حجت الاسلام ضیایی - درمان دردهای استخوانی در طب سنتی

اسباب کشی دارند یا بنایی دارند.

3- در یک حالت سر و گردنشان را زیاد نگه ندارند زیرا درهای مهرهای گردنی به وجود می آورد. مثلاً رانندگی ممتد نداشته باشند ( 6 الی 7 ساعت پشت فرمان ) زیرا عصب ها ملتهب می شود ستون فقرات پشتی، دردهای گردنی، قوص کمر، مفصل ران، مفصل زانو و مفصل مچ پا مبتال می شود. مثل مطالعه پشت سر هم، خیاطی منجق دوزی طلا کاری طلا کوب.


درمان:

- 10 مرتبه سرشان را رو به پایین و 10 مرتبه رو به بالا، 10 بار به چپ و 10 بار به راست به صورت ملایم دردهای شبه دیسک مفصلی با همین نرمش ملایم خوب می شوند. روزی یک بار این 4 تا 10 بار را تکرار کند.

- با روغن سیاه دان خالص که در روغن زیتون جوشیده گردنشان را به طرف بال ماساژ بدهند.

- اگر دچار خوردگی نوک استخوان ها بود و توأم با التهاب بود با همین روغن سیاه دانه موضع درد را ماساژ بدهند.

- با روغن زماد 20 دقیقه قبل از حمام محل درد را ماساژ بدهند. از چسب های شیمایی قوی تر است.

- برای ساییدگی های مهره ای که به کمک سی تی اسکن و تشخیص متخصص مفاصل یا دیسک و سیاتکی مشخص شد به جای قرص های کلسیم دی یا کلسیم غضروف آمریکایی می توانند:

1- سه شیره یعنی شیرۀ انگور، خرما و توت را روی یک قاشق پلو خوری بخورند.

2- شیر عسل بخورند روزی یک قاشق پلو خوری

3- شیر خرما

اینها بسیار مفید و عالی هستند. این 3 روش برای کسانی که پوکی استخوان با استروپروز و یا مصرف پودر سنجد و شیر که بسیار عالی است و به مریضها خوب جواب داده و راضی هستند کسانی که نرمی استخوان یا راشیتیسم دارند و وزن بدنشان را ساق پا تحمل نمی کند و ساق پایشان پرانتزی شده باید روغن سیاه دانه یا روغن زیتون یا کنجد در نور آفتاب ماساژ می دهیم و باید در خوراکشان پودر سنجد و شیر، شیر خرما، شیر عسل و مصرف 3 شیره گنجانده شود.


درمان سرفه کودکان در طب سنتی:


یکی از مواردی که امروزه خیلی شایع است و ممکن است به خاطر آلودگی هوا و یا ویروسی باشد سرفه های کودکان است که به تبع آن احساس سوزش در گلو دارند و سرفه های متعدد می کنند از چه نوع درمان گیاهی باید استفاده کنند؟

1- اگر از آلودگی هوا باشد در پیک بار ترافیک نباید بیرون بیایند یعنی ساعت های 10 صبح تا 2 بعد از ظهر و بعد از ظهرها ساعت 4 تا 6 یا 7 بعد از ظهر در پیک بار ترافیک نباید بیرون بیایند. زیرا هم ذرات معلق در هوا آئروسل زیادست و هیدرو کربن ها که تکرار سرفه های خشکشان بیشتر می شود و شبه آسم و شبه برونشیت حاد می شود.

2- با ماسک کاغذی حداقل باید بینی و دهانشان را بگیرند. عمر مفید این ماسک ها فقط 2 ساعت است و بعد از 2 ساعت باید دور انداخته شوند نه اینکه هر روز در جیبشان بگذارند و بروند سر کار و دو بار استفاده کنند. اگر گرد و خاک بود می توانند کمی آن را مرطوب کنند. اگر بخارات سمی بود مثل آرسینک، آمونیاک، روغن واسکازین باید این ماسک را با کمی سرکه مخلوط کند تا این محلول های شیمیایی را قبل از اینکه به بینی و حلقش برسد خنثی کند.

