انواع سیستمهای سقف های بتنی
سقفهای کامپوزیت
جدول وزن هر متر مربع سقفهای کامپوزیت (Kg) :نمره تیر آهن های فرعی | ضخامت بتن (cm) | ||||||
24 | 22 | 20 | 18 | 16 | 14 | 12 | |
215 | 211 | 208 | 205 | 202 | 200 | 198 | 8 |
262 | 258 | 255 | 252 | 249 | 247 | 245 | 10 |
همانطور که ملاحظه می شود سقفهای کامپوزیت از برخی سقفهای تیرچه و بلوک سبکتر و از برخی سنگینتر هستند بنابراین این تصور که کلیه سقفهای کامپوزیت سبکتر از کلیه سقفهای تیرچه و بلوک و کرومیت هستند غلط است.
محاسن :
- عموماً سقفهای کامپوزیت وزنی سبک یا نسبتاً سبک دارند.
- سقفهای کامپوزیت سرعت اجرای بالاتری نسبت به سقفهای با تیرچه بتنی و کرومیت دارند.
- به کاذب کاری نیازی ندارد.
- سقف های کاپوزیت به علت ساده بودن سیستم سقف و قطر بتن بیشتر در جهت هدایت نیروهای زلزله به سیستم باربر جانبی بهتر عمل می نمایند و همجنین به علت سبک بودن باعث کاهش نیروهای زلزله بر سازه می شوند.
- ایجاد دهانه های بزرک با استفاده از این سیستم هزینه کمتری حداقل ۱۵ درصد نسبت به سایر سیستم ها ی سقف دارد.
- سقف کامپوزیت در صورتی که سقف ساده باشد بدلیل هزینه کاذب کاری از سقفهای تیرچه و بلوک و کرومیت هزینه تمام شده بیشتری دارد. (البته نا گفته نمانددر صورتی که از بلوکه های پلی استایرن استفاده شود طبق آخرین دستورالعمل نظام مهندسی ساختمان بایستی حتما از سقف کاذب جدا گانه استفاده شود. همچنین در اکثر ساختمان های امروزی ایجاد طرح های کاذب و رابیتس بندی بر روی سقف مرسوم است . )
- هرچند سرعت اجرایی سقفهای کامپوزیت نسبت به سقفهای تیرچه و بلوک و کرومیت بیشتر است اما بدلیل کاذب کاری و نیاز به نبشی کشی، در مجموع اجرای پروژه ممکن است زمان بیشتری طول بکشد.
- سقفهای کامپوزیت بدلیل داشتن لرزش ، گزینه مناسبی برای سقف پروژههای مسکونی نمی باشد مگر اینکه به هنگام بتن ریزی زیر کلیه تیرآهنهای فرعی و اصلی شمع بندی کامل شود که در اینصورت اجرای همزمان چند سقف منتفی است یا با مشکلات همراه خواهدبود(البته دوسقف را می توان شمع بندی نمود) و یا اینکه از مقطع با ارتفاع بیشتر استفاده گردد.
سقف کرمیت
کات عمومی در مورد سقفهای دارای تیرچه کرومیت :
- مشخصات این نوع سقف بر اساس نشریه شماره 151 سازمان برنامه و بودجه تعیین میشود.
- نشریه فوق دارای جداول آماده برای تعیین مشخصات تیرچهها نمیباشد و صرفا آیین نامه محاسباتی است و علاوه بر آن تا کنون هیچگونه آئین نامه یا نشریه رسمی مورد تأیید مراجع ذیصلاح منتشر نشده است. لذا لازمست تیرچهها بنا بر شرایط بارگذاری و
نحوه اجرا محاسبه و طراحی شوند. - محاسبات تیرچههای کرومیت بسیار مشکل و دارای کنترلهای زیادی میباشد و باید برای هر تیرچه بطور جداگانه طراحی گردد. در طراحی این تیرچهها میبایستی تمام جزئیات شامل بال فوقانی ، بال تحتانی ، میلگرد زیگزاگ و فواصل زیگزاگها و طول
تقویتهای فوقانی و تحتانی با توجه به آیین نامه فوق دقیقا محاسبه گردد. در این خصوص می توان از نرم افزار جامع طراحی تیرچههای با جان باز KDS استفاده نمود. این نرم افزار تنها نرم افزار ثبت اختراع شده در مورد طراحی و محاسبه تیرچههای کرومیت میباشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار اینجا را کلیک کنید. - برای این نوع سقف میلگرد افت و حرارت با قطر 6 میلیمتر کفایت میکند که تعداد این میلگردها در خلاف جهت تیرچهها هر 25 سانتیمتر یک عدد میبایستی اجرا گردد. در نشریه 151 به لزوم اجرای میلگردهای افت و حرارت در جهت تیرچهها اشارهای نشده است.
