سوالات فصل 4 و پاسخ (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
1) با توجه به اهداف الگوی قیمت گذاری دارایی های سرمایه گذاری دارای چند کارکرد است آنها را توضیح دهید؟ ( صفحه 183 و 184)
نخست اینکه به صورتی آشکار درباره شيوه ای بحث می کند که قيمت سهام به انتظارات سرمايه گذاران از قيمت آينده سهم و سودهای تقسيمی بستگی دارد. اگر اين انتظارات در صورت کسر تغيير کند، قيمت جاری سهم (مخرج کسر) بلافاصله تغيير خواهد کرد تا اين انتظارات جديد را منعکس سازد.
دوم ، الگوی قيمت گذاری دارايی های سرمايه ای راهی را نشان می دهد که می توان بدان وسيله بازده تحقق يافته يک سهم را به دو بخش مورد انتظار و غير منتظره تفکيک کرد و برای مشاهده چنين وضعی به نسخه ديگری از اين الگو که در زير ارائه شده است توجه کنيد . و در اين فرمول ما در پايان دوره t قرار می گيريم و به گذشته نگاه می کنيم .
Rjt = µj +BjRmt + €jt
اين نسخه از الگوی قيمت گذاری دارايی های سرمايه ای را الگوی بازار می نامند. الگوی مزبور بيانگر اين است که در يک دوره بازده تحقق يافته برابر است با مجموع بازده مورد انتظار اول دوره و بازده غيرعادی يا غير منتظره. بازده مورد انتظار از الگوی قيمت گذاری دارايی های سرمايه ای به دست می آيد که نشان دهنده اثری است که همه رويدادها طی دوره t بر می گذارند.
سوم، با استفاده از الگوی بازار می توان به راحتی بتای سهم را محاسبه کرد برای سرمايه گذاران اين شاخص مهمی برای محاسبه ريسک است. توجه کنيد که الگوی بازار به شکل يک معادله رگرسيون ارائه می شود.
2) دو شرط که باید وجود داشته باشد تا بتوان با توجه به منافع اجتماعی حاصل از کارکرد درست اوراق بهادار دست یافت چیست؟ ( صفحه 194)
1-همه اطلاعات اثرگذار در اختیار همه مردم قرار گیرد، دست کم با استفاده از سازوکارهای تنبیه و ایجاد انگیزه که با توجه به هزینه و منفعت در شرکتها انگیزه لازم ایجاد شود تا هر نوع اطلاعات درون سازمانی و محرمانه را هم افشا نمایند.
2-قیمت اوراق بهادار در بورس با این اطلاعات رابطه ای کارا داشته باشند
3) دو شرکت، که از نظر ریسک و اندازه یا بزرگی همانند بودند در یک روز گزارش های مالی خود را منتشر کردند.نتیجه این شد که سود خالص هر دو همانند بود( آن دو سودهای خالص همانندی گزارش نمودند) پس از انتشار این گزارش، قیمت سهم یک شرکت به شدت بالا رفت در حالی که قیمت سهم شرکت دیگر تغییر حائز اهمیتی نکرد.
در این باره توضیح دهید که اگر شرکتهایی با اندازه ، ریسک و سود گزارش شده ی یکسانی وجود داشته باشند، چگونه امکان دارد که بازار در برابر گزارش سالانه یک شرکت واکنش مثبت نشان دهد و درمورد دیگری هیچ واکنش مهمی نشان ندهد.( مسئله 1 صفحه 223 استاد جایگزین کردن این مسئله رو)
(جواب این سوال رو نداشتیم تحلیلیه هر شخص باید تحلیل خودشو بنویسه)
4) در مورد بازارهای نیمه قوی سه نکته وجود دارد آنها را توضیح دهید؟ (صفحه 161 و162)
1 . همه از اطلاعات آگاه هستند.
2 . کارایی یک مفهوم نسبی است.
