا نگاشته است. در واقع بسیار زیبا و مستند در مورد شایعه ای مهاجرت به استرالیا و کلاهبرداریهای صورت گرفته روشنگری نموده اند.
با این همه تأکیدی که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بر خود داری از ثبت نام های پولی در کافی نت های سودجو نموده است اگر بازهم وسوسه شدید که فرم ثبت نام اینترنتی را که در کافی نت ها بنام فرم مهاجرت به استرالیا توزیع می کند به دست بیاورید به صفحه ای مخصوص فرمهای اداره تابعیت ومهاجرت استرالیا رفته فرم شماره ۸۴۲ را که برای پذیرش مهاجرت بشر دوستانه است داونلوده نموده پس از پرینت گرفتن پرنمایید و اسکن نموده به آدرس ایمیل سایت اداره مهاجرت ارسال نمایید. البته در آن سایت امکانات زیادی برای نحوه ای ثبت فرم و مشخصات و مدارک شما وجود دارد که باید به زبان انگلسی مسلط باشید.
بازهم یاد آوری کنم که کسانی که ثبت نام اینترنتی در کافی نت کرده اند می گویند کافی نت ها این فرمها را به آدرس ایمیل سایت سفارت استرالیا ارسال می کنند اما باید کمی از آن بهترین نعمت که خدا در جمجمه سرما به امانت گذاشته است استفاده نماییم و دست کم یک حساب وکتاب سر انگشتی بنماییم که چگونه سفارت استرالیا برخلاف سیاست جدید شان که در پذیرش مهاجرین سخت گیری و محدودیت بیشتر اعمال نموده اند یکباره از صدها هزار مهاجر برای پذیرش ثبت نام می نمایند. به هرحال امید وارم پول بی زبان خودرا که با زحمت بسیار به دست آورده اید به این سادگی و آسانی بیگانه نکنید و اگر تصمیم مهاجرت به استرالیا را دارید کمی با تأمل و دقت بیشتر اقدام نمایید.
پ.ن.۱: خوب شد آخرش خود سفارت استرالیا درتهران هم در این مورد اطلاعیه ای رسمی داد و داشتن برنامه ای تازه برای پذیرش مهاجر را رد نموده است. عین اطلاعیه آنگونه که در صفحه اول سایت استرالیا آمده است این است:
منبع عکس: http://mohajerinnewz.mihanblog.com
در متن انگلسی که در ذیل آن منتشر شده است گفته شده که در خواستهای مهاجرت خودرا ابتدا تنها با ذکر نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره تماس و گذرنامه به آدرس ایمیلی سفارت استرالیا ارسال نمایید تا یک وقت ملاقات برای شما در نظر گرفته شود.
در مورد نحوه ای ارسال تقاضای پناهندگی به سایت سفارت استرالیا نیز دقت کنید که از طریق صفحه های آماده ای ار سال فرم ثبت نام که آدرس ایمیلی که شما به آن تقاضای پناهندگی خودرا ارسال می کنید دیده نمی شود و در برخی از سایتها وجود دارد اقدام نکنید. اینگونه روشها برای در خواستهای مهم از یک منبع رسمی مناسب نیست زیرا علاوه براینکه ممکن است خواسته ای شما به آدرس مورد نظر نرسد این امکان نیز وجود دارد که با وجود کد اسکریپتهای که در این صفحات و جود دارد و حتی در ذیل نامه ای در خواستی شما به آدرس مقابل نیز برخی مطالب اضافی هم ارسال می شود، موجب می شود تقاضاهایی که از این صفحات فرستاده می شود در لیست آسپم قرار بگیرد و به آنها توجه نشود. بنا براین دقیقا از آدرس ایمیل خود به ایمیل بخش مهاجرت سایت استرالیا در خواست پناهندگی خودرا ارسال نمایید. عین آدرس ایمیل که سایت استرالیا برای پذیرش در خواستهای مهاجرت اعلان نموده است این است:[email protected] بنابراین اگر با وجود نشر اطلاعیه ای رسمی از سوی سایت سفارت استرالیا مبنی بر نداشتن برنامه ای تازه برای پذیرش مهاجران بازهم دل تان قرار نگرفته با همان آدرس ایمیل مکاتبه نمایید.
در آرزوی عدالت
مطالب مشابه :
شرایط گرفتن گذرنامه تحصیلی برای دانشجویان افغانی مقیم ایران دارای کارت اقامت موقت
باید از سایت بزرگ با عنوان ابلاغ به اداره کل گذرنامه ی تهران دریافت نمایید.آن را به
آزمایشی لطفا روی ادامه مطلب کلیک نکنید.
اداره گذرنامه تهران. اداره کل تجهیزات سایت زیر هم خالی از فایده نخواهد بود.
تقاضای ویزای سوئد
جهت تهیه برگه اطلاعات فردی وارد وب سایت اداره گذرنامه, سایت سفارت سوئد در تهران
آدرس مناطق مالیاتی استان تهران
صدور گذرنامه اداره کل ثبت استان تهران اداره ثبت اسناد و وب سایت آمار اداره کل ثبت
شرایط و مراحل اقدام برای دریافت ویزای توریستی سوئد
فرم دعوتنامه از سایت اداره مهاجرت صفحات گذرنامه در سایت سفارت سوئد در تهران
نحوه ای ثبت نام سفارت استرالیا در تهران
نحوه ای ثبت نام سفارت استرالیا در تهران سایت اداره تابعیت تماس و گذرنامه به آدرس
شماره های تلفن ضروری در جمهوری اسلامی ایران
سایت جامع آتش نشانی واحد ارتباطات مردمي شركت مخابرات استان تهران: 32: 191: اداره گذرنامه: 57:
دستورالعمل اخذ گذرنامه در ایران
به اداره گذرنامه و مبلغ 5000 از دانشگاه تهران و رییس گروه مراکز و سایت رسمی
ثبت نام اینترنتی مهاجرت به استرالیا چگونه است؟
منشأ شایعه ای شاخدار ثبت نام سفارت استرالیا در تهران سایت اداره و گذرنامه به
مراحل دریافت گذرنامه و روادید... تا ثبت نام قطعی
از دانشگاه به اداره به آموزش و پرورش تهران و گذرنامه و درخواست نامه
برچسب :
سایت اداره گذرنامه تهران