بیماری MSوعلل ابتلا به ان از نظر استاد خدادای
با پیشرفت علم و صنعت و ماشینی شدن جامعه کنونی رفتار و کردار و طرز تفکر انسانها نیز دستخوش تغییر و تحول شده است.
یکی از دستاوردهای مهم صنعتی شدن جامعه کنونی, افزایش بی حد و اندازه آلودگیها، از جمله آلودگی آب و هوا, و آلودگی کلیه مواد غذایی است. ممکن است سؤال شود آلودگی مواد غذایی چرا؟
امروزه با افزایش جمعیت و به قول جامعه شناسان غرب, کمبود مواد غذایی باعث شده است که در صنعت کشاورزی و ژنتیک تغییرات عظیمی صورت گیرد و با تغییرات ژنتیکی گیاهان و استفاده از انواع کودهای شیمیایی برای افزایش محصول, این امر باعث شده تعادل مواد در خاک به هم خورده و بیشتر موادی که در کود شیمیایی وجود دارد جذب گیاهان شده و تعادل مواد غذایی گیاه هم دستخوش دگرگونی شود در نتیجه با مصرف این نوع مواد غذایی تعادل بدن انسان نیز مسلماً بهم خواهد خورد. آلودگی هوا, فکر می کنم که نیازی به توضیح نباشد, چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. ولی توضیح مختصری را خدمت عزیزان عرض می کنم.
امروزه با افزایش بی حد و حساب انواع اتومبیلها و اتوبوسها و مینی بوسهای نفت و گازسوز و افزایش بی رویه کامیونهای دیزلی موجب آلودگی هوا شده و مونوکسید کربن بمقدار زیاد در هوا پخش می شود و از طرفی وجود کارخانجات صنعتی و اضافه شدن پسابهای صنعتی به آبهای جاری و دریاها و دریاچه ها نگرانی انسانها را دو چندان کرده است. متأسفانه کاری هم در مورد رفع آن صورت نگرفته است و مهمتر و ا سف بار تر از همه تبلیغ غذاهای غربی با آب و رنگ زیبا و محتوای پوچ نگرانی را بیش از پیش از حد و اندازه افزایش داده است.
از طرفی پائین بودن ارزش مواد غذایی, مانند: سوسیس و کالباس و اضافه نمودن مواد نگهدارنده ای بنام سدیم نیتریت وضع را خراب تر کرده است. و جای بسی تاسف است که امروزه تبلیغاتی فراوان در مورد غذاهای سرپایی ( Fast Food ) انجام می شود و مردم را تشویق به استفاده از این نوع غذاها می کنند. اگر شبی در سطح شهر گشتی بزنیم می بینیم که اکثر افراد از غذاهای سرپایی و انواع ساندویچ استفاده می کنند که این نوع غذاها عاملی است مهم برای انواع بیماریها از قبیل ناراحتیهای عصبی, بیماریهای بدخیم از قبیل انواع سرطانها و کیستهای جور وا جور و در نتیجه برای درمان هم مشخص است که چه باید کرد!
اول جراحی سپس شیمی درمانی و در نهایت رادیو تراپی, آیا شکم ارزش این همه بدبختی و بیچارگی را دارد؟ غذاهای سنتی خودمان چه اشکالی دارد که پناه بر غذاهای غربی و کنسرو شده برده ایم؟
یکی از بیماریهای قرن حاضر که متاسفانه اکثرا جوانها خصوصا دختران و زنان جوان به این بیماری مبتلا می شوند بیماری ( MS ) می باشد که هنوز از نظر پزشکان متخصص دنیا علت آن مشخص نیست و متاسفانه نظریات گوناگونی را عنوان می کنند که پایه و اساس علمی درستی ندارد.
این بیماری را اتوایمیون یا ویروسی می نامند و دلیل قانع کننده ای هم برای آن ندارند و جالبتر اینکه ویروسی بودن این بیماری را یکی از دلائل می دانند در حالیکه هنوز برای خودشان هم اثبات نشده است ولی اینترفرون درمانی را شروع می کنند و هزینه گزافی را به بیمار درمانده تحمیل می کنند.
توجه : در مسائل علمی نظریه زمانی ارزش پیدا می کند که اثبات شده باشد در غیر اینصورت ارزش علمی نخواهد داشت.