3 . سرمایه گذاری به صورت یک بازی جوانمردانه است.
اول اینکه اطلاعات بازاری را کارا می نامند که همگان از آنها آگاه هستند. افرادی که درون سازمان هستند نسبت به بازار دارای آگاهی بیشتری هستند و اگر از اطلاعات خود استفاده نمانید احتمالا از سرمایه گذاری های خود سودهای بیشتری کسب مینمایند.
دومین نکته مهم این است که کارایی بازار یک مفهوم نسبی است و یک بازار نسبت به اطلاعات مربوطی که در اختیار همگان قرار میگیرد کارا می باشد و این مفهوم وجود ندارد که بازار آگاه مطلق است و قیمتهای بازار همیشه می توانند ارزش واقعی شرکت را منعکس نمایند. پس از اینکه اطلاعات جدید یا اصلاح شده به آگاهی همگان برسد قیمت بازار به سرعت خود را با این اطلاعات جدید وفق میدهد و سرمایه گذارانی که تصمیمات بخردانه میگیرند گردهم جمع میشوند تا درباره منافع حاصل از بازدهی های آینده ناشی از اطلاعت جدید در تصمیمات خود تجدید نظر نمایند،
در نتیجه ریسک و بازده مورد انتظار مربوط به پرتفوی های کنونی تغییر خواهد کرد. تصمیمات جدید مربوط به خرید و فروش موجب میشود قیمت اوراق بهادار به سرعت تغییر یابد و در واقع قیمتها بازتابی از اطلاعات جدید خواهند بود.
سوم اینکه ، اگر بازار کارا باشد سرمایه گذاری به صورت یک بازی جوانمردانه در می آید . یعنی سرمایه گذاران نمی توانند انتظار داشته باشند که بازده سرمایه گذاری آنان در پرتفویی از اوراق بهادار به بیش از بازده مورد انتظار عادی از آن سهم یا پرتفوی شود.
5) جنبه های کاربردی بازارهای کارا را از نظر گزارش های مالی به طور مختصر شرح دهید.4 مورد( صفحه 168 و169 و 170 و 171)
نخستین جنبه کاربردی مهم بازارهای کارا این است که رویه های حسابداری را که شرکتی به کار می برد، تا زمانی که شرایط زیر وجود داشته باشند برقیمت اوراق بهادار این شرکت اثر نخواهد گذاشت . این رویه ها بر جریان نقدی وجوه تاثیر نداشته باشد، اطلاعات مربوط به رویه های خاص افشا گردند و اطلاعات به میزان کافی ارائه شوند ، به گونه ای که خواننده صورت های مالی بتواند با توجه به رویه های متفاوت دیدگاه خود را تغییر دهد .
دومین جنبه کابردی از این رار است : تمام اطلاعات مربوط به بازارهای کارای اوراق بهادار ، به صورت کامل ، دست به دست می شوند. اگر مدیریت شرکت در مورد شرکت اطلاعات اثرگذار داشته باشد و اگر این اطلاعات بدون هیچ هزینه ای قابل افشا باشد ، در آن صورت مدیریت باید در موعد مقرر ( به هنگام) این اطلاعات را افشا نماید ، مگر اینکه اطمینان داشته باشد که سرمایه گذاران اطلاعات مزبور را از منابع دیگری کسب کرده باشند.به طور کلی ، تا زمانی که منافع اطلاعات برای سرمایه گذاران به بیش از هزینه های آن برسد مدیریت باید اطلاعات مربوط به شرکت را ارائه و گزارش نماید.این کار به دو دلیل انجام می شود. نخست ، معنی کارایی بازار این است تا زمانی که اطلاعات اثرگذار و در دسترس به گونه ای باشند که موجب افزایش توان سرمایه گذاران در پیش بینی بازدهی های آینده شوند، ازآنها استفاده خواهند کرد، به گونه ای که اطلاعات اضافی ضایع نخواهد شد. دوم ، هر قدر شرکت در مورد فغلیتهای خود اطلاعات بیشتری اعلام و افشا نماید ، مردم درباره آن شرکت آگاهی های بیشتری پیدا خواهند کرد. در نتیجه ، اعتماد سرمایه گذاران به بازار اوراق بهادار تقویت می شود.
