یادداشت هفتگی شماره 23
به نقل از خبرنامه همایش
افتتاحیه
سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم با هدف ارائه پرکاربردترين مباحث مهندسي صنايع و تجربه پيادهسازي آنها در صنعت و همچنين فراهم آوردن فضايي براي تبادل دانش و تجربه بين دو گروه مشاركت كننده صنعت و دانشگاه روز دوشنبه 25/2/1391 رسما آغاز به کار کرد.
این همایش که به همت دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار میشود، پس از کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ایران دومین گردهمایی بزرگ پژوهشگران و صنعتگران برجسته عرصه مهندسی صنایع و حوزههای مربوط به آن میباشد.
مراسم افتتاحیه پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی و با خوشامدگویی مجری آغاز شد.
در آغاز مراسم، جناب آقای دکتر عبدی رییس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و رئیس سومین همایش ملی مهندسی صنایع به بیان اهداف و تبیین راهبردهای همایش پرداخت.
ایشان با ارائه مقدمهای از تفکر سیستمی و علم مهندسی صنایع به وضعیت علمی مهندسی صنایع در سطح کشور اشاره کرد و افزود: هماکنون کشور ایران رتبه نخست علم مهندسی صنایع در خاورمیانه را داراست و از سال 2001 تاکنون رتبه جهانی ایران از مقام چهل و هشتم به نهم ارتقا یافته است. وی افزود: میزان استناد دنیای صنایع به مقالات ارائه شده توسط دانش پژوهان رشته مهندسی صنایع در ایران از سال 2000 تا 2010 با رشد 12 درصدی همراه بوده و از 3 درصد به 15 درصد رسیده است و در سال 90 بیش از 18000 دانشجوی رشته مهندسی صنایع جذب دانشگاههای سراسر کشور شدهاند این امر میتواند به عنوان گامی موثر در عرصه توسعه به حساب آید.
رییس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب خاطر نشان کرد که امروزه مهندسی صنایع علاوه بر مباحث سنتی خود در مباحث بهداشت و درمان و بهینهسازی مصرف انرژی و بازار سرمایه کاربرد دارد و با توجه به برنامهریزی صورت گرفته شده توسط کادر علمی و اجرایی همایش این مباحث نیز در محورهای همایش در نظرگرفته شده است و علاقهمندان می توانند بر حسب علایق و زمینه تخصصی خود از مطالب عنوان شده که به طور همزمان و در سه سالن مجزا صورت خواهد پذیرفت استفاده کنند.
فرشید عبدی درادامه افزود: پژوهش بین اساتید و دانشجویان از نیازهای ضروری مهندسی صنایع است و مفتخریم با تعامل میان دانش و بینش و روش بستری را برای تعالی این رشته که شاخه ای از علوم مهندسی است برداریم و معتقدیم بینش سیستماتیک مهندسان صنایع می تواند راه گشای کیفیت و سرآمدی سازمانها باشد.
ایشان با اشاره به عملکرد دانشکده مهندسی صنایع واحد جنوب افزود: این دانشکده طی سالیان اخیر با پرورش بیشترین تعداد مهندسان صنایع در این زمینه سرآمد بوده و امروز بیش از 2000 دانشجوی کارشناسی و 300 دانشجوی کارشناسی ارشد در کنار تیم هیئت علمی که ترکیبی از نیروی جوان و باتجربه است به فعالیت و پژوهش میپردازند.
ایشان درخاتمه با تشکر از پشتیبانیهای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ جناب آقای دکتر هاشمزاده و همچنین معاونت پژوهشی و معاونت دانشجویی واحد و حامیان علمی و مالی همایش، ابراز امیدواری کرد که چهارمین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم در بهار 1392 و با مشارکت حداکثری سازمانها وجوامع دانشگاهی و واحدهای صنعتی و به صورت بینالمللی برگزار شود.
درمراسم افتتاحیه سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم جناب آقای دکتر اسفندیار؛ معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در آغاز با تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه (س) از تمامی کسانی که در این همایش حضور به هم رسانده تشکر کرده و در ادامه خاطر نشان کردند که اگر چه مهندسی صنایع باید در متن صنعت وجود داشته باشد ولی در جایی که یک سازمان و سیستم وجود دارد و یک مطلوب مورد نیاز است، جای خالی مهندسین صنایع حس شده و تعامل بین بینش، دانش و روش راه کار اصلی و اساسی است.
