نویز تصویر در دوربین مداربسته
پس از اجرا و راه اندازی دوربین های مداربسته و حتی با اجرای تمام اصول و موارد فنی و مهندسی باز هم دیده می شود که در تعداد کمی از تصاویر نویز وجود دارد .
چاره کار چیست؟
چگونه نویز تصاویر را برطرف کنیم و تصویر بدون نویز داشته باشیم ؟
در ابتدا اصول اولیه ای که باید در اجرای سیستم های دوربین مداربسته رعایت شود را اعلام میکنیم و سپس به نکات ظریف تر می پردازیم.
۱-انتخاب مسیر صحیح برای سیم کشی – داکت کشی – لوله گداری
۲-انتخاب سیم کواکسیال متناسب با مسافت و محیط
۳-استفاده از کانکتورهای با کیفیت BNC
4- به کارگیری ترانس و منبع تغذیه باکیفیت
۵-نصب پایه دوربین و دوربین در محل مناسب بدون لرزش
۶- انتخاب محل مناسب قراردادن ذخیره ساز DVR- NVR دور از دکل های فشار قوی
۷-استفاده از دوربین ها و لنز های باکیفیت
۸-از یک برق ثابت و بدون تناوب ۲۲۰ ولت استفاده نمایید
۹- در صورت امکان از سیم ارت استفاده کنید
۱۰-متناسب ساختن نور محیط با دوربین خریداری شده
۱۱-دورکردن لوازمی که نویز تولید میکنند از کواد – سوئیچر – دی وی آر و مانیتور
۱۲- جابجایی دوربین از وسایلی که لرزش یا نویز ساطع میکنند.
۱۳- دو یا چند تکه نبودن کابل تصویر ودر صورت اجبار استفاده از کانکتور مخصوص
هر کدام از سیزده مطلبی که عنوان شد دارای توضیحاتی می باشد که در قسمت های دیگر به توضیح آنها خواهیم پرداخت و با ذکر مثال ها و راه حل ها ، درک مطلب راحت تر خواهد شد .
پس از اینکه طرح اولیه جانمایی و تعداد دوربین های مداربسته در پلن، از لحاظ فنی مشخص می شود و به تایید کارفرما میرسد، نوبت به بستر سازی مناسب از لحاظ داکت کشی و لوله گذاری و سیم کشی برای دوربین های مداربسته است .
سیم ها ممکن است از زیر زمین ،روی سطح دیوار ، حتی داخل دیوار و یا زیر سقف ها و دیوار های کاذب عبور کند .در هر کدام از این موارد ، باید شرایطی را در نظر گرفت تا سیم بیشترین عمر را داشته باشد و آسیبی نبیند.
مثلا اگر سیم ها به صورت دفنی است و از زیر زمین عبور میکند باید داخل محفظه ها و لوله های فلکسی روکش داری عبور کند تا از جوندگان محافظت شود .
همچنین در صورت عبور از روی دیوار باید از داکت های فلزی و یا پلاستیکی استفاده نمود .
برای عبور از داخل سقف های کاذب و پشت دیوار های کاذب باید از لوله های پلاستیکی با کیفیت استفاده نمود.
اما پس از رعایت این نکات باید بهترین مسیر عبور را پیدا کنیم. مسیری که ترجیحا با کابل های برق فاصله استاندارد را داشته باشد .حداقل پیچ و خم را داشته باشد . در صورت عبور از داخل چاه اسانسور و یا منهول و رایزر ها ، فاصله مطمئنه را تا سیم هایی که نویز ایجاد میکند ، داشته باشد .
در خیلی از مواردی که نویز در تصاویر است ، مشاهده شده که سیم ها از کف منهول در آب و در لابلای سیم های دیگر و بدون استفاده از روکش رها شده است و نه تنها از داکت یا لوله ای منظم عبور نکرده بلکه حتی با بست به جایی مهار نشده است .
در انتهای کار باید سیم ها مانند موی انسان شانه شود تا ازعدم تاب خوردگی و پیچش آنها به دور یکدیگر مطمئن شوید .سپس آنها را یک اندازه کوتاه کنید تا کار از نظم و جلوه بیشتری برخوردار باشد. همچنین با استفاده از لوله های پلاستیکی ۴۰ میتوانید در پشت رک آنها را دسته بندی و مرتب نمایید .
در قسمت قبلی با داکت کشی و لوله گذاری صحیح آشنا شدید و در این قسمت توضیحاتی در رابطه با نوع سیم کواکسیال دوربین مداربسته، متناسب با مسافت و محیط خواهیم داد.