3- اغلب در کودکان به خاطر بدخوری و غلظت پدرهای عزیز است اینکه فرزندشان را دوست دارند و از جویدن بچه خششان می آید به بچه دائماً شکلات و نارنگی می دهد. شکلات و نارنگی هم تورم لوزه های جا....... می آرود. هم تورم لوزه سوم را تشدید می کند و هم باعث ایجاد سرفه های خشک و تکرار سرفه و کم کم دچار سرفه های خلتی می شوند. پس شکلات های مختلف و انواع نارنگی را از جیره غذایی بچه حذف کنند. این کار 50% از بیماری بچه را درمان می کند.

4- اگر سرفه های مکرر کودک تازه پیدا شده است باید میوه خرمالو که یک میوه قوی ضد سرفه است به کودک داده شود. می توان یک چهارم تا یک میوه کامل کم کم به کودک خورانده شود. اگر بچه کودک است یک قاشق چای خوری له شود و به بچه داده شود. به جای شربت های اکسبکتورانت یا ضد احتقان می تواند استفاده شود و قوی تر است.

5- اگر فصلی باشد که خرمالو نباشد. می توان کاس برگ ها و دم برگ ها را نگه دارند و در یک قوری کوچک 3 استکان آب ریخته شد بریزند و بگذارند 20 دقیقه بجوشد. اگر بچه کم سن و سال بود یکی دو قاشق چای خوری به بچه داده شود و برای بزرگترها در 24 ساعت یک استکان مصرف شود. با این کار سرفه های مکرر قطع می شود. اما اگر کسی سرفه های خشک مکرر مزمن و چندین ساله دارد باید از مخلوط شکر تیغان که از گیاه دم اسب است همراه با گل زوفا و عناب مصرف کنند. این داروهای گیاهی باید از عطاری هایی که تخصص دارند خریداری شوند. یعنی عطاری ها گیاه شناس نیستند شخصی برود نزد یک دکتر گیاهی. گاهی بعضی عطاری ها دارو فروش هستند اما داروساز یا دکتر دارویی نیستند. در بحث گیاهان دارویی هم باید نزد دکتر دارویی بروند. در سطح مشهد مقدس 12 خرد از دانشگاه فردوسی مشهد اجازه دارند تا نسخه نویسی کنند و دارو بسازند و عرضه کنند. بقیه عطاری ها دارو فروش هستند.

6- داروی ترکیبی شکر تیغال و گل زوفا و عناب را باید به این روش مصرف کنند: 3 مثقال شکر تیغال، 4 مثقال گل زونا و 5 مثقال عناب را پودر می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. یک قاشق چای خوری را در یک استکان ریخته و روی آن آب جوش ریخته و بعد از 10 دقیقه صبر کند و هم بزند و وقتی ولرم شد قرقره کند و قورت بدهد. با این روش سرفه های خشک مزمن قط می شود.


مطالب مشابه :


حجت الاسلام ضیایی - درمان سرفه کودکان در طب سنتی

طب سنتی و تغذیه سالم سایت دکتر حجت الاسلام ضیایی




حجت الاسلام ضیایی - درمان کبد چرب در طب سنتی

درمان کبد چرب در طب سنتی تجربه شده در طب سنتی. نسخه های دکتر سایت طب واژه. میزان




دانلود برخی از سخنان استاد ضیایی -مشهد

دانلود برخی از سخنان استاد ضیایی سایت یار منجی بر در طب سنتی. نسخه های دکتر




حجت الاسلام ضیایی - درمان سرفه کودکان در طب سنتی

درمان سرفه کودکان در طب سنتی به سایت یار منجی بر شده در طب سنتی. نسخه های دکتر




دانلود صوت و فیلم: همایش طب الرضا علیه السلام (سخنرانی پنج تن از محققین طب اسلامی)

لینک سایتهای دانلود صوت و فیلم / آشنایی با روش های درمان در طب سنتی و اسلامی / دکتر




درمان گواتر, خلط پشت حلق,آلرژی,

نسخه ها ودرمانهای تجربه شده در طب سنتی. نسخه های دکتر که حکیم ضیایی هم تو سایت طب واژه




حجت الاسلام ضیایی - درمان دردهای استخوانی در طب سنتی

درمان دردهای استخوانی در طب سنتی تجربه شده در طب سنتی. نسخه های دکتر سایت طب واژه




لیست جدید کتب طب سنتی

نسخه های استادسیدحسن ضیایی. و لاغری به روش طب سنتی دکتر سید علی ابوالحبیب سایت طب واژه




برچسب :