در ادامه وی خاطر نشان کردند همیشه دانش وجود داشته و در اکثر مواقع برای عملی کردن این دانش نیاز به روش یا متد است که باید بین این دو تعامل صحیحی بر قرار شده تا کارهای بیهوده و اتلاف انرژی وجود نداشته باشد.
ایجاد یک دانشکده مستقل در واحد تهران جنوب موجب هویت بخشی به این رشته شده اگر چه این رشته از قبل نیز موجود بوده ولی این مهم باعث تاثیر بیشتر در ورود این دانش به صنعت و تعامل آن با صنعت خواهد شد.
باید دانست که جهان خود یک سیستم بوده و ما نیز جزیی از آن هستیم. جایی که یک سیستم وجود دارد باید مرکب از انسان ها، دانش های کاربردی، طراحی اجزا و بینش سیستمی باشد.
کار ما در این دستگاه عظیم چیست و چرا و چگونه باید رفت تا بتوان به بهره مندی بیشتر خود و چگونه زندگی کردن و صرف انرژی و زمان به طور دقیق تری دست یافت.
وی در پایان از این که این همایش توسط دانشجویان خود دانشکده صنایع برگزار شده است ابراز خرسندی کرد.
جناب آقای دکتر هاشم زاده در مراسم افتتاحیه سومین همایش ملی مهندسی صنایع در آغاز با تشکر از حامیان صنعتی از جمله ایران خودرو و حامیان علمی که به این همایش توجه خواص داشته و به ازرشهای این همایشها در قالب صنعت و دانش ارزش میدهند افزود: برای پابرجایی تولیدات صنعت داخلی و و رقابت آن با تولیدات خارجی خاطر نشان کردند که مشتری مداری جلب رضایت مشتری، ایجاد حاشیه امن برای صنعت داخلی و در زمان مقرر تولیدات به دست مصرف کنندگان قرار گیرد بسیار مهم و قابل تامل است.
مشتری برای کالایی ارزش میدهد که در زمان مشخص شده به دستش رسیده و با توجه به هزینه تمام شده به صرف او باشد. علت اینکه کالاها در عرصه رقابت وارد نمیشوند این است که از لحاظ محتوایی قوی نبوده و فقط به ظاهر صرف آن توجه میشود.
بیشتر مشکلات در چهارچوبهای جغرافیایی قابل حال است و میتوان از پتانسیلهای داخلی برای بهبود صنعت استفاده کرد.
استفاده از ابزارهای نوین مدیریتی و نه استفاده از دانش صرف و بدون کاربرد نتیجه بخش نیست و و حل بسیاری از مسائل با استفاده از الگوریتمهای ساده که توسط خود مهندسین صنایع قابل انجام است.
در ادامه دکتر صدیق رئیسی دبیرعلمی همایش دنیای امروز و تعاملات آن را بسیار پیچیده و گسترده خواند و افزود: امروزه که سطح انتظارات و توقعات دائما در حال تغییر است نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که یک شخص بتواند صرفا با قدرت عقل و تجربه خود اثرگذار باشد. همین موضوع باعث شده است که مهندسی صنایع با تکیه بر ریاضیات مرتبط با تحقیق درعملیات و آمار و احتمالات مهندسی راهگشا باشد.
ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به رشد بسزای علم از جمله رشته مهندسی صنایع در بین مهندسان افزود: متوسط رشد مهندسی صنایع در ایران از سرعت رشد جهانی بیشتر است و دانشکده مهندسی صنایع با هدف تاثیرگذاری در این روند و در جهت توسعه و افزایش دوره های تحصیلات تکمیلی تاسیس شده است و متخصصین مهندسی صنایع این دانشکده در سمت و سو گرفتن تخصصی امور، پویایی بیشتری از خود نشان میدهند .
دبیرعلمی سومین همایش مهندسی صنایع و سیستم افزود: امید است با افزایش همکاری اساتید برجسته کشور و هم چنین جذب سرمایه های بالنده، بتوان آینده درخشانتری را نسبت به گذشته برای این واحد دانشگاهی ترسیم کرد.
وی در ادامه به اهداف همایش اشاره نمود و افزود: از اهداف برگزاری همایش حاضر برقراری ارتباط علمی بین دانشکده با سایر محافل آموزشی، تحقیقاتی و بازار کار این رشته در سطح علمی بوده است.