برای خرید سیم کواکسیل دوربین مداربسته آنالوگ در یک پروژه ممکن است از چند مدل استفاده نماییم .
مثلا برای تعدادی از دوربین های مداربسته از سیم RG59 ، کواکسیل های فویل دار و یا دبل شیلد و برای تعدادی دیگر از RG6 و در نهایت برای دورترین مسیر ها از سیم RG11 استفاده نماییم.
با ذکر چند نمونه این مطلب را بیشتر توضیح میدهیم. ممکن است برای یک فروشگاه کوچک که از ۴ یا ۸دوربین مداربسته استفاده کرده است، سیم آر جی ۵۹ را پیشنهاد دهیم . علت این است که فاصله بین هر دوربین تا دی وی آر حداکثر به ۵۰ متر نمیرسد . از طرفی فاصله سیم های تصویر با برق حدود ۲۰ سانتیمتر است . بنابر این نویزی روی سیم ها و تصاویر نداریم و سعی میکنیم از سیمی استفاده کنیم که مناسب ترین قیمت را داشته باشد و بی جهت سیم گران قیمت و یا ضخیم استفاده نکنیم.
ممکن است برای یک ساختمان ۴ طبقه حدود ۱۶ دوربین مداربسته بخواهیم نصب نماییم .
در این پروژه باید سیم های بین طبقات را از اتاق آسانسور عبور دهیم و سیم های تصویر از کنار برق سه فاز آسانسور با فاصله کمی عبور خواهد کرد . در این پروزه باید از سیم های دبل شیلد استفاده کنیم تا برق آسانسور نویز روی سیستم نداشته باشد .سیم دبل شیلد اگر استاندارد و با کیفیت باشد ، تا ۵۰۰ متر را بدون افت کیفیت پشتیبانی میکند.
در پروژه های صنعتی و محیط هایی که سیم ها از مسیر های طولانی و پر خطر عبور میکند ، سیم های RG11 و RG6 دارای فویل و شیلد دوبله بیشتر استفاده می شوند .
استاندارد و با کیفیت بودن سیم ها بسیار مهم است .قبل از خرید سیم روکش حدود ۱۰ سانتیمتر آنرا برش بزنید و تعداد رشته های شیلد آنرا بشمارید و به سیم های دیگر مقایسه نمایید .سپس ضخامت مغزی و جنس آنرا با سیم های دیگر بسنجید .سیم هایی که تمام مس است به مراتب بهتر از سیم هایی است که فقط روکش زشته ها از مس است.
برای آزمایش این مساله سطح شیلد یا مغز سیم را با تیغ کاتر خراش دهید و از رنگ آن متوجه خواهید شد که تا مغز سیم از مس است یا خیر.
در قسمت دوم و سوم با مسائلی در رابطه با داکت و مسیر داکت کشی ، همچنین سیم و مسیر سیم کشی دوربین مداربسته ، آشنا شدید .
در این قسمت می خواهیم در رابطه با کانکتورهای BNC و RJ45 و همچنین اهمیت به کارگیری نوع باکیفیت آن مطالبی را عنوان نماییم.
پس از اینکه داکت کشی و لوله گذاری را انجام دادیم و همچنین سیم ها را متناسب با مسافت ، شرایط جوی و محیطی انتخاب کردیم و سیم کشی اجرا شد ، نوبت به نصب اتصالات است . کار اتصالات بی ان سی ، مرتبط ساختن سیم های کواکسیل به دوربین های آنالوگ و دی وی آر DVR و ارتباط سیم های شبکه Cat6 به دوربین های دیجیتال IP Camera و ذخیره ساز تصویر ان وی آر NVR است .
هر BNC یا جک RG45 قیمت ناچیزی در برابر سیم مصرفی و دوربین مداربسته دارد ، اما بی کیفیت بودن آن میتواند سبب قطع و وصل شدن تصویر شود و مشکلاتی را مانند نویز ، سیاه و سفید شدن تصویر و قطعی کامل تصویر Video Lost ، ایجاد پرش یا خط های افقی و عمودی شود .
بنا براین توصیه میکنیم همیشه از بهترین اتصالات در پروژه ها استفاده نمایبد.سعی نمایید از بی ان سی های سوزنی و یا لحیمی و فنری استفاده نکنید . بهترین نوع بی ان سی ؛BNC وی کپ است .این نوع از بی ان سی ها با ابزار مخصوص به سیم متصل می شود و اگر به هر نحوی بخواهید سیم را کوتاه کنید ، میتوانید اتصال را باز کنید و مجدد استفاده نمایید.این عمل تا ۸۰ بار قابل انجام است .