سوال اینجاست که این اصل هنوز اثبات نشده چگونه بخود اجازه درمان با ضد ویروس را می دهند؟
در حالیکه بنده حقیر سالها روی این بیماری ( MS ) کار کرده و علت و درمان آن را کشف کرده ام چون پزشک نیستم و هر جا علت بیماریها را مطرح می کنم اولین سوالی که از من می پرسند این است که تخصص شما چیست؟
بنده هم که دروغ نمی توانم بگویم حقیقت را عنوان می کنم و میگویم بنده سرمتخصص موتورهای جت فوق مدرن هواپیمای شکاری هستم!
با شنیدن این مساله برای پزشکان محترم خیلی گران تمام می شود و در جواب می گویند موتور چه ربطی به پزشکی دارد؟
ولی بنده سوالی که از این عزیزان دارم این است که چه کار به تخصص من دارید؟ به حرفی که می زنم توجه کنید! اگر علمی نیست براحتی رد کنید.
دیگر عصبی شدن و از دست دادن تعادل چه معنی و مفهومی دارد. مگر علم پزشکی علم آزمایش و تجربه نیست؟ از عزیزان تقاضا می کنم که کمی منطقی باشند. سوال دیگری که مطرح می شود این است که چرا علم پزشکی، خود را محدود به دارو کرده و درمان کلیه بیماریها را در تجویز دارو می دانند و بس.
حال اگر روزی دارو در دسترس پزشک نباشد, پزشک محترم چه باید بکند و تکلیف بیمار چیست؟ با این همه تجهیزات و بالا بودن فن و تکنیک آزمایشگاهی، چرا دنبال علت بیماریها نیستند؟
آیا برای بیماری ( MS ) علم پزشکی راه پیشگیری هم دارد یا خیر؟
اگر هست پس چرا ارائه نمی کنند تا این همه جوانها از این بیماری نجات پیدا کنند و اما بنده حقیر علتی که برای این بیماری کشف کرده ام از این قرار است:
۱ـ عصبی شدن و حساس بودن و زودرنج شدن و پیله کردن افراد:
۲ـ استفاده از غذاهای سردی بخش (اسیدی مانند لبنیات و ترشیجات) بطور مداوم در افرادی که از نظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند.
۳- یبوست مزاج.
این بیماری مختص اعصاب مرکزی بوده ( مغز و نخاع ) و ایجاد لکه های سفید یا پلاکهای متعددی در مغز می کند.
پلاکها گویای سفت شدگی غلافهای سلولهای (میلین ها) عصبی مغز می باشند, که این سفت یا سخت شدگی جلوگیری از انتشار جریان الکترو شیمیایی رشته های عصبی و اختلال در حرکات می شود.
در نتیجه فرمانی که از مغز صادر می شود براحتی به اعضاء و ماهیچه ها نمی رسد و کار براحتی انجام نمی شود. مغز فرمانده, کل بدن بوده و در جایگاه رفیعی قرار دارد. شخص باید دقیقا این اندام مهم و حیاتی را بشناسد و حداکثر مراقبت را از این اندام مهم بنماید.
زیرا هر عضوی از بدن کار خاصی را انجام می دهد و تغذیه خاصی را نیز دارد.
مساله مهم و حیاتی این که کلیه اندامهای انسان تحت نظارت و کنترل این عضو مهم یعنی مغز می باشد و کوچکترین عصبیت ها و نگرانی های بی مورد در این عضو اثر مخربی داشته و کار کرد این اندام را مختل خواهد کرد.
درآینده د رمورد حساسیت ها, عصبیت ها و نگرانی ها صحبت کرده و علت آن را بیان خواهم کرد. شما عزیزان با رعایت نکات بیان شده, از حساسیت و عصبی شدن و نگران بودن بلطف پروردگار ایمن خواهید شد. تا این عضو حاکم بر جهان تن و بدن سالم بماند و در واقع با این روش از بسیاری از بیماری ها پیشگیری می شود.
امروزه بر همگان روشن و مسجل است که پیشگیری مهمتر از درمان بوده و هزینه ای در بر ندارد و اما عدم رعایت مسائل گفته شده انواع بیماریهای جسمی خصوصا بیماری های اعصاب و روان را ایجاد خواهد نمود از جمله بیماری قرن حاضر یعنی بیماری ( MS ) که از نظر علم پزشکی روز (مدرن) ناشناختـــــــه باقی مانده و تاکنون درمانی بر آن نیافته اند. در واقع این نوع بیماری علائم و خصوصیات خاص خود را دارد از جمله: بیمار مبتلا به این مرض نمی تواند براحتی حرکت کند. این بیماری مثل سایر بیماری ها دارای علائم بالینی خاصی می باشد که شخص مبتلا به این بیماری چنین علائمی را در خود می بیند و آن را حس می کند.
