ضیاءالدین یزدیان

 

والدین و انساب : ضیاءالدین یزدیان پدر خود را در سن 11 ماهگی از دست داده است و مادر او پس از دست دادن همسر ازدواج نکرده و تک فرزند خود را بزرگ نموده است.

خاطرات کودکی : نداشتن پدر در دوران کودکی او موثر بود و لی باعث شد که او اعتماد به نفس خود را پیدا نموده و بتنواند در دوران تحصسل شاگرد ممتاز و در بعضی از سال ها شاگرد اول باشد از دوران کودکی علاقه زیادی به موسیقی سنتی ایران داشت و بخصوص در بین سازها ویلن را، ولی هیچگاه موفق به یادگیری آن نشد. . ولی علاقه زیاد باعث شد که با کثرت گوش دادن، بعضی از دستگاههای موسیقی ایران را یاد بگیرد و تا کنون این اشتیاق همراه وی بوده است.

اوضاع اجتماعی و شرایط زندگی : اپس از فوت پدر در منزل پدر بزرگ مادری بزرگ شد و پس از اخذ ذیپلم و ورود به دانشگاه از سال سوم دانشکده مجبور به کارکردن همراه به تحصیل شد و از سال ششم پزشکی مادر خد را بهمراه مادر بزرگ به تهران آورد و مخارج آنها را ضمن تحصیل تامین نمود پس از اخذ تخصص چشم پزشکی در سال 1357 سال بعد از ازدواج نموده و مخارج ازدواج خود را خود تامین نمود بطور کلی از کودکی سعی میکرد روی پای خود بایستد و مخارج خود را همیشه خود تامین نماید.

تحصیلات رسمی و حرفه ای : - دیپلم متوسطه با رتبه ممتاز از استان یزد در سال 1346 - دیپلم پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1353 - دیپلم تخصصی چشم پزشکی ازدانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران سال 1357 - اخذ مدرک فلوشیب چشم پزشکی اطفال و استرابیسم سال 1381

خاطرات و وقایع تحصیل : ضیاءالدین یزدیان از خاطرات آن دوران این چنین میگوید: در دوران متوسطه موضوع انشائی توسط معلم مربوط مطرح شد تحت این عنوان " دانشمندان فرمانروایانی هستند که هیچگاه طعم شکست را نمی چشند" این موضوع انشاء تاثیر زیادی در پیشرفت تحصیلی اینجانب داشت و همیشه سعی کردم از آن حداکثر استفاده را بکنم

فعالیتهای ضمن تحصیل : در ضمن تحصیل با توجه به همزمانی آن با سلطنت پهلوی دانشجویان علاقه زیادی به مذهب نداشتند ولی یزدیان همیشه سعی میکرد که حافظ دین و دیانت خود بوده و احکام عملی مذهب را بخوبی به جا بیاورد و با دانشجویان گروه انجمن اسلامی ارتباط داشته است.

استادان و مربیان : با توجه به فوت بعضی از اساتید دوران پزشکی عمومی ولی ضیاءالدین یزدیان از آنان دکتر یوسف بهرامی مؤید، دکتر حسن شهیدی، دکتر محمد شکری، دکتر محمدصادق پیروز، و از اساتید خارجی پروفسور گانتر وان نوردن را به نیکی یاد میکند.

هم دوره ای ها و همکاران : دکتر احود جوادیان، دکتر هرمز شمرف دکتر عادل رزاقی، دکتر زهرا اعلمی هرندی، دکتر مرتضی مواسات، دکتر ناصر مشهودی، در رشته چشم پزشکی و دکتر محمد اباذری و دکتر حسین آذر نیک متخصص قلب و خانم دکتر ایزدیار متخصص اطفال و آقار دکتر اصفهانی فوق تخصص نفرولوژی از همدوره ایها و همکاران ضیاءالدین یزدیان هستند.

همسر و فرزندان : همسر وی کارشناس پرستاری است و در سال 1358 با وی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج سه فرزند است که همگی دانشجو هستند

وقایع میانسالی : ضیاءالدین یزدیان از وقایع این دوران بعد از فوت پدر در 11 ماهگی درگذشت پدر بزرگش در سال چهارم پزشکی که مسئولیت وی را داشت ذکر میکند. و مجبور میشود ضمن تحصیل به کار کردن نیز بپردازد و مسئولیت خود و مادر را بعهده داشته باشد.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی : 1- رئیس بخش استرابیسم بین سالهای 1378-1365 2- رئیس کمیته تدوین آئین نامه دستیاری چشم پزشکی ازسال 1379 3- عضو هیئت بورد تخصصی چشم پزشکی بین سالهای 79-1367 4- عضو انجنم علمی چشم پزشکی ایران از سال 1378 5- دبیر علمی کنگره سراسری چشم پزشکی در سال 1385 6- دبیر علمی سمیار لچی های چشم در سال 1367

فعالیتهای آموزشی : ضیاءالدین یزدیان در سال 1381 به درجه استادی نائل آمد و هم اکنون استاد دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی بخش استرابیسم بیمارستان فارابی است وی همچنین تدریس به دانشجویان پزشکی و دستیاران چشم پزشکی و همچنین کسانی که در دوره های فلوشیب چشم پزشکی اطفال و استرابیسم از بدو استخدام تا کنون را بر عهده دارد و استاد راهنمای بسیاری از پایان نامه های چشم پزشکی بود ه است.