سیستم دوربین مداربسته را به نحوی طراحی نمایید که از سه راهی بی ان سی و هر گونه رابط بی ان سی به حداقل ممکن استفاده نمایید.
بسیاری از این سه راهی ها و مبدل ها از کیفیت پایینی برخوردارند و پس از مدتی در محیط های صنعتی و یا مرطوب ، دچار خوردگی و زنگ زدگی می شوند و باعث نویز و مشکلات مشابه می شوند.
در قسمت های قبل به ترتیب با این مسائل آشنا شدید :
انتخاب مسیر صحیح برای سیم کشی – داکت کشی – لوله گذاری
تهیه سیم کواکسیال متناسب با مسافت و محیط
استفاده از کانکتورهای BNC با کیفیت
در این قسمت در مورد اهمیت به کارگیری ترانس و منبع تغذیه باکیفیت و همچنین در مورد ترانس های مجزا و مرکزی توضیحاتی مطالعه خواهید کرد.
در زمان تهیه منبع تغدیه مرکزی یا جداگانه باید اطلاعات فنی کلیه دوربین های مداربسته و لنز های پروژه را مطالعه نمایید. با توجه به مقدار ولتاژ و آمپر مورد نیاز دوربین های مداربسته ، منبع تغدیه را انتخاب نمایید. اگر مقدار آمپر ترانس با دوربین هماهنگی نداشته باشد ، مشکلاتی مانند پرش تصویر ، قطع و وصلی ، گرم شدن بیش از حد ترانس و … را خواهید داشت .
هزینه منبع تغذیه هم نسبت به هزینه ای که برای دوربین مداربسته پرداخت می شود بسیار ناچیز است .بنا بر این سعی کنید بهترین منبع تغذیه موجود را تهیه کنید ، منبع تغذیه ای که جریان خروجی آن ثابت باشد و به اصطلاح یک ولتاژ رگوله و تثبیت شده به دوربین مداربسته برساند.
در طراحی اولیه باید مزایا و معایب ترانس های مرکزی را بدانید.
ترانس های مرکزی به چند دسته تقسیم می شوند . بعضی از ترانس ها دارای خروجی های مجزا هستند ، یعنی اگر اتصالی خارجی برای سیم های بین ترانس و دوربین مداربسته بوجود آید ،
فقط آن خروجی قطع می شود و بقیه خروجی ها ، ولتاژ به دوربین های مداربسته می رساند.
این ترانس های دیجیتال بوده و دارای مدار الکترونیکی هوشمند می باشند.
بعضی از ترانس های مرکزی ارزان قیمت فقط یک خروجی دارند و به تمام دوربین ها متصل می شود.
فرض کنید ۱۶ دوربین مداربسته به این ترانس مرکزی متصل است و بر اثر یک اتصالی کوچک ، کلیه تصاویر شما قطع خواهد شد.ممکن است پشت ترانس ۱۶ خروجی ببینید ، اما مهم است که این خروجی ها از داخل به هم متصل نباشند و بایک مدار تفکیک شده و مجزا طراحی شده باشد .
بنا بر این یا از ترانس های مرکزی پیشرفته استفاده نمایید و یا اینکه برای هر دوربین مداربسته از یک ترانس مجزا استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل ، فقط یک تصویر سیستم مداربسته شما قطع شود .
مطالب مشابه :
رنگ مو
برای رنساژ کرم هم می توانیم از رنگ موی c10 به اضافه رنگ مو را از روی کاتالوگ انتخاب نکنید
سر سیلندر چیست؟!
رنگ موی قهوه ای | 2- بست باطری را باز را باید از کاتالوگ بدست اورد در صورت نداشتن کاتالوگ
اس ام اس عاشقانه جدید ۲۰۱۲
جدیدترین مدل کوتاهی و رنگ موی یک عمر قفس بست مسیر نفسم را / حالا که دری طراحی کاتالوگ
نویز تصویر در دوربین مداربسته
شده است و نه تنها از داکت یا لوله ای منظم عبور نکرده بلکه حتی با بست موی انسان شانه رنگ
معرفی عجوبه های کیوکشین: اندی هوگ
دانلود+کاتالوگ چشمانی قهوه ای رنگ چشم از جهان فرو بست.او در سن 35 سالگی
چگونه نویز تصویر دوربین مداربسته را رفع نماییم.
شده است و نه تنها از داکت یا لوله ای منظم عبور نکرده بلکه حتی با بست موی انسان شانه رنگ
برچسب :
کاتالوگ رنگ موی بست