- در کلیه دهانههای سقفهای کرومیت ، اجرای کلاف میانی (Tie Beam) ضروری می باشد و در دهانههای بالای 3 متر کلافهای میانی حتماً میبایستی با بتن (بوسیله ایجاد فاصله بین بلوکها) اجرا گردند. در دهانههای کوچکتر از 5.30 متر یک کلاف میانی و در
دهانههای بین 5.30 و 7.80 متر دو کلاف میانی و در دهانههای بیش از 7.80 متر سه کلاف میانی مورد نیاز است. در تمام این حالات حداقل میلگرد طولی کلافهای میانی دو عدد میلگرد نمره 12 میباشد. - در تیرچههای کرومیت استفاده از میلگردهای نوع A3 (با آجهای به شکل هفت و هشت) ممنوع است و فقط میبایستی از میلگردهای صاف و یا آجدار نوع A2 (با آجهای فنری شکل)
استفاده نمود. - در نشریه 151 به لزوم اجرای میلگرد تقویت ممان منفی اشارهای نشده است و با توجه به اینکه طرح تیرچهها مفصلی است لذا نیازی به استفاده از آن در سقفهای کرومیت نمیباشد.
- مطابق مبحث دهم از مقررات ملی ساختمان در ساختمانهای مسکونی که در آنها خیز مطرح است و تکیهگاه تیرهای اسکلت آنها از نوع گیردار باشد ، حداکثر دهانه مجاز برای استفاده از این سقفها 26 برابر ضخامت سقف و برای ساختمانهایی که تکیهگاه
تیرهای اسکلت آنها از نوع ساده باشد ، حداکثر دهانه مجاز برای استفاده از این سقفها 20 برابر ضخامت سقف میباشد.
دانستن این نکته مهم است که محدودیت و تعدد انواع سقفهای تیرچه و بلوک قابل اجرا دقیقاً بستگی به وجود انواع بلوکههای سقفی موجود در بازار دارد و از آنجا که بدلیل حجم و وزن زیاد بلوکههای سقفی عملاً حمل و نقل آن از یک نقطه کشور به نقطهای دیگر مقرون به صرفه نمیباشد، بنابراین ممکن است در بعضی نقاط کشور عملاً امکان اجرای برخی ازسقفهای معرفی شده زیر بدلیل نبودن بلوکه متناسب با آن وجود نداشته باشد و یا احیاناً در بعضی مناطق علاوه بر سقفهای معرفی شده زیر بتوان سقفهای دیگری نیز اجرا نمود. درضمن لازم به ذکر است که با استفاده توأم انواع بلوکههای سقفی با مواد دیگر (مانند یونولیت) گاه بنا به ضرورت میتوان سقفهایی با ارتفاع بیشتر نیز اجرا
نمود.
نکته مهم 2 :
از آنجا که اجرای سقفهای کرومیت نسبت به سقفهای با تیرچه بتنی قدمت کمتری دارد، سؤالات و مسائل زیادی پیرامون این سقفها مطرح است. لذا سعی کردهایم تا در صفحه دنیای کرومیت تا حد امکان به بررسی این مسائل و مشکلات بپردازیم.
نکته مهم 3 :
از آنجا که اجرای سقفهای کرومیت بدون شمع بندی صورت میپذیرد، هرگونه بیدقتی در طراحی، محاسبه ، تولید و اجرای این نوع سقفها ممکن است به ریزش سقف یا شکم دادن تیرچهها منجر شود.