علائم بیماری MS
دوبینی, مورمور شدن انگشتان دست یا پا, بی حس شدن و کرخ شدن بعضی انگشت های دست یا پا, حالت برق گرفتگی لحظه ای در بدن, یخ زدگی قسمتی از بدن، داغ شدن قسمتی از بدن, عدم هماهنگی اعضاء خصوصا پاها هنگام راه رفتن, عصبی شدن بی مورد, خواب زیاد, لخت شدن بدن, تنبلی و بی حسی, خستگی زودرس, ضعف عمومی بدن, اسپاسم ماهیچه ای, عدم هماهنگی بین کلمات در سخن گفتن, سنگینی سر و بدن, دفع بیش از حد ادرار نسبت به دیگران, دیر هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, یبوست مزاج, دیدن کابوس در بعضی افراد, علاقه به خوردن غذاهای سردی بخش (اسیدی) مانند لبنیات مخصوصا ماست و بستنی, در صورت پیشرفت بیماری عدم کنترل ادرار, یا از دست دادن کامل بینایی, عدم تحمل هوای گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هوای سرد کم شدن میل جنسی, در صورت داشتن همبستری ضعف شدید خصوصا در آقایان, زود انزالی در آقایان, افسردگی و خودخوری, انزوا طلبی و گوشه گیری, نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حرکت, یاری نکردن ماهیچه های پا هنگام راه رفتن, سرما سرما شدن استخوانهای بدن خصوصا پاها.
انواع بیماری MS
بیماران ( MS ) را می توان به دو گروه عمده تقسیم کرد:
۱ـ بیمارانی که ابتدا از طریق بینایی مورد حمله قرار می گیرند.
۲ـ بیمارانی که ابتدا از طریق پا مورد حمله قرار می گیرند.
گروه اول:
این نوع بیماران اگر سریع تشخیص داده شوند, بسرعت به درمان جواب می دهند, و در مدت زمان کوتاهی بهبودی کامل به لطف خداوند متعال حاصل می شود.
این گروه بیماران باید از خوردن بستنی و مواد غذایی یخ زده و سرد مطلقاً پرهیز نمایند
گروه دوم:
این نوع بیماران نیز اگر سریع تشخیص داده شوند به درمان جواب خوبی را می دهند و اگر در درمان کوتاهی شود, این گروه در معرض حملات متعددی قرار می گیرند و هر چقدر که این حملات ادامه یابد, درمان نیز به همان نسبت دشوارتر می شود.
بیماران باید بیشتر رعایت کنند تا سریعتر درمان شوند. ضمنا اگر بیمار علت بیماری خود را بداند می تواند به راحتی با این بیماری کنار آمده و آن را درمان کند و سلامتی خود را هر چه سریعتر بدست آورد. حال علت این بیماری را برای عزیزان شرح می دهم.
چه کسانی دچار بیماری MS می شوند؟
عموما دو گروه از اشخاص دچار این بیماری ( MS ) می شوند:
۱ـ گروه اول:
این نوع افراد عموما اشخاصی هستند فوق العاده حساس, زودرنج و عصبی و با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می دهند و ساعت ها فکر خود را مشغول کرده و به خود و دیگران پیله می کنند.
۱ـ گروه دوم:
افرادی هستند که از نظر ژنتیک دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهائی با pH اسیدی) به حد وفور استفاده می کنند و علاقه زیادی به خوردن ترشی, سرکه, تمبر هندی, ماست, قره قورت و امثالهم دارند.
حال این دو گروه افراد را مورد بررسی و مطالعه دقیق قرار می دهیم تا علت های این بیماری دقیقا مشخص شود و سپس به درمان این بیماری لاعلاج و یا صعب العلاج از نظر علم پزشکی روز (مدرن) که شناخته شده نیست می پردازیم, تا شما عزیزان متوجه شوید که این بیماری غیر قابل علاج از نظر پزشکی، در واقع علاج پذیر بوده و می توان آن را به لطف خداوند درمان کرد.
البته هر چه سریعتر شناخته شود به همان نسبت به درمان سریعتر جواب می دهد و شخص از این گرفتاری نجات پیدا می کند.
