دانشکده علمی کاربردی مخابرات
دانشکده علمی کاربردی مخابرات بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت فرهنگ و آموزش عالی و به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکتهای تابعه آن تأسیس گردید و در حال حاضر بخاطر محوریت آموزشهای ITU در خاورمیانه یک دانشکده بینالمللی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب میشود. اینجا
محتویات [نهفتن]
۱ تاریخچه دانشکده
۲ تمبر یادبود ملی دانشکده
۳ مدیران دانشگاه از سال ۱۳۷۲ تاکنون
۴ مقاطع ورشتههای تحصیلی
۵ کارشناسی پیوسته
۶ کارشناسی ناپیوسته
۷ کاردانی ناپیوسته
۸ کارشناسی ارشد ناپیوسته
۹ مرکز آموزش منطقه ای از سوی ITU
۱۰ موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات
۱۱ خدمات آموزشی آزاد
۱۲ دریافت گواهی تایید نمونه سیستم CWDM
۱۳ آزمایشگاهها
۱۳.۱ آزمایشگاه مایکروویو
۱۳.۲ آزمایشگاه مدار منطقی
۱۳.۳ آزمایشگاه کامپیوتر
۱۳.۴ آزمایشگاه فیبرنوری
۱۳.۵ آزمایشگاه میکروپروسسور
۱۳.۶ آزمایشگاه سوئیچ
۱۳.۷ آزمایشگاه مخابرات
۱۳.۸ آزمایشگاه اجزای کامپیوتر
۱۳.۹ آزمایشگاه فرستنده گیرنده
۱۳.۱۰ آزمایشگاه موبایل
۱۳.۱۱ آزمایشگاه شبکه
۱۴ امکانات رفاهی
۱۴.۱ مرکزدرمانی
۱۴.۲ باشگاه فرهنگی ورزشی پیام
۱۴.۳ مرکز تحقیقات مخابرات ایران
۱۴.۴ مرکز آموزش مخابرات ایران
۱۴.۵ شرکت مخابرات ایران
۱۴.۶ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
۱۴.۷ شبکه اینتر نت دانشگاه و شبکه WLAN
۱۴.۸ مجتمع بینالمللی آموزشی، پژوهشی مخابرات
۱۵ گروهها و نشریات دانشجویی
۱۶ پیوند به بیرون
۱۷ مبداء
تاریخچه دانشکده
دانشکده مخابرات در سال ۱۳۰۷ هجری یعنی بیش از ۸۰ سال پیش در محل فعلی دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیر در کنار ساختمانهای وزارت پست تلگراف و تلفن تأسیس شده و در سال ۱۳۱۸ هجری اساسنامه آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسیده است.
پس از شروع انقلاب فرهنگی در دانشگاهها بنا به تصمیم مدیران وقت وزارت ارتباطات این دانشگاه در سال ۱۳۵۹ منحل و هسته تشکیل دهنده دانشگاه خواجه نصیر را به وجود آورد، اما بعد از گذشت حدود ۱۰ سال یعنی در سال ۱۳۶۹ جرقههای تاسیس مجدد دانشکده در وزارت پست و تلگراف و تلفن زده شد، اما در مدت این چند سال نیز دانشکده در قالب مرکز آموزش مخابرات ایران فعال بود و تعداد زیادی از کارکنان مجموعه وزارت ارتباطات و شرکتهای زیرمجموعه در آن به تحصیل پرداختند .
سرانجام دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات ایران بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت فرهنگ و آموزش عالی مجدداً در سال ۱۳۷۲ تاسیس شد.
این دانشکده از نظر تشکیلات وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از نظر آموزشی و پژوهشی تابع مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است .
در سال ۱۳۷۴ بخشی از فعالیتهای آموزشی دانشکده به اصفهان منتقل گردید و مجدداً به علت تغییر در سیاستهای آموزشی وزارت، فعالیتها در تهران ادامه یافت.هم اکنون ساختمان مرکزی دانشکده در آدرس تهران - خیابان محمد علی جناح - بلوار دانش قرار دارد.