لذا اکیداً توصیه میشود تا از استفاده از تیرچههای نامطمئن و بدون محاسبه و نیز تیرچههایی که کیفیت تولید آنها پایین است پرهیز شود. در ضمن یادآوری میگردد اجرای سقفها با تیرچههای کرومیت فرآیندی کاملاً تخصصی است و حتی با وجود استفاده از تیرچههای مرغوب، ممکن است بر اثر بیاحتیاطی در اجرای صحیح سقف، ریزش سقف اتفاق افتد.کد سقف : R9
نوع سقف : تیرچه کرومیت با بلوکه سفال ارتفاع
کل سقف : 25.5 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 75 سانتیمتر
محاسن :
- چنانچه زیر بنای هر سقف زیر 120 متر مربع باشد و سازه دارای دیوار برشی نباشد به دلیل اجرای همزمان دو یا سه سقف معمولاً اجرای این سقف مقرون به صرفه خواهد بود.
- سرعت اجرای بالاتری نسبت به سقفهای با تیرچه بتنی دارد.
- به کاذب کاری نیازی ندارد.
- این سقف وزنی نسبتاً متعادل دارد.
- بدلیل عدم اجرای شمع بندی ، لرزش این نوع سقفها از سقفهای با تیرچه بتنی بیشتر است.
- بدلیل عدم وجود دانش فنی و تجربی مناسب و ضعف آیین نامه در مورد سقفهای کرومیت ، امکان اجرای غیر اصولی سقفها بسیار زیاد است.
نوع سقف : تیرچه کرومیت با بلوکه سیمانی
ارتفاع کل سارتفاع کل سقف : 25.5 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 75سانتیمتر
محاسن :
- چنانچه زیر بنای هر سقف زیر 120 مترمربع باشد و سازه دارای دیوار برشی نباشد بدلیل اجرای همزمان دو یا سه سقف باهم معمولا اجرای این سقف مقرون به صرفه خواهد بود.
- سرعت اجرای بالاتری نسبت به سقفهای با تیرچه بتنی دارد.
- به کاذب کاری نیازی ندارد.
- بدلیل عدم اجرای شمع بندی ، لرزش این نوع سقفها از سقفهای با تیرچه بتنی بیشتر است.
- بدلیل عدم وجود دانش فنی و تجربی مناسب و ضعف آیین نامه در مورد سقفهای کرومیت ، امکان اجرای غیر اصولی سقفها بسیار زیاد است.
- این سقف جزو سقفهای سنگین محسوب میگردد. معمولا تنها زمانی از این سقف استفاده میشود که امکان اجرای سقف R9 نباشد (مثلا زمانی که بلوکه سفال سقف R9 موجود نباشد)
نوع سقف : تیرچه کرومیت با قالب ارتفاع کل
سقف : 25.5 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 75 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف جزو سقفهای سبک میباشد.
- وزن این سقف از اکثر سقفهای کامپوزیت و نیز سقفهای تیرچه و بلوک سبکتر است.
- در مقایسه با سقفهای کامپوزیت هزینه کاذب کاری کمتری دارد زیرا فواصل تیرچهها کم بوده و نیازی به استفاده از نبشی در سقف کاذب نیست.
- این سقف به کاذب کاری نیاز دارد.
- در مقایسه با سقف R6 (تیرچه زیگزاگ با قالب) قیمت بالاتری دارد مگر در ساختمانهای فاقد دیوار برشی که زیر بنای هر طبقه کمتر از حدود 120 متر مربع باشد.
- بدلیل عدم اجرای شمع بندی ، لرزش این نوع سقفها از سقفهای با تیرچه بتنی بیشتر است.
- بدلیل عدم وجود دانش فنی و تجربی مناسب و ضعف آیین نامه در مورد سقفهای کرومیت ، امکان اجرای غیر اصولی سقفهابسیار زیاد است.
نوع سقف : تیرچه کرومیت با بلوک پلی استایرن (یونولیت)
ارتفاع کل سقف : 25.5 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 75 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف جزو سقفهای سبک میباشد.
