ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات جدول حق شغل
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بنا به پیشنهاد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور و به استناد تبصره (1) ماده (65) قانون مدیریت خدمات کشوری ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات و رتبههای جدول حق شغل را تصویب کرد.
شرایط ارتقای طبقات شغلی
بر اساس ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات جدول حق شغل،کارمندان شاغل مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری در صورت تحقق شرایط مندرج در این بخشنامه به یک طبقه شغلی بالاتر در جدول حق شغل ارتقا مییابند.
بر این اساس ، شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی پایان دوره ابتدایی بوده است، به ازای هر شش سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 5 ارتقاء مییابند.
همچنین شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی پایان دوره راهنمایی (سیکل) بوده است، به ازای هر پنج سال سوابق تجرابی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 6 ارتقاء مییابند و شاغلین با مدرک تحصیلی دیپلم ، به ازای هر پنج سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 7 ارتقاء مییابند.
بر این اساس ، شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی کاردانی یا همتراز میباشد، به ازای هر پنج سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 8 ارتقاء و شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی کارشناسی یا همتراز میباشد، به ازای هر چهال سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 10 ارتقاء مییابند.
بر این اساس، شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا همتراز میباشد، به ازای هر چهال سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 11 ارتقاء مییابند و شاغلین مجموعه مشاغلی که شلرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی دکترای حرفهای یا همتراز میباشد، به ازای هر چهار سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 12 ارتقاء مییابند.
بر اساس این بخشنامه، پزشکان متخصص و همچنین شاغلین مجموعه مشاغلی که شرایط احراز تحصیلی آنها مدرک تحصیلی دکترای تخصصی (ph.D) یا همتراز میباشد، به ازای هر چهال سال سوابق تجربی از تاریخ دریافت آخرین گروه استحقاقی یک طبقه و حداکثر تا طبقه 13 ارتقاء مییابند.
بر اساس این بخشنامه،مدت تجربه لازم برای مشاغل تا سطح کاردانی با رتبه پایه 8 سال و با رتبه ارشد 20 سال و همچنین مدت تجربه لازم برای مشاغل تا سطح کارشناسی و بالاتر با رتبه پایه 6 سال، با رتبه ارشد12 سال،با رتبه خبره 18 سال و با رتبه عالی24سال تعیین شده است.
بر این اساس ، برای شاغلین مشاغل کاردانی و بالاتر و یا همترازان آنها که در مناطق کمتر توسعه یافته و استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری، کردستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و ایلام، خدمت می کنند به ازای هر یک سال سوابق تجربی، (از تاریخ 1/1/1388 به بعد)، 2 سال (کسر سال به نسبت)، قابل محاسبه خواهد بود.
عوامل ارزیابی کارمندان برای ارتقای رتبه شغلی
بر اساس این بخشنامه، عوامل ارزیابی کارمندان برای ارتقای رتبه شغلی شامل میزان ابتکار و خلاقیت در انجام وظایف محوله، میزان افزایش مهارتهای مربوط به وظایف محوله، انجام خدمات برجسته در راستای شغل مورد تصدی ،آموزشیهای طی شده مرتبط با شغل و میزان جلب رضایت ارباب رجوع است.
بر این اساس، ارزیابی کارمندان و نحوه تخصیص و تعیین امتیازات مندرج در جدول عوامل موضوع این بند بر اساس ضوابطی است که از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور ابلاغ خواهد شد.
شرایط الزامی برای ارتقاء به رتبه بالاتر شغلی
بر اساس این بخشنامه، برای ارتقای کارمند به یک رتبه بالاتر، علاوه بر رعایت مفاد بندهای مندرج در این بخشنامه، برای ارتقای به رتبه پایه تحقق شرایطی چون کسب حداقل 60 درصد امتیاز از نمره ارزیابی و گذراندن 300 ساعت دوره آموزشی در چارچوب نظام آموزشی کارمندان دولت الزامی است.
همچنین، ارتقای کارمند به یک رتبه بالاتر برای ارتقای به رتبه ارشد، کسب حداقل 70 درصد امتیاز از نمره ارزیابی و گذراندن 250 ساعت دوره آموزشی در چارچوب نظام آموزشی کارمندان دولت الزامی است و برای ارتقای به رتبه خبره نیز کسب حداقل 80 درصد امتیاز از نمره ارزیابی و گذراندن 200 ساعت دوره آموزشی در چارچوب نظام آموزشی کارمندان دولت الزامی است.
بر این اساس ، برای ارتقای به رتبه عالی کارمندان باید حداقل 90 درصد امتیاز از نمره ارزیابی را کسب کنند و 150 ساعت دوره آموزشی در چارچوب نظام آموزشی کارمندان دولت را بگذرانند و کسب رتبه عالی برای کارمندان مستلزم ارسال مدارک لازم از سوی دستگاه اجرایی و تأیید کمیته تخصصی نظام شغلی شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور است.
بر اساس این ابلاغیه، برای شاغلین مشاغل کاردانی و بالاتر و یا همترازان آنها که در مناطق کمتر توسعه یافته و استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کردستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و ایلام، خدمت می کنند، برای ارتقاء به رتبههای شغلی پایه، ارشد، خبره، عالی به ترتیب نیازمند 50، 60،70 و 80 درصد امتیازات موضوع این بخشنامه هستند.
همچنین دستگاههای اجرایی موظفند فهرست کارمندانی را که در اجرای مقررات مربوط به رتبههای ارشد، خبره و عالی ارتقاء مییابند، برای ثبت در بانک اطلاعاتی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور، بر اساس فرمی که از سوی معاونت مذکور ابلاغ خواهد شد، ارسال کنند.
مطالب مشابه :
مدارک لازم جهت اخذ صلاحیت و رتبه بندی
2-کپی مدرک تحصیلی اعضای هیأت مدیره 2 مدارک لازم جهت رتبه بندی
آگهی - مهندس عمران و مکانیک(جهت رتبه بندی در شرکت)
آگهی - مهندس عمران و مکانیک(جهت رتبه بندی در شرکت) به مهندس عمران 1- داشتن مدرک تحصیلی
نظام رتبه بندی معلمان
نظام رتبه بندی این رتبه، حداقل مدرک میتواند در جهت توسعه مجتمع
رتبه بندی شرکت
سوال: اینجانب با مدرک مهندسی مکانیک قرار است به عنوان یک عضو شرکت 6 نفره توزیع برق جهت ثبت و
رتبهبندی معلمان در چهار گروه برای افزایش حقوق
رتبهبندی معلمان در را جهت مطالعه با توجه به مدرک تحصیلی، سابقه کار و
رتبهبندی معلمان در چهار گروه برای افزایش حقوق
رتبهبندی جهت اطلاعات در این طرح، فرهنگیان بر اساس تجربه، مدرک تحصیلی و
طرح نظام رتبهبندی معلمان، کارکنان آموزش و پرورش را تبعیضآمیز میکند
طرح نظام رتبهبندی معلمان در جهت تامین طرح مذکور به سابقه تدریس بدون اخذ مدرک اصلا
ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات جدول حق شغل
مشاوره در زمینه قوانین و مقررات طبقه بندی مشاغل آنها مدرک تحصیلی دولت جهت
معلمان چگونه رتبه بندی می شوند
در بخشی از نظام رتبه بندی حرفه ای مدرک کارشناسی تواند در جهت توسعه
برچسب :
مدرک جهت رتبه بندی