برای اولین بار : سیستم مانیتورینگ و کنترل روشنایی معابر
برای اولین بار : سیستم مانیتورینگ و کنترل روشنایی معابر
o مانیتورینگ و کنترل روشنایی معابر در اروپا از سال 2004 آغاز شده و با افزایش نصب سیستم های پایلوت در سال های 2006 و 2007 و تحلیل های انجام شده پیشرفت رو به فزونی به خود گرفت.
o چهار محرک افزایش قیمت انرژی، نیاز به ایمنی و امنیت بالا، نیاز به مدیریت بهینه در هزینه ها و صرفه جویی مصرف انرژی، کاهش هزینه های سیستم روشنایی معابر را با استفاده از کنترل و مانیتور کردن لامپ های روشنایی معابر توجیه می کند. و پروژه های مختلفی به صورت پایلوت از تغییر بالاست ها، دیمرها(تضعیف نور)، نوع لامپ، کنترل از محل پست توسط شرکت های معظم انجام گردید و صرفه جویی مصرف انرژی بیش از 30 در صد به اثبات رسید.
o بلحاظ اینکه در نیمه شب بخاطر کم شدن رفت و آمد، سرعت تردد و احتمال بروز تصادف افزایش می یابد. استفاده از کاهنده های نوری در نیمه های شب در معابر توصیه نشده است مگر اینکه سطح روشنایی از حد استاندارد بسیار بالاتر باشد و استفاده از روش هایی که در هنگام غروب به تدریج سیستم روشنایی را وارد شبکه و در زمان طلوع به تدریج از شبکه خارج نماید در اولویت قرار داده شده است.
o در واحد تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان شمالی، با هدف مدیریت روشنایی معابر با استفاده از محیط ارتباطات سیار، پروژه ای تحقیقاتی تعریف گردید. در مرحله اول موضوع روشنایی تدریجی و به موقع با استفاده از اعمال فرمان از راه دور به کنتاکتور روشنایی معابر مطرح گردید. روش های رادیویی، ارسال پیامک،روش Dial Tone و GPRS مورد بررسی قرار گرفت و بهترین راه کار همگام با تغییر تکنولوژی ، طراحی ، ساخت و بومی سازی تجهیزات کنترل از راه دور با استفاده از شبکه سلولی (ارتباطات سیار) تشخیص داده شد. اجرای طرح تحقیقاتی و بخش پایلوت و نصب تعدادی از دستگاه ها جهت مدیریت متمرکز روشنایی معابر در شهر بجنورد انجام گردید. همزمان در فرآیند اجرای پروژه فاکتورهای تعریف شده در طرح بزرگ اعلام خاموشی قبل از تماس مشترک در طراحی انجام شده در نظر گرفته شد.
o پروژه تحقیقاتی کنترل متمرکز روشنایی معابر ضمن مانیتورینگ روشنایی معابر، عملیات تدریجی روشن و خاموش نمودن لامپ ها را به صورت Dial Tone ( روش شماره گیری – برقراری ارتباط مستقیم و تبادل کد ها – قطع ارتباط ) انجام می دهد. و وابسته به زمان غروب یا طلوع خورشید نبوده و از طریق ساعت نجومی سیستم مرکزی زمان روشن شدن لامپ ها یا خاموش شدن آنها هفته یک بار بروز می شود. این امکان فراهم شده است که اپراتور بتواند با وارد کردن کلیدواژه کنترل روشنایی را به صورت خودکار( همه دستگاه ها) و یا دستی ( یک یا تعدادی از دستگاه های محلی) بروز نماید.
o درواقع آخرین وضعیت ساعت نجومی به سیستم های محلی منتقل می شود.
o در سیستم محلی با دریافت کد عملیاتی اجرای یک فرآیند اقدام به شناسایی کدها و اجرای فرمان نموده و نتیجه به صورت بازخورد به سیستم مرکزی به صورت کد عملیاتی برگشت داده می شود
o
مطالب مشابه :
مديريت هوشمند ساختمان BMS
مديريت و صرفه جويي در مصرف انرژی: شامل مانیتورینگ مصرف انرژی به همراه ثبت نام مصرف کننده
مدیریت مصرف انرژی
ارس - مدیریت مصرف انرژی - (آب امکان مانیتورینگ و کنترل تمامی نقاط تحت کنترل از طریق
سيستم مديريت هوشمند ساختمان
مانیتورینگ مصرف انرژی تجهیزات . پیک سایی . مدیریت هوشمند تجهیزات بر اساس عرضه و تقاضای انرژی
برای اولین بار : سیستم مانیتورینگ و کنترل روشنایی معابر
o مانیتورینگ و کنترل روشنایی معابر در گردید و صرفه جویی مصرف انرژی بیش از 30
برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد انرژی های نو در کاهش مصرف انرژی در شرکت آبفا شهری قم
برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد انرژی های نو در کاهش مصرف انرژی در شرکت آب و فاضلاب شهری استان قم
باطری لپ تاپ
دلایل آن قدرت بالاتر پردازشی و محاسباتی لپتاپ و در عین حال مصرف بیشتر انرژی از سوی
سیستم مدیریت ساختمان (BMS)
امکان مانیتورینگ و کنترل تمامی نقاط تحت استراتژی های مناسب سیستم bms در کاهش مصرف انرژی:
عناوین 94 پروژه کارشناسی برق قدرت
16- طراحی و ساخت سیستم مانیتورینگ 92- درایوهای الکتریکی و نقش آن در بهینه سازی مصرف انرژی
سیستم هوشمند موتورخانه
شرکت تهویه و تبرید حامل انرژی و بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی; مانیتورینگ
برچسب :
مانیتورینگ مصرف انرژی