- وزن این سقف از اکثر سقفهای کامپوزیت و نیز سقفهای تیرچه و بلوک سبکتر است.
- در مقایسه با سقفهای کامپوزیت هزینه کاذب کاری کمتری دارد زیرا فواصل تیرچهها کم بوده و نیازی به استفاده از نبشی در سقف کاذب نیست.
- بدلیل قیمت بالای بلوکه پلی استایرن معمولاً این نوع سقف در ردیف گرانترین سقفها قرار میگیرد.
- بدلیل عدم اجرای شمع بندی ، لرزش این نوع سقفها از سقفهای با تیرچه بتنی بیشتر است.
- بدلیل عدم وجود دانش فنی و تجربی مناسب و ضعف آیین نامه در مورد سقفهای کرومیت ، امکان اجرای غیر اصولی سقفها بسیار زیاد است.
- بدلیل اختلاف ضریب انبساط طولی بلوکههای پلی استایرن با تیرچهها ، در سقفهایی که ا ز زیر با گچ پوشش شوند ترک ایجاد میشود.
- اکثر بلوکههای پلی استایرن موجود در بازار بر اثر آتش سوزی آتش میگیرند و یا دود زیاد منتشر مینمایند بنابراین به لحاظ ایمنی استفاده از این سقف چندان توصیه نمیشود.
سقف های تیرچه بتنی
نکات عمومی در مورد سقفهای دارای تیرچه بتنی :- مشخصات این نوع سقف بر اساس نشریه شماره 94 سازمان برنامه و بودجه تعیین میشود.
- در تمامی سقفهای معرفی شده ، میلگرد افت و حرارت با قطر 6 میلیمتر کفایت می کند. چنانچه فاصله آکس تا آکس تیرچهها تا 50 سانتیمتر باشد، در جهت تیرچهها بین هر دو تیرچه یک عدد و چنانچه فاصله آکس تا آکس تیرچهها بیش از 50 سانتیمتر باشد،
در جهت تیرچهها بین هر دو تیرچه دو عدد میلگرد حرارتی مورد نیاز است. میلگردهای حرارتی در خلاف جهت تیرچهها هر 25 سانتیمتر یک عدد میبایستی اجرا گردد. - میلگرد تقویت ممان منفی تیرچهها حداقل میبایستی سطح مقطعی برابر 15% سطح مقطع میلگردهای کششی همان تیرچه را دارا باشد و طول آنها از هر طرف یک پنجم طول تیرچه باشد. باید توجه نمود که این میلگردها را با میلگردهای تقویت برشی (اتکای سر تیرچه) اشتباه نکنیم. این میلگردها درون جان تیرچه خم نمیخورد بلکه بصورت صاف به میلگرد فوقانی تیرچهها بسته میشود.
- در سقفهایی که بار زنده کمتر از 350 کیلوگرم بر متر مربع باشد ، در دهانههای زیر 4 متر نیازی به کلاف میانی (Tie Beam) نمیباشد و در دهانههای بین 4 تا 5.30 متر یک کلاف میانی و در دهانههای بیش از 5.30 متر دو کلاف میانی مورد نیاز است. در
تمام این حالات حداقل سطح مقطع کل میلگردهای طولی کلافهای میانی بایستی برابر نصف سطح مقطع میلگرد کششی تیرچهها باشد. - در سقفهایی که بار زنده بیشتر از 350 کیلوگرم بر متر مربع باشد ، در دهانههای زیر 4 متر یک کلاف میانی (Tie Beam) و در دهانههای بین 4 تا 7 متر دو کلاف میانی و در دهانههای بیش از 7 متر سه کلاف میانی مورد نیاز است. در تمام این حالات حداقل
سطح مقطع کل میلگردهای طولی کلافهای میانی بایستی برابر کل سطح مقطع میلگرد کششی تیرچهها باشد. - میلگرد زیگزاگ تیرچهها برای هر طول تیرچه بصورت جداگانه بایستی طراحی گردد.
