با سرمایه کم کسب و کار کنیم!
از تاخیر در انتشار این مقاله عذرخواهی می کنم. فضای انتخاباتی کشور به گونه ای بود که حس کردم نباید در اون موقعیت به این مسائل فکر کرد.
هر وقت که صاحب سرمایه ای در حدود ۴ یا ۵ میلیون تومان می شویم، این فکر به ذهن مان خطور می کند که به وسیله آن کسب و کار جدیدی راه بیاندازیم. خیلی وقت ها هم این سرمایه ۱۰ یا حتی ۱۰۰ برابر این عدد است. ولی لطفن تا این مقاله را نخوانده اید تصمیم عجولانه نگیرید.
یکی از خوانندگان مقالاتم از من سوال کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد یا خیر؟
پاسخ من این بود که این سوال اول نیست که باید پرسیده شود. با هزار تومان هم می شود کسب و کار راه انداخت. ولی نمی شود یک کارگاه تولیدی زد. هر مقدار پولی می تواند تبدیل به یک کسب و کار موفق شود. فقط مواظب باشید. انتظارتان به اندازه همان سرمایه باشد.
شما اگر با پنج میلیون تومان یک کسب و کار ده میلیونی راه بیاندازید، قوانین ریاضی تغییر نمی کنند. دقیقا در نیمه راه پول کم می آورید. این کسب و کار راه نمی افتد و پنج میلیون تومان خود را هم از دست می دهید.
در جریان هستم که مهندس مکانیک هستید و رشته تحصیل تان با تولید صنعتی جور در می آید. ولی پنج میلیون تومان برای تولید داشبورد ۲۰۶ کافی نیست.
در ادامه چند راه حل ارائه می کنم که می تواند مفید واقع شود:
در شروع کار، کسب و کارتان را خلاصه کنید:
یک مثال می آورم:
سوال: در شهرستان ما فراهم کننده عمده تسمه دینام پراید نیست. من می خواهم تولید کنم. سرمایه ام بر اساس تخمین هایی که زده ام کافی نیست. چه کار کنم؟
جواب: بالاخره در شهر شما تسمه دینام پراید به دست مغازه ها می رسد. ولی احتمالا به سختی و با قیمت بالاتر توزیع می شود. ابتدا تعداد محدودی تسمه دینام از مرکز استان خود تهیه کنید و بین مغازه ها توزیع کنید. اگر بازار خوبی بود و توانستید فروش را انجام دهید، تعداد بیشتری را دوباره خریداری و توزیع کنید. این کار را ادامه دهید تا هم به سودآوری خوبی برسد هم اعتبار خوبی کسب کنید. حال که اعتبار دارید جذب سرمایه برای شما آسان تر است. سرمایه ای از دوستان یا آشنایان جذب کنید و او را شریک کنید. حالا در کنار جنس اصلی، کالای خودتان را توزیع کنید و کم کم کالای خودتان را جایگزین کالای اصلی کنید.
کسب و کار کم هزینه تری راه اندازی کنید:
چند نمونه از کسب و کارهای کم هزینه:
هدایای توریستی: اگر در شهرهای تاریخی زندگی می کنید، موقعیت خیلی خوبی را از دست می دهید اگر به بازار توریستی این شهرها توجه نکنید. یکی از اقوام ما به شهر پاریس رفته بود و وقتی به ایران بازگشت، تندیس کوچکی از برج ایفل را خریده بود که نورپردازی زیبایی داشت. وقتی کلیدش روشن می شد، رقص نور زیبایی به کار می افتاد. حدس می زنید که قیمت این آهن پاره چند؟ ۲۷ یورو ناقابل!
خوب وقتی من هم برای گردش به پاریس بروم دوست دارم نمادی از اون شهر رو با خودم به ایران بیاورم. تا حال چند جای ایران دیدید که نماد شهر تاریخی را به عنوان هدایای توریستی بفروشند؟
پس دست به کار بشوید.
بقالی محلی: اگر در مجتمع های مسکونی زندگی می کنید یا در محله ای هستید که بقالی نزدیک ندارد. هم فردا دست به کار شوید. خانم های خانه دار عاشق سوپرمارکت های نزدیک منزل با امکان ارسال سریع کالا هستند. معطل نکنید.