متاسفانه علم پزشکی روز در دنیای مدرن امروزی فقط و فقط درمان را در دارو می بیند و بس! خصوصا علم پزشکی در کشور عزیز ما ایران چشم به دست پزشکان غرب خصوصا دکتران دارو ساز غرب دوخته و منتظرند که چه زمانی آنان اعلام کنند که داروی فلان بیماری کشف و ساخته شد و پزشکان ایران از آن استفاده نمایند.
در اینجا سوالی پیش می آید که آیا این امکان وجود ندارد که بیماریها را بدون استفاده از دارو درمان کرد؟
چرا پزشکان محترم به جای اینکه وقت با ارزش خود را صرف کشف و ساختن دارو نمایند این وقت را صرف تشخیص و کشف علت بیماری ها نمی کنند؟
در حقیقت بیماری علت نیست که می خواهیم با دارو از بین ببریم بلکه معلول است اگر علت را کشف کردیم و آن را از بین بردیم معلول نیز از بین خواهد رفت یعنی بیماری دیگر مفهومی ندارد و مسلماً با این روش بیماری براحتی از بین خواهد رفت.
ضمنا پیشگیری مهمتر از درمان است! چرا پیشگیری نکنیم؟ در حالیکه پیشگیری هزینه ای ندارد.
علت بیمار شدن گروه اول:
۱ـ حساس بودن, زودرنج شدن و عصبی بودن و پیله کردن:
یکی از عمده ترین علت های این بیماری عصبی شدن افراد است که آن را مورد مطالعه و بررسی قرار میدهیم. یکی از عمده علتهای عصبی شدن در واقع کمبود مواد غذایی یا مواد معدنی و ویتامین ها در بدن بوده و همچنین مواد زائد در سلولها و بافتها ست.
هرگاه شخص از نظر فیزیولوژی دچار اختلال شود از نظر سیستم عصبی نیز دچار ناراحتی روحی و روانی خواهد شد و با کمترین برخوردی عکس العمل نشان خواهد داد. برای درک بهتر این مساله می توانیم (همو ستاز) را مورد بررسی قرار دهیم.
هموستاز چیست؟اصطلاح هموستاز در فیزیولوژی به معنای ثابت نگاه داشتن مواد موجود در محیط داخلی بدن است اساساً تمام اندام ها و بافت های بدن اعمالی را انجام می دهند که به حفظ این شرائط ثابت کمک می کند.
ریه ها اکسیژن مورد نیاز سلول ها را تهیه می کنند, کلیه ها غلظت های یونی را ثابت نگاه می دارند دستگاه گوارش مواد غذایی اندامها را تامین می کند.
مادامی که اکسیژن,گلوکز, یون های مختلف, اسیدهای آمینه و ذرات چربی به مقدار کافی و با غلظت های مناسب در محیط داخلی وجود داشته باشند سلولها می توانند به زندگی, رشد و انجام وظائف خود ادامه دهند باز برای درک بیشتر این مساله (پروتوپلاسم) را توضیح می دهم.
پروتوپلاسم چیست؟
پروتوپلاسم شامل پنج بخش می باشد که عبارتند از:
آب,الکترولیت ها, پروتئین ها, لپیدها و کربوهیدرات ها می باشد.
الکترولیت ها, موجب انتقال امواج الکتروشیمیایی در رشته های عصبی و عضلانی می شوند و همچنین فعالیت واکنشهای مختلف آنزیمی را برای متابولیسم سلولی تضمین می کنند.
برای پی بردن به علت دقیق عصبی شدن لازم است علاوه بر این توضیحات مایعات بدن را نیز توضیح مختصری بدهم تا مساله کاملا مشخص شود. از عزیزان تقاضا می شود به مطالبی که گفته می شود دقیقاً عنایت فرمایند تا مساله مشخص شود.
مایعات داخل و خارج سلولی:
حدود دو سوم بدن انسان را مایع تشکیل می دهد اگر چه قسمت اعظم این مایع در داخل سلول ها قرار دارد که آن را مایع داخل سلولی می نامند.
حدود یک سوم آن در فضاهای خارج سلولی قرار داشته و آن را مایع خارج سلولی می نامند.
مایع داخل سلولی,اختلافات قابل ملاحظه ای با مایع خارج سلولی دارد.
بعنوان مثال:
یونهای سدیم و کلر در مایع خارج سلولی بیشتر از مایع داخلی سلولی و غلظت یونهای پتاسیم, منیزیم و فسفات به عکس در مایع داخل سلولی بیشتر از مایع خارج سلولی است.