مراکزی که ایشان از بانیان آن به شمار می آید : ضیا الدین یزدیان امجری و موسس بخش استرابیسم بیمارستان فارابی در سال 1365 است که برای اولین بار بود که این کار انجام میشد و منحصر به فرد است و در هیچ جا چنین بخشی به گفته خودشان دایر نشده است. و نیز تزریق سم بوتولینم A در بیماران استرابیسمی و آموزش آن به همکاران برای اولین بار در ایران در سال 1372 از دیگر فعالیت های وی است.

سایر فعالیتها و برنامه های روزمره : عضو انجمن استرابیسمو لوژیست های بین المللی از سال 1987 عضو چشم پزشکان اطفال و استرابیسم آمریکا از سال 1995 عضو آکادمی چشم پزشکی آمریکا از سال 1983 عضو گروه تحریریه مجله چشم پزشکی بینا از سال 1374 از دیگر فعالیت های دکتر یزدیان است که علاوه بر تدریس و آموزش و طبابت به آنها میپردازد.

شاگردان : دکتر ایرج احدزادگان، دکتر علیرضا کشتکار جعفری، دکتر فرامرز انوریف دکتر احمد عمری، در رشته استرابیسم و از مراکز دیگر دکتر عباس باقری ، دکتر سلطان سنجری، دکتر رضا اسدی از شاگردان وی هستند.

همکاران  : از همکاران وی دکتر حسن هاشمی، دکتر علی صادقی تاوی، دکتر محمد رضا منصوری، دکتر احمد جوادیان، از مراکز دیگر دکتر عباس باقری ، دکتر سلطان سنجری، دکتر رضا اسدی میتوان اشاره کرد.

آرا و گرایشهای خاص : موسیقی اصیل ایرانی، ورزش تنیس،‌درمان بیماران استرابیسمی، تدریس، تحقیق و نوشتن مقالات در زمینه استرابیسم از گرایشات خاص دکتر یزدانیان است.

جوائز و نشانها : شاگرد اول دیپلم از استاد یزد لوح تقدیر به مناسبت دبیری علمی کنگره سراسری چشم پزشکی در سال ۱۳۸۵

تعدادی از آثار :    &nbsp1  Re-recession of lateral rectus muscles in patients with recurrent exotropia      ویژگی اثر : این مقاله در مجله خارجی ژورنال AAPOS جلد 10 شماره 2 ماه آوریل شال 2006 میلادی به چاپ رسیده است.2  اصلاح تورتیکولی چشمی یا جابجایی افقی عضلات رکتوس عمودی      ویژگی اثر : اینن مقاله در مجله بینا سال اول شماره 2 سا 1374 چاپ شده است3  ایجاد فیوژن و استرئوپسین بعد از عمل جراحی استرابیسم در افراد بالای 10 سال      ویژگی اثر : این مقاله در مجله بینا سال اول، شماره چهارم سال 1375به چاپ رسیده است.4  بررسی اثر لودوپا-کاربی دوپا در درمان آمیلیو پسی بزرگسالان      ویژگی اثر : این مقاله اثر دکتر یزدیان در مجله بینا سال دوم ، شماره 2در زمستان 1375ه.ش به چاپ رسیده است.5  مبانی چشم پزشکی (مبحث استرابیسم و آمبلیویی)      ویژگی اثر : استاد دکترضیاءالدین یزدیان مبحث استرابیسم و آمپلیوپی را در کتاب مبانی چشم پزشکی اثر دکتر محمد علی جوادی تهیه کرده است.6  مقایسه نتایج جراحی جابجایی افقی عضلات رکتوس عمودی به محل اتصال رکتوس خارجی توام با موتور تقویت کننده      ویژگی اثر : این مقاله در مجله چشم پزشکی ایران شکاره 3 جلد 12 سال 1379 به چاپ رسیده است.

منبع:زندگینامه و بیوگرافی مشاهیر و چهره های ماندگار


مطالب مشابه :


تجلیل از دکتر یداله رستگاری فوق تخصص قلب و عروق

وی در سال 1373موفق به اخذ مدرک فلوشیب اینترنشنال از صدایش را گوش کن ، چه شور و شوقی




دانشگاه علوم پزشکی تهران

۲۰- مرکز تحقیقات گوش، حلق و مقاطع رزیدنتی و فلوشیب به صورت متغیر بین ۲ تا ۴ سال ارائه می




ضیاءالدین یزدیان

ولی علاقه زیاد باعث شد که با کثرت گوش دادن، بعضی از دوره های فلوشیب چشم پزشکی اطفال




اصلاح بینایی یا عینک

دسته ها ی عینک که به پشت گوش کودک حلقه می شوند از افتادن عینک جلوگیری می فلوشیب شبکیه و




واكنش 85 استاد دانشگاه علوم پزشكي شيراز به بداخلاقي عليه لنكرانی

66 دکتر جواد کجوری فلوشیب فوق تخصصی 70 دکتر بهروز گندمی جراح و متخصص گوش و حلق و




دانشگاهیان مجلس نهم را بشناسید/ معاونین و روسای دانشگاهها در بهارستان

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی متخصص بیماریهای گوش، حلق و بینی و و فلوشیب




فوق تخصص ضایعه نخاعی

چندین فلوشیب ضایعات نخاعی که برنامه آموزشی سازماندهی شده‌ای دارند و توسط انجمن




چشم در اشعار پارسی

من از ناله ي من دور نيست ليك چشم و گوش را آن نور نيست . مولوي. مباد فتنة فلوشیب شبکیه و




مدارک تحصیلی و سوابق اجرایی اعضای 14 کمیسیون‌ مجلس نهم( 1)

دکترای پزشکی متخصص گوش و دکترای جراحی، پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیب




برچسب :