از آنجا که فعالیت آموزشی در حوزههای تخصصی کاربردی شرکتهای تابعه بر اساس شرح وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اولویتهای آموزشی دانشکده میباشد برنامه ریزی برای دورههای کارشناسی ارشد مخابرات (بادو گرایش NSS،BSS) و مدیریت پست در دستور کار دانشکده قرار گرفته است و در رشتههای کارشناسی نیز رشتههای جدید تخصصی و کاربردی در زمینههای فناوری نوین از جمله رشته مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات (ّICT) در سه گرایش دیتا، مدیریت و ارتباطات سیار مد نظر قرار دارد و قراردادهایی نیز با مرکز ITU ژنو در همین رابطه منعقد شده است. ضمناً یک دوره کارشناسی ارشد مخابرات نیز با همکاری دانشکده و دانشگاه تهران در مرکز آموزش مخابرات ایران برگزار گردیده است . دانشکده پست ومخابرات در حال حاضر عالیترین مرکز آموزشی و دانشگاهی مجموعه وزارت ارتباطات و شرکتها و سازمانهای زیر مجموعه آن در کشور است .
تمبر یادبود ملی دانشکده
تمبر یادبود پنجاهمین سال تاسیس «دانشکده مخابرات» در سال ۱۳۵۷
از نظر تاریخچه دانشکده مخابرات در سال ۱۳۰۷ در محل فعلی دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیر تأسیس شده و در سال ۱۳۱۸ اساسنامه آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسیدهاست. از این نظر شاید نخستین دانشگاه نوین ایران باشد. این تمبر در آستانه پنجاهمین سال تاسیس دانشکده مخابرات به عنوان یادبود ملی دانشکده مخابرات به ثبت رسیده است.
پس از شروع انقلاب فرهنگی در دانشگاهها بنا به تصمیم مدیران وقت وزارت ارتباطات این دانشگاه در سال ۱۳۵۹ منحل و هسته تشکیل دهنده دانشگاه خواجه نصیر را به وجود آورد، اما بعد از گذشت حدود ۱۰ سال یعنی در سال ۱۳۶۹ جرقههای تاسیس مجدد دانشکده در وزارت پست و تلگراف و تلفن زده شد، اما در مدت این چند سال نیز دانشکده در قالب مرکز آموزش مخابرات ایران فعال بود و تعداد زیادی از کارکنان مجموعه وزارت ارتباطات و شرکتهای زیرمجموعه در آن به تحصیل پرداختند. این دانشگاه در حال حاضر تنها دانشگاه و مرکز آموزش عالی رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میباشد. ریاست این دانشگاه بر عهده دکتر غلامعلی حسنی صدر معاون سابق آموزش و پژوهش و امور بینالملل وزارت ارتباطات است، ایشان دانش آموخته هندوستان بوده و از فعالان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
مدیران دانشگاه از سال ۱۳۷۲ تاکنون
پروفسور ناصر عنایتی راد
دکتر علی اصغر عمیدیان
دکتر محمد حسن قرایی
دکتر مسعود موحد
دکتر کمال شاه طالبی
دکتر سید علی علویان
دکتر غلامعلی حسنی صدر
دکتر کتایون پورمهدی
مقاطع ورشتههای تحصیلی
کارشناسی پیوسته
مهندسی مخابرات گرایش سوئیچ
مهندسی مخابرات گرایش انتقال
کارشناسی ناپیوسته
مهندسی مخابرات در گرایشهای سوئیچ، انتقال
مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات ICT، در گرایشهای دیتا، ارتباطات سیار ، مدیریت
کارشناسی پست و کارشناسی پست بانک
کاردانی ناپیوسته
شامل کاردان رادیوماکس، کاردان مراکز سوئیچینگ، کاردان کابل وفیبرنوری، کاردان ارتباطات دادهها، کاردان پست
کارشناسی ارشد ناپیوسته
مجوز برگزاری دورههای کارشناسی ارشد مخابرات سیار (بادو گرایش NSS،BSS)و ارتباطات صادر شده و قراردادهایی در همین زمینه با دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز ITU ژنو منعقد شده است. ضمناً یک دوره کارشناسی ارشد مخابرات نیز با همکاری دانشکده و دانشگاه تهران در مرکز آموزش مخابرات ایران برگزار گردیده است .
مرکز آموزش منطقه ای از سوی ITU
از سال ۲۰۰۵ میلادی بر اساس تفاهم نامه میان وزارت ارتباطات و اتحادیه جهانی مخابرات، دانشکده مسئولیت ارائه آموزشهای تخصصی مورد نیاز کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه در زمینه مدیریت طیف فرکانس را برای یک دوره سه ساله عهده دار شده بود. با توجه به گزارش پیشرفت کار از طرف وزارت خانه و موفقیتهای کسب شده در سه سال گذشته، این مجوز و امتیاز مرکز آموزشی منطقه ای تا سال ۲۰۱۲ نیز تمدید شد. [۱]
موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات
سالهاست که مرکز تحقیقات مخابرات متولی اداره دانشکده پست و مخابرات بوده و معمولاً رییس این مرکز یا مرکز آموزش مخابرات سرپرستی دانشکده را نیز دارا هستند. همچنین از سال ۸۹ بنا بر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری این مرکز به موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییر نام داده است . مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان قدیمیترین مرکز پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات (ICT)، با بیش از ۳۹ سال سابقه تجربه علمی در امر تحقیق و مشاور مادر وزارت متبوع، اصلیترین پایگاه تحقیقات در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور است.
