شهدای قروه / شهید حجت الله پناهی
بسم رب الشهداء والصدیقین
شهیدان خدایی کردستان: خوشا آنانکه جانان میشناسند , طریق عشق وایمان میشناسند , بسی گفتیم و گفتند از شهیدان , شهیدان را شهیدان میشناسند.
شهید حجت الله پناهی
ولادت: 1336/8/10 شهرستان قروه
شهادت: 1359/7/28 منطقه عملیاتی خرمشهر
نحوه ی شهادت: اصابت خمپاره نیروهای بعثی عراق
سمت: پاسدار رسمی
بسم رب الشهداء والصدیقین
شهیدان خدایی کردستان: خوشا آنانکه جانان میشناسند , طریق عشق وایمان میشناسند , بسی گفتیم و گفتند از شهیدان , شهیدان را شهیدان میشناسند.
شهدای قروه / شهید حجت الله پناهی
شهید حجت الله پناهی فرزند ابراهیم و آمنه در دهم آبان سال ۱۳۳۶ در دامان یک خانواده مذهبی و زحمتکش کارگری در شهرستان قروه دیده به جهان گشود . دوران کودکی وی با سختی همراه بود زیرا پدرش کارگری بود کم درامد ولی امیدوار به فضل ویاری خداوند.این شهید دوران تحصیل خود را تا سال دوم مقطع دبیرستان ادامه داد و به خاطر کمک به معیشت خانواده ترک تحصیل نموده و در مرکز فنی وحرفه ای سنندج بمدت شش ماه به فرا گیری حرفه جوشکاری پرداخت و بعد از مدتی جذب بازار کار گردید و در سال ۱۳۵۶ جهت انجام خدمت سربازی به پادگان شاهرخی (شهید نوژه) فعلی همدان اعزام شد خدمت سربازی این شهید مصادف شد.
با اوجگیری مبارزات مردم علیه رژیم پهلوی که با صدور فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگانها این شهید بر حسب امتثال امر معظم له از محل خدمت فرار و در مبارزات علیه رژیم فعالیت داشت. بدنبال پیروزی انقلاب اسلامی و شکوفا شدن نهال انقلاب در سال ۱۳۵۸ به عضویت کمیته انقلاب اسلامی منطقه 7 تهران درامد و بدلیل توانمندی وشجاعت وی در ستاد عملیاتی پانزده خرداد نظام آباد به خدمت در راه اهداف عالیه انقلاب مشغول گردید و در اکثر عملیاتهای کشف و دستگیری منافقین نقش به سزایی داشت .
تا اینکه خاک مقدس ایران مورد تهاجم بعثیان عراقی قرار گرفت و چون وجود این شهید لبریز از غیرت و عشق به ایران بود داوطلبانه به اتفاق یکصد و هشتاد نفر از پاسداران کمیته های مناطق مختلف تهران به منطقه عملیاتی خرمشهر اعزام و در منطقه خرمشهر بعنوان دیده بان به کارگیری شد وبعد از روزها مبارزه تن به تن با دشمن سرانجام در بیست و هشتم مهرماه سال 59 بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه سر ایینه جانان را به آب معطر شهادت جلا بخشید و چون پرنده ای سبکبال در اسمان بهشت به پرواز درامد .شهید پناهی مجرد بود و از ایشان فرزندی به یادگار نمانده و تنها یادگار او ایثار و شهادتش بود که برای همیشه در قلب تاریخ جاوید مانده است.مزار منور این شهید در گلزار شهدای شهرستان قروه قرار دارد.
وصیت نامه شهید
بسمه تعالی
پیام تاریخی امام حسین که در ۱۴۰۰ سال پیش در قلب پاسداران انقلاب اسلامی نقش بسته است
بارالها: این قطرات ناقابل خون این حقیر را را در راه اعتلای اسلام بپذیر
پروردگارا : عطوفت ومهربانی تو بسیار است اگر امکان دارد شهداءی اسلام و پاسداران انقلاب اسلامی را با شهدای کربلا محشور گردان
پدر و مادر عزیزم سلام.
مادر جان که زحمات ترا با هیچ جیز مادی نمی توان جبران کرد . حال وقت آنست زینب وار رسالت خود را نشان دهی
مادر جان نکند برایم گریه کنی ! خوشحال باش زیرا در راه هدف مقدسی گام برداشته ام و فنا شده ام.