هیچ سلولی نیست که فاصله اش تا مویرگها از ۲۵ تا ۵۰ میکرون بیشتر باشد. همین امر تقریباً انتشار هر نوع ماده ای را از مویرگهای به سلول در ظرف چند ثانیه تضمین می کند.
مایع خارج سلولی: محتوی مقدار زیادی یونهای سدیم,کلر و بیکربنات, مواد غذایی لازم برای سلول ها از قبیل اکسیژن, گلوکز,اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه و انیدرید کربنیکی که می باید از طریق ریه ها دفع شود. (مواد زائد)
و فرآورده های سلولی دیگری که می باید از راه کلیه ها دفع شوند (مواد زائد)
نتیجه: مطالبی که بیان شد نشان می دهد که هر نوع کمبود موادی در مایعات بدن موجب عدم انتشار امواج الکتروشیمیایی رشته های عصبی می شود که این امر موجب عصبی شدن در افراد می شود.
۲ـ علت حساس و زود رنج بودن:
وقتی که تعادل املاح معدنی در بدن بهم می خورد, انسان با کمترین برخوردی عصبی می شود و هم چنین کار غدد درون ریز در بدن مختل می شود. همین امر موجب می شود که ترشحات طبیعی معده مختل شده و دو برابر حد طبیعی اسید ترشح شود.
روزانه معده یک انسان بالغ حدود ۲ لیتر اسید کلریدریک ترشح می کند که در هضم غذا نقش اصلی را ایفا می کند. وقتی که انسان دچار عصبیت می شود این مقدار اسید به دو برابر حجم واقعی و طبیعی خود می رسد که در واقع روزانه ۴ لیتر اسید معده که فوق العاده قوی است ترشح می شود. همچنین با عصبی شدن کار غدد درون ریز از جمله: غده هیپوفیز در مغز, غده تیروئید در جلوی گردن و غدد پاراتیروئید و غده مهم و حیاتی لوزالمعده (پانکراس) و غده فوق العاده حیاتی فوق کلیه که اپینفرین و نوراپینفرین و کورتیزول ترشح می کنند مختل شده و تخمدان ها در خانم ها و بیضه ها در آقایان نیز کارشان مختل می شود.
اختلال در غدد درون ریز موجب می گردد که سیستم داخلی بدن بهم ریخته و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج گردد اگر بخواهیم همه غدد درون ریز را بطور مفصل و جداگانه توضیح دهیم از حوصله این مقاله خارج است و به همین مقدار اشاره بسنده می کنیم تا علت روشن شود. چون غدد درون ریز در بدن یک حالت پس خورد ( FeedBack ) را دارد و با سیستم عصبی و محرکهای شیمیایی کار می کند اگر این سیستم مختل شود، نتیجه مشخص است و آن عدم هماهنگی بین اندام های بدن است و این عدم هماهنگی یعنی اختلال در کلیه سیستمهای بدن انسان، در نهایت خارج شدن انسان از حالت تعادل و بیماری است.
یکی از عوارض مهم عصبی شدن اثرات مخرب روی سیستم گوارش است که مقداری در این باره صحبت می کنم تا علت پیله کردن در افراد مشخص شود و شما عزیزان به این مساله آگاه شوید.
۳ـ علت پیله کردن در افراد عصبی و حساس و زود رنج چیست؟
همان طور که قبلا بیان شد بر اثر عصبی شدن اسید معده دو برابر حجم طبیعی خود ترشح می شود و همین امر موجب می شود که ناراحتی های گوارشی افزایش یابد و در نهایت شخص دچار زخم معده و زخم اثنی عشر شده و بیشتر عصبی می شود و همین امر موجب می گردد که مواد لازم به اندازه کافی به سلول ها و در نهایت به اندام ها نرسد.
یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی یبوست مزاج است که همین امر باعث می شود که شخص مبتلا به بیماری یبوست شود در این حال بیمار فوق العاده عصبی و حساس و زودرنج می شود. علی الخصوص به خود و یا به دیگران پیله می کند.
حال یبوست مزاج چطور چنین کاری را موجب می شود.