خدمات آموزشی آزاد
دانشکده مخابرات آمادگی ارائه خدمات آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت در کلیه گرایشهای رشته مخابرات را برای سایر سازمانها و مؤسسات داراست و در همین راستا تاکنون قراردادهای مختلفی منعقد و اجرا گردیده است که به عنوان نمونه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آموزش تخصصی نگهداری و تعمیرات سوئیچهای کم ظرفیت برای پرسنل ناجا
آموزش مدیریت ارتباطات شرکت ایران خودرو
آموزش تخصصی فیبر نوری جهت متخصصین شرکت کابلهای شهید قندی
ضمناً دورههای کاردانی ناپیوسته مخابرات در چهار گرایش یادشده در سال تحصیلی ۸۰-۸۱ با پذیرش دانشجو از شاغلین بخش مخابرات کشور و داوطلبان غیرشاغل از طریق کنکور سراسری دانشگاه جامع علمی–کاربردی نیز انجام پذیرفته است .
دریافت گواهی تایید نمونه سیستم CWDM
گواهی تایید نمونه سیستم CWDM برای اولین بار توسط دانشکده پست و مخابرات ایران اخذ شد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، برای اولین بار در کشور دانشکده علمیکاربردی پست و مخابرات موفق به اخذ گواهی تأیید نمونه سیستم CWDM با هشت کانال نوری برای تولید انبوه، از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گردید و با این عمل زمینه خودکفایی کشور در زمینه تولید سیستمهای انتقال نوری را فراهم نمود.دکتر موسی زاده، مدیر فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: دانشکده علمیکاربردی پست و مخابرات به عنوان مجری پروژه طراحی و ساخت نمونه صنعتی سیستم CWDM با هشت کانال نوری، توانست این موفقیت را کسب نماید.
آزمایشگاهها
آزمایشگاه مایکروویو
شامل آزمایشهای اندازهگیری فرکانس، طول موج، SWR وغیره، تئوری مداری برای سیستمهای موجبری، تشدید کننده الکترومغتاطیس وآزمایشهای اندازهگیری مرتبط.
آزمایشگاه مدار منطقی
شامل آزمایشهای کدها واعداد باینری، گیت منطقی، توابع بولی، مدارهای مرکب، مدارهای شمارنده وآزمایشهای مرتبط.
آزمایشگاه کامپیوتر
شامل آزمایشهای زبانهای برنامه نویسی، نرمافزارهای مهندسی و آزمایشهای مرتبط.
آزمایشگاه فیبرنوری
شامل آزمایشهای انواع مختلف فیبرنوری و آشکارسازهای فیبرهای نوری، پارامترهای تشعشع، اندازهگیری تضعیف در فیبر نوری، تأثیرات خم شدگی و جوش در تضعیف و آزمایشهای مرتبط.
آزمایشگاه میکروپروسسور
شامل آزمایشهای BGC۸۰۸۸ و روابط مربوطه، نوشتن واجرای برنامههای مختلف جستجوی خطی و باینری، ضرب اعداد ۳۲ بیتی، مرتب سازی به روش حبابی و غیره.
آزمایشگاه سوئیچ
شامل آزمایشهای مقدمهای بر تبدیلات دیجیتالی، SPC، مالتی پلکس، اصول PCM، سوئیچ زمانی، سوئیچ مکانی،SITV، طراحی مبدلها، هشدار دهندهها و آزمایشهای مرتبط.
آزمایشگاه مخابرات
شامل آزمایشهای مقدماتی بر ارتباطات دیجیتال وآنالوگ، آنالیز فوریه، مدولاسیون خطی (AM، DSB، SSB)، مدولاسیون آنالوگ PM، FM، DM، PCM)) کنترل خطای کد و آزمایشهای مرتبط.