- در سقفهایی که خیز مطرح نباشد میتوان تا دهانهای معادل 32 برابر ضخامت سقف ، از این سقفها استفاده نمود. اما اگر خیز مطرح بوده و تیرهای اسکلت دارای تکیهگاه گیردار باشند حداکثر دهانه مجاز 26 برابر ضخامت سقف و در صورتیکه تیرهای اسکلت
دارای تکیهگاه ساده باشند حداکثر دهانه مجاز 20 برابر ضخامت سقف میباشد. - در این سقفها چنانچه میلگرد زیگزاگ برای برش انتهایی محاسبه شود، نیازی به تقویت برشگیر (اتکای سر تیرچه) نمیباشد. ولی در صورتیکه میلگردهای زیگزاگ برش انتهایی را جوابگو نباشند باید از تقویت برشی (اتکا) طبق محاسبه استفاده نمود.
دانستن این نکته مهم است که محدودیت و تعدد انواع سقفهای تیرچه و بلوک قابل اجرا دقیقاً بستگی به وجود انواع بلوکههای سقفی موجود در بازار دارد و از آنجا که بدلیل حجم و وزن زیاد بلوکههای سقفی عملاً حمل و نقل آن از یک نقطه کشور به نقطهای دیگر مقرون به صرفه نمیباشد، بنابراین ممکن است در بعضی نقاط کشور عملاً امکان اجرای برخی از سقفهای معرفی شده زیر بدلیل نبودن بلوکه متناسب با آن وجود نداشته باشد و یا احیاناً در بعضی مناطق علاوه بر سقفهای معرفی شده زیر بتوان سقفهای دیگری نیز اجرا نمود. درضمن لازم به ذکر است که با استفاده توأم انواع بلوکههای سقفی با مواد دیگر (مانند یونولیت) گاه بنا به ضرورت میتوان سقفهایی با ارتفاع بیشتر نیز اجرا نمود.کد سقف : R1
نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سفال ارتفاع کل
سقف : 25 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 50 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف دارای وزنی متعادل در محدوده وزن سقفهای کرومیت میباشد.
- قیمت تمام شده این سقف معمولا پایین است خصوصا در دهانههای کوچکتر این اختلاف قیمت کاملا تأثیر گذار است.
- بدلیل شمع بندی در حین اجرا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف میدهد و به کاذب کاری نیازی
ندارد.
- نقطه ضعف مشهودی را نمی توان برای این سقف برشمرد.
نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سیمانی ارتفاع
کل سقف : 25 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 50 سانتیمتر
محاسن :
- قیمت تمام شده این سقف نیز نسبت به سایر سقفها معمولا پایین است.
- بدلیل شمع بندی در حین اجرا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف میدهد و به کاذب کاری نیازی
ندارد.
- این سقف در مقایسه با سقف R1 سنگینتر است و جزو سقفهای نسبتا سنگین محسوب میگردد. معمولا تنها زمانی از این سقف استفاده میشود که امکان اجرای سقف R1 نباشد (مثلا زمانی که بلوکه سفال سقف R1 موجود نباشد)
- از آنجا که وزن این سقف با سقف R3 تقریباً برابر است در دهانه های بلند تر معمولاً اجرای این سقف در مقایسه با سقف R3 مقرون به صرفه نخواهد بود.
نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سفال ارتفاع کل
سقف : 30 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 50 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف لرزش کمتری نسبت به تمام سقفهای معرفی شده و سقفهای کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف میدهد و به کاذب کاری نیازی ندارد. 3 - از آنجا که وزن این سقف با سقف R2 تقریبا برابر است در دهانههای بلندتر معمولا اجریی این سقف در مقایسه با سقف R2 مقرون به صرفه و اصولیتر خواهد بود.
- این سقف جزو سقفهای نسبتا سنگین محسوب میگردد.
نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سیمانی ارتفاع
کل سقف : 30 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 50 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف نیز لرزش کمتری نسبت به تمام سقفهای معرفی شده و سقفهای کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف مییدهد و به کاذب کاری نیازی
ندارد.
- این سقف جزو سقفهای سنگین محسوب میگردد.
- معمولا اجرای این سقف با توجه به وزن آن توجیه اقتصادی ندارد.
نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سفال ارتفاع کل
سقف : 31 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 70 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از آنها بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف میدهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.