بر اثر یبوست توقف غذا در روده بزرگ (کولون) بیش از حد طبیعی شده و همین امر موجب می گردد که تخمیر زیادی توسط باکتری ها بوجود آید و انواع گازهای سمی و سم خطرناک پتومائین در روده بزرگ افزایش یابد و آسیب های جبران ناپذیری را متوجه شخص نماید. بر اثر یبوست این گازها و سموم خطرناک دفع نشده و دوباره از طریق جداره روده جذب شده و وارد خون می شود در واقع خون را آلوده کرده و می توان گفت تا حدود زیادی خون را مسموم می کند در نتیجه خون مسموم در کلیه اندام ها به جریان در آمده خصوصا از این مواد آلوده سلول های مغز و اعصاب استفاده کرده و از حالت طبیعی خارج می شوند.
همین امر موجب می گردد که شخص تعادل روحی و روانی خود را از دست دهد و بیمار گردد و اما سمومی که در روده بزرگ ایجاد می شوند عبارتند از:
گازهای سمی مانند: اندل, اسکاتل, فنل, سولفور و هیدروژن و سم خطرناک پتومائین که بر اثر تخمیر در روده بزرگ ایجاد می شود.
همان طور که گفته شد این سموم وارد خون شده و سلول های مغز و اعصاب از این خون تغذیه می کنند حال خود در این مورد قضاوت کنید تا نتیجه بر شما مشخص شود. مطالبی که بیان شد عوارض یبوست بود. یبوست عوارض بی شماری را در بر دارد که به چند تای آنها اشاره می کنم تا خود بر صحت گفتار این حقیر پی ببرید و در رفع آن کوشا باشید تا انشاء اله حالت هائی که این بیماری در پی دارد بر آن فائق شده و نجات پیدا کنید.
علائم بالینی که این گونه افراد ( یبوست مزاج ) دارند عبارتند از:
بوی بد و تنفر آمیز دهان, تلخ بودن دهان, داغ شدن بدن خصوصا ناحیه شکم و روده ها, ریزش مو, موخوره,کم اشتهایی و بی اشتهایی, حالت تهوع, عصبی شدن بی مورد, پیله کردن و گیر دادن, جوش صورت و پشت در قسمت شانه ها, ناراحتی های پوستی از قبیل لکه های سفید در صورت یا لکه های قهوه ای در بدن, شوره سر, سردردهای میگرنی ( قسمتی از سریا نیمه سر), ضعیف شدن چشم, تار شدن بینایی یا حالت دوبینی, بی حوصلگی و امثالهم …
افرادی که دچار چنین ناراحتی هائی هستند با مراجعه مکرر به انواع متخصصین در نهایت به نتیجه مطلوبی نرسیده و سردرگم می شوند و مهمتر این که علت مسائلی را که برایشان پیش آمده نمی دانند. البته یبوست علائم عدیده ای دارد و بنده به چند مورد اساسی آن اشاره کردم و الا خود نیاز به جزوه جداگانه است.
در حالت یبوست مواد غذایی داخل خون کم شده و انواع سموم در آن افزایش می یابد و در حقیقت بدن شخص خصوصاً سلول ها و اندام ها دچار فقر غذایی می شوند و ناخودآگاه شخص حساس, زود رنج و عصبی می شود و به خود یا دیگران پیله می کند.
زیرا مواد غذایی کافی به سلول ها و اندام ها نرسیده و آنان به خوبی نمی توانند وظائف خود را انجام دهند.
نتیجه: نتیجه ای که از گفتار بالا بدست می آید این است که یبوست در بیماران مبتلا به ( MS ) فوق العاده خطرناک بوده و تعادل روحی و روانی و حرکتی آنها را مختل کرده و موجب می گردد که حملات یکی پس دیگری متوجه این بیماران شده زیرا اینگونه افراد به انرژی زیادی نیاز دارند و قبلا بیان شد که یبوست فقر غذایی ایجاد می کند و همین امر موجب شدت بیماری خواهد شد و خدای ناکرده این گونه بیماران زمینگیر خواهند شد.
یکی از مهمترین مسائلی که این گونه بیماران باید توجه نمایند کنترل سیستم گوارشی است خصوصاً یبوست مزاج که باید از ان بر حذر باشند در غیر این صورت کار مشکل تر خواهد شد.
عزیزان باید دقت نمایند تا از اجابت مزاج خوبی برخوردار شوند تا مساله ای پیش نیاید پس با رژیم غذایی مناسب و طبیعی می توانند سیستم گوارش خود را فعال نگه دارند و اجازه ندهند که چنین معضلی به سراغشان بیاید در غیر این صورت بیماران مبتلا به ( MS )که دارای یبوست مزاج هستند هنگام راه رفتن از تعادل فیزیکی برخوردار نخواهند شد.