خشکشویی: سرمایه بیشتری می خواهد ولی کسب و کار تضمین شده ایست.
مثال هایی که ذکر شد تنها منابع مطمئن درآمدزایی نیستندو اما منظور من از بیان آن ها این بود که در هنگام نیاز به یک کسب و کار جدید از شرایط جغرافیایی محل زندگی خودتان بیشترین استفاده را ببرید. محل زندگی من شهرک اکباتان است. تعجب می کنید اگر به شما بگویم شهرک اکباتان با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت تنها ۲ خشکشویی دارد و اصلن تعمیرگاه یا تعویض روغن یا تنظیم باد خودرو ندارد تعجب نمی کنید؟ اگر داشت، در زمان های مسافرت مثل عید میلیاردر می شد.
در کسب و کار دیگران شریک شوید:
بانک: نمونه قدیمی این مساله بانک ها هستند که با افتتاح حساب سرمایه گذاری سودی را از بانک دریافت می نمایید. اوراق مشارکت هم بد نیستند.
بورس: بورس تنها جایی است که یه سرمایه گذار با پنج میلیون تومان می تواند تراکتور تولید کند. البته با مشارکت با کلی سهام دار دیگر. البته اگر با اصول بورس آشنایی ندارید و از اوضاع بورس ایران مطلع نیستید ریسک نکنید و این گزینه را برای کاربلدها بگذارید.
سرمایه گذاری: شرکت رایانمهر که من مدیر آن هستم، سرمایه خوبی را به عنوان سرمایه در گردش در اختیار دارد. این به خاطر اعتمادی است که اقوام و دوستانم و همچنین کارمندان شرکت به مجموعه داشتند. آن ها به اندازه ای که نیاز بوده سرمایه در اختیار شرکت گذاشته اند تا شرکت به راحتی به معاملات و کارهای تولید خود بپردازد.
در میان آشنایان و افراد مورد اعتماد شما کسی هست که بتوانید پولتان را در کسب و کار وی سرمایه گذاری نمایید؟ البته حتمن کسب و کار وی را بررسی و حساب های بانکی اش را چک کنید.
دو نمونه که رایانمهر افرادی را در کسب و کار خود شریک کرده اینجا مطالعه کنید و دنبال نمونه های مشابه باشید:
پذیرش سرمایه گذار (نمونه سرمایه گذاری)
راه اندازی فروشگاه اینترنتی کارت شارژ (نمونه راه اندازی یک کسب و کار کوچک)
در صورتیکه شما هم کسب و کاری را می شناسید که نیاز به سرمایه کم دارد لطفن آن را معرفی نمایید تا هم وطنان مان در سراسر کشور بتوانند از آن استفاده نمایند.
در ضمن اگر سوالی در جهت راه اندازی یک کسب و کار جدید دارید در زیر همین مقاله مطرح کنید، پاسخ خواهم داد.
مطالب مشابه :
با سرمایه کم کسب و کار کنیم!
با سرمایه کم کسب و کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد
با سرمایه کم، کسب و کار کنیم!
با سرمایه کم کسب و کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد
با سرمایه کم کسب و کار کنیم!
با سرمایه کم کسب و کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد
باسرمایه کم کسب وکار کنیم!
شود کارگاه تولیدی راه اندازی کم هزینه تری راه اندازی که با افتتاح حساب سرمایه
سرمایه کم درامد عالی - تولیدات فیلتر هوای خودرو - اشتفال زایی جوانان
سرمایه کم با سرمایه اندک خوب صاحب یک کارگاه کاملا تولیدی نصب و راه اندازی
کسب و کارهای کوچک پرسود
کردید با سرمایه تان یک کارگاه راه برای راه اندازی تولیدی خیلی هم کم خرج
کسب و کارهای کوچک پرسود
کردید با سرمایه تان یک کارگاه راه راه اندازی یک برای راه اندازی تولیدی
اشتغال زایی میلیونی تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی برای ایران
این حرفه داری تنوع نیز می باشد ساخت مجسمه ها با کم راه اندازی و کارگاه های تولیدی
برچسب :
راه اندازی کارگاه تولیدی با سرمایه کم