- در مقایسه با سقف R3 علاوه بر اینکه وزن کمتری دارد معمولا در دهانههای کوتاهتر به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفهتر است.
- این سقف جزو سقفهای نسبتا سنگین محسوب میگردد.
نوع سقف : تیرچه زیگزاگ با قالب ارتفاع کل سقف : 31 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 70 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف جزو سقفهای سبک میباشد.
- وزن این سقف از اکثر سقفهای کامپوزیت و نیز سقفهای کرومیت با بلوک سفال یا سیمانی سبکتر است.
- در مقایسه با سقفهای کامپوزیت هزینه کاذب کاری کمتری دارد زیرا فواصل تیرچهها کم بوده و نیازی به استفاده از نبشی در سقف کاذب نیست.
- اجرای این سقف حتی با احتساب هزینه کاذب کاری با توجه به وزن آن در اکثر موارد کاملا مقرون به صرفه است.
- این سقف به کاذب کاری نیاز دارد.
قالب مورد استفاده در این نوع سقف اولین بار در شرکت پارس پی ابداع و استفاده گردید و این شرکت موفق به ثبت اختراع این نوع خاص از قالب سقفی گردید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این قالب اینجا را کلیک کنید.کد سقف : R7
نوع سقف : تیرچه کرومیت با بلوکه سفال ارتفاع
کل سقف : 26 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 70 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف دارای وزنی متعادل در محدوده وزن سقفهای کرومیت میباشد.
- دلیل شمع بندی در حین اجرا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل میکند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف مییدهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.
- نقطه ضعف مشهودی را نمیتوان برای این سقف برشمرد.
نوع سقف : تیرچه زیگزاگ با بلوکه پلی استایرن
ارتفاع کل سقف : 31 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچهها 70 سانتیمتر
محاسن :
- این سقف دارای وزنی نسبتاً سبک میباشد.
- بدلیل شمع بندی در حین اجرا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل می کند.
- سطح نسبتا صافی در زیر سقف میدهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.
- بدلیل قیمت بالای بلوکه پلی استایرن معمولاً اجرای این نوع سقف مقرون به صرفه نمیباشد.
- بدلیل اختلاف ضریب انبساط طولی بلوکههای پلی استایرن با تیرچهها ، در سقفهایی که ا ز زیر با گچ پوشش شوند ترک ایجاد میشود.
- اکثر بلوکههای پلی استـایرن موجود در بازار بر اثر آتـش سوزی آتش میگیرند و یا دود زیاد منتشـر می نمایند بنابـراین به لحاظ ایمنی استفاده از این سقف چندان توصیه نمی شود.
- منبع:eng-civil.persianblog.ir
مطالب مشابه :
انواع سیستمهای سقف های بتنی
در طراحی این تیرچهها میبایستی تمام جزئیات شامل بال بدلیل عدم اجرای شمع بندی بتنی
دانلود جزوه عناصر و جزئیات ساختمانی (مهندس محمد توکل)
دانلود جزوه عناصر و جزئیات ساختمانی مراحل اجرای گود. انواع پی ها. شمع بتنی درجا. شمع
شمع های بتنی درجا (Bored pile)
پی و جزئیات مراحل اجرای شمع درجای بتنی در یک
جزئیات اجرایی اسکلت فلزی
توجه به اینکه ساختمان های احداثی در کشور ما اکثرا" بصورت فلزی یا بتنی اجرای اتصال شمع
دانلود جزوه عناصر و جزئیات ساختمانی (مهندس محمد توکل)HOMEARCHITECT,خانه معمار
دانلود جزوه عناصر و جزئیات ساختمانی (مهندس محمد توکل)homearchitect,خانه
شمع های بتن درجا
مراحل اجرای شمع cfa در یک جزئیات دستگاه روتاری cfa: مطالبی پیرامون سازه های بتنی
مراحل ساخت اسکلت بتنی
به یقین ، دقت در اجرای صحیح جزئیات ستون در ساختمانهای بتنی مرحله اجرای سقف شمع ها یا
برچسب :
جزئیات اجرای شمع بتنی