سکوهای زیرزمینی پرتاب موشک برگ برنده ایران در نبردهای آینده

بر اساس  این فرمول می توان به تحلیلی پیرامون عصر حاضر نیز رسید . در عصر حاضر بازيگران بين المللي  عبارتند از :  چين، روسيه ، امريکا، ژاپن، برزيل ،فرانسه ،انگلستان، ايران،هند که همگی از قدرتهای اول منطقه خود نیز می باشند تشکیل شده است و صحنه بازي ، منطقه خاورميانه است و فرمول بازي نيز  نفت می باشد.و همه این بازیگران در این زمین مشخص شده در حال بازی با روش های خود می باشند. در این زمینه باید گفت که  تلاش  تمام این قدرتها غیر از ایران که بومی منطقه است  اينست که منطقه خاورميانه به علت داشتن ۶۳٪از کل منابع نفتي شناخته شده دنيا بايستي تحت نظارت کامل آنها بوده و کوچکترین اختلالی نبایست در این منطقه بوجود آید که در غیر اینصورت، باعث اختلال صنعتی و اقتصادی در غرب و بالاخص آمریکا خواهد شد.  حتي حضور جمیع قدرتهای حاضر در منطقه نيز ،جهت برقراري امنيت حمل و نقل انرژي در منطقه بوده و توجيهاتي نظير دموکراسي ، حقوق بشر و ... نيز شعارهايي است که خود آنها بيشتر از ديگران به عدم واقعيت آن واقفند.پس علت اصلی حضور غرب در منطقه ، تسلط بر منابع انرژی و نفوذ ژئوپلتیک جهت توازن قوا به نفع ایالات متحده آمریکا و جلوگیری از اعمال سیاستهای بومی جمهوری اسلامی ایران می باشد. با این حساب ایران به صورت اتوماتیک در مقابل قدرتهای جهانی مخالف بوده و در یک میدان جنگ تمام عیار  دیپلماتیک  قرار دارد . لذا طبیعیست جهت برقراری توازن قوا به نفع خود رزمایشهای اینچنین را در دستور کار خود قرار دهد. به اعتقاد ما اعمال سیاست در جهان امروز همچون یک صفحه شطرنج می باشد که بازیگران جهت وصول به یک نتیجه مطلوب از روش های مختلفی چون رزمایش های نظامی ، تبلیغات رسانه ای ، و به خصوص اقتصاد استفاده های بسیاری می برند که اثر آن تا مدتها به نفع انجام دهنده آن باقی می ماند.

 توازن قوا

 بعد از طرح این مسائل و با توجه به حساسيت منطقه خاورميانه به صورت عام و منطقه خليج فارس به صورت خاص ، بايستي به اين سوال پاسخ داد که  مسئولیت بر هم زدن  توازن نا عادلانه موجود در جهان  به نفع آمریکا در منطقه و جهان کیست ؟ و بالاخره چه کسي بايد از منافع امت اسلامي و کشورهاي مسلمان دفاع نمايد؟

 بايد گفت امروز ، تنها قدرت ائدئولوژیک صاحب نفوذ در مقابل تمام هجمه هاي غرب عليه اسلام جمهوري اسلامي ايران است. تقريبا همه کارشناسان  و تئوري پردازان غرب معتقدند که تنها مانع بر سر راه هژموني غرب و ايالات متحده آمريکا در جهان نظام جمهوری اسلامی ايران بوده و در آينده نه چندان دور شاهد قطب بندي جديد سياسي به رهبري ايران و غرب به رهبري آمريکا خواهيم بود. آنها معتقدند نظام جمهوري اسلامي ،مولفه هاي برقراري موازنه قدرت و ايجاد توازن سياسي را به همراه داشته و هر روز بر عمق نفوذ و توان لجستيک سياسي آن افزوده مي گردد.