آزمایشگاه اجزای کامپیوتر
شامل آزمایشهای مقدماتی بر ساختار ریز کامپیوترها، پردازش دادهها، خطوط انتقال و تست آدرسها، تست پرتهای ورودی و خروجی، بردهای حافظه در سیگنالهای کنترلی، مقدمهای بر میکروپروسسور ۸۰۸۵، مقدمه بر مدارات مجتمع ۸۲۵۴ و ۸۲۵۵، سیستمهای پیادهسازی و سوار کردن ۸۰۸۵
آزمایشگاه فرستنده گیرنده
شامل آزمایشهای سیستمهای آنالوگ و دیجیتال، تداخل و نویز، اعوجاج، پراکندگی، پارازیت، تخصیص فرکانس، لینکهای دیجیتال و آنالوگ در دید هم.
آزمایشگاه موبایل
شامل آزمایشهای سیستمهای موبایل و طراحی شبکه های سیار و شبکه GPRS و قسمتهای NSSو BSS و سیستمهای مدیریت مرکزی ارتباطات سیار میباشد
آزمایشگاه شبکه
شامل آزمایشهای سیستمهای شبکه ، شبکه های بیسیم، شبکه های گسترده، سطوح CCNA,CCNP ، امنیت شبکه، مسیریابها، NGN و شبکه های نسل جدید میباشد.
امکانات رفاهی
مرکزدرمانی
مرکز درمانی شهید حمیدیه که شامل بخشهای مختلف پزشکی است به صورت شبانهروزی آماده ارائه خدمات به دانشجویان میباشد .
باشگاه فرهنگی ورزشی پیام
باشگاه پیام شرکت مخابرات ایران ارائه دهنده خدمات ورزشی مختلف مانند فوتبال، والیبال، بسکتبال، هندبال، شنا، تنیس، بدنسازی و کشتی به دانشجویان است.
مرکز تحقیقات مخابرات ایران
[مرکز تحقیقات مخابرات ایران] به عنوان قدیمیترین مرکز پژوهشی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT)، با بیش از ۳۸ سال سابقه تجربه علمی در امر تحقیق و مشاور مادر وزارت متبوع، اصلیترین پایگاه تحقیقات در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور ایران است. این مرکز در سال ۱۳۴۹ با امضای تفاهم نامه ای بین دول ایران و ژاپن تاسیس شد و به طور محدود فعالیتهای تحقیقاتی خود را که پیش از انقلاب اسلامی عمدتاً ماهیتی دانشگاهی داشت، آغاز کرد. با پیروزی انقلاب و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی اداره امور مرکز تحقیقات مخابرات ایران به وزارت پست و تلگراف و تلفن ( ارتباطات و فناوری اطلاعات) واگذار شد و به عنوان بازوی تحقیقاتی و مشاورره ای در این وزارتخانه فعالیتهای گسترده ای را دنبال کرد. بازنگری در ساختار فعالیتهای مرکز با هدف خود کفایی، استقلال فنی و تخصصی، مسئولان را بر آن داشت تا نسبت به تحقیق و توسعه به ویژه تحقیقات کاربردی در زمینه فناوری مخابراتی اولویت خاصی قائل شود. در سال ۱۳۷۶ مرکز تحقیقات مخابرات ایران به پژوهشکده ارتقا یافت و در سال ۱۳۸۴ با تاسیس سه پژوهشکده ساختار یک پژوهشگاه به خود گرفت. این مجموعه هم اینک با برخورداری از کادری تخصصی و مجرب در حوزههای مختلف ICT و دیگر امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی پیشرفته در قالب چهار پژوهشکده فناوری اطلاعات، فناوری ارتباطات، امنیت فناوری ارتباطات واطلاعات و مطالعات راهبردی و اقتصادی فعالیتهای تحقیقاتی عمده ای را دنبال میکند.