با برادارن وعمو و دایی ها و کلیه اقوام ودوستان خداحافظی نموده و امیدوارم جز برای اسلام خدمت نکنند
زنده باد خمینی پیروز باد اسلام
سال ۵۸ در ستاد عملیاتی کمیته ۱۵ خرداد منطقه ۷ تهران دو نفر از برادران پاسدار به اسامی شهید علیرضا دلک آبادی وشهید حجت الله پناهی بودند که این دونفر با وجود اینکه شهید پناهی از شهرستان قروه کردستان آمده بود ولی در این مدت کم چنان رفاقتی بین این دونفر ایجاد شده بود که هر کسی که اینها را می دید فکر می کرد سالها از رفاقت این دونفر می گذرد . شهید پناهی جوانی بود سیه چرده وفوق العاده دوست داشتنی و ومحجوب و اهل مطالعه ومقید به انجام فرایض دینی که همین خصوصیات باعث می شد که در قلب همه برای خودش جایی باز کند . در سال ۵۸ و ۵۹ که اوج فعالیت گروه های ضد انقلاب و منافقین بر ضد انقلاب نوپای اسلامی بود این شهید شجاعانه در اکثر عملیاتها ی این ستاد حضوری فعال داشت و به محض شروع تجاوز رژیم بعثی عراق به ایران اسلامی عاشقانه برای دفاع از آب وخاک داوطلبانه عازم جبهه های نبرد حق و باطل گردید و پس از روزها درگیری نابرابر با ارتش بعثی به اتفاق دوست خود شهید دلک آبادی شربت شهادت را نوشیدند و به دیدار معبود خویش شتافتند و بعد از تشییع جنازه در مقابل ستاد جنازه این شهید برای تدفین باید به زادگاهش اعزام می شد واکثر پاسداران کمیته می خواستند برای اخرین همراهی همرزم شهیدشان به زادگاه او بروند و مسئولین وقت ستاد به دلیل نا امنی منطقه کردستان مخالف اعزام نفرات زیاد بودن ولی مگر می شد با عشق بچه ها مخالفت کرد سرانجام سه ماشین که روی یکی از آنها تیربار کالیبر ۷۵ برای حفاظت از بچه ها و امبولانس حامل جنازه شهید نصب شده بود و یک مینی بوس که بعد از ما عازم شده بود به سمت قروه راه افتادیم .
شب درهمدان بدلیل مسائل امنیتی به ما اجازه حرکت را ندادند ومجبور شذیم که شب در سپاه همدان بمانیم تازه در محل حسینیه سپاه همدان مستقر شده بودیم که به ما اطلاع دادند که برای مینی بوس حامل پاسداران در شهر رزن اتفاقی رخ داده است که ما با برادران سپاه همدان به محل رفتیم که متوجه شدیم که راننده مینی بوس بدلیل اشناء نبودن به جاده و سرعت زیاد داخل میدانی که در ورودی شهر رزن داشتند احداث می کردند و برف روی آن را پوشانده بود رفته و مینی بوس را چپ کرده بود. که خوشبختانه همین خصوصیات این شهید که هیچ وقت راضی به آزار کسی نبود هیچ کسی از برادران کمیته ای اسیب جدی ندیده بودند . که روز بعد با رسیدن جنازه به شهرستان قروه و درحضور خیل عظیم مردم قدر شناس این شهر با شکوه خاصی با این شهید خداحافظی نمودیم . راوی: جناب سرهنگ طالب از همرزمان شهید
مطالب مشابه :
نقش پیام نور کردستان در برقراری عدالت آموزشی
پایگاه اطلاع رسانی پیام نور نقش پیام نور کردستان در دانشگاه پیام نور مرکز قروه
اخبار مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور استان كردستان
» تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور در سال پیام نور استان کردستان پیام نور مرکز قروه
استان کردستان
وبلاگ رشته مهندسی مدیریت و آبادانی روستا دانشگاه پیام نور قروه ، بیجار کردستان تحت
وضعیت جغرافیایی استان کردستان
وضعیت جغرافیایی استان کردستان دانشگاه پیام نور مرکز قروه ، كامیاران
معدن طلای ساریگونی قروه کردستان به زودی به بهره برداری می رسد
معدن طلای ساریگونی قروه کردستان به زودی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور چهارم
دانلود کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو + حل المسائل"فرهاد حیدری
دانشگاه پیام نور قروه. پیام نور کردستان. دانشگاه های پیام نور به عنوان منبع اصلی
پرداخت شهریه صرفا با شناسه قبض و شناسه پرداخت / تغییر روش پرداخت شهریه
دانشگاه پیام نور قروه. پیام نور کردستان. در سیستم گلستان پیام نور مشکل بدلیل سامانه
شهدای قروه / شهید حجت الله پناهی
پیام تاریخی امام از شهرستان قروه کردستان آمده بود ولی در نور دانش آموزان
برچسب :
پیام نور قروه کردستان