تحلیل رزمایش اخیر

 برگزاري رزمايشهايي از نوع موشکي در کشور از جنبه هايي داراي اهميت بوده که نتايجي را براي پيشبرد اهداف سياسي کشور در پي دارد. خروجي رزمايش موشکي پيامبر اعظم ۶ که اخيرا توسط نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي انجام شد عبارت از :

 ۱- انجام اين رزمايش ثابت کرد نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در شرايط بحراني منطقه و ساير فشارهاي سياسي و هر شرايطي قادر به انجام عمليات گسترده از نوع موشکي بوده و هشداريست به حضور غير مجاز قدرتهاي بيگانه در منطقه و رژیم صهیونیستی .

 ۲- با توجه به تبليغات گسترده غربي ، مبني بر اينکه در صورت حمله غرب به ايران ،سکوهاي پرتاب موشک در سراسر ايران شناسايي شده و قبل از حمله منهدم خواهند شد، پرتاب موشک هاي بالستيک از اعماق زمين و معرفي سيلوهاي زير زميني موشکي در مقياس سرزميني ايران ، نه تنها تبليغات آنه را بي اثر نمود، بلکه باعث شد به سرعت از مواضع خود به اصطلاح خودشان عقب نشینی تاکتیکی نموده و گفته های خود را پس گیرند.

 ۳- اين رزمايش که گوشه اي از توان موشکي ايران بود طبق اسناد و آمار اثبات نمود، ايران جزء ۸ قدرت راهبردي موشکي دنيا به شمار مي رود.

 نتیجه

با توجه به اهمیت ویژه منطقه خلیج فارس و نیز وقوع انقابهای مردمی در منطقه خاورمیانه و بر هم خوردن موازنه استراتژیک به نفع ملت های منطقه و ایران، و تهدیدات مکرر غرب و رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان و ایران و جنگ روانی ، مبنی بر ناکارآمدی مدیریت بومی منطقه و سیستم های دفاعی  بالاخص موشکی ایران و اینکه در صورت بروز جنگ ، سکوهای پرتاب موشک های دوربرد ایران منهدم خواهد گشت، رونمایی از سامانه پرتاب موشکهای بالستیک از اعماق زمین توسط نیروی هوافضای سپاه، نه تنها به این تبلیغات خاتمه داد بلکه غرب را به فکری عمیق فرو برد که اگر تمام غرب هم با یکدیگر متحد شده و به ایران حمله کنند ، جمهوری اسلامی ایران توانایی تغییر مولفه های جنگ را با نمایش قدرت تخصصی جنگ نامتقارن میدانی در مقیاس کل منطقه خاورمیانه را خواهد داشت و دامنه درگیری را تا خود کشورهای آنها خواهد کشاند.


مطالب مشابه :


نیروی هوایی ارتش برای نبردهای آینده مجهز می‌شود

سنگر - نیروی هوایی ارتش برای نبردهای آینده مجهز می‌شود - نظامی- سیاسی - علمی - فرهنگی و اجتماعی




سکوهای زیرزمینی پرتاب موشک برگ برنده ایران در نبردهای آینده

سکوهای زیرزمینی پرتاب موشک برگ برنده ایران در نبردهای آینده . رزمایش بزرگ نیروی هوایی




برسی نقش سرنوشت ساز نیروی هوایی در نبردهای نوین

hawax - برسی نقش سرنوشت ساز نیروی هوایی در نبردهای نوین - بامادنیای جنگ افزارهاراکاوش کنید




خلبان تکخال شماره یک جهان -گیورا اپشتاین از اسرائیل

طبق قوانین حاکم بر نیروی هوایی ارتش در طول نبردهای هوایی از زمان و در اینده




دکتر نجم الدین مشکاتی پدربمب افکن B2-Sprit

روح»، جهت پاسخگویی به نیاز نیروی هوایی ایالات متحده در نبردهای قرن آینده، طراحی و




نیروی هوایی ایران حریفی سر سخت

شد، در حالی که میراژ جنگنده ای با قدرت بیشتر و البته مستعد تر برای نبردهای هوایی آینده




رادارهای LPI پایانی بر موشکهای ضد رادار

، تا نبرد عراق در سال 2003 یک کابوس وحشتناک برای نیروهای پدافند هوایی نبردهای آینده




جنگنده لاوی

در آن زمان دولت به نیروی هوایی اجازه داد تا جنگندهء آینده بر هوایی برای نبردهای آینده




برچسب :