فرایند ورود دانشجو به مرحله پایان نامه نویسی

در این بخش، عمده ترین مراحلی که لازم است دانشجویان جهت ورود به مرحله پایان نامه به انجام برسانند تشریح می گردد.

1-    اتمام واحد های نظری و کسب معدل کل حداقل 14. آندسته از دانشجویانی که موفق به کسب معدل 14 نشوند باید اقدام به اخذ درس جبرانی نمایند(دروسی که در آن نمره پایینی اخذ کرده اند.)

2-    جستجو و انتخاب موضوع پایان نامه( موضوعی نو، انجام شدنی، مرتبط با رشته و گرایش)

3-    طرح موضوع با استاد راهنما و اخذ نظر ایشان و انجام اصلاحات ایشان. طبعا" دانشجو باید فردی را بعنوان استاد راهنما انتخاب نماید که رشته تحصیلی و تخصص وی در حوزه موضوع باشد و کد مخصوص مربوط به راهنمایی پایان نامه را از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده باشد. لازم است رزومه آندسته از اساتیدی که قرار است برای اولین بار با گروه مدیریت همکاری نمایند از سوی دانشجو اخذ گردیده و جهت اظهارنظر در اختیار مدیر گروه قرار گیرد (بطور حضوری و یا از طریق ارسال به ایمیل مدیر گروه)

4-    انتخاب استاد مشاور با نظر استاد راهنما. طبعا" استاد مشاور هم باید حائز شرایط ذکر شده برای استاد راهنما باشد.

5-    تکمیل فرم "عدم تکرار" جهت ارسال به مرکز اسناد و مدارک علمی ایران(ایران داک) جهت اطمینان از تکراری نبودن موضوع. دانشجو باید پس از دریافت فرم خام مربوطه از پژوهش دانشکده نسبت به اخذ امضای اساتید راهنما، مشاور، مدیر گروه و رئیس دانشکده اقدام و آنرا تحویل دفتر پژوهش نماید.

6-    دریافت نظر ایران داک. معمولا" ایران داک نظر خود را درخصوص تکراری بودن یا نبودن موضوع حداقل ظرف مدت 20 روز از تاریخ ارسال درخواست، اعلام می نماید.

7-    ارسال نظر ایران داک برای مدیر گروه جهت طرح در جلسه گروه. بدین منظور لازم است دانشجو، پس از اخذ کپی نظر ایران داک از پژوهش، آنرا بطور حضوری و یا از طریق اسکن و ارسال به ایمیل، در اختیار مدیر گروه قرار دهد. طرح در گروه خصوصا" برای آندسته از موضوعاتی که بنا به اظهار نظر ایران داک دارای سابقه قبلی می باشند کاملا" ضروری است.

8-    اخذ تایید گروه مبنی بر مجاز بودن دانشجو بر انتخاب موضوع موردنظر بعنوان موضوع پایان نامه. اگر موضوع پایان نامه دارای سابقه قبلی نبوده و یا در جامعه موردنظر دانشجو تاکنون کار نشده باشد معمولا" گروه با نظر مساعد اجازه کار به دانشجو را خواهد داد. مگر اینکه موضوع واقعا" ارزش کار کردن را نداشته باشد. لذا، به دانشجویان توصیه اکید می شود به منظور صرفه جویی در وقت و زمان خود، موضوعاتی را انتخاب نمایند که احتمال تکراری بودن آن بیار کم باشد. در صورتیکه موضوع دانشجو تکراری باشد دانشجو مجبور به تکرار فرایند یاد شده است. یعنی باید با انتخاب یک موضوع جدید دوباره مراحل یاد شده را طی نماید.

9-    تهیه پروپوزال با مساعدت استاد راهنما و در قالب استاندارد واحد. پس از اخذ تاییدیه گروه مبنی بر مجاز بودن دانشجو بر کار کردن روی موضوع مورد نظر، دانشجو باید با کمک استاد راهنما اقدام به تهیه پروپوزال نماید به منظور کمک به دانشجویان جهت تهیه پروپوزال مناسب، در همین وبلاگ مطالبی تحت عنوان پروپوزال نویسی قرار داده شده است.

