اولین فارغ التحصیل دکترای مدیریت رسانه در ایران (2)

 

   راهنمایی این رساله بر عهده دکتر علی اکبر فرهنگی، مشاوره آن زیرنظردکتر باقر ساروخانی ودکتر آرین قلی پور، و نهایتاً داوری آن توسط دکتر علی اصغر پورعزت و دکتر سید محمد دادگران، انجام گرفته است.

   علاقه ی شخصی ما و ضعف در اطلاع رسانی روزنامه جام جم (که پیشتر مصاحبه ای را با دکتر روشندل ترتیب داده بود که به گفته ی ایشان با عدم برجسته سازی، حذف مطالب مورد تأکید و مهمتر، و حتی اشتباه در نوشتن عنوان صحیح رساله، مواجه شده بود)، وبلاگ مدیریت رسانه را بر آن داشت، تا به تفحص بیشتری در این خصوص بپردازد.

   نهایتاً دکتر روشندل، چکیده رساله شان را در قالب مقاله ای جامع، جهت استفاده دانشجویان و علاقه مندان به رشته مدیریت رسانه، در اختیار این وبلاگ قرار دادند که لازم است از حُسن نظر و محبت ایشان، کمال تشکر را بنمایم.

   چکیده<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 هدف این رساله ارائه الگویی رسانه ای به منظور نهادینه کردن برنامه‏های راهبردی جامعه می باشد. بر اساس الگوی ارائه شده رسانه‏های جمعی از طریق اثرگذاری بر چارچوب های شناختی، هنجاری و تنظیمی جامعه واقعیت­‏های اجتماعی را شکل می‏­دهند، وانگهی مهمترین ویژگی یک عمل نهادی شده نیز واقعیت اجتماعی شدن آنست. بدین منظور می بایست محتوای رسانه ای خود از انطباق شناختی، هنجاری و تنظیمی لازم با اهداف و ویژگی‏های مورد انتظار برنامه ریزان برخوردار باشد. با استفاده از روش دلفای مهم ترین ویژگی‏های مورد انتظار یاد شده در مورد برنامه چشم انداز بیست ساله مشخص شده و از بین رسانه های جمعی نیز تلویزیون به دلیل فراگیر بودن آن انتخاب شد. به منظور آزمون مدل به تحقیقی پیمایشی پرداخته شد که جامعه آماری آن کلیه شهـروندان ساکن شهـر تهران در فاصله سنی 20 الی 64 سال بوده و با استفاده از فرمول کوکران نمونه معرفی از آنها انتخاب و به روش تصادفی ساده مورد آزمون قرار گرفتند.

 

   نتایج تحقیق نشان داد که برنامه‏های تلویزیون انطباقمحتوایی لازم را با ویژگی‏های مورد انتظار طراحان چشم انداز ملی از ابعاد  شناختی، هنجاری و تنظیمی  ندارند، همچنین در جامعه نیز این انطباق فرهنگی از حیث شناختی، هنجاری و تنظیمی وجود نداشته و از سویی ویژگی های یاد شده در جامعه نهادینه هم نیستند. به منظور تبیین مدل به روش مدلسازی معادلات ساختاری و از نرم­افزار لیزرل استفاده شد. با به کارگیری آزمون تحلیل مسیر کلیه اثرات معنی­داری در مدل تأیید شده و از سویی بر اساس شاخص­‏های تناسب مدل، آن مدل مناسبی تشخیص داده شد، به عبارتی نتایج آزمون مدل نشان داد که آن از قدرت تبیین مطلوبی برخوردار است ، به نحوی که الگوی رسانه­ای یاد شده 38 درصد تغییرات در میزان نهادی شدن ویژگی‏های مورد بررسی را در جامعه تبیین می‏­کند و بقیه به عوامل دیگری غیر از برنامه‏های تلویزیون مربوط می‏­شود.

 

واژه های کلیدی: نهادی کردن، برنامه های راهبردی، چشم انداز ملی، رسانه های جمعی، تلویزیون.

 


مطالب مشابه :


کیس ها هفتگی دکتر قلی پور(کیس ]چهارم)

کیس ها هفتگی دکتر قلی پور برچسب‌ها: آرین قلی پور, سایت آوازک 




عناوین تصویب شده در مقطع کارشناسی ارشد کارآفرینی

دکتر آرین قلی پور آلات صنعتی و پیاده سازی سایت مربوطه بر اساس مطالعه تطبیقی وب سایت




معرفی کتب ارزشمند- سری سوم(رفتار سازمانی)

دکتر آرین قلی پور دکتر محمد علی حقیقی، دکتر اعظم رحیمی نیک، دکتر بهاء الدین سایت های




اولین فارغ التحصیل دکترای مدیریت رسانه در ایران (2)

بر عهده دکتر علی اکبر فرهنگی، مشاوره آن زیرنظر دکتر باقر ساروخانی و دکتر آرین قلی پور، و




اساتید مدیریت دانشگاه تهران

دکتر آرین قلی پور. دکتر محمود پایگاه اطلاع رسانی دفترمقام معظم رهبری سایت ریاست




منابع دکترای تخصصی مدیریت

آرین قلی پور . دانلود رایگان از سایت دکتر دیواندری . (حسن اسماعیل پور، محسن نجفیان)




معرفی منابع دروس ترم جدید

(مفاهیم، تئوریها و کاربردها) تالیف دکتر آرین قلی پور انتشارات سایت های




منابع آزمون دکتری رشته مدیریت

آرین قلی پور . انتشارات سمت . تهران . 16 . مدیریت رفتار سازمانی . (دانلود اسلایدها از سایت مدیر)




دانلود بسته کامل تئوری مدیریت

متن کامل کتاب مبانی مدیریت صنعتی دکتر آرین قلی پور. به این سایت می باشد و




برچسب :