باور ندارید؟ امتحان کنید، تا به این مهم پی ببرید
مژده به بیماران مبتلا به ( MS ) در مورد تغذیه روزانه خویش:
بنده حقیر در مورد مزاج غذاها در جزوه ای مختصر کلیه غذاهای مصرفی را بیان کرده ام که هر مواد غذایی از چه طبعی برخوردار است و شما عزیزان با مراجعه به آن جزوه می توانید غذاهای انرژی زا و مفید را انتخاب کرده و مصرف کنید تا دچار مساله ای نشوید. به امید روزی که همه عزیزان بیمار را در نهایت سلامتی و تندرستی ببینیم که انشاء الله آن روز نزدیک است عزیزان سعی کنند که مطالبی که عرضه می شود با نهایت دقت و صبر و حوصله مطالعه کنند.
تا به مطالب مندرج پی ببرند و عمل نمایند تا هر چه سریعتر از این بیماری نجات پیدا کنند عزم و اراده شما عزیزان بیش از نیمی از درمان است سعی کنید که مایوس و نا امید نشوید زیرا نا امیدی بزرگترین گناه است.
علم پزشکی فعلا دنبال داروی این بیماری است نه علت آن و اگر به امید دارو بنشینید وقت از دست خواهد رفت ولی بنده دنبال علت بوده ام نه دارو و به همین منظور خداوند عزیز لطف کردند و علت را شناختم پس جای نگرانی نیست.
با مطالعه این جزوه و عمل به آن خود به این مساله پی خواهید برد که چرا بیمار شده اید و الان می توانید خود را درمان کنید. درمان این بیماری فوق العاده ساده و عملی است ناامید نشوید و توکل بر خدا کنید تا هر چه سریعتر شفای عاجل نصیب شده چون شفا فقط دست خدا است. متاسفانه علم پزشکی درمان خیلی از بیماری ها را هنوز نشناخته و به علت آن ها پی نبرده است. مگر بیماری میگرن تا کنون از نظر علم پزشکی شناخته شده که MS شناخته شود.
در حالیکه علت میگرن کاملا مشخص بوده و در حداقل زمان حدود یک هفته به لطف الهی درمان می شود چون علت مشخص است در واقع درمان ما, خلاصه می شود در از بین بردن علت, نه تجویز دارو.
علت بیمار شدن گروه دوم:
افرادی هستند که از نظر ژنتیک دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهایی با pH ا سیدی) به حد وفور استفاده می کنند. قبل از این که در مورد گروه دوم صحبتی شود برای روشن شدن افکار شما عزیزان مطالبی را باید عنوان کنم تا شما عزیزان متوجه شوید که گروه دوم چگونه افرادی هستند و چرا دچار این بیماری می شوند. اگر کلیه انسان های موجود در کره خاکی را دقیقا مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم به چنین نتیجه ای خواهیم رسید انسان ها را به ۳ گروه عمده تقسیم می کنیم
۱ـ افرادی که دارای طبع سردی هستند.
۲ـ اشخاصیکه از طبع گرمی برخوردارند.
۳ـ کسانیکه دارای طبع معتدلی هستند.
طبع چیست؟
حالتی است که عواملی چون محیط زیست شرائط آب و هوایی, نوع تغذیه، عوامل جغرافیایی, دمای محیط و نحوه زندگی و نژاد حالتی را از نسلی به نسل دیگر انتقال می دهد و آن حالت ارثی است این حالت ها در افراد مختلف متفاوت بوده و بعضی از افراد بدنشان گرایش به حالت اسیدی داشته که این حالت را از نظر طب قدیم (طبع سرد) می نامند. و این طبع تا آخر عمر با شخص بوده و تغییری نمی کند.
و اما افرادی که بدنشان گرایش بسوی بازی (قلیایی) دارند به آن دسته از افراد می گوییم که از طبع گرمی برخوردارند.
و اما طبع معتدل طبعی است میان سرد و گرم که در واقع حالت تعادل را دارد و عموما اینگونه افراد نسبت به دو گروه دیگر کم بوده و کمتر دچار انواع بیماری ها می شوند. یعنی pH بدن اینگونه افراد بیشتر حالت تعادل را دارد و براحتی تغییر نمی کند.