مرکز آموزش مخابرات ایران
مرکز آموزش شرکت مخابرات (مرکز اکباتان) فعالیت آموزشی خود را در زمینه برگزاری دورههای ضمن خدمت در گرایشهای سوئیچ الکترومکانیک، کابل و مایکروویو از سال ۱۳۴۸ آغاز نموده است . همگام با پیشرفت صنعت مخابرات و ابداع سیستمهای جدید و پیشرفته مخابراتی و تغییر سریع تکنولوژی، مرکز آموزش فعالیتهای خود را افزایش داده و علاوه بر دورههای ضمن خدمت از سال ۱۳۶۴ آموزشهای بلند مدت تربیت تکنسین ابتدا در تهران و از سال ۱۳۶۷ همزمان با تهران در دو استان خراسان و فارس برگزار نموده و تدریجاً" استانهای دیگر از قبیل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کرمان، گیلان، مازندران، همدان، یزد، خوزستان، اصفهان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و هرمزگان در مدار آموزشی قرار گرفتند . در حال حاضر علاوه بر مراکز آموزشی فوق سایر استانها نیز در بخشهای کوتاه مدت فعالیت می نمایند . شایان ذکر است که از سال ۱۳۶۸ با توجه به تغییر سیستمهای مخابراتی از آنالوگ به دیجیتال، مراکز آموزشی نیز همگام با این تغییر، برنامههای آموزشی خود را بدواً" در مرحله گذرا از آنالوگ به دیجیتال طی سالهای ۷۰ - ۶۸ تدوین و اجراء نموده و از سال ۱۳۷۰ به بعد کلیه برنامههای آموزشی به دیجیتال تبدیل و نتیجتاً" بعد از آن دورههای آنالوگ ارائه نگردید. مرکز آموزش علاوه بر دورههای تربیت تکنسین در جهت تامین نیازهای آموزشی پرسنل شاغل در شرکت مخابرات، دورههای کارسناسی کاربردی ( مهندسی مخابرات ) را در گرایشهای سوئیچ و انتقال تدوین و از سال ۱۳۶۶ تاکنون اجراء کرده است و در سال ۱۳۷۰ نیز یک دوره کارشناسی ارشد با همکاری دانشگاهها در تهران برگزار نموده است . در حال حاضر نیز حدود نیمی از کلاسهای مربوط به دانشجویان به خصوص کلاسهای کارگاه این دانشکده در ساختمان مرکز آموزش اکباتان برگزار میشوند. [۲]
شرکت مخابرات ایران
این شرکت با داشتن کارخانجات و مراکز مخابراتی دورههای علمی را برای دانشجویان فراهم مینماید.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت فرهنگ و آموزش عالی و به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکتهای تابعه آن در سال ۱۳۷۲ تأسیس گردیده و این وزارتخانه تامین کننده مالی اجرای رشتههای این دانشکده میباشد.
شبکه اینتر نت دانشگاه و شبکه WLAN
دانشکده در حال حاضر دارای شبکه مستقل کامپیوتری با تکنولوژی وایر لس (Wi-Fi(wireless میباشد که دانشجویان میتوتنند در داخل دانشکده با استفاده از کامپیوترهای سایت یا به وسیله لپ تاب، پاکت پی سی ویا موبایل در داخل کلاسها و محوطه دانشگاه از خدمات آن استفاده کنند.
مجتمع بینالمللی آموزشی، پژوهشی مخابرات
این مجتمع در حال حاضر مرکز برگزاری کلاسها و دورههای تخصصی و آزاد دانشکده و دورههای بینالمللی و منطقه ای ITU در خاور میانه است و فعلاً در فولادشهر اصفهان مستقر میباشد همچنین مرکز رشد ICT دانشکده نیز در این مکان فعال است، این مرکز مکانی است که هستهها و مؤسسات فناوری، در حوزة فناوری اطلاعات و ارتباطات، در آن مستقر شده و از خدمات، تجهیزات و امکانات مورد نیاز، خدمات مشاوره و پشتیبانیهای تخصصی بهرهمند میگردند. این مرکز محیطی پویا به منظور جذب و پرورش ایدههای نوآورانه و تبدیل آنها به کسب و کارهای موفق را در زمینه فاوا فراهم میآورد. البته سازمانهای مختلفی در جهت پویا کردن این مسئله با این مرکز در حال همکاری هستند.
مطالب مشابه :
دانشکده علمی کاربردی مخابرات
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا آغاز انتخاب رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي براي
آغاز ثبت نام کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - آغاز ثبت نام کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد
پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی - تاسیس
آغاز انتخاب رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي براي شركت كنندگان در آزمون كارشناسي ناپيوسته
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - آغاز انتخاب رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي براي
خواجه حافظ شیرازی
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - خواجه حافظ شیرازی از بند آزاد هر چه مرد است
نمونه سوالات درس اخلاق اسلامی استاد فاطمیان
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي
انتخابات مجلس !
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي
رتبه بندی جهانی و جایگاه 23 دانشگاه کشور
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - رتبه بندی جهانی و جایگاه 23 دانشگاه کشور - تاسیس وبلاگ : 1390/7/17
حال و هوای عید نوروز 91
دانشجویان مخابرات دانشگاه صدرا - حال و هوای عید نوروز 91 - تاسیس وبلاگ : 1390/7/17
برچسب :
دانشگاه آزاد صدرا