10-دانشجو پس از اخذ تایید استاد راهنما و مشاور، باید پرینت پروپوزال را بهمراه فرم های مربوطه (شامل فرم های شماره 1 و 2- تعهدات استاد راهنما، مشاور و دانشجو- فرم مشخصات اساتید راهنما و مشاور، فرم اطلاعات پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای و کپی اظهارنظر ایران داک یا همان فرم عدم تکرار) به دفتر گروه تحویل نموده و فایل ورد آنرا بهمراه شماره تلفن همراه خود برای مدیر گروه ارسال نماید.

11-بررسی اولیه پروپوزال توسط مدیر گروه و اعلام نقص های احتمالی به دانشجو

پیوست

12-رفع نقص توسط دانشجو

13-طرح پروپوزال دانشجو در جلسه شورای گروه. گروه می تواند حسب ضرورت و بنا به تشخیص مدیر گروه از استاد راهنما و دانشجو جهت تشریح پروپوزال در جلسه شورای گروه، دعوت بعمل آورد. احتمال این دعوت درخصوص اساتید همکار از دانشگاه های دیگر بسیار بیشتر خواهد بود.

14-رفع نقص های احتمالی

15-تایید پروپوزال در جلسه شورای گروه. نظر به کثرت تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و مساعدت بعمل آموده از سوی معاون محترم پژوهش و فن آوری واحد، دانشجویان مجاز خواهند بود 6 ماه بعد از تایید پروپوزال در جلسه شورای گروه، از پایان نامه خود دفاع نمایند.

16-ارسال پروپوزال ها بهمراه صورتجلسه شورای گروه به شورای پژوهشی دانشگاه.

17-تایید پروپوزال در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه

18-شروع رسمی نوشتن پایان نامه از سوی دانشجو.

هر چند مراحل فوق طولانی و خسته کننده به نظر می رسد اما دانشجویان می توانند از ترم 3 تحصیل و پس از کسب آشنایی نسبی نسبت به قلمرو موضوعی رشته و گرایش خود، نسبت به انجام برخی از امور نظیر انتخاب موضوع، انتخاب استاد راهنما و مشاور، اخذ تاییدیه عدم تکرار و نوشتن پروپوزال اقدام نمایند و پس از اتمام واحدهای نظری، بلافاصله مراحل رسمی ثبت موضوع و پروپوزال را شروع کنند.


مطالب مشابه :


راهنمای تکمیل فرم تحقیق ( پروپزال )

راهنمای تکمیل پروپزال به همراه فرم خام جهت دانلود فایل های مذکور در دو فرمت PDF و doc بر روی




CV چیست؟ چه فرقی با رزومه دارد؟

cv یا رزومه اولین گام در پذیرش به همراه فرم شخصی می باشد که های رزومه آنلاین خام بر




رزومه ( cv )

رزومه ( cv ) - - علمي ۱-اطلاعات شخصی. دانلود فرم خام 4




آموزش نحوه نگارش رزومه به همراه قالب آماده فارسی و انگلیسی

مجموعه نمونه فرم های خام که فقط کافیست - جزئیات شخصی و بیش از ۷۰ نمونه رزومه




آموزش نگارش حرفه ای رزومه فارسی و انگلیسی

- جزئیات شخصی و بیش از ۷۰ نمونه رزومه کارفرما مجموعه نمونه فرم های خام که فقط کافیست




پروژه مرمت ابنیه

پروفایل شخصی. رزومه مدیر راهنمای تکمیل پروپزال به همراه فرم خام.




طریقه ی نوشتن رزومه

نمونه فرم گواهي توصیه می شود بدلیل حفظ حریم اطلاعات شخصی از ذکر دو نمونه خام رزومه برای




فرایند ورود دانشجو به مرحله پایان نامه نویسی

دانشجو باید پس از دریافت فرم خام مربوطه از پژوهش به وبلاگ شخصی دکتر رزومه علمی




معرفی رشته معماری و گرایشات آن

وبلاگ شخصی مهندس علیرضا ملکی؛ مدرس به همراه فرم خام. های جدید از لحاظ فرم و




شادباش ...

پروفایل شخصی. رزومه مدیر راهنمای تکمیل پروپزال به همراه فرم خام.




برچسب :