تفاوت بلوک های سبک AAC با CLC




از لحاظ روش تولید می توان انواع بتن سبک را به دو نوع بتن سبکدانه(Lightweight Aggrigate Concrete) یا به اختصار LAC و بتن متخلخل (Cellular Lightweight Concrete) یا به اختصار CLC تقسیم بندی نمود. بتن سبکدانه LAC با جایگزینی مواد سبک طبیعی و یا صنعتی از قبیل پوکه های معدنی (پامیس) ، لیکا ، پرلیت ، ورمیکیولیت ، پلی استایرن تولید می شوند . بتن سبک سلولی CLC با ایجاد تخلخل (حباب های گاز) در خمیر سیمان بدست خواهد آمد. به این منظور از دو روش استفاده می شود. در یک روش تولید حباب توسط عوامل شیمیایی و بر مبنای واکنش های شیمیایی مانند واکنش پودر آلومینیوم با آهک صورت می گیرد. این نوع از بتن های سبک را بتن سبک گازی گویند که هبلکس ، توتکس و سیپورکس جزو این دسته از بتن های سبک می باشند.
در نوع دوم حباب های گازی تحت عنوان کف به صورت مکانیکی و در تجهیزاتی به نام فوم ژنراتور(کف ساز) تولید و سپس به دوغاب سیمان و مصالح در میکسر اضافه می گردد. ممکن است تولید کف همزمان در میکسر نیز انجام پذیرد. این نوع بتن را بتن کفی گویند که پرلکس (Perelex) از نمونه های آن می باشد.
بتن کفی بتن سبکی است که در آن سلول های هوا حاصل از دستگاه کف ساز باسیمان و مصالح مناسب توسط میکسر ویژه مخلوط گردیده است. این بتن روانی بالا ، وزن پایین ، حداقل مصرف مصالح و خواص عایق حرارتی عالی را دارد. با کنترل مناسب مقدار کف ورودی به میکسر می توان بتن سبک کفی را در محدوده وسیعی از چگالی از 400 تا 1600kg/m3 به عنوان پرکننده و عایق ، بلوک های جداکننده و کاربردهای نیمه سازه ای یا سازه ای تولید نمود.

حال به توضیح مشخصات بلوک بتنی سبک پرلکس که ما آن را به مشتریان ارایه می دهیم می پردازیم :

بتن سبک پرلکس(perelex lightweight concrete)
پرلکس (perelex) تنها محصول بلوک بتنی سبک با فاق و زبانه در کشور جایگزین سفال با عملکرد عالی
مشخصات فنی :
- بلوک های سبک پرلکس در ابعاد استاندارد به طول 60 و ارتفاع 25 سانتیمتر و در ضخامت های شامل 10 ، 15 و 20 سانتیمتر با فاق و زبانه و در چگالی متوسط kg/m3 700 تولید می شوند ، به گونه ای که به طور مثال بلوک با ضخامت 10 سانتیمتر ، 10.5 کیلوگرم و بلوک با ضخامت 15 سانتیمتر ، حدود 16 کیلوگرم وزن دارد. برا ی چینش یک متر مربع دیوار به کمتر از7 عدد از این بلوک نیاز است
- پرلکس تنها بلوک بتنی سبک در کشور است که با استفاده از قالب تولید می شود و لذا ضمن برخورداری از فاق و زبانه ، بدون اعوجاج و با دقت ابعادی بسیار بالا می باشد.
- مهمترین مواد به کار رفته در این بلوک ها شامل سیمان ، ماسه سیلیسی یا بادی ، فوم مایع و مواد حباب ساز ، الیاف پلی پروپیلن و آب می باشند.
- مقاومت فشاری پرلکس بیش از kg/cm2 20 است
- ضریب هدایت حرارتی متوسط حدود w/m.k 0.15 باعث گردیده است تا استفاده از این محصول در ضخامت های متعارف در دیوارهای جداکننده داخلی و محیطی بتواند به خوبی نیاز مبحث 19 را تامین نماید.
- جذب صوت بالای این بلوک ها کاربردهای آکوستیکی را برای آن بسیار مطلوب نموده است.
- امکان ترک خوردگی و ریزش در اثر ضربه و زلزله در این نوع بتن با دارا بودن الیاف پلی پروپیلن کاهش می یابد. این مشخصه در بتن های گازی (هبلکس یا سیپورکس ) وجود ندارد.
- تخلخل موجود در این نوع بتن به صورت تخلخل بسته بوده و لذا جذب آب آن نسبتاً پایین و مقاوم به رطوبت می باشد.
- مکانیزم خردایش و رفتار انفجار گونه بتن معمولی در برابر حریق و آتش سوزی طولانی بر اساس فشار داخلی ناشی از خروج گازها و به ویژه بخار آب داخلی بتن است. بر این اساس این پدیده تخریب در بتن های دنس با مقاومت های بالا بیشتر است، زیرا امکان خروج این گازها تقلیل یافته است . در ساختار پرلکس با توجه به وجود تخلخل و امکان خروج گازها ، تخریب یا صورت نمی گیرد و یا به تاخیر می افتد. وجود الیاف پلی پروپیلن و ذوب شدن آنها در اثر حرارت بالا باعث ارتقاء این خاصیت می گردد.
- پرلکس دارای جذب آب حدود 10 درصد است و این باعث می گردد تا امکان انجام عملیات سیمان کاری و یا نصب سنگ نما و کاشی روی آنها به خوبی صورت گیرد.
مزایای اقتصادی
- اگرچه قیمت تمام شده خرید مصالح بلوک های سبک پرلکس در مقابل سفال تا حدی بالاتر است، اما با در نظر گرفتن هزینه ملات و دستمزد ، قیمت تمام شده به ازاء هر متر مربع دیوار در ازای نتایج حاصله اقتصادی خواهد بود
- با توجه به این که این بلوک ها ماهیتاً از جنس بتن معمولی تهیه شده اند ، برای نصب آنها می توان از ملات های سیمانی معمولی و یا ملات مخصوص این نوع بلوک ها که از طرف فروشنده قابل تامین خواهد بود استفاده نمود. چون ضخامت ملات مورد نظر نازک و در حدود 5 میلیمتر است. دقت ابعادی بالا در این بلوک ها باعث گردیده است تا ملات مصرفی در حد چسب کاری بوده و همچنین صافی و ترازی بالایی از نظر سطحی ایجاد گردد تا بتوان با استفاده از اندود نازک ، عملیات پایانی را انجام داد. در مواردی که تیغه بندی مورد اجرا به دور از آب و رطوبت باشد ، می توان از ملات گچ نیز برای اجرا استفاده نمود.
- تعداد بلوک مصرفی برای هر متر مربع کمتر از 7 عدد می باشد


مطالب مشابه :


خرید و رزرو بلیط قطار (رجا) و اطلاعات موردنیاز مسافرین (http://www.raja.ir)

TOTAL QUALITY MANAGEMENT - خرید و رزرو بلیط قطار (رجا) و اطلاعات موردنیاز مسافرین (http://www.raja.ir) - مدیریت




غمگین

خریداینترنتی بلیط




تفاوت بلوک های سبک AAC با CLC

خریداینترنتی بلیط




دانلود رایگان پروژه بارگذاری همراه نقشه ها و...

خریداینترنتی بلیط




دود گودبرداری غیر اصولی در چشم همسایه ها

خریداینترنتی بلیط




درخواست برخورد شدید با شهردار منطقه 2

خریداینترنتی بلیط




نحوه اتصال تری دی پانل ها به ستون و یا سقف

خریداینترنتی بلیط




برچسب :