ایجاد فرصت جهت برقراری ارتباط با بسیاری از دانش آموختگان این واحد دانشگاهی برای ما غنیمت محسوب میشد. عزیزانی که امروز با تصدی مسئولیتهای خطیر در سازندگی کشور خود سهم بسزایی دارند.
ایشان در ادامه برنامههای اصلی کنفرانس را معرفی کرده و از همه کسانی که با ارائه مقاله به غنای علمی همایش کمک کرده، از همه داوران مقالات و حضار تشکر و قدردانی نمودند.
سپس جناب آقای دکتر جوادی معاونت محترم پژوهشی واحد تهران جنوب سخنرانی نمودند:
به عنوان همکار قدیمی واحد تهران جنوب یک توضیح کلی درباره مهندسی صنایع میدهم.
انسان بر اساس نیاز، ساخت و اختراع انجام داده و با پیشرفت تکنولوژی، سیستم ها به مکانیزم تبدیل میشود.
اگر هارمونی میان اجزا نباشد مکانیزم به درستی کار نمیکند. نقش مهندسی صنایع ایجاد هارمونی در مکانیزمها و مهندسیهای مختلف است. هر چه اجزا پیشرفت میکند مهندسیها هم پیشرفت میکند.
امروزه مهندسی صنایع به عنوان رشته خیلی جوانی شناخته میشود ولی این طور نیست. در سال 1909 اولین رشته صنایع ایجاد شده و در سال 1930 اولین دکترای این رشته در دانشکاه کرنل اعطا گردیده است.
ایشان در انتها افزودند: اگر یک لیوان نیمه پر داشته باشیم، یک انسان بدبین میگوید: چرا نصف آن خالیست. یک انسان خوشبین میگوید: چه خوب که نصف آن پر است و یک مهندس صنایع میگوید: چرا این لیوان دو برابر ظرفیت ساخته شده است.
دکتر هاشمی نژاد دبیر همایش نیز در پایان به سخنرانی پرداخته و خاطر نشان کردند که برای برگزاری این همایش در چنین سطح پیشرفتهای بیش از 7 ماه کار کارشناسی شده، گرفتن مجوز و حمایت های مادی و معنوی از صنعتگران و دانشگاهیان انجام گرفته و بالغ بر 190 مقاله ارائه شده است.
در انتهای مراسم افتتاحیه، مجری همایش از حضور مهندس وخشوری، دکتر جوانشیر،دکتر اسدی؛معاون دانشجویی واحد،مهندس جاوید؛ معاون اداری و مالی، دکتر ساسان محمدی؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران جنوب، دکتر نیکبخش؛ ریاست دانشکده تربیت بدنی واحد تهران جنوب، دکتر جلالی؛ ریاست محترم دانشکده مدیریت واحد تهران جنوب، دکتر خلیلی؛ استاد برجسته علم مدیریت، مهندس نمکین؛ نماینده شرکت ایران خودرو و مهندس سعیدی کیا سردبیر و مدیر مسئول نشریه روش قدردانی و تشکر نمودند.
نشست بینش و رویکرد در مهندسی صنایع و سیستم
مطالب مشابه :
نمونه متن های مجری
در این قسمت از خانم شمسی نژاد دعوت می کنیم تشریف بیاورند برای عرض خوشامدگویی متن مجری اول
اندر حکایت خیر مقدم گویی وتشکر کردن در مراسم وجلسا ت اداری
متن - اندر حکایت خیر مقدم گویی وتشکر کردن در مراسم وجلسا ت اداری - سیاسی- فرهنگی- اجتماعی
جشن پایان سال مهدکودک
تاتر مدرسه بهشتی که نزدیک مهدکودک است برگزار شد و چون عمو مهرداد مجری برنامه بود او با
سیدعلی ضیا ومحسن یگانه در کنسرت یگانه درشب تولدش
میم مثل مجری محبوب کد حرکت متن بعد از اجرای این ترانه، یگانه ضمن سلام و خوشامدگویی به
یادداشت هفتگی شماره 23
مراسم افتتاحیه پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی و با خوشامدگویی مجری متن صنعت
جنجال در اولین مجمع "بالاست" بالا گرفت
بنابراین گزارش ابتدای جلسه با خوشامدگویی آقای مجری که به شدت با دیکشنری آنلاین مترجم متن
گزارش متنی و تصویری دیدنی احسان خواجه امیری در تبریز/کنسرت های آینده
یکی از خانم های مجری در این خوشامدگویی احسان در ادامه عکسهای «کورش جوان» از متن و
برچسب :
متن خوشامدگویی مجری