نتیجه: پس طبع سرد که ارثی است و افرادی که دارای چنین طبعی هستند اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند بیشتر در معرض بیماری ( MS ) قرار می گیرند. زیرا مواد غذایی هم مثل انسان دارای طبایع مختلف بوده و باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد تا طبع مواد غذایی مشخص شود در غیر این صورت افراد دچار انواع بیماری ها خواهند شد.
بعنوان مثال: آیا تاکنون اندیشیده اید که فرق ماست با ترشی و خرما چیست؟
هر کدام چه اثرات مفید یا مخربی را در مغز و سایر اندام های بدن ایجاد می کنند یا خیر؟
بدن انسان هم از اندام های مختلفی تشکیل شده و هر کدام دارای طبع مختلفی هستند که مختصری به آن می پردازیم. جالب توجه این که بدن انسان از اندام های مختلفی تشکیل شده است مانند:
مغز, کلیه ها, کبد, استخوان ، سیستم گوارش و امثالهم… از نظر طب قدیم هر کدام از این اندام ها دارای طبع خاصی بوده که باید مورد شناسایی قرار گیرد, تا اشخاص در نوع غذای مصرفی خود دقت بیشتری را مبذول دارند.
بعنوان مثال سیستم مغز و اعصاب (اعصاب مرکزی) از طبع سردی برخوردار است یعنی این اندام گرایش بحالت ا سیدی دارد و اگر افراد از غذاهای سردی بخش (اسیدی) مرتب استفاده نمایند این عضو حساس را دچار اختلال و بیماری خواهند نمود از جمله ( MS ), برای درک بیشتر این مطلب ناچاراً اصطلاح (pH ) را باید توضیح دهم تا مسائل برای شما عزیزان روشن تر شود و علت بیماری خود را بدانید و با رعایت مسائل بیان شده خود را از این حالت نجات دهید. انشاء الله
pH چیست؟
pH یعنی غلظت یون هیدروژن در مایع خارج سلولی است.
بر اثر نوع تغذیه در بدن انسان حالتی بوجود میآید (کاهش یا افزایش یون هیدروژن) که گرایش بحالت اسیدی یا بازی دارد که آن حالت را pH گویند. که در بدن باید حالت ثابتی را داشته باشد. غلظت یون هیدروژن در مایع خارج سلولی بطور طبیعی در حد ثابت تقریبا اکی والان در لیتر می باشد این مقدار می تواند تا بدون ایجاد مرگ تغییر کند در واقع pH برای بیان غلظت هیدروژن مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر بخواهیم بطور ساده تر بیان کنیم چنین می شود:
pH طبیعی خون در حالت عادی ۳/۷ است و گاهی اوقات بر اثر نوع تغذیه تغییر می کند اگر تغییرات کاهش یابد و pH بطرف (۴/۷ – ) برود این حالت را (اسیدوز) می نامند و اگر افزایش یافته بطرف (۴/۷ + ) برود آن حالت را ( آلکالوز) گویند.
عموما در بیماران مبتلا ( MS ) pH اکثراً گرایش به حالت اسیدی داشته و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تکرار شود بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت, و حال بیمار بمرور رو به وخامت خواهد رفت. جالب توجه اینکه غذاهائی که این حالت (اسیدوز) را ایجاد می کنند این نوع بیماران علاقه وافری به مصرف آن نشان می دهند.
مانند: ماست, بستنی, ترشی, تمبر هندی, ماهی و امثالهم…
توجه: این گونه بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جسته و رعایت حال خویش را بنمایند.
مطالب مشابه : آدرس وتلفن متخصصان زنان در مشهد مقدس
فاطمه شعرباف مشهد زنان و زایمان احمد آباد – مقابل پاستور- جنب عکاسی کاخ فتو
آدرس وتلفن کلینیک یا مطب دکتر روانشناس مرکزمشاوره قبل ازازدواج و مشاوره خانواده و هیپنوتیزم در تهران
رشته تحریر در آمده است که برخی غلو آمیز به نظر میآید.البته عده ای متخصص مشهد و بالعکس) و
گیاه توتیا
دکتر کردی افشار متخصص طب لیست مصلحات غذا و
بیماری MSوعلل ابتلا به ان از نظر استاد خدادای
حامیان طب اسلامی ایرانی مشهد متخصص دنیا علت آن غرب خصوصا دکتران دارو ساز غرب
مهاجرت به کانادا- بررسی هزینه ها
به استان کبک از طریق نیروی متخصص می لینک دکتران مورد مشهد الرضا تا
برچسب :
لیست دکتران متخصص مشهد