سومین جنبه کاربردی بازار های کارا به این معنی است که شرکتها نباید بیش از حد نگران سرمایه گذاران ساده اندیش خود باشند ( یعنی نباید اطلاعات صورتهای مالی به روشی چنان ساده ارائه شود که هر کس بتواند آن را درک نماید.) دلیلی که در این باره ارائه می شود بسیار ساده است : اگر سرمایه گذاران به تعداد کافی بتوانند اطلاعات ارائه شده را درک کنند، همین مقدار کافی است تا اطمینان حاصل شود که قیمت سهام شرکت درست بدان گونه است که همه سرمایه گذاران توان درک و آگاه شدن از همه ی اطلاعات داشته باشند.در نتیجه ، هر مزیت ازاطلاعاتی را که سرمایه گذاران آگاه دارند به سرعت از بین می رود ( اثر خود را از دست می دهد) به بیان دیگر، سرمایه گذاران ساده اندیش یا بدون تخصص می توانند در مورد قیمت اوراق بهادار به بازار کارا اعتماد نمایند به گونه ای که این قیمتها همواره منعکس کننده اطلاعاتی هستند که در مورد شرکت های انتشار دهنده وجود دارد و همگان از آنها آگاه هستند ، اگرچه برخی از این سرمایه گذاران دارای اطلاعات کامل نباشند و نتوانند آنها را ، به صورت کامل ، درک کنند. به اصطلاح می گویند که بازار کارا سرمایه گذاران را ، از نظر قیمت ، مورد حمایت قرار می دهد.
آخرین کاربرد بازارهای کارا این است که حسابداران با یکدیگر رقابت می کنند و همین امر موجب ارائه اطلاعات بیشتر می شود ، اگر حسابداران اطلاعات سودمند و مبتنی بر هزینه و سود ارائه نکنند می توان انتظار داشت که با گذشت زمان واحد حسابداری مقدار زیادی از سودمندی خود را از دست بدهد. زیرا سایر منابع اطلاعاتی تقویت می شوند و در نهایت در بازاری که برای کسب اطلاعات رقابت وجود دارد حسابداران نمی توانند بقای خود را تضمین نمایند.
مطالب مشابه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در استان تهران - کیلومتر ۲۰ بزرگراه فتح، شهرقدس (قلعه حسن
از اول تا الآن
دانشگاه آزاد واحد شهریار - شهر قدس - از اول تا الآن - وبلاگ انتقادی دانشگاه آزاد واحد شهریار
اهل دانشگاهم
دانشگاه آزاد واحد شهریار - شهر قدس - اهل دانشگاهم - وبلاگ انتقادی دانشگاه آزاد واحد شهریار
سوالات فصل6 و پاسخ (گروه2) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهر قدس - سوالات فصل6 و پاسخ (گروه2) تئوری حسابداری2 ویلیام
سوالات فصل 4 و پاسخ (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهر قدس - سوالات فصل 4 و پاسخ (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام
سوالات فصل 1 و پاسخ (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهر قدس - سوالات فصل 1 و پاسخ (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام
سوالات فصل 7 (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهر قدس - سوالات فصل 7 (گروه1) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
سوالات فصل 1 (گروه2) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهر قدس - سوالات فصل 1 (گروه2) تئوری حسابداری2 ویلیام اسکات
انتقاد شماره 14
دانشگاه آزاد واحد شهریار - شهر قدس - انتقاد شماره 14 - وبلاگ انتقادی دانشگاه آزاد واحد شهریار
برچسب :
شهر قدس دانشگاه